סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 4:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ת"א 2012-13
הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2012 3:57 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
על פי ספורט 5 טורה מורי, שיחד עם ג'ף אלן הגיע למבחנים, שוחרר. ג'ף אלן דווקא חתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2012 8:43 pm 
Senior

לפי ספורטאנדו הפועל החתימה את מאט בולדווין להחליף את מורי. קריירת קולג' טובה אבל בשנתיים שלו באירופה חושך. מי יודע מי מכיר יותר מהנתונים היבשים?

http://www.sportando.net/eng/europe/isr ... uldin.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2012 9:52 pm 
Junior

אין אישור של הנהלת הקבוצה. כך שייתכן, אבל ההנהלה בדרך כלל מיידעת במייל את חברי העמותה לפני שהיא מודיעה לקהל הרחב.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2012 10:15 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
לפי ספורטאנדו הפועל החתימה את מאט בולדווין להחליף את מורי. קריירת קולג' טובה אבל בשנתיים שלו באירופה חושך. מי יודע מי מכיר יותר מהנתונים היבשים?

http://www.sportando.net/eng/europe/isr ... uldin.html

השם הוא בולדין ולא בולדווין. היה עוד רכז לבן מתוצרת גונזאגה, מהשושלת שהתחילה בהוד גדולתו ג'ון סטוקטון ואז הידרדרה למחוזות דן דיכאון, בלייק סטפ ודרק ריביו. אז כמו כל החבר'ה האלה, גם עליו קצת דיברו וגם ממנו לא יצא שום דבר רציני (מוק קופץ ומכריז שבלייק סטפ הוא אחד הרכזים הטהורים הגדולים של דורנו, ושפשוט לא ידעו להשתמש בו, בעוד...). הוא לפחות עוד צעיר ואולי יכול לשאוף תקווה מהרכז היחיד מגונזאגה שכן שיחק בארץ, הלא הוא ג'רמי פארגו. ממה שראיתי באתר של היורוקאפ, הגדירו אותו כפורוורד במדי בודצ'נוסט, אני מניח שבגלל הגודל שלו (1.96, גדול למדי עבור רכז). הוא אמור להיות שחקן טוב לרמה של הפועל ת"א, אבל עד שלא נראה מה הוא שווה היום-לא נדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2012 10:20 pm 
Junior

עם סטייט, איתן וטימור אנו לא צריכים עוד רכז. צריך מספר 2 שיודע להוריד קצת מעמסה מהרכז ויודע לקלוע בעיקר מחוץ לקשת.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2012 11:20 pm 
Junior

הרגע התקבל מייל שבולדין אכן חתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 30, 2012 11:40 pm 
Senior

שיהיה במזל.

אז מה אנחנו יודעים עליו?
עונת סיניור טובה מאד בקולג' עם ממוצעים של 15 נק' 4 ריב 4 אס'
לא נבחר בדראפט.
יצא לאירופה להירקליס ביוון והיה בינוני קצת פחות מ10 נק' למשחק, שוחרר באמצע העונה
עבר לשחק בדי ליג שם היה חלש (6 נק' למשחק).
בשנה שעברה חתם בבודצ'נוס והעמיד שם מספרים שאולי שכדאי שלא נכתוב כאן.
שיחק 5 דקות בהפסד למכבי ולא קלע.

איך שחקן שהיה סה"כ שחקן טוב ומוכר במכללות ככה נראה מוצא את עצמו ככה שבשנתיים הראשונות שלו באירופה הוא לא מצליח להציג יכולת סבירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 01, 2012 12:26 am 
Hall of Famer

כמו תמיד, זה תלוי מול מי הוא שיחק. על פניו, נראה ששיחק בליגה חלשה למדי מול יריבות די חלשות. כששיחק נגד קבוצות חזקות יותר היה חלש -
http://espn.go.com/ncb/boxscore?gameId=293530150

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 01, 2012 1:20 am 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
כמו תמיד, זה תלוי מול מי הוא שיחק. על פניו, נראה ששיחק בליגה חלשה למדי מול יריבות די חלשות. כששיחק נגד קבוצות חזקות יותר היה חלש -
http://espn.go.com/ncb/boxscore?gameId=293530150

איזה קשקוש. בחרת משחק אחד ועל פיו יצרת הנחה שאין לה בסיס?

במקרה זה היה משחק שבו הוא חזר לשחק אחרי שנעדר בגלל זעזוע מוח מכמעט שני משחקים. הממוצעים שלו ירדו משמעותית במשחקים שאחרי החזרה מפציעה ועדין נתן מספרים יפים.

אני מבין שוויק פורסט שמולה קלע 28 נקודות היתה קבוצה חלשה? פלורידה סטייט שמולה קלע בטורניר 18 נק' היתה חלשה?

לא מתיימר לנבא שום דבר לגבי מה שהוא יתן פה בארץ ואני ספקן גדול לגבי ההצלחה שלו, אבל כמה שטויות אפשר לכתוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 01, 2012 1:29 am 
Senior

תותח מה זה משנה נגד מי שיחק? פארגו היה איתו באותה מכללה ושיחק נגד אותם אנשים. מבדיקה קצרה באינטרנט על קריירת המכללות שלו אפשר להגיד רק דברים טובים והוא נחשב לגארד מוביל בכדורסל המכללות.

איך שחקן כזה נופל כל כך חזק ולא מצליח ב2 קבוצות בינוניות ומטה באירופה עד עכשיו זאת שאלה הרבה יותר מעניינת לדעתי מנגד מי הוא שיחק במכללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 01, 2012 2:22 am 
Sophomore

אתה מתכוון בניגוד לג'ון שאייר למשל ? ששיחק במכללה יותר גדולה, נתן מספרים טובים יותר, שיחק נגד שחקנים טובים יותר ובמעמדים יותר בכירים - ונתן עונה מדימה במכבי תל אביב ובינתיים לא בדיוק מרשים בקב' החדשה שלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 01, 2012 2:26 am 
Senior

נתחיל בזה שמכבי ת"א זאת לא קבוצת תחתית יוונית או בודצ'נוס אלא קבוצה מהדרג הבכיר ביותר באירופה ונמשיך בזה שלגביי שאייר יש דעה דיי רווחת שהפציעה שלו בעין בעצם פגעה מאד ביכולתו וזה כבר לא אותו השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 01, 2012 2:45 am 
Hall of Famer

דורון - גם מול סירקיוז הוא היה חלש. מול מישיגן סטייט 15 נק' באחוזים רעים ו-4 אסיסטים על 4 איבודים, זו הופעה סבירה אבל לא משהו לשים במסגרת ולתלות בבית. בקיצור, דיוק הייתה סתם דוגמא ולא דוגמא בודדת.
מול וייק הוא קלע 22 נק' ולא 28. התשובות לשאלות שלך הן כן וכן. וייק פורסט של אותה עונה הייתה קבוצה בינונית מינוס במקרה הטוב. היה להם את אל פארוק אמינו שהרבה ציפו שיסחוב אותם למעלה והוא התברר כשחקן מכללות סביר וזהו. גם מפלורידה סטייט אני לא רואה גארד כלשהו שמפיל אותי מהכיסא (ויסלח לי דרווין קיצ'ן שאני לא רואה בו חומר לאן בי איי).
מעבר לכך, משעשע שמצד אחד אתה טוען שאני כותב שטויות, אבל מצד שני אתה מכסתח ואומר שאתה ספקן גדול לגבי ההצלחה שלו...

קוף - משנה מאוד מול מי שיחק, כי מול קונוסים כל אחד יכול לתת 15 נק' 4 ריב' ו-4 אס' (ועוד ב-36 דקות משחק, שזה די הרבה אפילו לליגת המכללות). יותר מעניין מה השחקן עשה מול תחרות אמיתית, ולא מול קונוסים. למשל 16 נק' של ג'רמי פארגו בטורניר המכללות נגד האלופה צפון קרוליינה עם טיי לוסון, ויין אלינגטון ודני גרין בקו אחורי, זה משהו שאפשר להתייחס אליו ברצינות. מההתרשמות שלי, בולדין לא היה גארד מוביל ולא נעליים. גארד מכללות חביב, אחד מיני רבים. היו רבים וטובים לפניו שלא יצא מהם שום דבר (הדוגמא הכי מובהקת זה ג'רי מקנאמרה, בטוח שיש עוד כמה). בקיצור, אם לחבר את הניתוח שלי עם הנתונים שהבאת מהשנה-שנתיים האחרונות, נראה שהוא שחקן שהראה יכולת בסדר כשהיה חי בחממה של המכללות, וברגע שעבר לחיים האמיתיים איבד את הצפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 01, 2012 2:57 am 
Hall of Famer

לגבי שייר, אפשר לקרוא בת'רד הזה את הדעות:
viewtopic.php?f=1&t=10204&hilit=%D7%A9%D7%A4%D7%A8+%D7%9C%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D&start=425

ציטוטים נבחרים:
"שחקן חמישיה פוטנציאלי ליורוליג", "שאייר הוחתם כתחליף לאיידסון - ספק נק', ראיית משחק טובה, יכולת לשחק בשלושת התפקידים בחוץ (עם עדיפות ל 1 ע"פ 3 ובכל זאת) ולתרום בהגנה הקב' (לפחות לפי מה שכותבים עליו)", משתמשים שהניחו שהוא יפתח בחמישיה, השוואה בינו לבין יותם הלפרין...
האמת שאני ואתה היחידים שסייגנו שאולי לא יצא ממנו שחקן :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 01, 2012 2:43 pm 
Hall of Famer

מה שבטוח זה שיהיה מעניין אם בולדין. שחקן שעושה מהלכים מלהיבים, לצד לא מעט שטויות. אני לא בטוח שהוא רכז. בשלוש העונות הראשונות שלו בגונזגה הוא שיחק לצד רכז ולא כרכז במשרה מלאה. מדובר בשחקן פיזי, אתלט לא רע בכלל. הדבר שיכול להכשיל אותו זאת קליעה מבחוץ לא יציבה במיוחד. השוו אותו פה לג'ון שאייר. אז א'. הוא מגיע להפועל ת"א, לא למכבי. דבר שני בניגוד לשאייר שהיו סימני שאלה סביב האתלטיות והפיזיות שלו, פה אין.

גימל, אני מצטער לבשר לך, אבל אתה מקשקש לגבי בולדין וגונזגה. הזאגס כבר לא מעט שנים הם תוכנית מהטופ 25 למרות שהם משחקים בקונפרנס מיד מייג'ור. גיוס השחקנים שלהם הוא ארצי, והם לוקחים שחקנים שמועמדים לתוכניות של קונפרנסי הכוח. בולדין עצמו, אם אני זוכר היה מגוייס טופ 100 ונחשב לגניבה גדולה של גונזאגה, אחרי שמכללות גדולות בצפון מערב ארה"ב התעניינו בו.

הנה משחקים נבחרים מהלו"ז שלהם בשנים של בולדין.

2010 - מישיגן סטייט, וויסקונסין, סינסניטי, וושינגטון סטייט, ווייק פורסט, דיוק, אוקלהומה, אילינוי, ממפיס. פלורידה סטייט וסיריקיוז בטורניר.

2009 - אוקלהומה סטייט, מרילנד, טנסי, וושינגטון סטייט, אריזונה, קונטיקט (דורגה 2, הגיעו לפיינל פור), טנסי, ממפיס. בטורניר - צפון קרוליינה שזכתה באליפות.

2008 - טקסס טק, וירג'יניה טק, סיינט ג'וזף, קונטיקט, וושינגטון סטייט (מדורגת 6), אוקלהומה, טנסי (12), ג'ורג'יה, ממפיס (מדורגת 1). בטורניר - דיווידסון.

2007 - ביילור, צפון קרוליינה (2, ניצחון), טקסס (25), וושינגטון (8), דיוק (6), נאבדה (18), וירג'יניה, ממפיס (9). בטורניר - אינדיאנה (7)

זהו לו"ז מאתגר, שמעטות המכללות שלוקחות כזה לו"ז מאתגר. נכון שהמכללות מהקונפרנסים הגדולים מתמודדות מול יריבות ברמה דומה בקונפרנס שלהן, פריבילגיה שאין לגונזגה, אבל בסופו של יום, גונזגה בכל עונה משחקת מול הגדולות ביותר ומשחקים רבים ברמה גבוהה מאד. אי אפשר להגיד שהשחקנים של הזאגס כמעט לא עומדים בתחרות קשיחה.

ב-2010 בולדין שם 18 נק', 6 ריב' ו-5 אס' על וויסקונסין שדורגה רביעית בטורניר. גונזגה קיבלה דירוג 8 בטורניר המכללות.

ב-2009 הזאגס שיחקו צמד משחקים מול טנסי, שהייתה מדורגת בשני המשחקים. בולדין סיים עם 17 נק' (טנסי אז הייתה 12 בדירוג) ועם 26 נק' וגם 4 ריב', 5 אס' (טנסי - 25). גונזגה דורגה במקום הרביעי בטורניר בתום אותה עונה.

ב-2008 גונזגה ניצחה את יוקון כשבולדין תורם 19 נק', 5 ריב'. כרגיל מול טנסי שהייתה מדורגת 12 באותו זמן הוא הצטיין וסיים עם 21 נק'. גונזגה דורגה 6 בטורניר.

ב-2007 בולדין במשחק הרביעי שלו במדי הזאגס עלה מהספסל ושם 14 נק' על צפון קרוליינה. מול וושינגטון שהייתה מדורגת 8 באותו זמן הוא תפר 21 נק' וקינח ב-5 אס', הזאגס דורגו במקום ה-10 בעונה שאחרי השיא עם אדם מוריסון.

בסה"כ לבולדין היו משחקים חלשים מול הקבוצות בצמרת המכללות, אבל גם משחקים מצויינים והוא היה כלי חשוב בקבוצה שרשמה הצלחה גדולה מאד בכל 4 העונות בהן הוא שיחק בה. אם היית שואל אותי לגבי האן.בי.איי, אז כן, הייתי אומר שמה שהוא עשה זה לא מספיק ואולי גם הייתי מביא משחקים מול יריבות מהטופ שבהם בולדין הציג יכולת לא משכנעת כדי לתמוך בכך. אבל אנחנו מדברים על פאקינג הפועל ת"א וכולה ליגת העל.

אני לא יודע אם בולדין יצליח בהפועל ת"א, כי שתי העונות מאז שהוא עזב את הקולג' לא מרמזות על כך, אבל על סמך קריירת הקולג' אפשר לפתח תקוות לא קטנות בהחלט. בטח לא לפסול אותו במבט על משחקי הקולג' שלו, כפי שאתה עושה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 01, 2012 3:26 pm 
Senior

התותח המפוברק כתב:
לגבי שייר, אפשר לקרוא בת'רד הזה את הדעות:
http://www.salnews.com/forum/viewtopic. ... &start=425

ציטוטים נבחרים:
"שחקן חמישיה פוטנציאלי ליורוליג", "שאייר הוחתם כתחליף לאיידסון - ספק נק', ראיית משחק טובה, יכולת לשחק בשלושת התפקידים בחוץ (עם עדיפות ל 1 ע"פ 3 ובכל זאת) ולתרום בהגנה הקב' (לפחות לפי מה שכותבים עליו)", משתמשים שהניחו שהוא יפתח בחמישיה, השוואה בינו לבין יותם הלפרין...
האמת שאני ואתה היחידים שסייגנו שאולי לא יצא ממנו שחקן :)

תותח זה נאמר על פי קריירת המכללות שלו שלא לוקחת בחשבון את הפציעה בעין. הדעה הרווחת בדיעבד לגביו זה שלא מדובר באותו השחקן לאחר הפציעה בעין. לפחות על הנייר יש תירוץ ללמה הוא לא מציג את היכולת שהוא הציג במכללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 01, 2012 3:42 pm 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:
הרגע התקבל מייל שבולדין אכן חתם.

בלי ציניות, אם זה באמת עקרון חשוב שחברי העמותה ידעו על החתמות לפני התקשורת, אז במקרה הזה היתה פאשלה. גם ספורטנדו וגם ביורובאסקט צוינה החתימה של בולדין לפני המייל שאתם קיבלתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 01, 2012 4:06 pm 
Junior

אני יודע שהידיעה הראשונה לאתרים הללו לא יצאה מאיתנו. גם לצד השני יש סוכנים ולהם יש אג'נדה משלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 01, 2012 4:43 pm 
Junior

עמוס אני חייב להגיד שההתרשמות שלי ממנו טיפה שונה משלך.
בעיני דווקא מדובר בשחקן עם קבלת החלטות מצוינת, שחקן מאוד שקול בצורת המשחק שלו ויחס האסיסטים-איבודים שלו גם תומך בזה.
אם כבר הוא עושה שטויות זה בגלל שלפעמים יש לו עודף ביטחון והוא ימשיך לזרוק גם ביום חלש.
הוא קלעי ברמה גבוהה, יש לו טווח מאוד גדול ויודע גם לקלוע מכדרור, אבל כמו שציינתי כבר זה קצת עניין של יום אצלו.
אני גם לא כל כך יודע על איזו אתלטיות אתה מדבר. הוא אולי לא עגלה כמו שאייר, אבל הוא בטח לא יעבור שחקן עם צעד ראשון מהיר ובכלל הוא כמעט ולא מסתמך על אתלטיות.
בהגנה הוא בהחלט בא לעבוד אבל קשה לו לשמור על שחקנים מהירים. מצד שני בכל הנוגע לעזרה הוא עושה עבודה טובה.

אני קצת סקפטי לגבי ההצלחה שלו לאור השנתיים האחרונות, מצד שני ארז בונה עליו יותר כשחקן משלים ולא כסטאר אז אולי זה יהיה טוב בשבילו.
נקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 01, 2012 10:18 pm 
Hall of Famer

הוקיץ', אני ראיתי את בולדין בשתי העונות הראשונות שלו בגונזגה ואז היו לו לא מעט שטויות וקבלת החלטות לקויה לפרקים. יכול להיות שבארבע השנים מאז הוא השתפר. קליעה יש לו, רק לא יציבה, כפי שכתבתי. לא כתבתי שהוא אתלט טוב, אבל הוא לא אתלט רע. אין לו בעיית אתלטיות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 01, 2012 11:43 pm 
Junior

אז אני ראיתי אותו בכמה משחקים בשנתיים האחרונות והוא קיבל החלטות מצוין.
מה שהכי אהבתי אצלו זה שמאוד קשה ללחוץ אותו, הוא מאוד קר רוח עם הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 10:35 am 
Junior

זה המכתב שקיבל הבוקר כל חבר עמותה. קבוצת אוהדים לתפארת:

XXXX

ובכל זאת הגענו למרות הכל
מי היה מאמין?
אנחנו, כולנו, מאות אלפי האוהדים האדומים בארץ (ולא רק בה), קרוב ל-2,000 חברי עמותה, ובעיקר כ- 300 משוגעים לדבר שיצאו לדרך החל מאותו יום ארור, בראשות שחור ומאור הראל וליוו את הקבוצה מימיה הראשונים. אנחנו האמנו.
ובכוח האמונה הזאת, שאין שניה לה בעולם הספורט, עשינו את הדרך. דרך נועה סקלי ושומרונים חולון, דרך טוהר חיימוביץ', ליאור בן שי וקיבוץ משגב, דרך יונתן לרנר הבלתי נלאה, ירון להט וכוכב יאיר, דרך גל איתן, שרון אברהמי, יוקנעם מגידו וקריית אתא וכמובן דרך מתן נאור וארז אדלשטיין, עד לליגת העל בחזרה.
כי לימדנו את כולם, את שתמיד ידענו בתוכנו: שהדרך תהיה ארוכה וקשה (וכמה קשה היא הייתה בלא מעט מקרים), ורק ביחד, רק הקהל התומך, הנאמן, ההחלטי של הפועל יכול לעשות אותה.
והגענו.
"בחזרה למקומנו הטבעי" אוהבים לקרוא לזה.
אבל כאן בעצם רק מתחילה הדרך. וכמה קשה וארוכה היא תהיה? קשה ביותר. קשה יותר מזו שעברנו עד היום.
ורק דבר אחד אנחנו יודעים: כל עוד נמשיך להיות מאוחדים, כל עוד ניתן את הנשמה ביציע, במגרש, בניהול, בכל פגישה, בכל אימון, בכל משחק - דיינו.
כמובן שלא נשקוט עד שנעמוד גם באתגרים הגדולים הניצבים לפנינו:
• אולם ביתי להפועל בעיר תל אביב
• קבוצת כדורסל בצמרת הליגה לאורך זמן
• עמותה מבוססת כלכלית בעלת אלפי חברי עמותה וקהילה עסקית תומכת
• מחלקת נוער מובילה מקצועית וחברתית
• המשך פיתוח הפעילות החברתית.
את כל זה נעשה כמובן - ביחד. שוב נצטרך את כל העזרה האפשרית: מזה שתורם כסף, מזה שתורם משרד, מזה שעוזר בהסעות, מזה שתורם זמן, מכולם - ביחד.
היום זה מתחיל מחדש, כי ספינת הדגל שלנו היא הקבוצה הבוגרת ודרך עוד 40 דקות של התמסרות מוחלטת למטרה, נצא שוב לדרך חדשה.

ובכל זאת נגיע למרות הכל!
שלכם,
רמי כהן, יו"ר העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 11:04 am 
Hall of Famer

שיהיה בהצלחה .

(להרצליה)

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2013 12:07 am 
Junior

מקפיץ...

בריאן רנדל חוזר לאפיזודה נוספת בישראל אחרי שנתיים בגלבוע ושנתיים בירושלים,כעת(אחרי פתיחת עונה באלבה ברלין) הוא מצטרף להפועל תל אביב...

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2616207

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2013 12:15 am 
Senior

רנדל אחלה חיזוק אם הוא בריא... וזה אם גדול כמובן. חתם השנה באלבה ברלין כמדומני אבל נפצע (לפחות ככה אני זוכר מהמשחק שלהם נגד מכבי שם הוא ישב ביציע ואמרו שפצוע). עם המזל של הפועל ת"א עם פציעות הוא יגיע ויפצע כבר באימון הראשון שלו. אם אני לא טועה הוא גם יהיה הזר השמיני של הפועל ת"א מה שאומר שבמקרה של פציעה הם לא יכולו להחליף אותו.

אבל אם נצא מנקודת הנחה שהוא בריא ולא יפצע, אחלה חיזוק. שחקן חכם שיתאים לאלדלשטיין ויש סבירות שהוא גם אשכרה יתן לו לשחק בניגוד לזרים אחרים.

וכמובן שמפריך את טענות האין כסף של הפועל ת"א ואוהדיה... כמו גם הרדי שחתם לפני ימים ספורים והוא שחקן יקר יחסית. רנדל עם ענייני המס שלו (ככה לפחות אמרו בירושלים אם אני לא טועה, שיש עליו מיסוי גבוה השנה) הוא שחקן מאד יקר, גם אם הוא מגיע מחיר מציאה בשלב זה של העונה.

בשביל רנדל אבל מדובר בוואחד צעד לאחור חייבים להגיד. שחקן שלפני שנתיים דיברו רק על מתי יגיע למכבי, שיחק ב2 הקבוצות הגדולות ביותר בליגה אחרי מכבי, וגם כשהיה בירושלים אמרו שרק מחכה לגמור את החוזה בשביל לקפוץ לחוזה גדול באירופה. בסוף מוצא את עצמו בחוזה ל3 חודשים בהפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: