סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' יולי 28, 2026 2:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל תל אביב 26/27
הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2026 2:05 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
בשביל הפרספקטיבה ההיסטורית הנה הפוסט שפתח את הת'רד הקודם על הפועל תל אביב 25/26
uriel17 כתב:
הקבוצה הכי מסקרנת בארץ בפער
התחילה לעבוד
בלייקני אחרי רומן זעיר עם דובאי, יקבל את מה שרצה וישאר בתל אביב
במקביל שיחות רציניות עם מיצ'יץ
לקבוקלו ולמוטלי יש חוזה
בא ננסה לסדר את הקבוצה העתידית לפי עמדות
גארדים: מדר, מיצ'יץ, פוסטר, בלייקני טימור, פלטין.
שישה שחקנים ל2 עמדות, כל מי שיצטרף לקבוצה לעמדות האלה יצטרך לדחוק את אחד מהשישה מחוץ לרוטציה. ועדיין לא דיברנו על נעם יעקב ועל רגלנד ועל החתמות נוספות
סמולנים: איש??? בלייזר? נראה שפה נדרשת החתמה איכותית, מקווה בשבילם שלא יפלו למלכודת של מירוטיץ
פאוור: תומר, קבוקלו, בינגהאם
סנטר: איתי שגב, מוטלי (החתמה נוספת מהסוג של מוסטפה פאל)
הרעיון הוא שלושה שחקנים טובים על כל עמדה

מה עכשיו?
מטרות:
נראה שהמטרה העיקרית של ארבעת הבעלים כשינאי בחזית, היא הבאת הקבוצה לערך של מאות מיליוני דולרים, והכל נגזר משם
מה שאומר שאם המגבלות הגאו-פוליטיות של הקבוצה, ימנעו ממנה להציף את הערך - שרבים באירופה מאמינים שהוא חבוי הכדורסל האירופי - אני מאמין שנראה את פרנצ'ייז הזה עושה רה-לוקיישן
גם אם המצב הגיאו-פוליטי ישתפר פתאום וכל הארבעה ישארו לטפח את הפועל תל אביב עדיין יש את השבר בקהל האוהדים
על רובו של השבר ינאי ראוי לכל שבח, קצת שכחנו את הימים שהצפנו את הפורום בתיאורי אלימות של אוהדי הפועל ת"א, ינאי שם לזה סוף, גם לאבוקות, אגב.

למשחק מספר ארבע הגיעו יותר מ8,000 אוהדי הפועל תל אביב, שזה לבד כ 4,500 יותר ממה שהיו מגיעים לדרייבאין המלא לחלוטין. נוסיף את האלף שלא באו כי הם ברוגז. אז לפחות 5,500 אוהדים נוספו לקהל שצפה בקבוצה שלו משחקת את סדרת הגמר בפעם האחרונה בדרייב אין
נתונים רשמיים מערוץ הספורט: 9,132 אוהדים הגיעו. כ 1,000 מתוכם אוהדי מכבי

נכון, היו לפני המשחק הזה בזיונות בכמות הקהל
אבל המשחק הזה מראה שיש עם מה לעבוד ועוד הוא מראה שהדרך לאסוף מחדש קהל סביב הקבוצה, הוא הליגה הישראלית. לפחות עד שהיורוליג יחזור לשחק בישראל, זה התקווה לזיין את מכבי בשידור חי מול פני האומה.

לאור המטרה הזו ברור שסדר העדיפות הוא:
1. המשך הצלחה ביורוליג, מניח שלא יתאבלו אם שוב יעשו פלייאוף בלי פיינל פור, אבל פיינל פור לא בשמיים. אלמלא ההפסד המביש במחזור האחרון למונאקו, אני מעריך שהיו עושים פיינל פור
2. מקום אחד למעלה בליגה הישראלית, הפעם עם יותר תשוקה מאשר בעונה האחרונה, כי חוץ מהגאווה, מדובר באמצעי חשוב לבנייה של הקהל מחדש כמו סיפרנו למעלה

כדורסל?
יאללה
צוות אימון וניהול:
ינאי פרא אדם, חינאס, קצת הרגיע אותו העונה, שלח את מוטלי עם החוזה החוצה מהקבוצה, הבהיר היטב מה המקום של בלאט אם וכאשר. אם אני אוהד הפועל ת"א, אני מבסוט מהרסן שחינאס שם על ינאי, צעד בכיוון הנכון. ביום שחינאס יפטר את איטודיס, הוא יקבל את הפרחים ממני
איטודיס, לא סובל את המאמן הזה, נוקשה, מלא בעצמו, שיטת המשחק שלו מכריחה את הבעלים לשפוך טונות של כסף כדי להצליח. בקיצור תמונת הראי של הבן יקיר לי פדרו מרטינז. דאדס לפחות בנראות. לוקח צעד קדימה בליגה הישראלית וצעד אחורה ביורוליג

גארדים:
לפי סדר החשיבות: בראיינט, וואסה, סטורנסקי, בלייקני, דין, פלאטין וברטי (אניס לא יפתח את העונה לדעתי)
צפי: עוד קומבו גארד שיכול להחזיק דקות ברמות הגבוהות היורוליג

פורוורדים:
לידיי, אמיר קופי, איש, גינת, מקולום, בלייזר
צפי: עוד פורוורד אחד לפחות

סנטרים:
דן, תאי איתי
צפי: מחליף למוטלי, כזה שיכול להרים שלשה מידי פעם

זהו, יאללה שיביאו תואר יורוליג
אינשאללה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 26/27
הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2026 3:29 pm 
Hall of Famer

להבנתי אין איזו אמירה ברורה לגבי המשך של מלקולם, אלא עמימות
אולי מחכים להזוניה עדיין?!
ושכחת את קופי ברשימת הפורוודים (קפץ לעין שנראה דליל קצת...)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2026 4:07 pm 
מנהל פורום

אכן לגבי אמיר קופי
הוא פשוט לא מופיע באתר של היורוליג, בעוד מלקולם, מופיע
נשאיר את מלקולם ונוסיף את אמיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2026 4:11 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
בשביל הפרספקטיבה ההיסטורית הנה הפוסט שפתח את הת'רד הקודם על הפועל תל אביב 25/26
uriel17 כתב:
הקבוצה הכי מסקרנת בארץ בפער
התחילה לעבוד
בלייקני אחרי רומן זעיר עם דובאי, יקבל את מה שרצה וישאר בתל אביב
במקביל שיחות רציניות עם מיצ'יץ
לקבוקלו ולמוטלי יש חוזה
בא ננסה לסדר את הקבוצה העתידית לפי עמדות
גארדים: מדר, מיצ'יץ, פוסטר, בלייקני טימור, פלטין.
שישה שחקנים ל2 עמדות, כל מי שיצטרף לקבוצה לעמדות האלה יצטרך לדחוק את אחד מהשישה מחוץ לרוטציה. ועדיין לא דיברנו על נעם יעקב ועל רגלנד ועל החתמות נוספות
סמולנים: איש??? בלייזר? נראה שפה נדרשת החתמה איכותית, מקווה בשבילם שלא יפלו למלכודת של מירוטיץ
פאוור: תומר, קבוקלו, בינגהאם
סנטר: איתי שגב, מוטלי (החתמה נוספת מהסוג של מוסטפה פאל)
הרעיון הוא שלושה שחקנים טובים על כל עמדה

מה עכשיו?
מטרות:
נראה שהמטרה העיקרית של ארבעת הבעלים כשינאי בחזית, היא הבאת הקבוצה לערך של מאות מיליוני דולרים, והכל נגזר משם
מה שאומר שאם המגבלות הגאו-פוליטיות של הקבוצה, ימנעו ממנה להציף את הערך - שרבים באירופה מאמינים שהוא חבוי הכדורסל האירופי - אני מאמין שנראה את פרנצ'ייז הזה עושה רה-לוקיישן
גם אם המצב הגיאו-פוליטי ישתפר פתאום וכל הארבעה ישארו לטפח את הפועל תל אביב עדיין יש את השבר בקהל האוהדים
על רובו של השבר ינאי ראוי לכל שבח, קצת שכחנו את הימים שהצפנו את הפורום בתיאורי אלימות של אוהדי הפועל ת"א, ינאי שם לזה סוף, גם לאבוקות, אגב.

למשחק מספר ארבע הגיעו יותר מ8,000 אוהדי הפועל תל אביב, שזה לבד כ 4,500 יותר ממה שהיו מגיעים לדרייבאין המלא לחלוטין. נוסיף את האלף שלא באו כי הם ברוגז. אז לפחות 5,500 אוהדים נוספו לקהל שצפה בקבוצה שלו משחקת את סדרת הגמר בפעם האחרונה בדרייב אין
נתונים רשמיים מערוץ הספורט: 9,132 אוהדים הגיעו. כ 1,000 מתוכם אוהדי מכבי

נכון, היו לפני המשחק הזה בזיונות בכמות הקהל
אבל המשחק הזה מראה שיש עם מה לעבוד ועוד הוא מראה שהדרך לאסוף מחדש קהל סביב הקבוצה, הוא הליגה הישראלית. לפחות עד שהיורוליג יחזור לשחק בישראל, זה התקווה לזיין את מכבי בשידור חי מול פני האומה.

לאור המטרה הזו ברור שסדר העדיפות הוא:
1. המשך הצלחה ביורוליג, מניח שלא יתאבלו אם שוב יעשו פלייאוף בלי פיינל פור, אבל פיינל פור לא בשמיים. אלמלא ההפסד המביש במחזור האחרון למונאקו, אני מעריך שהיו עושים פיינל פור
2. מקום אחד למעלה בליגה הישראלית, הפעם עם יותר תשוקה מאשר בעונה האחרונה, כי חוץ מהגאווה, מדובר באמצעי חשוב לבנייה של הקהל מחדש כמו סיפרנו למעלה

כדורסל?
יאללה
צוות אימון וניהול:
ינאי פרא אדם, חינאס, קצת הרגיע אותו העונה, שלח את מוטלי עם החוזה החוצה מהקבוצה, הבהיר היטב מה המקום של בלאט אם וכאשר. אם אני אוהד הפועל ת"א, אני מבסוט מהרסן שחינאס שם על ינאי, צעד בכיוון הנכון. ביום שחינאס יפטר את איטודיס, הוא יקבל את הפרחים ממני
איטודיס, לא סובל את המאמן הזה, נוקשה, מלא בעצמו, שיטת המשחק שלו מכריחה את הבעלים לשפוך טונות של כסף כדי להצליח. בקיצור תמונת הראי של הבן יקיר לי פדרו מרטינז. דאדס לפחות בנראות. לוקח צעד קדימה בליגה הישראלית וצעד אחורה ביורוליג

גארדים:
לפי סדר החשיבות: בראיינט, וואסה, סטורנסקי, בלייקני, דין, פלאטין וברטי (אניס לא יפתח את העונה לדעתי)
צפי: עוד קומבו גארד שיכול להחזיק דקות ברמות הגבוהות היורוליג

פורוורדים:
לידיי, איש, גינת, מקולום, בלייזר
צפי: עוד פורוורד אחד לפחות

סנטרים:
דן, תאי איתי
צפי: מחליף למוטלי, כזה שיכול להרים שלשה מידי פעם

זהו, יאללה שיביאו תואר יורוליג
אינשאללה

קרינגטון עבר לתל אביב ובמהלך לא מכובד לכל הפחות.
אני דורש ממך לכנות אותו אם לא תארי גנאי קלילים וחביבים אז בשם המשפחה שלו לכל הפחות. לא "דין" כאילו הוא איזה ידיד המערכת. ולא, אני מאיים שאחזור לכתוב בת'רד של הפועל תא 2025.

עכשיו אני רואה שיש לך גם משהו עם אנשים ארוכים עם שם פרטי קצר. נו שוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2026 4:12 pm 
Sophomore

ואני מנסה להבין, אם טופין מגיע, מקצועית, מה יש לגינת לחפש שם?
יהיו לו 3 זרים וידראלי בכיר על העמדה + בלייזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2026 4:20 pm 
Junior

יוג’ין ג’רמן קומבוגארד מהליגה הסינית במגעים עם הפועל תא על פי ספורט5

בהפועל תא יחליטו מקס היידגר או תמירבלאט בימים הקרובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 23, 2026 8:40 pm 
Junior

הפועל תא במומ עם פאו על בייאאוט של הקומבוגארד גרנט שעשוי להשתחרר על פי ספורט 5
מלקולם יחתום באנדולו כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 23, 2026 9:49 pm 
Sophomore

גרנט להפועל(ועוד תמורת בייאאוט) נשמע לי גם מופרך וגם לא מוסבר (הוא ממש בחלק היורד של הקריירה ולא ברור מה הפועל צריכה אותו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 23, 2026 10:37 pm 
מנהל פורום

אם יגיע יצטרף לעוד שני גארדים בצד היורד של הקריירה
מקווה בשבילם שהפרסום לא נכון
כמו רוב הפרסומים על החתמות עתידיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 8:46 am 
Sophomore

אם אני אוהד הפועל תל אביב אני מתפלל לפתיחת עונה זוועה, איזה שני הפסדים מבישים בליגה, אפס-שלוש ביורוליג, מוכן גם להסתכן בלפתוח אפס-שש ביורוליג אם זה מה שצריך בשביל לפטר את איטודיס. זה הסיכוי הכי טוב שלי לקבל בקרוב קבוצה שתשחק כדורסל שנחמד לצפות בו, והסיכוי היחיד שלי לא לפתוח את הטלפון כל בוקר בבהלה שאולי הלילה לאחד מהשחקנים שאני אוהב בקבוצה נשבר הזין מהבלתי הזה.

איך הסגל נראה מבחינתי, לאירופה, את הדקות אגדיר לפי עמדות למען הפשטות שלי, למרות שההגדרות מבחינתי הן כפי שאחלק, גארדים, גארדים-פורוורדים, פורוורדים-סנטרים, סנטרים:

בעמדות 1-2 יהיו מיצ'יץ', סטורנסקי, ועוד אחד. בשביל קבוצה עם שאיפות פיינל פור העוד אחד הזה צריך להיות טופ יורוליג, שיכול לשחק לצד אחד מהשניים האחרים, כלומר לשמור על גארדים גדולים.
הייתי מכוון לכך שמיצ'יץ' ייקח 15-20 דקות בעמדה מספר 1, סטורנסקי 10-15, הגארד הנוסף 10-15.

בעמדות 2-3 יהיו ברייאנט, בלייקני, קרינגטון. די והותר.
הייתי מכוון לכך שברייאנט יקבל 10-15 דקות בעמדה 2, בלייקני 5-10, קרינגטון 5-10, הגארד מעמדה 1-2 עוד 5-10.

בעמדות 3-4 יהיו לידיי, קופי, איש, אולי טופין.
הייתי מכוון לכך שבעמדה 3 ברייאנט יקבל 10-15 דקות, קופי 10-20 דקות, בלייקני-קרינגטון-לידיי-איש-טופין אם יהיה, ישלימו דקות בעמדה הזאת לא באופן קבוע, תלוי מצ'אפ.

בעמדות 4-5 יהיו גינת וזר נוסף.
בעמדה 4 הייתי מכוון שלידיי ייקח 15-25 דקות, קופי 10-20, הזר החדש 10 +-, איש פה ושם כשצריך אותו למשימות מיוחדות.

בעמדה 5 יהיו אוטורו ואודיאסי.
אוטורו 25 +-, אודיסאי 10-15, הזר החדש 0-10.

סה"כ 13 שחקנים בכירים, אם סופרים שם את גינת/טופין, אחד לא בטוח יגיע ולא בטוח בכיר, השני לא בכיר ולא בטוח יישאר אם טופין יגיע, אבל נגיד 13, כשלא תהיה הפתעה אם יסיימו את הקיץ עם 12 או 14.
מסכים לגבי הליגה הישראלית שזאת עונה שבה הפועל לא יכולה שוב לזלזל בה ולא יכולה שוב להפסיד למכבי. לאור כך שאין מגבלות תקציב, ובהנחה שהוא מגיע עם הסכמה מוחלטת למעמדו הלא קיים ביורוליג, הייתי מחתים את בלאט בשביל הליגה, והייתי משלם לטופין, והייתי מבטיח לגינת חוזה לעשר שנים כעוזר מאמן אחרי הפרישה כדי שלא יכריח מעבר לירושלים, ומוודא שלפחות על הנייר יש לי 4-5 ישראלים מהטופ 10 בליגה. בלאט-קרינגטון-טופין-גינת עונים על ההגדרה הזו מבחינתי, ולא נראה שיש אופק לאחד נוסף כזה, ומהלבל השני של הישראלים כבר יש להם עוד כמה בבלייזר, פלטין, טימור, שגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 8:57 am 
Sophomore

הסכמתי עם ההתחלה לעניין איטודיס, אבל כל ההמשך מתעלם מדינמיקה של קבוצה ושל סגל של כוכבים (בין אם באמת ובין אם מתיימרים להיות כאלו) שלא מקבלים דקות.

דרך אגב, קופי הוא לא 4 בשום מצב ובלייקני לא ישחק 5-10 דקות… ואתה גם רוצה עוד גארד טופ יורוליג (לא יודע אם יש משהו כזה פנוי כיום) שישחק כמות דקות נמוכה יחסית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 10:11 am 
מנהל פורום

איטדיס כמו איטודיס
ייבש שחקנים לפי התפתחות המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 10:46 am 
Sophomore

מיכאל כתב:
הסכמתי עם ההתחלה לעניין איטודיס, אבל כל ההמשך מתעלם מדינמיקה של קבוצה ושל סגל של כוכבים (בין אם באמת ובין אם מתיימרים להיות כאלו) שלא מקבלים דקות.

דרך אגב, קופי הוא לא 4 בשום מצב ובלייקני לא ישחק 5-10 דקות… ואתה גם רוצה עוד גארד טופ יורוליג (לא יודע אם יש משהו כזה פנוי כיום) שישחק כמות דקות נמוכה יחסית

ההמשך, כלומר הכיוון שלי לאיך הדקות יתחלקו, מן הסתם נובע מתוך הקיים והמתוכנן של הקבוצה, להנחתי, ולא נטו הרצונות שלי.
אני כנראה הייתי חותך לפחות בחצי את הדקות של מיצ׳יץ׳ למשל, בהנחה שהוא ייראה בעונה הבאה אותו דבר, אבל אני לא רואה את זה קורה תחת אף מאמן עם החוזה הזה.
לגבי הדקות של הזר הנוסף בגארד, נראה לי שפספסת שהוא נותן גם דקות אצלי ב-2, וטוטאל של 15-25 דקות.
קופי לא 4 באירופה? הוא מעל 2 מטר על כמעט מאה קילו, לא מכיר אותו יותר מדי אבל לא חסרים 4 באירופה בפרופיל הפיזי הזה, אבל כאמור לא יודע, אולי אני טועה ולא יראה דקות שם.
בלייקני עם 5-10 זה נכון, אבל לטעמי הוא היחיד פה שנופל להגדרה שלך של כוכבים שלא מקבלים דקות. אין פה אף אחד אחר שאמור להתאכזב מהדקות שהערכתי, אולי חוץ מויינרייט, וכמובן הישראלים, אבל זה מה שאמור לקרות כשאתה השחקן ה-13 ומטה בטיבו בסגל.
בלייקני מאוד יכול להיות שכן יהיה לכיוון ה-15 דקות ואולי אפילו לכיוון העשרים שקיבל אשתקד, אבל זה תלוי כמה בראיינט יהיה בריא, איך ישתלבו קרינגטון, קופי, הזר החדש שיביאו, כמה מיצ׳יץ׳ וסטורנסקי יחזיקו. אם רוב השאלות האלה יהיו חיוביות, ואני מעריך שרובן יהיו (ואלה שלא יוחלפו באחר שייקח דקות), אז מישהו בהכרח יצטרך להיפגע בדקות, ואני מעריך שזה יהיה בלייקני שיירד לכיוון העשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 11:18 am 
Sophomore

בלייקני לטעמי הוא השחקן השני בטיבו בסגל (ומבחינת כישרון - אולי אפילו ראשון) ולכן התפקיד שאתה מייעד לו אינו רלבנטי (והוא גם בוודאות לא יתממש).

אני חושב שהניתוח שביצעת בעיקר מצביע על כך שלהפועל תל אביב אין צורך בגארד טופ יורוליג (אלא אם בונים מראש על פציעות וחיסורים עקביים של מצבת הגארדים הבכירה או על שנמוך מקצועי משמעותי במיקום של מיציץ׳ - מה שבסבירות כמעט ודאית לא יקרה).

ולעניין קופי - הוא לא 4 בשום צורה שהיא (ומן הסתם זו גם הסיבה שמלקולם לא נשאר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 11:28 am 
Freshman

הסיפור שלא נגמר: בלאט יחתום בהפועל ויושאל לחו"ל?
https://sport5.co.il/articles.aspx?Fold ... eless=true

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 12:15 pm 
Sophomore

מיכאל כתב:
בלייקני לטעמי הוא השחקן השני בטיבו בסגל (ומבחינת כישרון - אולי אפילו ראשון) ולכן התפקיד שאתה מייעד לו אינו רלבנטי (והוא גם בוודאות לא יתממש).

אני חושב שהניתוח שביצעת בעיקר מצביע על כך שלהפועל תל אביב אין צורך בגארד טופ יורוליג (אלא אם בונים מראש על פציעות וחיסורים עקביים של מצבת הגארדים הבכירה או על שנמוך מקצועי משמעותי במיקום של מיציץ׳ - מה שבסבירות כמעט ודאית לא יקרה).

ולעניין קופי - הוא לא 4 בשום צורה שהיא (ומן הסתם זו גם הסיבה שמלקולם לא נשאר).

נסכים שלא להסכים על מיקומו של בלייקני בסגל, אני חושב שברייאנט ואוטורו זה לבל אחר לגמרי, טופ של הטופ באירופה, שחקנים שכל קבוצה עם שאיפות פיינל פור הייתה שמחה ורגועה עם שניהם בחמישייה כבכירים בה. בלייקני במקרה הטוב והמפרגן נמצא שתי רמות מתחת, שחקן שכל אחת הייתה שמחה להעלות מהספסל. אם הוא השלישי בטיבו זה נתון לדיון, נראה איך קופי ולידיי ושני הזרים הנוספים שיגיעו ייראו, אני מנחש שלפחות שניים יהיו טובים ממנו. אגב, מבחינת כשרון בסגל, אז בטח לא ראשון כשמיצ׳י׳ץ׳ שם, כשרון לא מוחקים עם הגיל והירידה בכושר.

אני מסכים שלא באמת צריך פה עוד גארד והייתי מחכה עם ההחתמה הזאת להמשך העונה כדי לראות מה באמת צריך ומה אולי יתפנה, אבל זה ינאי, הוא רוצה את הבטחון מההתחלה ואת התוספת שאולי יצטרכו הוא יביא בכל מקרה אם יצטרכו, אז זה המצב הנתון.
אם קופי לדבריך לא נותן דקות בארבע בכלל, משמע על שלוש עמדות, 120 דקות, יהיו שבעה שחקנים בכירים, שניים מהם די בוודאות יהיו על 25 ומעלה בוודאי כל עוד איטודיס שם (ברייאנט ומיצ׳יץ׳), זה משאיר בערך 70 לחמש האחרים, בלי לקחת בחשבון שאיטודיס כנראה לפעמים ישתמש שם בויינרייט, ובטופין שאולי יצטרף לקלחת. אני מאמין שקופי זה שיחוק רציני והוא לא יוכל לרדת מעשרים דקות למשחק, משאיר לנו 50 דקות לארבע שחקנים. 12.5 בממוצע. אני חושב שהגארד הנוסף שיביאו יהיה, כאמור, מעמד טופ יורוליג, לא חושב שיתפשרו על פחות בהחתמה הזאת. עוד מישהו של סביבות עשרים דקות. משאיר לנו 30 לשלושה, עשר לאחד. אז נניח סטורנסקי יירד מעשר, מיצ׳יץ׳ וברייאנט יהיו יותר לכיוון 45 ולא 50, אני לא רואה איך בלייקני יכול לעשות יותר מ-15 דקות בממוצע, לפחות בתכנית, בחלק הראשון של העונה. אולי עם הזמן ירוויח עוד דקות כי אכן יהיה השני/שלישי בטיבו בפועל על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 12:26 pm 
Sophomore

בלייקני הוא טופ לבל ביורוליג - הסיבות שהוא עלה מהספסל הן משום שאיטודיס רצה כח אש בחמישיה השנייה שלו ומכך שה-4 היתה נקודת תורפה (מה שחייב לשים ליינאפ של מלקולם ו-ווינרייט בעמדות הפורוורד בחמישיה במקום להשתמש בבראיינט ובלייקני בעמדות 2-3.

הדקות הטובות ביותר של הפועל היו בדר״כ כשבלייקני ובראיינט היו ביחד - אל תיפול למלכודת של ״הוא עלה מהספסל״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 12:51 pm 
Sophomore

אני לא, ברור שבלייקני היה ה-2 הבכיר אשתקד. הכוונה היא שאני סופר כטופ/לא טופ כשאני מדמיין כך, האם בקבוצות שרואות עצמן מועמדות לתואר (ריאל, פאו, אול׳, פנר) - בניתוק ממה שיש להן כרגע, נניח הסגל ריק וזו החתמה ראשונה והתקציב לא אין סופי - אני לא חושב שאם בלייקני שם, הם מסמנים אותו כשתיים הפותח, אני חושב שהם מסמנים אותו כמחליף בעמדה ממשיכים לחפש גארד בכיר ממנו. ברייאנט ואוטורו לטעמי זה לבל אחר, שניים שאתה מרגיש בטוח מספיק שהיריב מולם בפיינל פור לא יהיה בלבל אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 1:39 pm 
Hall of Famer

איך יודעים שלא צריך באמת עוד גארד?
פשוט משווים לעונה הקודמת.
הפועל ת"א התחילה את העונה הקודמת עם מיצ'יץ', ג'ונס ואניס. בחצי השני של העונה מדר היה זמין במקום אניס.
לצידם היו ונשארו בראיינט ובלייקני (ששניהם אחרי עונה טובה/מפתיעה מהצפוי, ואפשר לבנות עליהם כעת יותר מאשר בנקודת הזמן המקבילה לפני שנה), והצטרף קרינגטון (שאני אגב בהחלט יכול לראות אותו לא נרשם למשחקים או בכלל לא מקבל דקות, אפרופו הדיון על המעמד והדקות של בלייקני).
גם עמדות 3-4 לכאורה השתדרו עם ליידי וקופי (במקום מוטלי ומלקולם לצורך העניין), אז גם הם יכולים לקחת דקות יותר מקודמיהם, ואולי נראה פחות הרכבים עם "3 שחקני חוץ".
המטרה העונה היא פלייאוף/פיינל-פור? זה היה בדיוק המקום של הקבוצה אשתקד.
אז מה בעצם הטיעון שמיצ'יץ', סאטורנסקי ובלאט לא מספיקים לעמדה 1?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 1:55 pm 
מנהל פורום

בלייקני טיפש ושום כישרון לא יחפה על זה
הוא לא יכול להיות שחקן מוביל של קבוצה
אותו דבר ווקר אגב
הטיפשות שלהם היא תקרת הזכוכית שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 1:56 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
איך יודעים שלא צריך באמת עוד גארד?
פשוט משווים לעונה הקודמת.
הפועל ת"א התחילה את העונה הקודמת עם מיצ'יץ', ג'ונס ואניס. בחצי השני של העונה מדר היה זמין במקום אניס.
לצידם היו ונשארו בראיינט ובלייקני (ששניהם אחרי עונה טובה/מפתיעה מהצפוי, ואפשר לבנות עליהם כעת יותר מאשר בנקודת הזמן המקבילה לפני שנה), והצטרף קרינגטון (שאני אגב בהחלט יכול לראות אותו לא נרשם למשחקים או בכלל לא מקבל דקות, אפרופו הדיון על המעמד והדקות של בלייקני).
גם עמדות 3-4 לכאורה השתדרו עם ליידי וקופי (במקום מוטלי ומלקולם לצורך העניין), אז גם הם יכולים לקחת דקות יותר מקודמיהם, ואולי נראה פחות הרכבים עם "3 שחקני חוץ".
המטרה העונה היא פלייאוף/פיינל-פור? זה היה בדיוק המקום של הקבוצה אשתקד.
אז מה בעצם הטיעון שמיצ'יץ', סאטורנסקי ובלאט לא מספיקים לעמדה 1?

כי בלאט לאט נספר שם כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 2:22 pm 
Sophomore

אוריאל - יש לך נטייה לקטלג שחקנים אנוכיים כשחקנים טיפשים.

זה דרך אגב הקטלוג שביצעת בזמנו לבולדווין (ונאלצת לאכול את הכובע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 2:32 pm 
מנהל פורום

אנוכיות בכדורסל היא סוג של טיפשות
ככה גם אגו נפוח כמו שיש לבולדווין
קטש לא הצליח לדכא את זה אצלו
שארס, כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 4:29 pm 
Hall of Famer

אפילו בקליפרס, היו לקופי דקות ב-4 (למה לא, הוא ארוך ולא צריך את הכדור בידיים. סטרץ׳ 4 כמעט כמו שכתוב בספר). אז בהפועל, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 24, 2026 5:14 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
אנוכיות בכדורסל היא סוג של טיפשות
ככה גם אגו נפוח כמו שיש לבולדווין
קטש לא הצליח לדכא את זה אצלו
שארס, כן

אז אם זה פונקציה של ״יכולת״ המאמן - מה הבעיה עם זה?

ובשורה התחתונה - אם זה בר שינוי, הרי שזו לא תכונה כל כך בעייתית…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], נביא בעירו ו 39 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה