ודים כתב:
נכון, אתה בפירוש כתבת "אם" הם יעשו כך וכך אז המצב של הקבוצה לא יהיה טוב. אלא שהדבר שכתבת שהם כביכול יעשו הוא מופרח ואין שום סיבה שהם באמת יעשו את זה בפלייאוף, למעט בדמיונך הפרוע.
אה ואני לא יודע מה לגבי האחרים, אבל אני כבר מזמן לא מעריץ של לברון או מיאמי, אז אם כבר אתה מכליל סתם אז אני מבקש שתכתוב: "שונאי מעריצים פנאטיים חולי-נפש שמחפשים בכוח למצוא סיבות לרדת על שחקנים יריבים רק כדי בעקיפין להלל את מושא הערצתם".
לי להבדיל ממך אין בעיה לקבל ביקורת צודקת על בראינט, ואין לי בעיה לבקר אותו כשהוא רע, והבאתי הרבה פעמים נתוני קלאץ' נגדו, ואין לי בעיה גם לתת קרדיט ללברון - למשל הוא בהחלט צריך לזכות בMVP העונה. לעומת זאת, ניכר מאוד מהתגובות שלך שאתה נפגע עד נבכי נשמתך אם אני רק רומז שאולי יש איזשהו פגם באליל שלך. לא על שחקנים אחרים. וזה היה בדמיוני הפרוע ההיחנקות של האליל שלך בגמר 2011, שהוא מסר לרול פליירס בכל הזדמנות, במיוחד ברבעים האחרונים, וניסה לזרוק כמה שפחות, והיה בערך השחקן השישי בטיבו באותו גמר?

זה היה כל כך הזוי שאפילו בדמיוני הפרוע לא הייתי חושב על זה, אם מישהו יכול לעשות את זה בפלייאוף-זה האיש.
ובשביל להרגיע אותך: שוב קרדיט לאליל שלך-אני מהמר שהוא יהיה טוב בפלייאוף ויוביל את מיאמי לריפיט, סה"כ רציתי לומר שכל התעסקות שלהם במספרים האישיים, גם אם הם היו ב30 נצחונות רצופים-זה לא קשור, הציטוטים האלו לא נשמעים טוב, וכדאי להם להיפטר מזה לקראת הפלייאוף:ציטוט:
“It’s like a competition me and D-Wade are having right now about who can shoot 50 percent, in each and every game,” James said, when asked a couple of days later. “I had no idea, because I don’t know what’s going on throughout the game as far as stats. I came in after the game, I saw 9-for-19 [against the Bobcats in late December] and I missed that last long three, I felt I could have gotten into the lane and got a layup. I’ve got to make up for it.” [...]
“Early in my career, I didn’t take every shot as seriously as I do now, to be more efficient,” James said. “It comes with age, it comes with experience. You know, when you’re an 18 year old rookie, or a 21-year-old, third year in the league, you can get away with a lot of mistakes, and not looking at numbers as much. But as I’ve gotten older, I’ve been more efficient, taking care of the ball. I value possessions more.”
“We’re both so conscious of wanting to shoot 50 percent, that sometimes you wish you had that Kobe (Bryant) thought, where you just don’t care,” Wade said. “We talk about it all the time. It sucks at times, but it’s who we are.”