סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 30, 2025 4:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
229סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 46  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון לעוגת בראוניז על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 26, 2023 10:01 am
מרכיבים

400 גרם שוקולד מריר
6 ביצים
כוס סוכר (200 מ"ל)
כוס שמן
2 כפית תמצית וניל
360 גרם קמח


אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-180 מעלות במשך רבע שעה,לוקחים כלי בית כמו קערת נירוסטה וממיסים
בתוכה את השוקולד והשמן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה אחרת,שמים את הביצים והסוכר ולאחר מכן יש להוסיף את השוקולד שהמסנו קודם לכן.
מוסיפים את תמצית הוניל,הקמח,ולאחר מכן משטחים את העיסה על תבנית ולא לפני ! ששימנו קודם לכן
את התבנית.
אופים במשך 20 עד 25 דקות,מקררים וחותכים לקוביות.

בתאבון

טלה בטורטיה על ידי ELIA321e ב ד' אפריל 27, 2022 12:23 pm
מצרכים:

4 טורטיות קמח רכות
700 גרם כתף טלה
בצל אחד
12 גזרים גמדיים
150 גרם עגבניות שרי
400 גרם תפוחי אדמה קטנים
20 גרם רסק עגבניות
250 מ"ל מים
זר עשבי תיבול
רבע כפית שום כתוש
2 כמות שמן חמניות
מלח ופלפל שחור

פורסים את בשר הטלה לקוביות בגודל 4 ס"מ. מקלפים את הבצל וקוצצים
אותו דק. מקלפים את הגזר ותפוחי האדמה )חוצים לשתיים אם גדולים
מדי(.
מחממים שמן לחום גבוה בסיר ללא המכסה ומשחימים בו את הבשר.
מוסיפים מים ובוחשים עד לשחרור משקעי מיצי הבישול מהקרקעית.
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים.
מוסיפים את כל הירקות, את זר עשבי התיבול ואת השום הכתוש. מתבלים
לטעם הרצוי ומערבבים.
סוגרים וכאשר הקיטור מתחיל לצאת, מנמיכים את עוצמת החום
ומשאירים להתבשל במשך הזמן הרשום.
לאחר שהזמן עבר, יוצקים באמצעות מצקת, תערובת בשר, ירקות ורוטב
במרכז כל טורטיה, מקפלים את השוליים כמתואר בתמונה ומגישים בתוך
כוסות זכוכית שהנחנו עם סל שוק פלסטיק

עונת המלפפונים 8: הכל בגלל בלאט! וואלה?? על ידי שיימס ב ד' ינואר 23, 2013 9:48 pm
מכבי ת"א כדורסל כנראה לא תגיע השנה אפילו לשלב הטופ 16. תקציב בינוני, שחקנים שלא מספקים את הסחורה ושערוריות שסבבו את הקבוצה כנראה בכלל לא קשורים לחוסר ההצלחה הזה. כך לפחות נראה מהסיקור של אתר "וואלה", שמצא את האשם הבלעדי - הכל בגלל דיוויד בלאט!

אם תשאלו את דיוויד בלאט, קרוב לוודאי שאפילו הוא יודה בפה מלא שמכבי ת"א שלו נמצאת באחת מהעונות האירופאיות החלשות שלה בשנים האחרונות. בלאט, מאמן שלא בורח מאחריות אישית, יודע שהוא נכשל בבחירת השחקנים השנה, ביצירת היררכיה ברורה, מציאת מנהיג ומיקסום הפוטנציאל האישי והקבוצתי של שחקניו.
עם כל זאת,לא צריך להתאמץ מדי כדי למצוא גורמים נוספים לחוסר ההצלחה היחסי: שחקן שבמקום להמשיך את עונת הפריצה שלו מתקשה לשמור על יציבות (אוחיון), זר בעל קבלות מוכחות באירופה שלא הצליח להתאקלם בקצב הרצוי ביד אליהו (ניק קיינר מדלי), שלא לדבר על שחקנים שנתפסו בקלקלתם וסחבו את הקבוצה לשערוריות מתוקשרות.
בנוסף, התקציב של מכבי כבר מזמן לא מהגדולים ביבשת ושחקנים שמצליחים כאן עונה אחת בורחים לכסף הגדול. קשה לצפות ממאמן, מוכשר ככל שיהיה, להצליח בכל שנה ושנה למצוא את...

[ התקדם ]

לזניית בשר על ידי ELIA321e ב ד' יוני 15, 2022 12:22 pm
מצרכים:
10 כפות שמן זית
4 בצלים לבנים מקולפים
2 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות
16 שיני שום, קלופות
7 ענפי סלרי, כולל העלים
4 גזרים, קלופים
2 שורש פטרוזיליה – לא חובה
800 גרם בשר טחון

7 כפות רסק עגבניות
2 כוס מים רותחים
2 כפית שטוחה מלח
1 כפית פלפל שחור

2 חבילה דפי לזניה

לרוטב

4 כפות גדושות קמח לבן
קורט אגוז מוסקט
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה


קוצצים בצלים, שום, סלרי, גזרים ושורש פטרוזיליה לקוביות ומטגנים את כולם ב סיר סולתם רחב עם שמן זית
מוסיפים את הבשר ומטגנים במשך 15 דקות
מוסיפים תבלינים ועגבניות,מים ורסק ומבשלים במשך 35 דקות.

מוסיפים חלב,מלח ופלפל,אגוז מוסקט ומטריפים עם מטרפה , עד שהרוטב מסמיך ומגיע למרקם של טחינה. מסירים מהאש.
– ועכשיו מרכיבים: מניחים בתחתית התבנית 2-3 כפות מהבשר ומעל מניחים שכבה של דפי לזניה.
– מניחים חצי מכמות הבשר ומעל חצי מכמות הבשמל ושוב שמים דפי לזניה וחוזרים על הפעולה.יוצקים את הרוטב שהכנו.


– סוגרי...

[ התקדם ]

מתכון לחביתה עם לחם תימני על ידי ELADG2 ב ד' ספטמבר 04, 2024 4:52 pm
מרכיבים:

4 ביצים
1/4 כוס חלב
1 בצל קטן, קצוץ דק
1 פלפל ירוק חריף (אופציונלי), קצוץ דק
2-3 כפות שמן זית
1/2 כפית כמון טחון
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2-3 פרוסות לחם תימני (לחם שטוח וקריספי)
גבינה צהובה או פטה (אופציונלי)


אופן ההכנה:

הכנת הבצלים והפלפל החריף:

מחממים את שמן הזית במחבת גדולה או כלי בית אחר על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים אותו עד שהוא נהיה שקוף , במשך כ-5 דקות.
ניתן להוסיף את הפלפל החריף ומטגנים עוד מספר דקות.


בקערה בינונית, שוברים את הביצים ומוסיפים את החלב . מערבבים היטב.
מוסיפים את הכמון, הפפריקה, מלח ופלפל ומערבבים שוב.

לאחר מכן מוסיפים את תערובת הבצלים והפלפל למחבת עם הבצל המטוגן ומערבבים.
יוצקים את תערובת הביצים למחבת ומבשלים על חום נמוך עד שהחביתה מקבלת צורה אחידה.

הכנת הלחם התימני:
בזמן שהחביתה מתייצבת, חותכים את הלחם התימני לנתחים קטנים או רצועות.
אפשר להניח את הלחם על תבנית אפייה ולחמם אותו בתנור חם (180 מעלות צלזיוס) למשך 5-7 דקות עד שהוא מתייבש ונהיה פריך.
אפשרות נוספת...

[ התקדם ]

 [ 228 רשימות בלוג ]  הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: stavs


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction