ארכיונים |
אפריל 2025
מרץ 2025
פברואר 2025
ינואר 2025
דצמבר 2024
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: ד' מרץ 08, 2023 2:33 pm
|
מרכיבים 2 כוס סוכר 200 גרם חמאה רכה 200 גרם שוקולד לבן מגורד 2 כוס יוגורט בטעם טבעי 10 כפות אוכמניות טריות 2 כוסות קמח תופח 8 ביצים מדיום 8 כפות מחית פיסטוק 200 גרם פיסטוקים שנטחנו מראש לחלק העליון של העוגה: פיסטוקים גרוסים דק אופן ההכנה מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אפיה של פוד אפיל בקוטר 26 ס"מ או 28 ס"מ. מערבבים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים לאחר מכן את הביצים בזו אחר זו רק אחרי שהביצה הקודמת התערבבה היטב בתערובת שיצרנו קודם לכן. מוסיפים את מחית הפיסטוק והפיסטוק הטחון,היוגורט וממשיכים להקציף מספר דקות נוספות. לאחר מכן מוסיפים את האוכמניות והשוקולד הלבן וממשיכים לערבב את התערובת עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הקמח עד להטמעתו בבלילה ומפזרים את הפיסטוקים מעל. אופים במשך חצי שעה
|
|
נצפה 12267 פעמים
|
פורסם: ד' מרץ 08, 2023 10:58 am
|
מרכיבים תפוחי אדמה בינוניים שמן זית 3 שיני שום כתושות טימין יבש קורט מלח קורט פלפל גרוס רוזמרין טרי אופן ההכנה מניחים את תפוחי האדמה בקערה עם מים וחוצים אותם לשני חלקים. לוקחים קערה אחרת ויוצקים לתוכה את שמן הזית ומערבבים את תפוחי האדמה איתם,לאחר מכן מוסיפים את שאר מרכיבי התיבול. מניחים בתוך תבנית אפיה פוד אפיל ושמים בתנור שחומים מראש ל-200 מעלות ואופים במשך 35 דקות עד להתרככות תפוחי הרדמה
|
|
נצפה 12321 פעמים
|
פורסם: ו' מרץ 03, 2023 3:31 pm
|
להכנת הקציצות: 1 ק"ג בשר מעורב בקר וטלה טחון גס 1 בצל מגורר 2 כף שמן זית 2 ביצה 2 כפית אריסה כפית מלח גס פלפל שחור גרוס דק שמן זית 4 פרוסות לחם, רק החלק הרך, מושרה במים וסחוט להכנת הרוטב: 12 לימונים כבושים נקיים מגרעינים וקצוצים גס 2 צ'ילי אדום טרי 4 עגבניות גדולות חלוטות, מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות 2 פלפל אדום מתוק 2 צרור קטן של כוסברה קצוצה דק 6 כפות שמן זית 2 כוס מים 4 כפות מהמיץ הסירופי שנמצא בצנצנת הלימונים הכבושים 2 שן שום פרוסה דק אופן ההכנה מערבבים את כל מרכיבי הקציצות עם קערת פוד אפיל עד לקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן יוצרים כדורים מהתערובת שהכנו,לאחר מכן מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הקציצות שיצרנו, לאחר מכן שופכים את השמן שטיגנו בו מקודם. יוצקים למחבת 6 כפות שמן זית ומטגנים מספר דקות את הפלפל,השום,הפלפל המתוק והצ'ילי. מוסיפים לאחר מכן את העגבניות ומטגנים ומערבבים תוך כדי עד להתרככות העגבניות. מוסיפים את המים והכוסברה ומביאים לרתיחה. מגישים חם
|
|
נצפה 12264 פעמים
|
פורסם: ה' מרץ 02, 2023 5:19 pm
|
מרכיבים 400 גרם פילה דג נסיכה חצי בצל סגול 1 ביצה גדולה כף פירורי לחם קורט מלח קורט פלפל כפית שום מעוך חצי כפית כמון מעט שמן חמניות חצי חופן עלי כוסברה חצי חופן עלי פטרוזיליה 2 שיני שום מקולפות להכנת הרוטב של המטבוחה 2 עגבניות 200 גרם עגבניות מרוסקות של מוטי 5 שיני שום קלופות כף פפריקה מתוקה חצי כף סוכר חצי כף מלח קורט פלפל שחור גרוס דק אופן ההכנה טוחנים עם מעבד מזון את הבצל,עשבי התיבול והשום ואז מערבבים אותם בקערה יחד עם הדג עד לקבלת תערובת אחידה. עם ידיות רטובות מייצרים קציצות בגודל כדור קטן ומטגנים עם מחבת פוד אפיל עם שימוש מופחת בשמן עד להזהבה. מחממים סיר פוד אפיל,סיר רחב ויוצקים לתוכו את השמן ומטגנים את שיני השום כמספר דקות ואז מערבבים. מורידים את הלהבה של הסיר ומוסיפים את קציצות הדגים ומבשלים כשעה עד שהרוטב מצטמצם. מכניסים ל8 דקות אפייה בתנור ב-180 מעלות ומפזרים כוסברה מקוצצת ומגישים.
|
|
נצפה 12308 פעמים
|
פורסם: ה' מרץ 02, 2023 12:19 pm
|
מרכיבים 12 ביצים מדיום כוס שמן חמניות 3 כוססוכר 2 כוסות קמח 1.5 כוסות חלב שקדים 2 כפית אבקת אפייה קורט מלח 2 כפית תמצית וניל להגשה: אבקת סוכר אופן ההכנה מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים מטריפים באמצעות מטרפה של FOOD APPEAL את החלמונים יחד עם השמן ומוסיפים חצי מהסוכר וממשיכים לטרוף את המרכיבים. מוסיפים פעם אחר פעם את הקמח והחלב וממשיכים בערבוב ואז גם את אבקה אפייה,הוניל וממשיכים לטרוף את המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים את החלבונים ומוסיפים את שאר הסוכר שנותר,ממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם אחיד של התערובת. מעבירים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון ומתחילים לאפות במשך שעה ורבע,כשהעוגה זהובה סימן שהיא מוכנה.
|
|
נצפה 12268 פעמים
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], רוני דיאון |
|