סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 23, 2024 9:06 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 35  הבא
הזנה רשימות בלוג אחרונות
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
מתכון לעוגת שמרים על ידי ELADG2 ב ו' אוקטובר 06, 2023 11:05 am
מרכיבים


לבצק: 400 גרם חמאה חתוכה לקוביות
כוס סוכר
4 ביצים (לא גדולות)
200 מ"ל מים
לקרם שקדים: 200 גרם חמאה
כוס סוכר (200 גרם)
4 ביצים
4 כפות קמח (20 גרם)
2 כוס אבקת שקדים (100 גרם)
3 כפות רום (20 מ"ל)
2 כפית מלח (5 גרם)
6.5 כוסות קמח (500 גרם)
8 כפות שמרים טריים (40 גרם)



להכנת המרנג:
2 כוס אגוזים קצוצים (220 גרם)
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
לאפייה:1 ביצה טרופה, להברשה
6 חלבונים
2 כוס סוכר (400 גרם)
2 כוס אבקת סוכר (200 גרם)


אופן ההכנה

להכנת הבצק:
מערבבים באמצעות קערה את הסוכר,ביצים,חמאה,מים מלח עד שהתערובת עם החמאה מתחילה להתרכך.
לאחר מכן,כשהתערובת החלה להיות אחידה,מוסיפים את השמרים והקמח וממשיכים לערבב את לקבלת מרקם

אחיד.
מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לתפוח בטמפרטורת החדר,עד להכפלת נפחו.
יוצרים ממנו גליל מעט שמן ועוטפים אותו בנילון נצמד ומניחים במקרר למשך 24 שעות.

להכנת קרם השקדים:
מערבבים בקערה נירוסטה או כלי בית המתאים לכך את החמאה וסוכר,מוסיפים את אבקת השקדים והקמח

וממשיכים לערבב.

מוסי
פים א...

[ התקדם ]

מתכון עוגת שוקולד על ידי ELADG2 ב ה' אוקטובר 05, 2023 2:19 pm
מרכיבים

8 ביצים
2 כוס שמן
2 שקית סוכר וניל
2 שקית אבקת אפייה
2 חפיסת שוקולד מריר
2 כוס סוכר
8 כפות קקאו
500 מ"ל שמנת מתוקה
2 כוס קמח


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ובתוכה מערבבים את השמן,סוכר והביצים,מוסיפים לאחר מכן את הקקאו ומערבבים
היטב,לאחר מכן מוסיפים את אבקת האפייה,סוכר הוניל והמקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים כחצי מכמות השמנת ומערבבים שוב עד לקבלת מרקם אחיד.
מעבירים את הבלילה לתבנית עוגה 28 ס"מ,ואופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך 40 דקות,עד
שהעוגה מזהיבה,מגישים לצד כוסות רידל ולאחר מכן,לקראת סוף האפייה,ממיסים את חפיסת השוקולד עד
לקבלת רוטב אחיד.

בריטה על ידי ELADG2 ב ד' אוקטובר 04, 2023 1:45 pm
חברת בריטה היא חברה גרמנית שמתמחה בייצור מוצרי סינון למים,היא נוסדה בשנת 1966 ע"י היינץ בטאונסשטיין
בגרמניה.מוצרי חברה נועדו לשבפר את איכות וטעם המים של מי השתייה.
המוצר המוביל של החברה,קנקן סינון המים של פילטר בריטה,בעל פטנט סינון ייחודי להפחתת כימיקלים וזיהומים

במי ברז
או כמו עופרת.
מאז אותה המצאה,חברת בריטה הרחיבה את קו המוצרים שלה למבחר מגוון מכשירים המיועדים לסינון מים,כמו
מסננים המותקנים בברז,בקבוקי פילטר,דיסקים לסינון ועוד.
אחת ממטרות המפתח של חברת בריטה היא לקדם קיימות וביצוע הפחתת השפעה סביבתית,לשם כך היא פיתחה
פילטר בריטה.
מוצרי BRITA מופצים במספר גדול של מדינות ברחבי העולם והפכו אותה לאחד מהמותגים הטובים בעולם בתחום

זה.

מתכון לעוגת דבש וקפה על ידי ELADG2 ב ד' אוקטובר 04, 2023 11:52 am
מרכיבים

2 כף תמצית וניל
200 גרם חמאה
כוס שמן אגוזים
4 ביצים + חלמון
4 כוסות קמח תופח
כפית מלח
כוס פקאנים טחונים דק
שוט (60 מ"ל) אספרסו חזק
חצי כוס דבש
2 כף מייפל כהה
כוס וחצי סוכר חום בהיר
כוס חלב שקדים

לקישוט:

אבקת סוכר
אופן ההכנה


משמנים תבנית אפיה קוגלהוף עם חור באמצע בקוטר 24 ס"מ או כלי בית דומה ומחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
מנפים את ההל,הקמח,המלח והפקאנים לקערת נירוסטה.
בקערה נפרדת,מקציפים את הסוכר החום והחמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים בהדרגה.
לאחר מכן,יש להוסיף מידי פעם את תערובת הדבש,הקפה,מייפל,קמח,השמן והחלב וממשיכים לערבב
עד שלעיסה מתקבלת צורה אחידה.
אופים במשך 35 דקות בתנור ובודקים עם קיסם,מוציאים,מצננים.
מפזרים את אבקת הסוכר ומגישים.

בתאבון

מתכון לפשטידת בצל על ידי ELADG2 ב ו' ספטמבר 29, 2023 1:36 pm
מרכיבים

5 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
4 ביצים
2 שקית אבקת אפייה
חצי כוס פירורי לחם
2 כפית גדושה מלח
1 כפית פלפל לבן
1 כפית כמון
1 כפית כורכום

חצי כוס שמן זית
חצי כוס מים
3 כוסות קמח

אופן ההכנה


מחממים מראש תנור ל-180 מעלות,לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בתוכה את הבצל,שמן זית,אבקת אפיה,
התבלינים והמים.
לאחר מכן,מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
משמנים תבנית פיירקס או כלי בית אחר מזכוכית ויוצקים לתוכה את כל הבלילה שהכנו.
מפזרים את פירורי הלחם מעל הפשטידה ואופים במשך 70 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.

 [ 172 רשימות בלוג ]  הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction