סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' יוני 03, 2024 8:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון לעוגת גבינה וקוקוס על ידי ELADG2 ב ו' מרץ 17, 2023 1:16 pm
מרכיבים

1000 גרם גבינה לבנה
כוס שמן
4 שקיות סוכר וניל
כוס קוקוס
2 כוס קמח
8 ביצים L שלמות
2 כוס סוכר


לציפוי הקצפת:
4 שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות סוכר


אופן ההכנה עם תבנית סולתם בקוטר 28 ס"מ
מקציפים עם מיקסר ידני את הסוכר והביצים עד לקבלת קצף תפוח
מוסיפים את השמן וממשיכים להקציף
לאחר מכן בהדרגה מוסיפים גם את הגביה,הוניל,הקוקוס והסוכר וממשיכים לערבב היטב.
לאחר שהתקבלה תערובת אחידה,מוסיפים את הקמח עד להטמעה מוחלטת שלו ומערבבים תוך כדי.
את הבלילה שהתקבלה יוצקים לתוך תבנית ששימנו מראש ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
ואופים במשך 35 דקות.
להכנת הקצפת יש להקציף את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קצף אחיד ואז מעבירים לתוך שקית זילוף.
אחרי שהעוגה התאווררה,מצפים בקצפת.
מניחים בקירור וכעבור מספר שעות מגישים.

"חוק וסדר" מס' 2 והפעם - סל עצמי על ידי ראי שעל הקיר ב ה' מרץ 01, 2012 5:22 pm
ברוכים הבאים לפוסט השני בסדרת "חוק וסדר", הפעם מדובר בשחזור פוסט שפרסמתי בזמנו ב"ספסל" כ"אזרח שומר חוק".
מי שלא קרא את הפוסט המקורי, מעבר להחכמתו בחוקה, יהנה מאחד מסיפורי הכדורסל המדהימים בתולדות גביע אירופה לדעתי...
תהנו.
----------------------------------------------------
הנה מעשה שהיה באמת:
בעונת 1967/68 פגשה מכבי ת"א – עם ברודי, שטרקמן, תני-כהן מינץ ואמנון אבידן - את ראסינג מאלין מבלגיה, בבית חצי הגמר של גביע אירופה לאלופות. הסיבוב הזה התקיים במתכונת של בית בן 4 קבוצות, אולם לא כל נצחון נספר בנפרד – אלא סיכום המשחקים בשיטת בית-חוץ הידועה ומוכרת עד היום, נחשב כמשחק אחד באותו בית. כלומר, כדי לזכות בנצחון על קבוצה אחרת היית צריך להשיג נצחון בסיכום שני המשחקים נגדה.

גם דרך ניהול המשחקים הייתה אז שונה: לא התאפשר תיקו באחד המשחקים, כמו שמקובל בשיטת בית-חוץ בימינו – אלא כל משחק לחוד הלך להארכה במקרה של שוויון.

במשחק הראשון ביד אליהו (שהיה אז עדיין מגרש פתוח) ניצחה מכבי בהפרש של 16 נקודות. המשחק השני בבלגיה, אחרי קאמבק של מכבי מהפרש שנפתח לטובת הבלגים, הגיע לדקו...

[ התקדם ]

פשטידת קישואים על ידי ELIA321e ב ו' מאי 20, 2022 2:00 pm
מרכיבים

6 כוסות קישואים קלופים וחתוכים
2 בצל קטן קצוץ
4 כפיות בזיליקום טרי קצוץ
2 כפית אבקת אפייה
2 כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס דק
2 כוס קמח
2 כוס גבינה צהובה מגורדת
6 ביצים טרופות
כוס שמן
8 כפות פרמזן מגוררת


אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ומערבבים את כל מרכיבי הפשטידה ביחד ואז מוסיפים את הפרמזן.
עם מעט שמן משמנים את תבנית פשטידה בקוטר 28 ויוצקים לתוכה את כל התערובת בשכבה אחת.
אופים למשך 50 דקות ואז מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את הפרמז'ן.
מצננים ל-20 דקות לפני ההגשה.
את השאריות שנותרו ננקה עם דלי הפלא.

מתכון לעוגת אגוזים על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 26, 2023 2:59 pm
מרכיבים:

6 ביצים
2 כוס סוכר
2 קמח תופח
4 כפות סוכר חום
כפית קינמון
160 גרם אגוזי מלך קצוצים.
2 שקית סוכר וניל
כוס שמן חמניות
2 כוס מיץ תפוזים


אופן ההכנה

לקוחים קערת נירוסטה ומערבבים בתוכה את הסוכר וניל,מייפל והסוכר.
לאחר מכן מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את התפוזים וממשיכים במלאכת הערבוב,ולבסוף,מוסיפים את הקמח עד שנקבל תערובת אחידה.
לוקחים קערה אחרת כמו כל כלי מטבח שימושי,ובה מערבבים את הקינמון,הסוכר החום.
מכניסים חצי מתערובת האגוזים לבלילה וממשיכים לערבב.
יוצקים לתוך תבנית עגולה את הבלילה ומפזרים את האגוזים מעל,מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180
מעלות במשך חצי שעה ואז מגישים.

מרק אפונה על ידי ELADG2 ב ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
מרכיבים

4 כוסות אפונה יבשה
6 כפות שמן זית
2 בצל חתוך לקוביות קטנות
5 שיני שום כתושות
2 גזר גדול קצוץ לקוביות קטנות
3 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
3 עלי דפנה
2 כפית פפריקה מתוקה
3 כפיות כמון
2 כפית מלח
1 כפית קינמון
חצי כפיתאבקת צ'ילי
4 עגבניות טריות,חתוכות לקוביות
1 לימון סחוט
4 ליטרים מים רותחים


אופן ההכנה

שוטפים את האפונה ומשרים אותם למשך שעה וחצי אפשר גם לסנן עם מסננת קוסקוס
מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל במשך מספר דקות עד להשחמתו,מערבבים קלות,מוסיפים את
השום וממשיכים לערבב עוד מספר דקות.
לאחר מכן יש להוסיף את הסלרי והגזר ולטגן מספר דקות נוספות.
מוסיפים את האפונה ואת יתר המרכיבים וממשיכם לערבב.
מורידים מעט את הלהבה ומעבירים לאחר מכן לסיר ומבשלים את המרק במשך שעה עו או
להתרככות האפונה.

 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot], Lakic, נביא בעירו, נורטון


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction