ארכיונים |
אפריל 2025
מרץ 2025
פברואר 2025
ינואר 2025
דצמבר 2024
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
|
|
פורסם: ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
|
מצרכים: 4 חתיכות של דג סלמון (כ-150 גרם כל חתיכה) 2 כפות שמן זית 3 שיני שום, קצוצות דק רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק שתי כפות סויה 1 כף מיץ לימון טרי 1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ מלח ופלפל לפי הטעם רבע כוס פטרוזיליה קצוצה (לקישוט) אופן ההכנה: להכנת הדג: שטפו את חתיכות דג הסלמון במים קרים ויבשו אותם בעזרת מגבת נייר. תהליך זה חשוב על מנת שעור הדג יהיה חשוף כמה שיותר בעת הבישול ויהיה קריספי. תבלו את הסלמון במלח ופלפל משני הצדדים. מחממים שמן זית במחבת גדולה ששמנו במטבח לצד מגש חלות על חום בינוני. כשהשמן חם, מניחים את חתיכות הסלמון עם העור כלפי מטה. מטגנים במשך מספר דקות, עד שהדג מתחיל להתרכך והעור מקבל צבע זהבהב. בזמן שהדג מתבשל, מכינים את הרוטב. בסיר קטן, מחממים את השום הקצוץ והשמן על חום נמוך עד בינוני, עד שהשום מתחיל להזהיב מעט. מוסיפים את רוטב הסויה, מיץ הלימון ורוטב הצ'ילי,ומבשלים על חום נמוך עוד 3 דקות,עד שהרוטב מתגבש לכדי עיסה אחת. לאחר שטיגנו את הדג במשך מספר דקות נוספות, הופכים אותו בעדינות בעזר... [ התקדם ]
|
|
נצפה 10312 פעמים
|
פורסם: ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
|
מרכיבי המתכון: 1 כוס חומוס יבש (או 2 קופסאות חומוס מבושל) 1 בצל גדול קצוץ דק 3 שיני שוםכתושות 3 גזר בינונייםחתוכים לקוביות 1 תפוח אדמה בינוני, מקולף וחתוך לקוביות חצי כוס פטרוזיליה קצוצה רבע כוס טחינה גולמית 2 ליטר מים חצי כפית כמון חצי כפית פפריקה חצי כפית מלח רבע כפית פלפל שחור מיץ מלימון אחד סחוט שמן זית להגשה אופן ההכנה של המתכון: להכנת החומוס: אם אתם משתמשים בחומוס יבש, יש להשרות אותו במים קרים למשך לילה שלם.למחרת, מסננים ומעבירים לסיר עם מים, מביאים לרתיחה ומבשלים על חום נמוך במשך שעה וחצי עד שעתיים, ועד שהחומוס רך מאוד. אם אתם משתמשים בחומוס מקופסה, פשוט מסננים ומניחים בצד. לטיגון הירקות: לוקחים סיר גדול ששמנו לצד מגש לחלה, מחממים מעט שמן זית על חום בינוני ומוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף. זה לוקח כמספר דקות. לאחר מכן מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים למשך דקה נוספת, עד שכל ריח השום משתלב במחבת. מוסיפים את הגזר ותפוח האדמה לסיר. מטגנים עוד 5-7 דקות, עד שהירקות מתח... [ התקדם ]
|
|
נצפה 9963 פעמים
|
פורסם: ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
|
מצרכים: לקציצות: 500 גרם בשר בקר טחון 1 ביצה רבע כוס פטרוזיליה קצוצה חצי כפית כמון חצי כפית מלח רבע כפית פלפל שחור שמן זית חצי כוס אורז (לא מבושל) 1 בצל קטן, קצוץ דק 2 שיני שום, כתושות להכנת הרוטב: רבע כוס שמן זית לימון אחד סחוט חצי כפית מלח רבע כפית פלפל שחור פטרוזיליה קצוצה להגשה 4-5 שיני שום, פרוסות דק 700 גרם עגבניות מרוסקות חצי כפית סוכר אופן הכנה: הכנת הקציצות: בקערה גדולה, מניחים את הבשר הטחון,לאחר מכן מוסיפים את האורז היבש, השום הכתוש, הביצה, הפטרוזיליה,הבצל הקצוץ, הכמון, המלח והפלפל. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. משרים את התערובת במקרר למשך חצי שעה לאחר שנתנו לתערובת "לנוח" , יוצרים קציצות בגודל כף. אפשר להרטיב מעט את הידיים כדי למנוע הידבקות. מחממים שמן זית במחבת גדולה ששמנו ליד מגש חלה על חום בינוני. מוסיפים את הקציצות ומטגנים משני הצדדים, כ-3 דקות לכל צד,עד שהקציצות מזהיבות. ברגע שהקציצות מוכנות, מוציאים אותן מהמחבת ומניחים בצד. באותה המחבת, ... [ התקדם ]
נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ש' אוקטובר 05, 2024 8:41 am, נערך פעם אחת בסך הכל. |
|
|
נצפה 9996 פעמים
|
פורסם: ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
|
מרכיבים: למלית השוקולד: 200 גרם שוקולד מריר100 גרם חמאה לתערובת העוגה: חצי כוס סוכר 1 כוס קמח חצי כוס קקאו טהור כפית סודה לשתייה רבע כפית מלח 3 ביצים גדולות 1 כפית תמצית וניל להוספה מעל: חצי כוס פיצפוצים (שוקולד חלב, פיצפוצים או שוקולד חלב קצוץ) אופן הכנה: מחממים מראש תנור ל-180 מעלות צלזיוס,לוקחים תבנית עוגה בקוטר 20 ס"מ או 22 ס"מ ולאחר מכן משמנים עם חמאה או מרסס שמן,מניחים בתוכה את נייר האפייה,בכדי שנוכל להוציאה בקלות לאחר סיום אפייתה. המסת השוקולד והחמאה: בקערה נירוסטה או זכוכית מחוסמת ששמנו לצד מגש חלה, מכניסים את השוקולד והחמאה. ממיסים בקלחת או סיר על גז ומערבבים היטב עד שהתערובת נוזלית ולא מצקת. בקערה נפרדת, מקציפים את הסוכר עם הביצים בעזרת מטרפה או מערבל חשמלי עד שמתקבלת תערובת אחידה ובהירה.מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים שוב עד שתמקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לתערובת הביצים ומערבבים היטב בעזרת לקקן או כף עד שהשוקולד משתלב לחלוטין בתערובת. בקערה א... [ התקדם ]
|
|
נצפה 9664 פעמים
|
פורסם: ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
|
רכיבים: למלית: 4 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וקצוצים לקוביות 1/2 כוס תרד קצוץ טרי 1/2 כוס זיתים שחורים קצוצים 1 חציל בינוני, חתוך לקוביות 1 פלפל חריף, קצוץ דק רבע כוס נענע קצוצה טרי רבע כפית כמון 4 כפות שמן זית קורט מלח קורט פלפל להכנת הבצק: 500 גרם בצק עלים ביצה אחת גדולה אופן ההכנה: להכנת תפוחי האדמה: מכניסים את קוביות תפוחי האדמה לסיר עם מים ומלח. מבשלים עד להתרככות במשך רבע שעה. מסננים ומועכים עם מזלג או מועך תפוחי אדמה עד שמתקבלת תערובת חלקה. אופן הכנת החצילים: לוקחים מחבת גדולה שהונחה ליד מגש חלה, מחממים 3 כפות שמן זית ומוסיפים בהדרגה את קוביות החציל. מטגנים על חום בינוני עד להתרככות החציל והזהבתו. מוסיפים מעט מלח, ומעבירים לקערה. בקערה גדולה, מערבבים את תפוחי האדמה המועכים עם החציל המטוגן, התרד הקצוץ, הזיתים הקצוצים, הפלפל החריף והנענע. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. מחממים מראש התנור ל-180 מעלות צלזיוס. משטחים את בצק העלים על משטח מקומח, וחו... [ התקדם ]
נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ה' אוקטובר 03, 2024 3:13 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל. |
|
|
נצפה 9230 פעמים
|
|