בשביל הפרספקטיבה ההיסטורית הנה הפוסט שפתח את הת'רד הקודם על הפועל תל אביב 25/26
uriel17 כתב:
הקבוצה הכי מסקרנת בארץ בפער
התחילה לעבוד
בלייקני אחרי רומן זעיר עם דובאי, יקבל את מה שרצה וישאר בתל אביב
במקביל שיחות רציניות עם מיצ'יץ
לקבוקלו ולמוטלי יש חוזה
בא ננסה לסדר את הקבוצה העתידית לפי עמדות
גארדים: מדר, מיצ'יץ, פוסטר, בלייקני טימור, פלטין.
שישה שחקנים ל2 עמדות, כל מי שיצטרף לקבוצה לעמדות האלה יצטרך לדחוק את אחד מהשישה מחוץ לרוטציה. ועדיין לא דיברנו על נעם יעקב ועל רגלנד ועל החתמות נוספות
סמולנים: איש??? בלייזר? נראה שפה נדרשת החתמה איכותית, מקווה בשבילם שלא יפלו למלכודת של מירוטיץ
פאוור: תומר, קבוקלו, בינגהאם
סנטר: איתי שגב, מוטלי (החתמה נוספת מהסוג של מוסטפה פאל)
הרעיון הוא שלושה שחקנים טובים על כל עמדה
מה עכשיו?
מטרות:
נראה שהמטרה העיקרית של ארבעת הבעלים כשינאי בחזית, היא הבאת הקבוצה לערך של מאות מיליוני דולרים, והכל נגזר משם
מה שאומר שאם המגבלות הגאו-פוליטיות של הקבוצה, ימנעו ממנה להציף את הערך - שרבים באירופה מאמינים שהוא חבוי הכדורסל האירופי - אני מאמין שנראה את פרנצ'ייז הזה עושה רה-לוקיישן
גם אם המצב הגיאו-פוליטי ישתפר פתאום וכל הארבעה ישארו לטפח את הפועל תל אביב עדיין יש את השבר בקהל האוהדים
על רובו של השבר ינאי ראוי לכל שבח, קצת שכחנו את הימים שהצפנו את הפורום בתיאורי אלימות של אוהדי הפועל ת"א, ינאי שם לזה סוף, גם לאבוקות, אגב.
למשחק מספר ארבע הגיעו יותר מ8,000 אוהדי הפועל תל אביב, שזה לבד כ 4,500 יותר ממה שהיו מגיעים לדרייבאין המלא לחלוטין. נוסיף את האלף שלא באו כי הם ברוגז. אז לפחות 5,500 אוהדים נוספו לקהל שצפה בקבוצה שלו משחקת את סדרת הגמר בפעם האחרונה בדרייב אין
נתונים רשמיים מערוץ הספורט: 9,132 אוהדים הגיעו. כ 1,000 מתוכם אוהדי מכבי
נכון, היו לפני המשחק הזה בזיונות בכמות הקהל
אבל המשחק הזה מראה שיש עם מה לעבוד ועוד הוא מראה שהדרך לאסוף מחדש קהל סביב הקבוצה, הוא הליגה הישראלית. לפחות עד שהיורוליג יחזור לשחק בישראל, זה התקווה לזיין את מכבי בשידור חי מול פני האומה.
לאור המטרה הזו ברור שסדר העדיפות הוא:
1. המשך הצלחה ביורוליג, מניח שלא יתאבלו אם שוב יעשו פלייאוף בלי פיינל פור, אבל פיינל פור לא בשמיים. אלמלא ההפסד המביש במחזור האחרון למונאקו, אני מעריך שהיו עושים פיינל פור
2. מקום אחד למעלה בליגה הישראלית, הפעם עם יותר תשוקה מאשר בעונה האחרונה, כי חוץ מהגאווה, מדובר באמצעי חשוב לבנייה של הקהל מחדש כמו סיפרנו למעלה
כדורסל?
יאללה
צוות אימון וניהול:
ינאי פרא אדם, חינאס, קצת הרגיע אותו העונה, שלח את מוטלי עם החוזה החוצה מהקבוצה, הבהיר היטב מה המקום של בלאט אם וכאשר. אם אני אוהד הפועל ת"א, אני מבסוט מהרסן שחינאס שם על ינאי, צעד בכיוון הנכון. ביום שחינאס יפטר את איטודיס, הוא יקבל את הפרחים ממני
איטודיס, לא סובל את המאמן הזה, נוקשה, מלא בעצמו, שיטת המשחק שלו מכריחה את הבעלים לשפוך טונות של כסף כדי להצליח. בקיצור תמונת הראי של הבן יקיר לי פדרו מרטינז. דאדס לפחות בנראות. לוקח צעד קדימה בליגה הישראלית וצעד אחורה ביורוליג
גארדים:
לפי סדר החשיבות: בראיינט, וואסה, סטורנסקי, בלייקני,
דין, פלאטין וברטי (אניס לא יפתח את העונה לדעתי)
צפי: עוד קומבו גארד שיכול להחזיק דקות ברמות הגבוהות היורוליג
פורוורדים:
לידיי, איש, גינת, מקולום, בלייזר
צפי: עוד פורוורד אחד לפחות
סנטרים:
דן, תאי איתי
צפי: מחליף למוטלי, כזה שיכול להרים שלשה מידי פעם
זהו, יאללה שיביאו תואר יורוליג
אינשאללה
קרינגטון עבר לתל אביב ובמהלך לא מכובד לכל הפחות.
אני דורש ממך לכנות אותו אם לא תארי גנאי קלילים וחביבים אז בשם המשפחה שלו לכל הפחות. לא "דין" כאילו הוא איזה ידיד המערכת. ולא, אני מאיים שאחזור לכתוב בת'רד של הפועל תא 2025.
עכשיו אני רואה שיש לך גם משהו עם אנשים ארוכים עם שם פרטי קצר. נו שוין.