מה שבטוח זה שיהיה מעניין אם בולדין. שחקן שעושה מהלכים מלהיבים, לצד לא מעט שטויות. אני לא בטוח שהוא רכז. בשלוש העונות הראשונות שלו בגונזגה הוא שיחק לצד רכז ולא כרכז במשרה מלאה. מדובר בשחקן פיזי, אתלט לא רע בכלל. הדבר שיכול להכשיל אותו זאת קליעה מבחוץ לא יציבה במיוחד. השוו אותו פה לג'ון שאייר. אז א'. הוא מגיע להפועל ת"א, לא למכבי. דבר שני בניגוד לשאייר שהיו סימני שאלה סביב האתלטיות והפיזיות שלו, פה אין.
גימל, אני מצטער לבשר לך, אבל אתה מקשקש לגבי בולדין וגונזגה. הזאגס כבר לא מעט שנים הם תוכנית מהטופ 25 למרות שהם משחקים בקונפרנס מיד מייג'ור. גיוס השחקנים שלהם הוא ארצי, והם לוקחים שחקנים שמועמדים לתוכניות של קונפרנסי הכוח. בולדין עצמו, אם אני זוכר היה מגוייס טופ 100 ונחשב לגניבה גדולה של גונזאגה, אחרי שמכללות גדולות בצפון מערב ארה"ב התעניינו בו.
הנה משחקים נבחרים מהלו"ז שלהם בשנים של בולדין.
2010 - מישיגן סטייט, וויסקונסין, סינסניטי, וושינגטון סטייט, ווייק פורסט, דיוק, אוקלהומה, אילינוי, ממפיס. פלורידה סטייט וסיריקיוז בטורניר.
2009 - אוקלהומה סטייט, מרילנד, טנסי, וושינגטון סטייט, אריזונה, קונטיקט (דורגה 2, הגיעו לפיינל פור), טנסי, ממפיס. בטורניר - צפון קרוליינה שזכתה באליפות.
2008 - טקסס טק, וירג'יניה טק, סיינט ג'וזף, קונטיקט, וושינגטון סטייט (מדורגת 6), אוקלהומה, טנסי (12), ג'ורג'יה, ממפיס (מדורגת 1). בטורניר - דיווידסון.
2007 - ביילור, צפון קרוליינה (2, ניצחון), טקסס (25), וושינגטון (8), דיוק (6), נאבדה (18), וירג'יניה, ממפיס (9). בטורניר - אינדיאנה (7)
זהו לו"ז מאתגר, שמעטות המכללות שלוקחות כזה לו"ז מאתגר. נכון שהמכללות מהקונפרנסים הגדולים מתמודדות מול יריבות ברמה דומה בקונפרנס שלהן, פריבילגיה שאין לגונזגה, אבל בסופו של יום, גונזגה בכל עונה משחקת מול הגדולות ביותר ומשחקים רבים ברמה גבוהה מאד. אי אפשר להגיד שהשחקנים של הזאגס כמעט לא עומדים בתחרות קשיחה.
ב-2010 בולדין שם 18 נק', 6 ריב' ו-5 אס' על וויסקונסין שדורגה רביעית בטורניר. גונזגה קיבלה דירוג 8 בטורניר המכללות.
ב-2009 הזאגס שיחקו צמד משחקים מול טנסי, שהייתה מדורגת בשני המשחקים. בולדין סיים עם 17 נק' (טנסי אז הייתה 12 בדירוג) ועם 26 נק' וגם 4 ריב', 5 אס' (טנסי - 25). גונזגה דורגה במקום הרביעי בטורניר בתום אותה עונה.
ב-2008 גונזגה ניצחה את יוקון כשבולדין תורם 19 נק', 5 ריב'. כרגיל מול טנסי שהייתה מדורגת 12 באותו זמן הוא הצטיין וסיים עם 21 נק'. גונזגה דורגה 6 בטורניר.
ב-2007 בולדין במשחק הרביעי שלו במדי הזאגס עלה מהספסל ושם 14 נק' על צפון קרוליינה. מול וושינגטון שהייתה מדורגת 8 באותו זמן הוא תפר 21 נק' וקינח ב-5 אס', הזאגס דורגו במקום ה-10 בעונה שאחרי השיא עם אדם מוריסון.
בסה"כ לבולדין היו משחקים חלשים מול הקבוצות בצמרת המכללות, אבל גם משחקים מצויינים והוא היה כלי חשוב בקבוצה שרשמה הצלחה גדולה מאד בכל 4 העונות בהן הוא שיחק בה. אם היית שואל אותי לגבי האן.בי.איי, אז כן, הייתי אומר שמה שהוא עשה זה לא מספיק ואולי גם הייתי מביא משחקים מול יריבות מהטופ שבהם בולדין הציג יכולת לא משכנעת כדי לתמוך בכך. אבל אנחנו מדברים על פאקינג הפועל ת"א וכולה ליגת העל.
אני לא יודע אם בולדין יצליח בהפועל ת"א, כי שתי העונות מאז שהוא עזב את הקולג' לא מרמזות על כך, אבל על סמך קריירת הקולג' אפשר לפתח תקוות לא קטנות בהחלט. בטח לא לפסול אותו במבט על משחקי הקולג' שלו, כפי שאתה עושה.
_________________ "You can see my knowledge of [Dwyane Wade's] game- we were able to limit him to his season high points of 32,"
סטן ואן גנדי
|