קטגוריה |
בלוגים |
כדורסל ישראלי
ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'
|
0
|
נ.ב.א.
הליגה הטובה בעולם.
|
0
|
כדורסל באירופה
כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'
|
0
|
עוף-טופיק
כל מה שלא קשור לכדורסל...
|
1
|
עמוד 1 מתוך 46
|
[ 228 רשימות בלוג ] |
1, 2, 3, 4, 5 ... 46 הבא |
רשימת בלוג אקראית
|
בחירת מתקן כביסה על ידי ELIA321e ב ה' אפריל 21, 2022 12:06 pm
|
מתלה כביסה לבית או לגינה יכול להיות מוצר בעך ערך משמעותי בחדר הכביסה שלכם. כאשר תשתמשו בו,תוכלו לחסוך כסף היות ומדובר במוצר אשר אינו נושא בעלויות חשמל כלשהן. שימושו של מתלה כביסה יעיל בקיץ ובחורף,יתר על המידה מדובר במוצר בסיסי אשר יכול להחזיק גם לשנים רבות כאשר מדובר במתקן כביסה איכותי. מלבד זאת,מתקן כביסה הוא מוצר יעיל לייבוש בגדים עדינים שלא ניתן לזרוק למייבש הכביסה. אם אתם מחפשים מתלה כביסה שיהיה כעזר עבורכם,הגעתם למקום הנכון,כאן,במדריך זה,נפרט עבורכם מספר מרכיבים חשובים בבחירת מתקן כביסה לביתכם. יתרונות מתקן כביסה: מתלה הייבוש יכול לעזור בהפחתת בלאי הגדים שלנו. מתלה הכביסה יכול לעזור בהפחתת רמת האבק שבבית. מתקן כביסה 3 קומות הוא מוצר שלא יכול לעלות באשר ולכן אין שום פחד או חשש להתקלחות המוצר. ניתן להשתמש בו במגוון מקומות. מתלה הכביסה עוזרים ... [ התקדם ]
|
|
זני ענבים על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 12, 2023 12:31 pm
|
קיימים לא מעט זנים של ענבים בעולם,נוכל לפרט בפניכם מספר זנים עיקריים הנפוצים זן הכרמר - זהו זן המותאם לייצור יינות אדומים איכותיים שבהם נכללים: קברנה,מרלו,סוביניון. ענבי הקברנה הם קטנים ובעלי קליפה עבה,צבעם סגול כהה והם מאופיינים ברמות טאנין גבוהות המסייעות לפונטציאל ההתיישנות של היין,הם גדלים בעיקר בבורדו,עמק נאפה,צ'ילה ודרום אפריקה. ייחודיות ענבי הקברנים באות לידי ביטוי בכך שלהם טעמים עזים וניחוחות של שזיף ופטל שחור. ענבים אלו מתיישנים בדרך כלל מצוין,ניתן לשלב אותם עם ארוחות בשריות כמו סטייקים,המבורגרים ומנות רוטבים כמו מטבוחה וכדומה. זן פינו נואר - זן אדום פופולרי מאוד שמיוצר באזור בורדו שבצרפת,זן משובח מאוד. מקור ענבי פינו נואר הוא בחבל בורגונדי שבצרפת וקיים מאות שנים,השם פינו מגיע מהמילה הצרפתחת סיכה שפירושה אצטרובל בשל צורתן האשכולותיות של הענבים.ניתן למצוא כוסות ייעודיות של רידל לזן טעים זה. ענבי הפינו נואר קטנים בדרך כלל,בצבע כחול ובעלי קליפה דקה,הם רגישים ועדינים ומעט יותר מאתגרי... [ התקדם ]
|
|
מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום על ידי ELADG2 ב ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
|
מרכיבים: להכנת מרק חריימה: 500 גרם דג דניס או סלמון חתוך לחתיכות 2 כפות שמן זית בצל גדול קצוץ דק 3 שיני שום קצוצות 2 כפות פפריקה מתוקה כפית פפריקה חריפה חצי כפית כמון 4 כוסות מים או ציר דגים 2 עגבניות בינוניות קצוצות או מרוסקות 2 כפות רסק עגבניות מלח ופלפל חצי כוס כוסברה קצוצה להכנת הקוסקוס: 1 כוס קוסקוס 1 כוס מים רותחים 1 כף שמן זית מלח לפי הטעם לצנוברים ברוטב שום: 1/2 כוס צנוברים 3 שיני שום, קצוצות 2 כפות שמן זית מלח ופלפל אופן ההכנה: מחממים את שמן הזית בסיר רחב וגדול לצד מגש לחלות,לאחר מכן מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומטגנים עד שהבצלים מתרככים ונעשים שקופים. לאחר מכן,מוסיפים שום הקצוץ ומערבבים במשך 2 דקות עד שהשום מתרכך. מוסיפים את הפפריקה החריפה,המתוקה,הכמון,המלח,הפלפל,ומערבבים מספר דקות עד שהשום ובצל מצופים בתבלינים. מוסיפים את הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה, הכמון, מלח ופלפל, ומערבבים היטב כך שהתערובת כולה תהיה מערובבת. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ורסק העגבניות, ומבשלים ב... [ התקדם ]
|
|
כוס חתן על ידי ELADG2 ב ש' יולי 01, 2023 10:11 am
|
זה הרגע,עוד מעט יתכנסו כל האורחים לאירוג החשוב בחייכם כזוג,חלקם יכינו את הפלאפונים בכדי לצלם את הרגע המרגש,חלקם יצעקו מזל טוב או שכוייח ואז הגיע הזמן לשבור את הכוס ולהתחיל בחגיגה ! כוס חתן שהיא חלק מרכזי בעריכת טקס החתונה,נעוצה במסורת עתיקה שבה הכוס לרוב,עטופה בבד או במפית ומונחת על הרצפה מול החתן.לרוב הרב העורך את הטקס ישיר עם הקהל: "אם אשכחך ירושלים". אנו כיהודים שחווים שמחה עצומה,לא שוכחים את הרגעים הפחות שמחים,ולכאן נכנסת לתמונה כוס החתן. יש לא מעט סיבות שבגינן החתנים שוברים את הכוס,הסיבה הראשונה היא לזכר החורבן שעמדו בו היהודים ב-2000 השנים האחרונות,דבר המסמל את הסבל שהם עברו עד היום. פרשנות נוספת באה לציין שעצם שבירת הכוס,מסמלת מחיקה של כך הסדקים הפוטנציאליים שעלולים להופיע במערכת יחסים.יש זוגות שלאחר שבירת כוס נוהגים לעשות מהשברים פסיפס דקורטיבי כלשהו. ניפוץ הכוס היא מסורת נהדרת,בעלת משמעות שונה לזוגות רבים.
|
|
מתכון למרק בטטה על ידי ELADG2 ב ב' אפריל 28, 2025 1:59 pm
|
מרכיבים:
2 כפות שמן זית 1 בצל גדול, קצוץ 4 בטטות בינוניות, קלופות וחתוכות לקוביות 1 גזר גדול, קלוף וחתוך 1 תפוח עץ ירוק קלוף וחתוך 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר 1 כפית מלח חצי כפית פלפל שחור 1 כפית כמון 1 ליטר ציר ירקות / מים 200 מ"ל קרם קוקוס או שמנת לבישול 2 שיני שום, קצוצות
אופן ההכנה: יש לחמם [urlhttps://www.simhim.com/castiron/]סיר בישול מברזל[/url] על להבה בינונית ולאחר מכן להוסיף את שמן הזית. לאחר מכן יש לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב במשך 5 דקות. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והכמון, ומערבבים במשך חצי דקה עד שהוא מפיץ ריח נעים. מוסיפים את הבטטות, הגזר והתפוח, ואז מערבבים היטב ומטגנין יחד במשך מספר דקות. מוסיפים את המים,מלח ופלפל ומביאים לרתיחה,לאחר מכן מנמיכים לאש קטנה ומבשלים עם מכסה סגור במשך 20 דקות עד שהירקות מתרככים. טוחנים את המרק עם בלנדר מוט עד שמתקבל מרקם חלק. מוסיפים את קרם הקוקוס או השמנת, מערבבים היטב, ומוסיפים תיבול אם צריך. מבשלים עוד 5 דקות על להבה נמוכה.
הגשה:
הגשה מומלצת עם קישוט של כף קרם קוקוס, מעט פטרוזיליה קצוצה וטוסט בצד.
|
|
|
עמוד 1 מתוך 46
|
[ 228 רשימות בלוג ] |
1, 2, 3, 4, 5 ... 46 הבא |
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], רלפי |
|