למה שלא אראה את שאמפרט מגיע לאולסטאר? הבנאדם משחק בקבוצה שאמרו עליה שצריכה 4 כדורים בשביל הסקוררים הקיימים בה, ורק לאחרונה עשה 2 משחקים של 25 נקודות כ"א, וזה מעבר ליכולות אחרות שלו (חוטף מצוין, ריבאונדר לא רע). אין לי ספק שבקבוצה נטולת סקוררים משמעותיים כמו הניקס, הוא יכול להיות שחקן שקולע הרבה מאד נקודות.
על לאונרד אני לא יודע כרגע מה להגיד. נכון שפופ סיווג אותו כברוס בואן (מה שכבר אומר שיש לנו כאן לוקר הגנתי מיוחד), אבל אתה רואה ממנו בזמן האחרון גם התקפה משמעותית. מה שבטוח, שחקן שמגיע למעמד כזה בספרס תוך מעט זמן יחסית, הוא אחלה שחקן עם אחלה פוטנציאל.
מפארסונס אני פחות תופס, אבל פאריד הוא לדעתי משהו מיוחד. קרוב ל10 נקודות, 7 ריבאונדים וחסימה בפחות מ21 דקות למשחק, בנוסף להגנה גדולה. לך תדע לאן הוא יכול להגיע.
אתה לא דיברת על אייזיאה תומאס, שהתחיל כקוריוז אבל השתלט על עמדת הרכז בקינגס, ונותן משם בזמן האחרון הצגות כמו משחק של 28 נקודות ו-10 אסיסטים מול הספרס לפני כמה ימים. אתה גם לא מזכיר את קליי תומפסון, שעם העזיבה של מונטה את אוקלנד הפך לספק נקודות עיקרי של הווריורס (כולל משחק של 31 נקודות) ובעונה הבאה אמור בעצם להכנס לנעליו לצד סטפ קארי. תומפסון גם בהחלט יכול להתפתח לאחד מקלעי השלוש הגדולים בליגה (העונה, בינתיים, הוא במקום ה13 בליגה וראשון מבין הרוקיז).
עכשיו, אתה הלכת למבחן עמום-משהו שנקרא "שחקנים שמקבלים דקות". מה זה "מקבלים דקות"? כמה דקות? זה גם מבחן שצריך לבדוק ככל שהשנים יעברו, אבל כרגע במועדון ה20 דקות פלוס תוכל למצוא את (לפי סדר הבחירה בהם):
קיירי, דריק ויליאמס, טריסטאן תומפסון, ביומבו, ברנדון נייט, קמבה ווקר, קליי תומפסון, קאווי לאונרד, אימאן שאמפרט, כריס סינגלטון, מרשון ברוקס, נוריס קול, צ'נדלר פארסונס ואייזיאה תומאס. יש לנו כאן 14 שחקנים שמקבלים יותר מ20 דקות למשחק, וזה בלי להזכיר את שחקני ה10+: קאנטר, וסלי, פרידט, ברקס, מרקיף מוריס, ווצ'ביץ', טוביאס האריס, שלבין מאק, ג'ון לור וג'וש הארלסון. ועכשיו ניזכר שיש גם שחקנים אירופאיים שנבחרו בדראפט ולא משחקים העונה בליגה (הבולטים: ולנצ'יונאס, מוצ'יונאס, מירוטיץ', בוגדאנוביץ' ואף מצ'באן) ונבין ש"5 שחקנים וזהו" זה ממש לא מה שהדראפט הזה הולך להפיק.
_________________ "לגבי הפועל תל אביב, קבע בית הדין כי התנהגות האוהדים כלפי רגב פנאן והקריאות לעבר שמעון מזרחי מהוות עבירה של התנהגות בלתי ספורטיבית של קהל אוהדים, למרות שהן בגדר המותר".
|