סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 02, 2025 7:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מחבר
ELADG2
מנותק

הצטרף: ג' ספטמבר 20, 2022 9:29 am
הודעות: 0
בלוג: הצג בלוג (145)

ארכיונים
- אפריל 2025
מתכון למרק בטטה
   ב' אפריל 28, 2025 1:59 pm
מרק חומוס עם פטרוזיליה ושמיר
   ד' אפריל 23, 2025 9:19 am
מדריך לבחירת מתקן כביסה לגינה
   ו' אפריל 18, 2025 9:42 am

+ מרץ 2025
+ פברואר 2025
+ ינואר 2025
+ דצמבר 2024
+ נובמבר 2024
+ אוקטובר 2024
+ ספטמבר 2024
+ אוגוסט 2024
+ מאי 2024
+ מרץ 2024
+ דצמבר 2023
+ נובמבר 2023
+ אוקטובר 2023
+ ספטמבר 2023
+ אוגוסט 2023
+ יולי 2023
+ יוני 2023
+ מאי 2023
+ אפריל 2023
+ מרץ 2023
+ פברואר 2023
+ נובמבר 2022
+ אוקטובר 2022

חיפוש בלוגים


 [ 145 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  הבא

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
הזנה  
 נושא ההודעה: שימוש באבן שמוט
קישור קבועפורסם: ו' מאי 19, 2023 12:19 pm 
איך להשתמש עם אבן שמוט בתנור ?

שימוש נכון עם אבן השמוט שלכם יכול לשנות לחלוטין את איכות האפייה של המאפים שלכם בתנור.
כלומר,כמו שאתם רואים בעצם בכל מאפיה כזאת שמחזיקה תנור לחמים עם לבני שמוט וגם לכם בא להרגיש
את אותה הקריספיות שבכל ביס שאתם נוגסים במאפה,אבל הפעם שבאמת תוכלו לעשות כמו שצריך,ניתן לכם מספר
דגשים וטיפים מעולים !

כשם שאבן פיצה היא כבדה ויציבה וגם מתחממת כמו כל אבן,למעשה לא כלל אחת היא אבן פיצה אמיתיץ
אבני שמוט מסוימות עשויות מחימר לא מזוגג שעוביו קטן מהממוצע.
בשוק קיימות אבני שמוט לפיצה שלא יכולים להתחמם מספיק,משום שהתנורים לא מספיק עוצמתיים לחימום אבנים אלו,
כתוצאה מכך המאפים לא מגיעים לרמת האפייה הנדרשת ולא "יוצאים" מספיק קריספיים.
אבני פיצה איכותיות סופגת חום בקלות,ומחזיקות את החום לאורך זמן,כך האבן מגיעה לטמפרטורה הרצויה והדרושה
לאבן שמוט.

איך מבשלים עם אבן שמוט לפיצה

בישול נכון עם אבן לאפיית פיצה הוא פשוט וקל,ראשית,יש להניח את אבן הפיצה על המדף הנמוך ביותר בתנור,עוד
לפני שהדלקתם את התנור.
מדוע ? ברגע שמניחים [url=https://www.simhim.com/%D7%90%D7%91%D7%A...

[ התקדם ]


 נצפה 11859 פעמים
 נושא ההודעה: איך לבחור כותש שום
קישור קבועפורסם: ו' מאי 19, 2023 10:52 am 
האם מאסתם בכותש שום שכל הזמן נשבר לכם? כאן תוכלו לקבל טיפים בבחירת כותש השום המתאים עבורכם.


הוא מכונה "האנטיביוטיקה הטבעית" ואין עוררין על יתרונותיו ותרומתו של השום לבריאות. מחקרים של השנים האחרונות מצאו כי השום מוריד את הסתברות למחלות לב, הפרעות ושבץ לב: הוא נמצא כמוריד את רמת הכולסטרול הרע בדם (LDL), מונע הסתיידות עורקים ויעיל להורדת לחץ הדם.

כותש שום
השום מזין מאוד למרות שיש בו מעט קלוריות

שום יכול להילחם במחלות כולל הצטננות.
תרכובות אקטיביות של שום יכולות להפחית את לחץ הדם.
שום מפחית כולסטרול ועשוי להוריד את הסיכון למחלות לב.
שום מכיל חומרים נוגדי חמצון שיכולים לסייע במניעת מחלות.
בהתחשב בהשפעות חיוביות על גורמי סיכון כמו לחץ דם,הגיוני ששום יכול להאריך חיים.
ביצועים אתלטיים גם יכולים להיות משופרים עם תוספת שום-בתרבות העתיקה שימש השום כחומר המפחית עייפות ומשפר את יכולת התפוקה של העובדים.
שום עשוי לשפר את בריאות העצם.

כותש שום איכותי לא חייב להראות מפואר מדי,אבל הוא יכול לכם זמן כבשלנים.
בנוסף,כותש שום בחלקים מושלמים משחרר את הטעם והארומה החזקים.
אם אתם מתכננים לקנות אחד ...

[ התקדם ]


 נצפה 11869 פעמים
 נושא ההודעה: מה זה מתאם אינדוקציה
קישור קבועפורסם: ג' מאי 16, 2023 11:05 am 
מה זה מתאם אינדוקציה

ישנם מספר מקרים שבהן יש צורך להשתמש בפלטת דיסק מתאם אינדוקציה.

במידה ויש ברשותכם סירים ישנים,כאלו שלא מתאימים לאינדוקציה,נדרש להשתמש במתאם זה על מנת להשמישם.
כלומר,מחבתות וסירים בעלי תחתית רגילה שאינם מתאימים לאינדוקציה,יכולים להפוך לשמישים עם שימוש בפלטת
הדיסק העגולה הזו,כך לא תצטרכו לזרוק אותם לפח או אפילו לאלו שנקשרים לסירים שבמקרה עברו בירושה(לא יכאב
לכם כי תוכלו עדיין להשתמש בהם).
אז מה זה בעצם מתאם אינדוקציה,הכלי הוא בעצם פלטת ברזל עגולה,שיש לה ידית נשלפת והיא בעצם סופגת את החום
מכיריים של האינדוקציה שלכם וממירה את האנרגיה מהכיריים לחום שעובר לסיר.
שימו לב,שעל מנת לא לשרוט את הכיריים שלכם,ישנן מתאמי אינדוקציה שמגיעים עם בליטות מסוימות על מנת למנוע
חיכוך ושריטות על הכיריים מסוג זה,שבדרך כלל עשויים מזכוכית.

כיריים מסוג אינדוקציה מבצעים "התמגנטות" של הכלי שברשותכם,כלי בישול איכותיים ש...

[ התקדם ]


 נצפה 11836 פעמים
 נושא ההודעה: פשטידת פסטה
קישור קבועפורסם: א' מאי 14, 2023 1:11 pm 
פשטידת פסטה

מרכיבים

1 קילו פסטה
1000 גרם גבינה לבנה 5%
500 גרם גבינה בולגרית
50 גרם גבינת קשקבל מגוררת
כוס וחצי שמן
6 כפות קמח
4 כוסות חלב
6 ביצים


אופן ההכנה


לוקחים סיר ומרתיחים בו מלח,מערבבים מידי פעם את הפסטה ולאחר 10-15 דקות בודקים
אם היא לעיסה.
מסננים את הפסטה ובנתיים מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
לוקחים סיר אחר ומחממים בתוכו שמן,לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את החלב,ומערבבים במשך 5 דקות עד לקבלת תערובת סמיכה.
מורידים מהאש ואז מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מוסיפים את הגבינות וגם את המלח ומערבבים.
את הפסטה שסיננו,מכניסים לקערה ומוסיפים לאחר מכן את תערובת הגבינה שהכנו מקודם.
מעבירים את כל התערובת שהכנו לתוך תבנית ומורחים מעל את תערובת הגבינות שהוכנה קודם לכן.
אופים למשך 40-45 דקות עד שהפשטידה נעשית זהובה.


 נצפה 12034 פעמים
קישור קבועפורסם: ג' מאי 09, 2023 10:49 am 
סלסלת קניות מפלסטיק או סל שוק כפי שהוא נקרא בשפה העממית,הוא מוצר שמיועד
לנשיאת מצרכים מהסופר,בדרך כלל הסל עשוי מפלסטיק גמיש המאפשר חסכון במקום באחסון
המוצר הוא חידוש של סל הוינטג' שהיה לפני עשרות שנים,שבו השתמשו לא מעט אנשים בכדי
לארגן את קניותיהם,בין אם הם הלכו לשוק,או למרכז קניות שבו יכלו לרכוש מוצרים מסוגים שונים.
סל קניות פלסטיק מיוצר היום מחומרים עמידים ואיכותיים ומשמש גם את הדור הצעיר ברכישה
ונחשב למוצר שמיש ביותר.
לפני שאתם רוכשים סל שוק כזה ודאו שהוא מיוצר ללא פגמים.


 נצפה 12114 פעמים

 [ 145 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], satriani, uriel17, רוני דיאון


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction