סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 4:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מרץ 16, 2013 11:19 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
מעניין, חשבתי שלקחת זריקות רעות זה דבר לא טוב עבור הקבוצה. לא נורא, כשמשעמם תמיד אפשר לכתוב שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 16, 2013 11:25 pm 
Junior

מעניין, חשבתי שהסברתי בדיוק את זה, אבל בשבילך: אם נקלעת לסוף שעון, עדיף שהכוכב שלך יקח את הזריקה הקשה ולא באטייה או צ'אלמרס. זה נכון בהמון מקרים נוספים, למשל, 8 שניות על השעון וההתקפה לא יצרה יתרון מסוים, עדיף לכוכב לא למסור לרול פלייר שסביר להניח שלא יספיק ליצור זריקה טובה, עדיף במקרה כזה שהכוכב ינסה ליצור לעצמו את הזריקה הכי טובה שהוא יכול-גם אם זה לא הדאנקים שג'יימס ווייד מסדרים תדיר אחד לשני במתפרצת.

אבל לא נורא, מה פתאום לקרוא לקרוא את מה שאתה מגיב עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 16, 2013 11:33 pm 
מנהל פורום

FLASH כתב:
גיגול קצר הניב:
http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball- ... --nba.html
לא ידעתי שהם מודים בזה. זה ניכר שהם משתדלים לא לקחת זריקות מחצי מגרש בסופי רבעים (אם כי לא רק הם).
תחרות מטופשת, אחוזים לא מנצחים משחקי פלייאוף, אם בפלייאוף הם יוותרו על זריקה קשה בסוף שעון בשביל באטייה וצ'אלמרס מצבם יהיה רע.

תודה על הקישור לכתבה.
התכוונתי בהתחלה לכתוב תגובה רצינית, אבל רק אז שמתי לב למי אני מגיב, אז לא משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 16, 2013 11:34 pm 
Junior

למה לא? תכתוב תכתוב תגובה, הרבה זמן לא יצא לי לגחך עליך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 16, 2013 11:36 pm 
מנהל פורום

FLASH כתב:
מעניין, חשבתי שהסברתי בדיוק את זה, אבל בשבילך: אם נקלעת לסוף שעון, עדיף שהכוכב שלך יקח את הזריקה הקשה ולא באטייה או צ'אלמרס. זה נכון בהמון מקרים נוספים, למשל, 8 שניות על השעון וההתקפה לא יצרה יתרון מסוים, עדיף לכוכב לא למסור לרול פלייר שסביר להניח שלא יספיק ליצור זריקה טובה, עדיף במקרה כזה שהכוכב ינסה ליצור לעצמו את הזריקה הכי טובה שהוא יכול-גם אם זה לא הדאנקים שג'יימס ווייד מסדרים תדיר אחד לשני במתפרצת.

אבל לא נורא, מה פתאום לקרוא לקרוא את מה שאתה מגיב עליו?

כן, כי זה בדיוק, אבל בדיוק מה שכתוב בכתבה.
רגע, אני אשים את המשקפיים המיוחדות שלי... אה, הנה עכשיו אני רואה שלברון אמר שהוא מעדיף לוותר על זריקות קשות עבור שחקנים אחרים, גם במחיר הפסדים ושהוא מתכוון לעשות את זה בפלייאוף.
תודה לך, כמעט פיספסנו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 16, 2013 11:36 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אולי כדאי להזכיר שמיאמי בפאקינג-21-ניצחונות רצופים. אז אולי לקלוע בחמישים אחוז מהשדה זה לא כזה רעיון רע?

וכמובן שמה שהופך את הטקסט הזה ממוזר למעצבן זה המורה הפרטי שהטור שולח אליו את שני המתלמדים, אבל לא נפתח את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 16, 2013 11:37 pm 
Senior

כלומר עדיף שלברון או וויד יקחו ג'אמפר קשה מאשר שייצרו מצב עבור אחרים, נניח? כי גם זה בעצם משתמע ממה שאתה אומר. לצורך העניין, בשביל זה צריך סטטיסטיקות הרבה יותר מתקדמות. כאלו שיבדקו לדוגמא כמה אסיסטים לברון ו-וויד מוסרים ב-8 שניות האחרונות של ההתקפה, לדוגמא, וכמה פעמים הם לוקחים זריקה, ומה האחוז שלהם לעומת האחוז של שחקנים אחרים בזריקות האלה. כמובן שלא ניצן פלד ולא אתה יכולים להביא מספרים כאלה, לכן הטיעון הזה הוא עקר מיסודו. עד כמה שאני זוכר בשני הפלייאופים האחרונים , לא צ'אלמרס ולא באטייה קיבלו זריקות שבהן הם נדרשו ליצור בסוף שעון. אבל העיקר לכתוב כתבה על כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 16, 2013 11:41 pm 
מנהל פורום

ראובן כתב:
אולי כדאי להזכיר שמיאמי בפאקינג-21-ניצחונות רצופים. אז אולי לקלוע בחמישים אחוז מהשדה זה לא כזה רעיון רע?

מה אתה רציני? אין שום קשר בכלל. מי משחק ליד לברון וויד - יש לך שם תותחי על בכושר הכי טוב בקריירה שלהם. קובי לעומת זאת משחק ליד עגלות ובגלל זה חייב לזרוק 40 זריקות במשחק והלייקרס על סף כניסה לפלייאוף אך ורק בזכותו.

ותזהר, פלאש עלול לגחך גם עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 16, 2013 11:48 pm 
Junior

ודים כתב:
כן, כי זה בדיוק, אבל בדיוק מה שכתוב בכתבה.
רגע, אני אשים את המשקפיים המיוחדות שלי... אה, הנה עכשיו אני רואה שלברון אמר שהוא מעדיף לוותר על זריקות קשות עבור שחקנים אחרים, גם במחיר הפסדים ושהוא מתכוון לעשות את זה בפלייאוף.
תודה לך, כמעט פיספסנו את זה.

אתה באמת זקוק למשקפיים מיוחדות - משהו ספיישל מייד בשבילך, כי אני לא דיברתי ספציפית עליהם, דיברתי בציטוט על קבוצה נתונה עם כוכב נתון, ובהתחיסות לשניהם אמרתי שאם התחרות הזו תגרום ללברון ו-וייד לוותר על זריקות קשות במקרים כאלה (שיקרו הרבה בפלייאוף), מצבם יהיה רע. משהו בהבנת הנקרא שלך באמת עקום.

שחף, איך זה משתמע ממה שאני כותב? אם יש לך 8 שניות לסיום אני טוען (ואין לי עניין בסטט' מתקדמת) שכדאי שהכוכב ישאיר את הכדור אצלו ולא ימסור לרול פלייר אלא אם הוא חופשי - ואם הוא חופשי זה אומר שהיה יתרון מסוים בהתקפה, שזה בדיוק המקרה ששללתי. אם יש לך 8 שניות לסיום אני הייתי אומר לכוכב שישאיר את הכדור אצלו, לעשות מה שהוא יכול - או למסור לקלעי או לייאפ אם בא הדאבל טים, או לקחת את הזריקה הקשה, לא לוותר על הכדור כי אין לו זריקה נוחה. לא אמרתי שום דבר על לברון ו-וייד. אבל בפלייאוף לברון ו-וייד יצטרכו להתפשר על אחוזים של 45%-48%, כמו שהיו להם בגמר הקודם, אני מניח שלא תהיה להם בעיה. אבל התחרות מטופשת בכל מקרה, זה לא בהכרח עוזר לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 16, 2013 11:52 pm 
Senior

אז בעצם אתה מציב מצב נתון מאוד מסויים וטוען שהוא בעייתי, לעומת לדוגמא עשרות מצבים אחרים שבהן נניח הם יעדיפו לוותר על זריקה גרועה שהם יכולים לקחת וזה יכול לעבוד לטובת הקבוצה, כי או שהם יקחו זריקה טובה יותר או שמישהו אחר יעשה את זה.

בכל מקרה, זה טקסט רע, שאין לו איזשהו ביסוס מסויים, וכולל בעיקר גיבוב של נתונים סטטיסטיים שאין להם בהכרח קשר אחד לשני. אין פה שום הוכחה שלברון ו-וויד מוותרים על הכדור בשניות אחרונות, ולא ראיתי לזה גם הוכחה בשום מקום אחר. בשביל זה כאמור צריך את הסטטיסטיקות המתקדמות שאין לך עניין בהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 12:02 am 
Junior

אכן, מצב של סוף שעון. ומגיעים לזה הרבה בפלייאוף. יש עוד מצבים-למשל בפלייאוף הקודם למשל כשבוש היה פצוע, וייד נח לעיתים והיה בכושר חלש מול הסלטיקס, וג'יימס היה צריך לבחור אם הוא מוסר להאסלם או באטייה (לפני שחימם את הידית בגמר) כשמרמים מהם כלפיו, או לנסות לסדר לעצמו זריקה גם היא לא הכי נוחה בעולם. מה ג'יימס עשה? התהליך ההפוך מקובי: הבין שלא כדאי לו למסור הרבה ולפעמים הוא חייב לזרוק בעצמו גם אם הזריקה שהוא מסדר לא הכי טובה, כי הוא הדרך הטובה ביותר של ההיט לקלוע נקודות, בטח כשבוש פצוע ו-וייד נח, ושם בגמר המזרח בין 30 ל35 נק', ו4 אסיסטים בלבד בממוצע.

בודאי שלנסות לקחת זריקות טובות זה המצב האופטימלי, אבל יש גבול מסוים ואתה מגיע אליו כשאתה אובססיבי כלפי האחוזים שלך, זו עדיין תחרות מטופשת וגם וייד מודה בזה. מה שברור - הטיימינג של הכתבה (בעברית) הכי מטופש, אבל הבאתי את הכתבה האנגלית כי קצת הפתיעה אותי ההודאה שהם מדברים על האחוזים שלהם כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 12:06 am 
Senior

ציטוט:
אכן, מצב של סוף שעון. ומגיעים לזה הרבה בפלייאוף. יש עוד מצבים-למשל בפלייאוף הקודם למשל כשבוש היה פצוע, וייד נח לעיתים והיה בכושר חלש מול הסלטיקס, וג'יימס היה צריך לבחור אם הוא מוסר להאסלם או באטייה (לפני שחימם את הידית בגמר) כשמרמים מהם כלפיו, או לנסות לסדר לעצמו זריקה גם היא לא הכי נוחה בעולם. מה ג'יימס עשה? התהליך ההפוך מקובי: הבין שלא כדאי לו למסור הרבה ולפעמים הוא חייב לזרוק בעצמו גם אם הזריקה שהוא מסדר לא הכי טובה, כי הוא הדרך הטובה ביותר של ההיט לקלוע נקודות, בטח כשבוש פצוע ו-וייד נח, ושם בגמר המזרח בין 30 ל35 נק', ו4 אסיסטים בלבד בממוצע.

יפה. פסלת לבד את הטיעון של עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 12:13 am 
Junior

בשום מקום לא אמרתי שבפלייאוף הצמד לא ייקח זריקות קשות מחויבות המציאות.
אבל יכול לקרות מצב שאובססיה לאחוזים תיצור הרגלים רעים (וייד עצמו אמר שהוא היה מעדיף אם לא היה אכפת לו מאחוזים כמו ****).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 1:12 am 
Junior

סתם שאלה במאוחרי כל הדיון הזה - ראיתם משחקים של ההיט השנה? כי לברון וויד לוקחים לפי דעתי ביחד בסביבות ה8-9 זריקות של סוף שעון במהלך משחק.
איך מההנחה שהם רוצים לשמור על אחוז גבוה הגעת לזה שהם לא יזרקו בפלייאוף? זו הסקת מסקנות עקומה מאוד.
ולפי דעתי זה מצוין התחרות בינהם כל עוד הם אנשים בוגרים שמשתמשים בה כדרבון ולא כמטרה... אני מניח שרצף ה21 הזה מראה שזה יותר דרבון מאשר משהו שמעצב להם את המשחק.

ומה הכוונה במשפט המוזר " אחוזים לא מנצחים משחקי פלייאוף" ? אחוזים מנצחים פלייאוף כמו שהם מנצחים בעונה הרגילה. הם לא חזות הכל ואפילו לא קרוב, אבל הם גורם מאוד משפיע. לא מבין את המשפט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 1:45 am 
Junior

sheky כתב:
ומה הכוונה במשפט המוזר " אחוזים לא מנצחים משחקי פלייאוף" ? אחוזים מנצחים פלייאוף כמו שהם מנצחים בעונה הרגילה. הם לא חזות הכל ואפילו לא קרוב, אבל הם גורם מאוד משפיע. לא מבין את המשפט הזה.

התמקדות בשמירה על אחוז שדה אישי גבוה לא מנצחת משחקים בפלייאוף, היא גורמת לכוכב לקחת רק זריקות טובות, לכן להפך, בפלייאוף צריך לקחת על הגב מהלכים גם כשההתקפה נתקעת, האחוזים נופלים, ולהתמקד באחוז אישי גבוה ככל שניתן יכול להזיק.

ובפעם המי יודע כמה, לא אמרתי שלברון ו-וייד לא יזרקו בפלייאוף. מעריצי ההיט/מעריצי לברון/וייד, תפסיקו להתגונן סתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 9:13 am 
מנהל פורום

נכון, אתה בפירוש כתבת "אם" הם יעשו כך וכך אז המצב של הקבוצה לא יהיה טוב. אלא שהדבר שכתבת שהם כביכול יעשו הוא מופרח ואין שום סיבה שהם באמת יעשו את זה בפלייאוף, למעט בדמיונך הפרוע.

אה ואני לא יודע מה לגבי האחרים, אבל אני כבר מזמן לא מעריץ של לברון או מיאמי, אז אם כבר אתה מכליל סתם אז אני מבקש שתכתוב: "שונאי מעריצים פנאטיים חולי-נפש שמחפשים בכוח למצוא סיבות לרדת על שחקנים יריבים רק כדי בעקיפין להלל את מושא הערצתם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 10:50 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
sheky כתב:

התמקדות בשמירה על אחוז שדה אישי גבוה לא מנצחת משחקים בפלייאוף, היא גורמת לכוכב לקחת רק זריקות טובות, לכן להפך, בפלייאוף צריך לקחת על הגב מהלכים גם כשההתקפה נתקעת, האחוזים נופלים, ולהתמקד באחוז אישי גבוה ככל שניתן יכול להזיק.

ובפעם המי יודע כמה, לא אמרתי שלברון ו-וייד לא יזרקו בפלייאוף. מעריצי ההיט/מעריצי לברון/וייד, תפסיקו להתגונן סתם.

ולראיה 6/24

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 11:55 am 
Freshman

sir charles כתב:
FLASH כתב:
sheky כתב:

ולראיה 6/24

אתה יודע, בהתחשב בזה שהלייקרס זכו באליפות באותו משחק, זה לא בדיוק מהווה *ראיה* חזקה לטענה שלך.
אם כבר אפשר גם להביא את ה9/27 ולהראות (לכאורה- אני לא באמת חושב ככה, אני פשוט לא חושב שה6/24 מהווה ראיה למשהו) שטוב לקבוצה שהכוכב שלה זורק המון זריקות במשחק אליפות, גם אם הוא קולע אותן באחוזים נמוכים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 12:34 pm 
Junior

ודים כתב:
נכון, אתה בפירוש כתבת "אם" הם יעשו כך וכך אז המצב של הקבוצה לא יהיה טוב. אלא שהדבר שכתבת שהם כביכול יעשו הוא מופרח ואין שום סיבה שהם באמת יעשו את זה בפלייאוף, למעט בדמיונך הפרוע.

אה ואני לא יודע מה לגבי האחרים, אבל אני כבר מזמן לא מעריץ של לברון או מיאמי, אז אם כבר אתה מכליל סתם אז אני מבקש שתכתוב: "שונאי מעריצים פנאטיים חולי-נפש שמחפשים בכוח למצוא סיבות לרדת על שחקנים יריבים רק כדי בעקיפין להלל את מושא הערצתם".

לי להבדיל ממך אין בעיה לקבל ביקורת צודקת על בראינט, ואין לי בעיה לבקר אותו כשהוא רע, והבאתי הרבה פעמים נתוני קלאץ' נגדו, ואין לי בעיה גם לתת קרדיט ללברון - למשל הוא בהחלט צריך לזכות בMVP העונה. לעומת זאת, ניכר מאוד מהתגובות שלך שאתה נפגע עד נבכי נשמתך אם אני רק רומז שאולי יש איזשהו פגם באליל שלך. לא על שחקנים אחרים. וזה היה בדמיוני הפרוע ההיחנקות של האליל שלך בגמר 2011, שהוא מסר לרול פליירס בכל הזדמנות, במיוחד ברבעים האחרונים, וניסה לזרוק כמה שפחות, והיה בערך השחקן השישי בטיבו באותו גמר? :lol: זה היה כל כך הזוי שאפילו בדמיוני הפרוע לא הייתי חושב על זה, אם מישהו יכול לעשות את זה בפלייאוף-זה האיש.

ובשביל להרגיע אותך: שוב קרדיט לאליל שלך-אני מהמר שהוא יהיה טוב בפלייאוף ויוביל את מיאמי לריפיט, סה"כ רציתי לומר שכל התעסקות שלהם במספרים האישיים, גם אם הם היו ב30 נצחונות רצופים-זה לא קשור, הציטוטים האלו לא נשמעים טוב, וכדאי להם להיפטר מזה לקראת הפלייאוף:
ציטוט:
“It’s like a competition me and D-Wade are having right now about who can shoot 50 percent, in each and every game,” James said, when asked a couple of days later. “I had no idea, because I don’t know what’s going on throughout the game as far as stats. I came in after the game, I saw 9-for-19 [against the Bobcats in late December] and I missed that last long three, I felt I could have gotten into the lane and got a layup. I’ve got to make up for it.” [...]

“Early in my career, I didn’t take every shot as seriously as I do now, to be more efficient,” James said. “It comes with age, it comes with experience. You know, when you’re an 18 year old rookie, or a 21-year-old, third year in the league, you can get away with a lot of mistakes, and not looking at numbers as much. But as I’ve gotten older, I’ve been more efficient, taking care of the ball. I value possessions more.”

“We’re both so conscious of wanting to shoot 50 percent, that sometimes you wish you had that Kobe (Bryant) thought, where you just don’t care,” Wade said. “We talk about it all the time. It sucks at times, but it’s who we are.”

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 1:05 pm 
מנהל פורום

אני לא נפגע, אני רק מתוסכל שאי אפשר אף פעם לנהל פה דיון אינטליגנטי על כוכבי הליגה כי אתה מתחיל בצורה בריונית לכנות את כל מי שפוסל טיעונים מפגרים שלך בשמות כמו "אוהדי לברון" רק כי העזו לא להסכים איתך בכלל לגבי קובי.
אם זה היה תלוי בי, היית כבר מזמן נזרק מהפורום הזה. הסיבה היחידה שהתחלתי באופן מודע להימנע מלכתוב בת'רדים של NBA זה בגללך.

אני לא אוהב את הסגנון שלך, אני חושב שיש לך בעיות נפשיות שצריכות מענה של איש מקצוע, אני חושב שזה ממש עצוב שאין לך יכולת לראות את זה בעצמך ודיי מרחם עלייך.
זה שאתה לוקח את זה ומפרש כאילו אני איזה מעריץ נלהב של לברון ושאני מנסה לפגוע בך כי אתה מלכלך עליו, אז זו כבר בעיה שלך וזה יותר מעיד עלייך מאשר עליי.

אז בקיצור, עד שלא תושעה מכתיבה בפורום, או לפחות עד שלא תפסיק להשתמש בטיעון "אההה, אתם סתם שונאי קובי / מעריצי לברון" כל פעם שמישהו לא מסכים עם הטענות שלך" אז אני לא מתכוון יותר להגיב באשכולות NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 1:10 pm 
Hall of Famer

ואני סתם מיואש מכך שעוד סתם ת'רד יומיומי ושגרתי של NBA הופך להתנגחויות קובי, כשפלאש כמובן לא אשם-הוא רק מגיב לכל מיני פרובוקטורים שלא מבינים כלום.

די כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 1:18 pm 
מנהל פורום

ודים, נדמה לי שהלכת כאן צעד אחד קדימה מידי...
במקומך היית שוקל למחוק את רוב ההודעה האחרונה שלך, היא לא מכבדת את הפורום ובטח לא אותך

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 1:19 pm 
Junior

קודם כל כיוון שאני רואה שמסיבה לא מובנת, אתה באמת לוקח ללב את מה שאני אומר, אז גילוי נאות: אני לא חושב שיש פה אפילו מעריץ לברון אחד. וגם לא מעריץ קובי אחד. כל ההקטנות הללו לא נאמרות ברצינות.

ההקנטות הללו נמצאות כאן בפורום מאז שאני מכיר אותו (7 שנים לפחות), והושלכו לכיוון אוהדי קובי תדיר בכל דיון שנוצר, כל מי שהגן עליו בקטנה (כמו שאני עשיתי בהתחלה) קיבל כזה יחס, סו וואט?? הומור, לא צריך לעשות מהפורום יותר ממה שהוא. אז לקחתי את זה גם לכיוון של "מעריצי לברון" (ספציפית אליך, מה לעשות שאתה יוצא מהחור רק כשאני רומז על פגם מסוים דווקא בו, לא על שחקנים אחרים). ביג דיל, לא צריך לקחת ללב, לא צריך להיות מתוסכל ובטח לא צריך לפרוש מדיוני NBA בגלל זה.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך א' מרץ 17, 2013 1:20 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 1:19 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
ודים, אני לא חושב שזו באמת הפרשנות שלו, אני לא חושב שאפילו הוא מאמין שכל האנשים שהוא קורא להם מעריצי לברון הם באמת כאלו. זו פשוט מין טכניקת ויכוח מוזרה כזו שבה כל מה שטוענים כלפיו הוא הופך וזורק חזרה על מי שמתווכח איתו. קוראים לו מעריץ של קובי אז כולם מעריצי לברון. מין סוג של "הכל עובר עליך וקקה בידיך". באמת חבל להנמיך את עצמך לרמת הויכוח הזו.

אה, והנה הוא אפילו מודה בזה. בכל אופן, העניין הוא שמעריצי קובי אכן יש ויש. זו תופעה יחסית יחודית לקובי בליגה שכבר דנו בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 1:28 pm 
Junior

אני לא יודע מה אתה מגדיר "מעריצים".
הערצה זה ממש לאהוד את הבנאדם עצמו, לחקות אותו, כמו הדוגמא היפה שהבאת - אוהדי מכבי לאבי נמני.
לדעתי רוב אוהדי הלייקרס פשוט אוהבים את קובי שחקן הכדורסל (גם אם הוא חרא בןאדם, כמו שאני חושב), כמו שאוהדי ההיט אוהבים את לברון הכדורסלן. כמובן יש גם מיעוט מעריצים שממש רודפים אחריו ברחוב ומעריצים את האדם עצמו, כמו שיש לכל שחקן גדול עם כריזמה, גם ללברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה