סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 17, 2024 6:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מחבר
ELADG2
מנותק

הצטרף: ג' ספטמבר 20, 2022 9:29 am
הודעות: 0
בלוג: הצג בלוג (89)

ארכיונים
- מאי 2024
בחירת סיר ברזל
   ו' מאי 17, 2024 11:55 am
מתכון לפסטה ברוטב בטטה ושמנת
   ה' מאי 09, 2024 9:12 am
מתכון לנגיסי עוף
   ב' מאי 06, 2024 12:55 pm
סיבות לבחירת פילטרים של בריטה
   ו' מאי 03, 2024 2:10 pm

+ מרץ 2024
+ דצמבר 2023
+ נובמבר 2023
+ אוקטובר 2023
+ ספטמבר 2023
+ אוגוסט 2023
+ יולי 2023
+ יוני 2023
+ מאי 2023
+ אפריל 2023
+ מרץ 2023
+ פברואר 2023
+ נובמבר 2022
+ אוקטובר 2022

חיפוש בלוגים



 נושא ההודעה: היסטוריית פיצה
קישור קבועפורסם: א' פברואר 05, 2023 3:53 pm 
יש אנשים שרק משלוע את השם פיצה ירגישו נהדר.
הטעם,המרקם ובמיוחד התוספות היפות,גם אנחנו וגם הילדים והמשפחה אוהבים את המאכל המדהים הזה.
כבר שמתחילים להכין את הבצק הממולא בגבינות ומעליו הזיתים,הפלפלים או התירס עד לקבלה מושלמת
של הפיצה המרטיטה לבבות.

רק בארצות הברית הפיצה מגלגלת למעלה מ-30 מילארד דולר ובעלת נתח לא מבוטל במבחר מסעדות.
בדרך כלל הנשים נוטות להזמין פי 2 יותר תוספות צמחוניות מגברים.
וקצת היסטוריה,הפיצריה הראשונה הידועה בכל העולם שהוקמה בנאפולי,נוסדה בשנת 1738.
באיטליה,שבה נוסדה הפיצה,התחיל לחלחל המאכל לאט לאט לתוך אירופה ולאחר מכן לארה"ב ומרכז אמריקה.
בהתחלה סוגי פיצות מסוימות היו ייחודיות לנאפולי ולאחר מכן כאשר המקומיים נדדו לארצות הברית,החלה הפיצה להתפשט
לתוך רחבי ארצות הברית ולהפוך למאכל מועדף בעיני רבים שם ובעולם.
אופן הכנת הפיצה הוא בדרך כלל על משטח אבן שמוט ואין שימוש עם סיר סולתם או מחבת כלשהו.
בעת הכנת הבצק יש לקמח את משטח השימוש ואז לבצע הכנה של הפיצה.


נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ג' פברואר 21, 2023 12:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.


 פרופיל אישי  
 


כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction