סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 22, 2025 6:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלופות הקיץ
הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 10:15 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
פול יצטרך לעשות עוד הרבה מאוד בכדי להגיע ללבל שנאש הגיע אליו.
נאש הוא כבר היום הול אוף פיימר, פול עדיין לא קרוב לשם.

מה שכן, פול עדיף על נאש בהאף קורט.

אני די משוכנע שהקליפרס השנה לא רק שתהיה אחת הקבוצות הטובות בליגה בעונה הסדירה אלא גם תהיה קונטנדרית רצינית ללכת עד הסוף. אתם מוזמנים לרשום.

טענתי ואני ממשיך לטעון שלקליפרס יש הכל חוץ ממאמן. אני באמת ובתמים מאמין שדוק יעשה את ההבדל. הקליפרס מועמדת חזקה מאוד ללכת עד הסוף בעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 10:28 am 
Junior

Mook כתב:
טענתי ואני ממשיך לטעון שלקליפרס יש הכל חוץ ממאמן. אני באמת ובתמים מאמין שדוק יעשה את ההבדל. הקליפרס מועמדת חזקה מאוד ללכת עד הסוף בעונה הקרובה.

התכוונת "היה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 11:04 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

פלאש, קודם כתבת "הקליפרס בנויים על פול נטו למרות שהוא לא שוס התקפי כמו נאש או רוז" (האחד בן 40 והשני לא שיחק מעל שנה) ואח"כ השקעת עוד 2 הודעות בהן המעטת בערכו של פול כאשר השוות אותו לנאש של לפני כמה שנים טובות, כנראה בנסיון לטשטש את היתרון הברור שיש לפול על נאש כיום.

חוץ מזה, אי אפשר להתווכח אתך כשאתה כל כך מגזים ומטעה. כמה דוגמאות:
1)
ציטוט:
כשגל הפציעות המטורף מן הסתם לא יחזור על עצמו, כשאין את כל הלחצים והציפיות, וכשהפרימדונה שמתלוננת שסטיב נאש לא מוסר עפה מכאן
- נאש יהיה בן 40, קובי בן 35 וגאסול בן 33, כך שמן הסתם לא מופרך לחשוב שיהיו פציעות. לא יהיו לחצים וציפיות? האם הלייקרס עברו חזרה למינסוטה? הפרימדונה אאל"ט התלוננה בעיקר על קובי.
2)
ציטוט:
הקליפרס נתנו עונה רגילה טובה מאוד כי קרופורד שיחק ברמת אלסטאר שסביר שלא תחזור,
- למה לא סביר שקרופורד, אחד מהשחקנים השישיים הטובים בליגה בשנים האחרונות, ימשיך להיות בכושר טוב בגיל 32 אבל הגיוני לחלוטין שקובי בגיל 35 ואחרי פציעה קשה יקלע 25 למשחק?
3)
ציטוט:
הם איבדו את בלדסו באטלר ובארנס והביאו את קוליסון רדיק ודאדלי - לא שינוי מהותי
- שוב, בארנס חתם מחדש. הם אמנם איבדו את בלדסו (8.5, 3, 3), אחד הגארדים המחליפים הטובים בליגה, באטלר (בן 32, 10.4, 2.9, 1) המזדקן, אודום הנוראי (בן 33, 4 נק' ב-40% מהשדה ופחות מ-50% מהקו), בילאפס (בן 36, שיחק סה"כ 28 מש' וקלע ב-40%), היל (3.2 נק', פרש בגיל 40) וטוריאף המיותר (1.9 נק' למשחק). מצד שני הם קיבלו את רדיק (בן 29, 14.1, 2.2, 3.8 ) אחד הקלעים הטהורים הטובים בליגה, דאדלי (בן 28, 10.9, 3.1, 2.6) שכיום יותר טוב מבאטלר, מאלינס (בן 24, 10.6, 6.4) שאמנם קלע באחוזים רעים בקבוצת פח אבל כנראה יתרום יותר מאודום, קוליסון (בן 26, 12, 5 אס') שכרכז מחליף הוא אחלה ובטח עדיף על בילאפס בכושרו הנוכחי ורג'י בולוק מהדראפט, כך שאין ספק שהספסל שלהם השתפר. בנוסף, גריפין וג'ורדן התבגרו בשנה שבניגוד לשחקני הלייקרס החטיארים, במקרה שלהם זה רק יעזור.
4)
ציטוט:
השנה הלייקרס יתחילו מההתחלה עם השיטה ודאנטוני.ואני פשוט לא מאמין שקובי נאש וגאסול בריאים, גם בגיל 35, לא יהיו שווים פלייאוף. שנה שעברה הם לא היו בריאים. לפני שנתיים קובי ביינום וגאסול היו שווים מקום שלישי במערב, כשמסביבם שיחקו ערימת כלום.
- בואו נראה את ההבדלים בצוות המסייע לעומת לפני שנתיים: ביינום, בארנס, MWP וסשנס מול קיימן, ווס ג'ונסון, ניק יאנג, ופארמר, וכמובן קובי וגאסול צעירים בשנתיים. אתה רציני?
5) לגבי כריס פול:
ציטוט:
דיברתי על נאש של פיניקס שב8 שנים קלע באחוזים מגוחכים מכל הטווחים , אי אפשר להשוות אליו את האחוזים של פול ב8 שנים שלו בליגה.
- אחוזי הקריירה של נאש (14.4 נק' בממוצע): 49, 43, 90; אחוזי הקריירה של פול (18.6 נק' בממוצע): 47, 36, 86. ההבדל הוא לא כזה גדול ובעיקר בשלשות אבל בכל אופן פול הוא קלע מצויין ולא רק ממוצע.
ציטוט:
אחרי הפציעה אני מסופק אם הוא מסוגל להטביע, ואני מאוד מסופק אם הוא מסוגל לשמור על הווטסברוק-ים והרוז-ים של העולם.
- כן, כי נאש ממש דופק דאנקים... ושוב פעם, שני שחקנים שעברו פציעות קשות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 12:45 pm 
Junior

sir charles כתב:
פלאש, קודם כתבת "הקליפרס בנויים על פול נטו למרות שהוא לא שוס התקפי כמו נאש או רוז" (האחד בן 40 והשני לא שיחק מעל שנה) ואח"כ השקעת עוד 2 הודעות בהן המעטת בערכו של פול כאשר השוות אותו לנאש של לפני כמה שנים טובות, כנראה בנסיון לטשטש את היתרון הברור שיש לפול על נאש כיום.

נובמת אחד גדול. אומרים לך שלא השוויתי בין נאש בגיל 40 לפול ואתה מתעקש שכן? אתה אמיתי?אין שום קשר להשוואה בין הלייקרס לקליפרס, להשוואה בין פול לנאש בשיאו שנועדה לומר שאני לא מחזיק מכריס פול כשחקן ששווה 55+ נצחונות כל עונה,או גמר פלייאוף, ושמונה השנים שלו בליגה מגבים את מה שאני אומר. וכיוון שאתה מתעקש להכניס לי מילים לפה-חד משמעית פול עדיף על נאש בגיל 40 אבל את הצמד קובי ונאש אני מעדיף על פול וקרופורד בכל יום.

sir charles כתב:
חוץ מזה, אי אפשר להתווכח אתך כשאתה כל כך מגזים ומטעה. כמה דוגמאות:
1)
ציטוט:
כשגל הפציעות המטורף מן הסתם לא יחזור על עצמו, כשאין את כל הלחצים והציפיות, וכשהפרימדונה שמתלוננת שסטיב נאש לא מוסר עפה מכאן
- נאש יהיה בן 40, קובי בן 35 וגאסול בן 33, כך שמן הסתם לא מופרך לחשוב שיהיו פציעות. לא יהיו לחצים וציפיות? האם הלייקרס עברו חזרה למינסוטה? הפרימדונה אאל"ט התלוננה בעיקר על קובי.

הפרימדונה התלונן על קובי, אבל זה אומר יותר על הפרימדונה כשנזכרים שהוא התלונן גם שסטיב נאש (!!) לא מוסר. שנית ללייקרס אין ציפיות אליפות העונה, ושלישית גם אם יהיו פציעות (מן הסתם גאסול יפצע וכמה רולפליירס, ואולי נאש בקטנה, שחקן שחוץ מהפציעה בעונה האחרונה, הפסיד מעט מאוד משחקים ב11 העונות הקודמות),סיכוי קטן מאוד שגל פציעות היסטורי יחזור על עצמו עונה שניה ברצף, אבל תמשיך לפנטז.
sir charles כתב:
2)
ציטוט:
הקליפרס נתנו עונה רגילה טובה מאוד כי קרופורד שיחק ברמת אלסטאר שסביר שלא תחזור,
- למה לא סביר שקרופורד, אחד מהשחקנים השישיים הטובים בליגה בשנים האחרונות, ימשיך להיות בכושר טוב בגיל 32 אבל הגיוני לחלוטין שקובי בגיל 35 ואחרי פציעה קשה יקלע 25 למשחק?

כי זה קובי? אתה באמת שואל? כאמור אין לי בעיה להודות שסביר שקובי ירד ל25 למשחק, באותה מידה שקרופורד יחזור להיות שחקן של 14-15 למשחק.
sir charles כתב:
3) שוב, בארנס חתם מחדש. הם אמנם איבדו את בלדסו (8.5, 3, 3), אחד הגארדים המחליפים הטובים בליגה, באטלר (בן 32, 10.4, 2.9, 1) המזדקן, אודום הנוראי (בן 33, 4 נק' ב-40% מהשדה ופחות מ-50% מהקו), בילאפס (בן 36, שיחק סה"כ 28 מש' וקלע ב-40%), היל (3.2 נק', פרש בגיל 40) וטוריאף המיותר (1.9 נק' למשחק). מצד שני הם קיבלו את רדיק (בן 29, 14.1, 2.2, 3.8 ) אחד הקלעים הטהורים הטובים בליגה, דאדלי (בן 28, 10.9, 3.1, 2.6) שכיום יותר טוב מבאטלר, מאלינס (בן 24, 10.6, 6.4) שאמנם קלע באחוזים רעים בקבוצת פח אבל כנראה יתרום יותר מאודום, קוליסון (בן 26, 12, 5 אס') שכרכז מחליף הוא אחלה ובטח עדיף על בילאפס בכושרו הנוכחי ורג'י בולוק מהדראפט, כך שאין ספק שהספסל שלהם השתפר. בנוסף, גריפין וג'ורדן התבגרו בשנה שבניגוד לשחקני הלייקרס החטיארים, במקרה שלהם זה רק יעזור.

להשוות סטטיסטיקות של שחקני ספסל בקבוצה של 56 נצחונות, לשחקנים ששיחקו הרבה דקות בקבוצות לוטרי מחורבנות, זה ממש גאוני. באטלר בקבוצה כמו פיניקס היה עושה כמה, 14 נק' למשחק? ובלדסו? ורק להזכיר שבשנה שעברה הספסל של הקליפרס נראה די מטורף, וזו עדיין קבוצה שהפסידה בסיבוב ראשון, ובנוגע לגריפין לג'ורדן-לך תבדוק כמה השניים השפרו מ2012 ל2013 ובמיוחד מה הם עשו בסדרה האחרונה מול ממפיס (כלום?). אבל תמשיך תמשיך.

sir charles כתב:
4) בואו נראה את ההבדלים בצוות המסייע לעומת לפני שנתיים: ביינום, בארנס, MWP וסשנס מול קיימן, ווס ג'ונסון, ניק יאנג, ופארמר, וכמובן קובי וגאסול צעירים בשנתיים. אתה רציני?

עוד קשקוש.
עמדת הסנטר: ביינום כמובן >> מקיימן.
בארנס וארטסט נתנו את העונה הגרועה בקרירה שלהם לפני שנתיים, והם לא היו טובים מניק יאנג וג'ונסון שדווקא מתאימים לדאנטוני.
מצד שני בעמדת הפוינט נאש (ששכחת באורח פלאי)>>פישר/סשנס לשליש עונה.
אפשר לומר שהיתרון של ביינום בעונת קרירה גדול יותר אבל הספסל עדיף עם פארמר מיקס וג'ורדן היל, במקום שחקנים כמו בלייק גוודלוק מרפי ומקפוסי שספק גדול אם נכנסים לחמישיה של מכבי.
הכל תלוי בתפקוד של קובי בחזרה מהפציעה, אם הוא טוב (והוא מאוד בטוח בעצמו-אין סיבה לא להאמין לו) הקבוצה הזו צריכה להתחרות על ביתיות במערב.

לסיכום, צריך לארגן ספר ציטוטים מכל הת'רדים האלה, בהם אותם אנשים מספידים שוב ושוב את הלייקרס וקובי כל קיץ, כל פלייאוף, רק משלל הכרזות ה"אין פלייאוף" של העונה החולפת היה אפשר להכין אחד שמן ומצחיק במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 1:14 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
נאש גמור. הוא אוטוטו בן 40. הסיכוי ששחקן בגילו לא יפצע במהלך עונה אינטנסיבית של 82 משחקים שווה לסיכוי של מקל להיבחר לאולסטאר. גאסול הרבה הרבה הרבה אחרי השיא, וכמובן קובי בגיל 35 אחרי פציעה שחיסלה לא מעט שחקנים.

על ג'ון סטוקטון שמעת?
ושוב, נאש בעונה האחרונה בלייקרס הפסיד 32 משחקים, אבל ב11 עונות שלפני כן, לא הפסיד יותר מ8 משחקים בעונה.
ב11 עונות שלפני הלייקרס נאש הפסיד 3.7 משחקים פר עונה, אז אני בהחלט אופטימי לגביו.
לגבי גאסול אני לא אופטימי (למרות שבשנתיים לפני העונה החולפת הוא הפסיד בדיוק משחק אחד), אבל גם ככה אני לא אוהב אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 1:19 pm 
Junior

FLASH כתב:
ושוב, נאש בעונה האחרונה בלייקרס הפסיד 32 משחקים, אבל ב11 עונות שלפני כן, לא הפסיד יותר מ8 משחקים בעונה.

לשחקן בן 40 ההיסטוריה של השנה האחרונה חשובה בהרבה מאשר של שנים קודמות.
בנוסף, עושה רושם שהצוות הרפואי של פיניקס באמת מדהים... מספיק לראות את נאש, היל ושאק בעונות בפיניקס ובעונה לאחר פיניקס. זה שנאש היה בכושר מצוין שם לא מבטיח הרבה על הכושר בו הוא יהיה השנה (מבחינה פיזית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 1:21 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
לגבי גאסול אני לא אופטימי (למרות שבשנתיים לפני העונה החולפת הוא הפסיד בדיוק משחק אחד), אבל גם ככה אני לא אוהב אותו.

תמיד יש סיכוי לטרייד גאסול +בלייק למינסוטה תמורת לאב+רוביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 1:27 pm 
Junior

זה לא מבטיח כלום, אבל בהינתן העובדה שנאש היה בריא לא רק בפיניקס, גם בריא לחלוטין ב3 העונות האחרונות שלו בדאלאס, ובהינתן העובדה שגאסול הפסיד העונה יותר משחקים מכל עונה אחרת שלו בקרירה, ולמעשה גם נאש מעולם לא הפסיד כ"כ הרבה משחקים כמו בעונה החולפת, אני לא רואה סיבה לא להיות אופטימי, ולהניח שהפציעה הקשה של שניהם שנה שעברה לא תחזור העונה.

שחף וצ'ארלס יוצאים מנקודת הנחה שפציעות קשות כ"כ - האוורד אחרי פריצת דיסק בגב-הפציעה הקשה בקרירה שלו, גאסול ונאש אחרי פציעה שגרמה להם להפסיד הכי הרבה משחקים בקרירה, וגם הפציעה הקשה בקרירה של קובי (שעדיין גמרה את הסיכוי לעשות משהו בפלייאוף) - יחזרו גם העונה, נו. כמה טוב לשמוע את הפנטזיות של שונאי הלייקרס, תמשיכו תמשיכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 3:35 pm 
Junior

התקופה של נאש בדאלאס לא רלוונטית לחלוטין לענין שלו היום.
אני מאמין שנאש ייתן עונה של 60 משחקים בערך בעיקר כי ירצו לשמור אותו רענן לפלייאוף (או למאבקי המיקום בסוף העונה). לא רואה סרט שהוא משחק 82 או 78 משחקים העונה.

בשורה התחתונה העונה הזאת תהיה תלויה באופן כמעט מוחלט בחזרה של קובי. אני חושב שזה ממש לא טריביאלי ששחקן בן 35 יחזור מפציעה קשה כל כך באותה יכולת. מצד שני כמובן קובי עשה מספיק דברים לא טריביאלים כדי שלא נזלזל בכוח הרצון שלו.

בכל מקרה לדעתי האנשים שטוענים שהלייקרס מועדים לפציעות הם יותר קרובים לאמת מאשר הראיה שלך. נגלה בעונה הקרובה מי הימר נכון :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 4:15 pm 
Hall of Famer

כשנאש עזב את דאלאס, אחת הסיבות הייתה הגב הבעייתי שלו, שבדאלאס פחדו שיטרפד לו את הקריירה ולכן הם סירבו להתחייב לסכום גדול ארוך שנים לנאש.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 5:14 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
נאש לא היה בריא כמעט אף פעם. בטח לא בפיניקס. הוא פריק בריאות פסיכוטי לחלוטין שמטפל בגוף שלו מצויין, ובנוסף הצוות הרפואי של פיניקס נחשב לאחד מהטובים בליגה אם לא הטוב בהם. זה עזר לקזז את הבעייה הכרונית שלו, אבל היא תמיד היתה שם והיא מתגברת עם השנים. לא שמת לב לפרקים שלמים במשחקים בפיניקס שנאש פשוט שוכב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 5:50 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נחמד ה"תמשיכו תמשיכו" הזה, כאילו שהלייקרס לא עפו 4-0/4-1/4-0 בשלושת הפלייאופים האחרונים שלהם. בכל אופן, אף אחד לא מניח שקובי ייפצע פציעה כזו עוד פעם. מניחים שההתאוששות שלו מהפציעה תפגע בו משמעותית, גם אם התחזיות הראשוניות של היעדרות לעונה שלמה יופרכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 6:32 pm 
Junior

Amos Gueta כתב:
נאש לא היה בריא כמעט אף פעם. בטח לא בפיניקס. הוא פריק בריאות פסיכוטי לחלוטין שמטפל בגוף שלו מצויין, ובנוסף הצוות הרפואי של פיניקס נחשב לאחד מהטובים בליגה אם לא הטוב בהם. זה עזר לקזז את הבעייה הכרונית שלו, אבל היא תמיד היתה שם והיא מתגברת עם השנים. לא שמת לב לפרקים שלמים במשחקים בפיניקס שנאש פשוט שוכב ?

שכב כמה שהוא רוצה, ועדיין הוא שיחק ברמת הולאופיימר בפיניקס, שורה תחתונה נאש במשך 11 עונות ספג פציעות שגרמו לו להפסיד רק 3.7 משחקים לעונה, עד שעבר ללייקרס בעונת הנאחס.

ראובן, התמשיכו מכוון למחשבה שכיוון שLA זקנים, גם העונה הם יסבלו מפציעות כמו בעונה החולפת, עונה שכללה את הפציעה הקשה בקרירה לכל אחד מארבעת הכוכבים של הקבוצה (אצל קובי והאוורד-הפציעה הקשה בפועל, אצל נאש וגאסול-הפציעה שגרמה להכי הרבה משחקים בחוץ). מה הסיכוי שזה יקרה לכולם באותה שנה? ומה הסיכוי שזה יקרה שוב בעונה העוקבת? אולי לפחות אתה תסכים שמכה כזו סביר מאוד להניח שלא תשוחזר העונה, שזה מה שאמרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 6:36 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא חושב שמישהו מניח שתהיה אותה מכת פציעות, וגם אין צורך בכך. הווארד כבר לא קיים בקבוצה, קובי לא צריך להיפצע שוב כדי שהעונה תושפע מהפציעה הנוכחית שלו, וגאסול ונאש מזדקנים בעוד שנה ונמצאים בקו היורד של הקריירה שלהם. במצב הזה הלייקרס קבוצה שברירית מאוד ממילא וגם פציעות מהסוג הסטנדרטי (אתה הרי לא מניח שלא יהיו פציעות בכלל) אמורות להקשות עליה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 6:46 pm 
Senior

חוץ מזה, נניח שהלייקרס יעברו עונה בריאה יחסית. איך בדיוק הם מתחרים על ביתיות? לסאן אנטוניו ואוקלהומה יש סגלים טובים בהרבה. לגולדן סטייט יש חבורה צעירה שאמורה רק להשתפר עם החיזוק של איגי. בתווך יש קבוצות כמו הקליפרס וממפיס שלא עשו שינויים משמעותיים ויוסטון שהוסיפה סופרסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 7:13 pm 
Hall of Famer

ורק אני לא מבין את הויכוח - ויכוח על מה שעתיד לקרות עם הבריאות של השחקנים? כל הפורום הפך להיות נביאים בן לילה והעולם שותק?

יש סטטיסטיקה על פי ניסיון עבר. הסטט' אומרת ששחקן עם פציעה כמו של קובי, הוא שחקן עם X אחוזים לחזור ממנה כפי שהיה, ו Y אחוזים לחזור ממנה ב Z אחוזים פחות טוב.
הסטטיסטיקה אומרת גם ששחקן בן 40, יכול להיות ב X מהמקרים סטוקטון, וב X-1 מהמקרים שחקן גמור.
וכו' וכו', לגבי כולם. כללו של דבר, אני מאד אתפלא אם הלייקרס יגיעו לפלייאוף השנה. זאת האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 7:15 pm 
Sophomore

ממפיס בפירוש חיזקה כמה נקודות תורפה גם אם לא בצורה משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 8:25 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון, סתם זרקת X Y Z לאויר, נכון? כי מה שכתבת עם סטוקטון וה-X-1 מקרים לא עושה שום הגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 8:38 pm 
Hall of Famer

למה לא? לא רק שזה עושה היגיון, זה גם מבהיר נקודה - שחקנים בגיל 40 בדרך כלל הם לא ממש פאקטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 8:48 pm 
Junior

נורטון, גם עם סטטיסטיקה זו עדיין נבואה, רק אולי מעט יותר מושכלת.
בכל מקרה, השאלה היא לא כמה שחקנים עברו פציעה כמו קובי וחזרו, אלא כמה שחקנים עם מוסר העבודה של קובי, היכולות של קובי וההסתמכות של קובי על אתלטיות עברו את הפציעות האלו ואיך חזרו. אני מנחש שהמדגם המייצג שלך במקרה הזה יכלול 0 שחקנים (או אולי אחד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shay, עופר האדום ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה