סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 24, 2024 11:57 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון לרולדת שוקולד על ידי ELADG2 ב ו' דצמבר 01, 2023 1:26 pm
מרכיבים


חומרים לרולדת דבש ופקאן:

6 ביצים
קורט מלח
100 גרם סוכר
100 גרם דבש
2 כפית תמצית וניל
150 גרם קמח
50 גרם אגוזי פקאן טחונים
כפית אבקת אפייה


חומרים לקרם שוקולד:

500 מ"ל שמנת מתוקה
400 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה (להקצפה)


חומרים לקישוט העוגה:


אגוזי פקאן שלמים
מעט אבקת סוכר




אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-170 מעלות,לאחר מכן מרפדים תבנית אפיה בנייר ששימנו אותו מעט.
בקערת נירוסטה שמים: מלח,ביצים,סוכר,דבש וניל ומלח ומקציפים במהירות חזקה במשך 5 דקות.
עד שמתקבלת בלילה בהירה.
מוסיפים קמח,פקאן שטחנו אותו מראש ומוסיפים גם אבקת אפייה עד לקבלת תערובת אחידה.
שופכים את התערובת לתוך תבנית ומיישרים את החלק העליון באמצעות לקקן.
אופים את הרולדה שהכנו במשך 9 דקות,או עד להזהבה שלה.
הופכים את הרולדה על גבי מגבת ומוציאים את נייר האפייה.
מגלגלים את הרולדה כשהיא עדיין חמה,ולאחר מכן מניחים לה להצטנן בטמפרטורת החדר.
להכנת קרם השוקולד קוציים את השוקולד ושמים קערה.
מוסיפים 500 מ"ל שמנת מתוקה וממיסים בסיר או קלחת שהונחו ליד [url=https://www.simhim.com/%D7%A6%D7%9C%D7...

[ התקדם ]

מתכון לפשטידת מחמאר על ידי ELADG2 ב ה' יוני 22, 2023 3:32 pm
מרכיבים

6 תפוחי אדמה גדולים
2 פחית שימורי אפונה וגזר
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
8 ביצים
6 כפות קמח מצה או פירורי לחם
כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור גרוס
2 כפית פפריקה מתוקה
2 כפית כמון
2 כפית מלח
כוס שמן לטיגון הקציצות


לתוך סיר מכניסים את הביצים,תפוחי האדמה ומבשלים עד להתרככות תפוחי האדמה,ניתן לשמן את הסיר קודם לכן
עם מרסס שמן ולחא מכן מוציאים את תפוחי האדמה והביצים ומצננים.

מקלפים את תפוחי האדמה ואז חותכים אותם,לאחר מכן מועכים אותם עם מועך פירה,קוצצים עלי פטרוזיליה ואז
מוסיפים לקערה.
חותכים את עלי הכוסברה ומוסיפים גם לקערה,חותכים את הביצים אחרי שקילפנו אותם ומוסיפים לתערובת.
מסננים אתפחית שימורי האפונה וגם מוסיפים.
לאחר מכן יש להוסיף את הכמון,מלח,פפריקה מצוקה,כורכום ופלפל שחור גרוס דק.


מוסיפים 3 ביצים ופירורי לחם ומערבבים היטב.


לוקחים מחבת גדולה ועעל להבה בינונית מחממים חצי כוס שמן. כשהשמן חם יוצרים קציצות ומכניסים למחבת. מטגנים כדקה וחצי

עד ההזהבה ומעבירים לצלחת בנייר ס...

[ התקדם ]

תרגום לFAQ תקרת השכר של לארי קון על ידי Amos Gueta ב ב' יולי 16, 2012 1:40 pm
עקב כל מני שאלות ובקשות שצצות בפורום תדירות, ועקב צורך במשאב נגיש המבאר את תקרת השכר ושאר המנגנון הכלכלי של ה-NBA, החלטתי ליצור כאן תרגום רשמי בעברית לFAQ (שאלות נפוצות ותשובות) תקרת השכר המפורסם של לארי קון. לארי מאפשר תרגומים לFAQ שלו בתנאים מסויימים, שאני מתכוון לעמוד בהם. את ה-FAQ המקורי של לארי קון, מחבר ובעל זכויות היוצרים אליו, ניתן למצוא כאן:

http://www.cbafaq.com/salarycap.htm

התרגום יתבצע בזמני הפנוי, שאלה אחר שאלה (ויש יותר מ-100 כאלו). אם מישהו מעוניין לשאול שאלות ספציפיות, הוא מוזמן לכתוב אותן כאן ואני אשמח לחרוג מהסדר ולספק תרגום של השאלות הרלבנטיות. כמובן שאם יש משהו שלארי לא מכסה אני אנסה לענות, אבל לא בגוף התרגום אלא כתגובה


FAQ תקרת השכר של לארי קון
הסכם המו"מ הקיבוצי של 2011

http://www.cbafaq.com
כל הזכויות שמורות © 1999-2012, לארי קון.
בקרו את ה-FAQ בפייסבוק או עקבו אחרי ל...

[ התקדם ]

קציצות עוף על ידי ELIA321e ב ג' מאי 10, 2022 9:31 am
מרכיבים:

קילו בשר עוף טחון
2 בצל
2 תפוח אדמה
צרור פטרוזיליה
כפית סודה לשתייה
2 כפית שום כתוש
כפית כמון
פלפל שחור גרוס
2 ביצה
4 כפות קמח


להכנת הרוטב:

4 בצלים
2 כוס מים
2 כף סילאן
כפית כמון
כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
4 שן שום קצוצים
2 כפית קמח

אופן ההכנה

מגרדים עם מגרדת את הבצל ותפוחי האדמה,קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים לחזה העוף ומכינים
קציצות.
מחממים מחבת סולתם עם שמן ומטגנים את הקציצות עד להזהבה משני הצדדים.

לאחר כן ניגשים להכנת הרוטב וחותכים את הבצלים ומטגנים אותם עד להזהבה,מוסיפים את השום,סילאן,כמון,כורכום ופלפל שחור
ומעט מים וממשיכים לטגן עוד 10 דקות ומערבבים מידי פעם.


לאחר מכן מוסיפים עוד מים ומרתיחים ביחד את הרוטב סויה והקציצות וממיסים את הקמח במעט מים ואז מוסיפים אותו לסיר.
מנמיכים את האש ומבשלים במשך רבע שעה נוספים.

איך לבחור תרמוס על ידי ELIA321e ב ו' ספטמבר 09, 2022 12:12 pm
בחירת תרמוס איכותי לבית או לעבודה לא אמורה להיות משימה קשה,בעת בחירת תרמוס יש לבדוק
האם הוא מתאים למדיח הכלים,את אטימותו ונוחות הנשיאה והשימוש בו.
חלק מהתרמוסים מגיעים עם פנימית מזכוכית וחלק מהם עם פנימית מנירוסטה לכן יש יתרון קל בבחירת
תרמוס אוכל שהפנימית שלו עשויה מנירוסטה,בנוסף,מומלץ לרכוש תרמוס ממותג מוכר המגובה באחריות יצרן
והמאפשר שימוש נוח,נקודה נוספת שצריכה להילקח בחשבון במידה ומדובר בתרמוס עם מעטפת פלסטיק היא שהפלסטיק
לא מכיל BPA.
ישנם תרמוסים ששומרים חום על 6 שעות ויש כאלו ל-12 שעות.

 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Lakic, shmueliki


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction