סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 24, 2024 9:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 35  הבא
הזנה רשימות בלוג אחרונות
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
מתכון לעוגת פאי גבינה על ידי ELADG2 ב ה' ספטמבר 28, 2023 2:53 pm
מרכיבים

לבסיס:

6 כוסות קמח בנפח 200 מ"ל כל כוס
2 ביצה
2 שקית אבקת אפיה
2 שקית סוכר וניל
2 כוס שמן
גרידת לימון
כוס וחצי סוכר


להכנת שכבת הגבינה:

500 מ"ל שמנת מתוקה
2 כף כוס סוכר
1000 גרם גבינה לבנה
4 כפות פודינג וניל

לקישוט:
ריבת חלב


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ושמים בתוכה את כל המרכיבים הבסיסיים של העוגה ומערבבים בעזרת כף
עד לקבלת תערובת אחידה.
מפירורי הבצק,לוקחים כוס אחת ומפזרים אותה בתבנית מלבנית נפרדת או עם כל כלי בית שדומה לה.
את יתרת פירורי הבצק מפזרים על תבנית בקוטר 24 ס"מ,לאחר מכן,מכניסים את 2 התבניות לתנור שחומם
מראש על 180 מעלות ואופים במשך 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים.
לאחר מכן לוקחים קערה אחרת ומכניסים לתוכה את השמנת ומקציפים בעזרת מטרפה,מוסיפים כף סוכר
ו-2 כפות פודינג,עד שמתקבלת עיסה אחידה.
בקערה אחרת מערבבבים את הגבינה עם כוס סוכר עד לקבלת מרקם אחיד.
אחר כך מערבבים את הקצפת עם תערובת הגבינה והסוכר באיטיות ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים
מעל הבצא שאפינו בתבנית העגולה.
את הפירורים האפו...

[ התקדם ]

מתכון לפשטידת פטריות על ידי ELADG2 ב ה' ספטמבר 28, 2023 12:29 pm
מרכיבים

4 כוסות פטריות משימורים
8 ביצים
אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור
כוס פירורי לחם
6 בצלים סגולים, פרוסים דק
8 כפות שמן

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות,מחממים את השמן עם כלי בית כמו מחבת או סוטז' ומתחילים
לטגן את חתיכות או הבצל עד לקבלת הזהבה.
לוקחים קערה ומערבבים את הבצל,פירורי לחם,אגוז,פטריות שמפיניון וכפות שמן ויוצקים לתוך תבנית
עגולה ששימנו קודם מראש,נותנים לתערובת שהכנו 5 דקות "לנוח",ולאחר מכן מכניסים לתנור שדאגנו
לחמם מראש ואופים במשך 40 דקות עד שהפשטידות מקבלת צבע זהבהב.

מתכון לעוגת אגוזים על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 26, 2023 2:59 pm
מרכיבים:

6 ביצים
2 כוס סוכר
2 קמח תופח
4 כפות סוכר חום
כפית קינמון
160 גרם אגוזי מלך קצוצים.
2 שקית סוכר וניל
כוס שמן חמניות
2 כוס מיץ תפוזים


אופן ההכנה

לקוחים קערת נירוסטה ומערבבים בתוכה את הסוכר וניל,מייפל והסוכר.
לאחר מכן מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את התפוזים וממשיכים במלאכת הערבוב,ולבסוף,מוסיפים את הקמח עד שנקבל תערובת אחידה.
לוקחים קערה אחרת כמו כל כלי מטבח שימושי,ובה מערבבים את הקינמון,הסוכר החום.
מכניסים חצי מתערובת האגוזים לבלילה וממשיכים לערבב.
יוצקים לתוך תבנית עגולה את הבלילה ומפזרים את האגוזים מעל,מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180
מעלות במשך חצי שעה ואז מגישים.

מתכון לעוגת דבש על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 26, 2023 10:52 am
מרכיבים:
200 גרם סוכר חום דמררה
200 גרם סוכר לבן
700 גרם קמח לעוגה ללא גלוטן
14 גרם אבקת אפייה
4 גרם סודה לשתייה
כפית מלח
כפית קינמון
כפית ציפורן
800 גרם תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות
400 מ"ל תה שהכנו
600 גרם דבש
4 ביצים גדולות
400 גרם שמן


אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ולוקחים תבנית Pyrex בקוטר 26 ס"מ,משמנים את התבנית היטב !
לוקחים קערת נירוסטה ובעזרת מטרפה מקציפים את הביצים,סוכר והדבש עד לקבלת תערובת אחידה ורכה.
בזמן הערבוב מוסיפים את השמן תוך כדי באיטיות.
את שאר החומרים מערבבים בקערה נפרדת,ולאחר מכן מוסיפים גם אותם לאותה קערה ראשונה שמלכתחילה
השתמשנו לערבוב החומרים.
את הקמח מערבבים עם קוביות התפוחים טרם הוספתם לתערובת ואח"כ יש להכניסם לתוך קערה
ולהמשיך לערבב.
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים במשך 40 דקות עד שקיסם יוצא יבש

בתאבון

מתכון לעוגת בראוניז על ידי ELADG2 ב ג' ספטמבר 26, 2023 10:01 am
מרכיבים

400 גרם שוקולד מריר
6 ביצים
כוס סוכר (200 מ"ל)
כוס שמן
2 כפית תמצית וניל
360 גרם קמח


אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-180 מעלות במשך רבע שעה,לוקחים כלי בית כמו קערת נירוסטה וממיסים
בתוכה את השוקולד והשמן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה אחרת,שמים את הביצים והסוכר ולאחר מכן יש להוסיף את השוקולד שהמסנו קודם לכן.
מוסיפים את תמצית הוניל,הקמח,ולאחר מכן משטחים את העיסה על תבנית ולא לפני ! ששימנו קודם לכן
את התבנית.
אופים במשך 20 עד 25 דקות,מקררים וחותכים לקוביות.

בתאבון

 [ 172 רשימות בלוג ]  הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: B.a.c, Bing [Bot], Google [Bot], ItaySegev, עופר האדום


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction