סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 3:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2012 1:11 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
שתי עובדות מעניינות:
1. גילכריסט שאמור להיות בעיקר שחקן של הגנה ועבודה שחורה בקנטאקי (בטח ביחס לכל הנשקים האחרים שיש להם) מתגלה פתאום בטורניר כטופ סקורר שלהם.
2. לביילור יש בחמישיה שני שחקנים שהשם הפרטי שלהם הוא קווינסי! (וגם אחד בריידי, פרי ופייר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2012 1:21 am 
Junior

צפון קרוליינה קורסת. חבל המדים של קנס מכוערים, יהיה מאכזב עם הם יעלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2012 1:24 am 
מנהל פורום

קורסת?
לא ראיתי הפרש משמעותי הכי הרבה שבע וגם הוא נסגר
התרשמתי מרובינסון וטיילר בקנזס, אני בעד קנזס למרות התלבושת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2012 1:27 am 
Junior

איך, למרות התלבושת. זה כדורסל לא אסתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2012 2:02 am 
Junior

uriel17 כתב:
קורסת?
לא ראיתי הפרש משמעותי הכי הרבה שבע וגם הוא נסגר
התרשמתי מרובינסון וטיילר בקנזס, אני בעד קנזס למרות התלבושת

עכשיו אתה מרוצה?
קורסת, חוסן מנטלי של ליאור אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2012 11:13 pm 
Hall of Famer

להגנתם ייאמר ששיחקו בלי הרכז שלהם, ובמקרה שלהם, זה הבדל בין לעלות עם הרכז הכי טוב במכללות לבין לעלות עם ילד מהנוער. קנזס עולה ולא במפתיע המצטיין היה הרכז טיילור שעשה קרקס מהילד סטילמן וייט. לדעתי קואץ' ויליאמס עשה טעות בהרכבה שלו. אולי זה קצת מוגזם, אבל לדעתי היה עדיף להם אפילו לשחק עם קו אחורי של בולוק והיירסטון, שני סקוררים ולא מנהלי משחק אבל יכולים לכדרר סביר ולעשות הגנה.
בצד של קרוליינה, עוד יום רע להריסון בארנס שמשלים טורניר לא מרשים במיוחד - 14 נק' ב-33% מהשדה. יש לו עוד הרבה עבודה על הקליעה שלו (בדגש על קליעה, כי הטכניקה של הג'אמפ שוט דווקא לא רעה).

נגמר 80-67.
קנזס: טיישון טיילור 22 נק' 6 ריב' 5 אס' ו-5 חט', תומאס רובינסון 18 ו-9 ריב', וויתי 15 נק' 8 ריב' ו-3 חס', רלפורד 11, אלייז'ה ג'ונסון 10 נק' ו-5 אס'
קרוליינה: מקאדו 15 נק' ב-19 דקות, בארנס 13 נק' (5/14 מהשדה, 0/5 לשלוש) 4 ריב' ו-4 אס', זלר 12 נק' 6 ריב' ו-4 חס', הנסון 10

בפיינל פור:
קנטאקי נגד לואיוויל - סיפור החצי-סינדרלה של פיטינו ייגמר בחצי גמר. לואיוויל קבוצת הגנה טובה, ויכולה לכפות קצב משחק על קנטאקי, אבל הויילדקאטס משחקים נכון נגד האזורית, יש להם שחקנים מאוד מגוונים שיכולים גם לקלוע מבחוץ וגם לחדור פנימה, בקיצור, קנטאקי.
אוהיו סטייט נגד קנזס - מה אני אגיד, לדעתי די שווה כוחות. רובינסון וסלינג'ר שניים מהמצטיינים של העונה. טיילור יתקשה יותר נגד אארון קראפט שהוא רכז מכללות לא רע בכלל שיכול להסב נזק בצד ההתקפי. אם ללמוד מהמשחק נגד סירקיוז, קנזס תשחק הרבה אזוריות ותנסה לכפות על אוהיו סטייט לזרוק יותר מבחוץ ולמנוע את הכדור מסלינג'ר. קנזס גם כן קבוצת שלשות די חלשה כך שעקרונית אוהיו סטייט גם יכולה לשמור הרבה אזוריות, אבל מהמשחקים שראיתי אותם העונה נראה שהם דוגלים יותר בהגנה אישית.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2012 11:35 pm 
Hall of Famer

אחרי הכשלון באליט8, בארנס, קנדל מארשל וג'ון הנסון יוצאים לדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 1:38 am 
Junior

יש כתבה יפה אצל סימונס על איך דרדר עצמו האריסון בארנס למעמדו הנוכחי - איזור בחירה 8.
עיקר הדברים - איך כבר מהתיכון דיבר על עצמו והתייחס לעצמו כמותג, ועל כך שאין לו שום צעד ראשון ושגם ברמת המכללות הוא לא היה מסוגל להגיע לטבעת. בכלל מחזור הדראפט הזה נראה פתאום, אחרי שהולל במשך שנתיים, כלא כזה מרשים, אפילו בינוני. דיברו בהתחלה על 3-4 פוטנציאלים לפרנצ׳ייז פלייר, ונשארנו עם אחד, אנתוני דייויס. דיברו על עומק יוצא דופן, ובינתיים רואים שחקנים מוגבלים שברור שצריכים לעבוד המון על המשחק שלהם, וגם אז לא בטוח שיהיו שווים חמישייה בקבוצת פלייאוף, כמו זלר וריברס, הולכים להיבחר בלוטרי ומייסון פלאמלי הולך להיבחר בסיבוב הראשון ולהתגלח קצת בליגה לפני שהוא הולך לככב ביורוקאפ. מחזור 2013 עם נרלנס נואל ושאבז מוחמד מתחיל להיראות מעניין יותר.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:13 pm 
Hall of Famer

טוב, לא צריך להגזים. דראפט עמוק זה לא אומר שעכשיו כל קבוצה בסיבוב הראשון תקבל סופרסטאר. זה בסה"כ אומר שגם בבחירות מאוחרות יותר אפשר להשיג שחקנים ברמת חמישיה או שחקן שישי, בסגנון דראפט 2008.

בארנס אתלט מצוין (אם כי לא כ"כ פיזי), ובשנה האחרונה הוא השתפר מאוד לעומת תחילת הדרך. יחד עם זאת, הוא הרבה יותר ג'אמפ שוטר מאשר שחקן שחודר לסל, וגם כג'אמפ שוטר, יש לו עוד עבודה על הקליעה, שזה לגיטימי בהתחשב בזה שגם השחקן הכי טוב בעולם היום הגיע עם קליעה בינונית-חלשה לליגה. לא מגיע לטבעת? תספר לטרייסי מגריידי, קווין דוראנט וכרמלו אנתוני, שחקנים של 30 נק' בליגה שאת רוב הנקודות שלהם עשו ועושים בג'אמפ שוטס או במתפרצות.

מעבר לזה, אתה שוכח את המונח המרכזי בדראפט, שהוא "אפסייד". לא מסתכלים על מה הם יכולים לתת היום. מסתכלים על שק הכשרון שלהם, מה יהיה אפשר ללטש בו ולהוסיף לו, ואיך זה ייראה ברמת אן בי איי. פרנצ'ייז פליירס קשה להגיד ביום הדראפט, וממילא יש לך אולי 1 או 2 סה"כ בכל דראפט וגם זה הרבה פעמים אפשר להגיד רק אחרי 3 שנים (בספירה שלי: 2011 - אירווינג; 2010 - ג'ון וול; 2009 - גריפין; 2008 - רוז; קווין לאב; 2007 - דוראנט; יש כמה שקרובים למעמד אבל אי אפשר לקטלג אותם ככאלו). גם שחקני חמישיה ברמת פלייאוף אתה לא משיג כל שנה, וגם אם כן, לפעמים זה שחקנים שנבחרים דווקא בבחירות נמוכות ע"י... ובכן... קבוצות שמגיעות כל שנה לפלייאוף (ע"ע בזמנו טיישון פרינס, טוני פארקר, ג'וש הווארד, מרקיז דניאלס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:16 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
טוב, לא צריך להגזים. דראפט עמוק זה לא אומר שעכשיו כל קבוצה בסיבוב הראשון תקבל סופרסטאר. זה בסה"כ אומר שגם בבחירות מאוחרות יותר אפשר להשיג שחקנים ברמת חמישיה או שחקן שישי, בסגנון דראפט 2008.

ולכן אני טוען שמחזור 2011 המושמץ הוא אחלה מחזור. לא יודע כמה סופרסטארים ייצאו ממנו, אבל אפשר לראות אחוז מאד גבוה יחסית של שחקני חמישייה משמעותיים, גם בקבוצות פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 5:31 pm 
Hall of Famer

ב-98 בצפון קרוליינה היה שחקן מוביל, הוא היה ספק הנק' השני בקבוצה, אולי השחקן השלישי בחשיבותו אחרי הרכז שהיה מוסר מחונן. הבחור היה אתלט מדהים עם קליעה טובה מבחוץ. הבעיה העיקרית של הבחור הייתה צעד ראשון לא מספיק טוב, ושליטה לא מספקת בכדור. גם הוא שם נק' רק במתפרצות, רק באלי-הופים בהתקפה עומדת ובקליעות מבחוץ. לבחור ההוא קוראים וינס קרטר.

אז אני לא אומר שבארנס יהיה קרטר, או שהפוטנציאל שלו אפילו דומה. אבל במכללות הרבה יותר קשה להגיע לטבעת. יותר צפוף ויש שחקנים שהמשחק של האן.בי.איי יותר מתאים להם. בארנס הוא בעיני אחד מהם.

ומחזור 2011 הוא עדיין מחזור מסריח. כמה אולסטארים אתה רואה כרגע שיצאו מהמחזור הזה? אני רואה רק אחד בטוח.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 5:40 pm 
Hall of Famer

ומה השתנה בנ.ב.א? גם שם קרטר היה שחקן של מתפרצות, האלי הופים, אבל לא של חדירה. מה שכן, הוא פיתח בשיאו יכולת קליעה מצוינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 6:02 pm 
Hall of Famer

אז כנראה שלא ראית את וינס קרטר. הוא לא היה קובי בראיינט או אלן אייברסון, אבל היה לו צעד ראשון טוב מאד שאפשר לו לעשות המון נק' בחדירות לצבע. קרטר באן.בי.איי ממש לא היה השחקן החדגוני שאתה מתאר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 6:37 pm 
Hall of Famer

ראיתי את וינס קרטר די והותר בחיים. אם היתה לו חדירה, הוא היה קובי, כי היתה לו האתלטיות והיתה לו הקליעה. מה שתמיד היה חסר לו זה כדרור טוב (כדרור סביר מן הסתם היה לו, אבל לא ברמה של הגדולים באמת), וצעד ראשון. לא אמרתי אגב שהוא היה חד גוני, אבל בסופו של דבר הוא היה יותר פינישר (מהאליטה המוחלטת של הפינישרים) מאשר יוצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 7:05 pm 
Hall of Famer

אבל אתה לא ראית אותו בקולג', כנראה. כי בקולג' הוא לא יצר לעצמו סל אפילו. הכול בערך מאסיסטים. לא סתם הוא נבחר במקום החמישי, כשאם מסתכלים היום על הדראפט הזה הוא היה נבחר במקום השלישי בוודאי, ואם מסתכלים על שחקנים בשיאם, אז גם יש לו קייס טוב מאד למקום השני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 7:15 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:

בארנס אתלט מצוין (אם כי לא כ"כ פיזי), ובשנה האחרונה הוא השתפר מאוד לעומת תחילת הדרך. יחד עם זאת, הוא הרבה יותר ג'אמפ שוטר מאשר שחקן שחודר לסל, וגם כג'אמפ שוטר, יש לו עוד עבודה על הקליעה, שזה לגיטימי בהתחשב בזה שגם השחקן הכי טוב בעולם היום הגיע עם קליעה בינונית-חלשה לליגה. לא מגיע לטבעת? תספר לטרייסי מגריידי, קווין דוראנט וכרמלו אנתוני, שחקנים של 30 נק' בליגה שאת רוב הנקודות שלהם עשו ועושים בג'אמפ שוטס או במתפרצות.

מעבר לזה, אתה שוכח את המונח המרכזי בדראפט, שהוא "אפסייד". לא מסתכלים על מה הם יכולים לתת היום. מסתכלים על שק הכשרון שלהם, מה יהיה אפשר ללטש בו ולהוסיף לו, ואיך זה ייראה ברמת אן בי איי. פרנצ'ייז פליירס קשה להגיד ביום הדראפט, וממילא יש לך אולי 1 או 2 סה"כ בכל דראפט וגם זה הרבה פעמים אפשר להגיד רק אחרי 3 שנים (בספירה שלי: 2011 - אירווינג; 2010 - ג'ון וול; 2009 - גריפין; 2008 - רוז; קווין לאב; 2007 - דוראנט; יש כמה שקרובים למעמד אבל אי אפשר לקטלג אותם ככאלו). גם שחקני חמישיה ברמת פלייאוף אתה לא משיג כל שנה, וגם אם כן, לפעמים זה שחקנים שנבחרים דווקא בבחירות נמוכות ע"י... ובכן... קבוצות שמגיעות כל שנה לפלייאוף (ע"ע בזמנו טיישון פרינס, טוני פארקר, ג'וש הווארד, מרקיז דניאלס)

סתם הערה קטנונית אבל מה הופך את וול לפרנצ'ייז פלייר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 7:29 pm 
Junior

העניין הוא שדיבררו את המחזור הזה כמחזור היסטורי, עמוס בכישרון, היו שהזכירו את מחזור 2003 בגלל כמות האולסטארים המצופה, אחרים דיברו על כך שבגלל השביתה זה כמעט מחזור כפול בעצם, בגלל שחקנים שהעדיפו להישאר שנה נוספת בקולג׳, וכבר עכשיו נראה שהבלון מתפוצץ, או לפחות, כבר אין את ההייפ ההיסטרי, או שאם יש, הוא לא מוצדק. סתם עוד מחזור רגיל. יכול להיות שייתברר בעתיד כטוב יותר או פחות ממחזורי 11 או 10, לא משנה כרגע, אני לא מנסה לנבא איך יצליחו הילדים להשתלב בליגה, רק אומר שכשמסתכלים על הכישרון בדראפט כרגע, המחזור לא נראה שונה לטובה ממחזורים קודמים או עתידיים ורחוק מלהצדיק את הציפייה המוגברת שקיבל על מחזורים אחרים. כשמסתכלים על המחזור הזה רואים שני שחקנים, דיוויס וגילכריסט שברור שיהיו משפיעים בליגה, כשלגיכריסט התקרה נמוכה יותר, עוד 4-5 שחקנים עם אפסייד מדומה לאולסטאר אבל המוני סימני שאלה לגבי יכולתם להשתלב ולהשפיע בליגה, ומשם כבר מתחילים לראות שחקנים שברור שהאפסייד שלהם הוא שחקן חמישייה נחמד ותו לא, שוב זלר וריברס כמשל, וזה מרגיש ממש כמו הערכה מוקדמת לגבי כל דראפט, והדיבורים על המחזור הזה בשנתיים האחרונות גרמו לנו לחשוב שמדובר במחזור יוצא דופן, כשמסתבר שהוא לא. כמו בכל מחזור בינוני בחירות 1-2 פוטנציאלים גדולים, בחירות 3-6-7 פוטנציאל אולסטאר, בחירות 7 עד 10-11 פוטנציאל דרגת סף אולסטאר, הלאה לפוטנציאלי חמישייה והלאה. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 31, 2012 6:07 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
ומחזור 2011 הוא עדיין מחזור מסריח. כמה אולסטארים אתה רואה כרגע שיצאו מהמחזור הזה? אני רואה רק אחד בטוח.

אנחנו מודדים רק באולסטארים? ומעבר לזה, החכמה היא לא להסתכל רק אחרי העונה הראשונה, אלא לחכות ולראות מה יקרה תוך שתיים-שלוש עונות.

מעבר לקיירי, ה"אולסטאר הבטוח", אני רואה הצלחות יפות מאד כמו קאווי לאונרד שהפך לשחקן חמישייה חשוב בקונטנדרית, אימאן שאמפרט מקבל קרדיט בקבוצה מלאת כוכבים על הנייר, פארסונס ופאריד שחקני חמישייה בקבוצות פלייאוף במערב, תומאס ונייט השתלטו על עמדות הרכז של הקבוצות שלהם, ביומבו בדרך להפוך לאחד החוסמים המשמעותיים בליגה. בתוספת שחקני דאבל פיגרז בעונתם הראשונה כמו ברוקס ותומפסון, וגבוה כמו קאנטר שלדעתי יתפתח למשהו מיוחד, המחזור הזה יותר טוב ממה שציפו לו לדעתי. אם נחיה גם נראה.

נערך לאחרונה על ידי nadav_hacohen בתאריך ש' מרץ 31, 2012 8:50 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 31, 2012 8:04 pm 
Hall of Famer

בינתיים דיברת על אולסטאר אחד בטוח, עוד 2 רול פליירס מאד נחמדים כמו לאונרד ושמפרט (אתה לא רואה באמת אותם מגיעים לאולסטאר, נכון?), עוד 2 שחקנים שיכולים לנוע בין שחקני רוטציה משמעותיים לשחקני חמישיה (פארסונס, פאריד), לא בטוח. ברנדן נייט יכול להיות אפילו אולסטאר, אבל גם יכול לאבד את מקומו כרכז פותח, בדיוק כמו קמבה ווקר שלא הזכרת. ברוקס גם הוא בדרכו להיות שחקן תורם וביומבו עם חסם עליון של איבקה, שזה בכלל לא רע. הוויילד קארד הוא קאנטר שלאור עונת הרוקי שלו לא ידוע מה יהיה איתו.

כלומר אנחנו כרגע מדברים על משהו כמו 10 שחקנים שיכולים להיות שחקנים עם משמעות בליגה.

דראפט 2010 מציג כרגע 12 שחקנים שמקבלים דקות.

דראפט 2009 - לא פחות מ-29 שחקנים

דראפט 2008 - גם הוא 29

דראפט 2007 - רק 24 שחקנים בשביל דראפט שנחשב מאד עמוק

דראפט 2006 - 16 שחקנים

דראפט 2005 - 24 שחקנים

דראפט 2004 - 21 שחקנים

דראפט 2003 - 23 שחקנים

דראפט 2002 - 12 שחקנים

וזה עוד לפני שדיברנו על סטאר פאוור, שבכלל לא קיים בדראפט הזה. בקיצר, אם ציפית שהדראפט הזה ינפיק 5 שחקנים וזהו, אז הוא בוודאי לא נפילה, אבל אם ציפית רק חמישה שחקנים, אתה לא מכיר משמעות של דראפטים. הדראפט הזה הוא דראפט חלש ורואים את זה יופי בהשתלבות של השחקנים בליגה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 31, 2012 8:48 pm 
Hall of Famer

למה שלא אראה את שאמפרט מגיע לאולסטאר? הבנאדם משחק בקבוצה שאמרו עליה שצריכה 4 כדורים בשביל הסקוררים הקיימים בה, ורק לאחרונה עשה 2 משחקים של 25 נקודות כ"א, וזה מעבר ליכולות אחרות שלו (חוטף מצוין, ריבאונדר לא רע). אין לי ספק שבקבוצה נטולת סקוררים משמעותיים כמו הניקס, הוא יכול להיות שחקן שקולע הרבה מאד נקודות.

על לאונרד אני לא יודע כרגע מה להגיד. נכון שפופ סיווג אותו כברוס בואן (מה שכבר אומר שיש לנו כאן לוקר הגנתי מיוחד), אבל אתה רואה ממנו בזמן האחרון גם התקפה משמעותית. מה שבטוח, שחקן שמגיע למעמד כזה בספרס תוך מעט זמן יחסית, הוא אחלה שחקן עם אחלה פוטנציאל.

מפארסונס אני פחות תופס, אבל פאריד הוא לדעתי משהו מיוחד. קרוב ל10 נקודות, 7 ריבאונדים וחסימה בפחות מ21 דקות למשחק, בנוסף להגנה גדולה. לך תדע לאן הוא יכול להגיע.

אתה לא דיברת על אייזיאה תומאס, שהתחיל כקוריוז אבל השתלט על עמדת הרכז בקינגס, ונותן משם בזמן האחרון הצגות כמו משחק של 28 נקודות ו-10 אסיסטים מול הספרס לפני כמה ימים. אתה גם לא מזכיר את קליי תומפסון, שעם העזיבה של מונטה את אוקלנד הפך לספק נקודות עיקרי של הווריורס (כולל משחק של 31 נקודות) ובעונה הבאה אמור בעצם להכנס לנעליו לצד סטפ קארי. תומפסון גם בהחלט יכול להתפתח לאחד מקלעי השלוש הגדולים בליגה (העונה, בינתיים, הוא במקום ה13 בליגה וראשון מבין הרוקיז).

עכשיו, אתה הלכת למבחן עמום-משהו שנקרא "שחקנים שמקבלים דקות". מה זה "מקבלים דקות"? כמה דקות? זה גם מבחן שצריך לבדוק ככל שהשנים יעברו, אבל כרגע במועדון ה20 דקות פלוס תוכל למצוא את (לפי סדר הבחירה בהם):

קיירי, דריק ויליאמס, טריסטאן תומפסון, ביומבו, ברנדון נייט, קמבה ווקר, קליי תומפסון, קאווי לאונרד, אימאן שאמפרט, כריס סינגלטון, מרשון ברוקס, נוריס קול, צ'נדלר פארסונס ואייזיאה תומאס. יש לנו כאן 14 שחקנים שמקבלים יותר מ20 דקות למשחק, וזה בלי להזכיר את שחקני ה10+: קאנטר, וסלי, פרידט, ברקס, מרקיף מוריס, ווצ'ביץ', טוביאס האריס, שלבין מאק, ג'ון לור וג'וש הארלסון. ועכשיו ניזכר שיש גם שחקנים אירופאיים שנבחרו בדראפט ולא משחקים העונה בליגה (הבולטים: ולנצ'יונאס, מוצ'יונאס, מירוטיץ', בוגדאנוביץ' ואף מצ'באן) ונבין ש"5 שחקנים וזהו" זה ממש לא מה שהדראפט הזה הולך להפיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 12:18 am 
Hall of Famer

ברור שחמישה שחקנים וזהו זה לא מה שהדראפט הולך להפיק. אני גם אמרתי זאת. מצד שני, במבחן של דראפטים אחרים 14 שחקנים שמשמשים שחקני רוטציה לכל דבר ועניין זה לא הרבה, כפי שניתן לראות מההשוואות של דראפטי עבר שהבאתי. חלק מהשחקנים הללו גם לא ימשיכו לקבל דקות, כי הקבוצות שבהן ישתפרו. מועמדים בולטים לכך הם נוריס קול וכריס סינגלטון, אבל יכולים להיות גם אחרים. ברור שחלק מהשחקנים שכרגע לא מקבלים דקות יכולים לפרוץ קדימה (קנטר הוא מועמד בולט).

בקיצר, הנק' שלי היא נורא פשוטה. הבאת רשימת שמות, הזלת ריר וטענת שהנה ההוכחה שהדראפט לא מחורבן. אני אפילו לא ניסיתי לחלוק על ההערכות שלך, אלא אומר שגם עם ניקח את נק' המוצא שלך לגבי שחקני הדראפט, עדיין אנחנו נשארים עם דראפט מחורבן. ושוב, זה לפני שדיברנו על סטאר פוואר, שהדראפט הזה לוקה בו בגדול.

לא הבנתי בכלל איך אתה טוען שהדראפט הזה לא נפילה. תעזוב את דראפט 2010, שגם הוא חלש מאד ותנסה לראות איך כל אחד מהדראפטים הקודמים נראה אפילו בעונת הרוקי של השחקנים. בכל המקרים הוא נראה עדיף בהרבה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 1:18 am 
Hall of Famer

זה היה מהיר. קנטאקי גומרת את המשחק עם 8-2 אחרי 2.5 דקות.

מחצית 35-28 לקנטאקי. דיוויס מחזיק את קנטאקי על הכתפיים עם 8 נק' 7 ריב' ו-2 חס'. מרקיז טיג גם פתח טוב את המשחק עם 8 נק' אבל נחלש בהמשך, וכנ"ל לאמב עם 8. גילכריסט במחצית בלהות של 0 נק', 2 איב' ו-2 פאולים ינסה להרים את עצמו ואת מניות הדראפט שלו במחצית השנייה.
בצד השני, בהנאן עם 6 נק', קיוריק 5, ודיאנג עם 5 נק' 5 ריב' ו-3 חס'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 2:05 am 
Freshman

עד עכשיו שאפו ללואיוויל, עושים את המקסימום. חבל מבחינתם על הדקה האחרונה של המחצית. אגב משחק שלישי שאני רואה של לואיוויל שפייטון סיבה לא עושה כלום, יורד לספסל בגלל עבירות/איבודים ואז בלעדיו העסק זורם יותר טוב. עדיין לא הבנתי מה הביג דיל איתו (או שאין ביג דיל ואני מדמיין. וכמובן שאחרי הניחוס ההפוך הזה בחצי השני הוא לא מחטיא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 2:35 am 
מנהל פורום

דיויס נראה כמו גמד בארץ הענקים ואני לא מתכוון לגובה
כל דקה שלואיוול לא מתרסקת היא בגדר נס
למרות הורדת הכובעים לכיון פטינו, נשאר לחכות ליריבה של קנטקטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 2:47 am 
Freshman

גם אם בסוף זה ייגמר ב-20 לקנטאקי, לא זוכר מתי ראיתי כזאת מלחמה על הפרקט. מדהים מה שלואיוויל עושים להם בריב' התקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, uriel17 ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: