סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' אוגוסט 01, 2026 7:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 29 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2026 6:53 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מדביק פה את ההספד של נטע רוזנבליט, חברו הטוב

נעם, חבר שלי, אח שלי,
עצוב למות באמצע התמוז.

זכיתי בחיי שתהיה חבר שלי. זכיתי בחיי להיות חבר שלך.

נעם, אתה לא הגיבור הקלאסי. תמיד מאחורי הקלעים, לא רוצה להיות בפרונט, לא מתוך פחד מאחריות, שהרי לקחת אחריות בכל כך הרבה תחומים, אלא מתוך צניעות וענווה שכמותן לא הכרתי.

בקיץ של 23', רגעים לפני שהעולם התהפך עלינו, פגשת במרפסת שלי את בן דודי האהוב עמרם. לא נפגשתם מעולם אבל בעצם הכרתם - הוא היה kfir, ואתה הייתה beatla. שניכם הייתם פעילים מאוד בסלניוז - פורום הכדורסל של פעם. נפגשתם ולא ידעתם שגורלכם יהיה דומה. עמרם החלים אז בדרך נס מהמחלה, אבל היא שבה והכריעה אותו רק כמה חודשים מאוחר יותר. אתה נלחמת כמו הגיבור האמיתי שאתה, עם כל הכלים שאתה מכיר מהספורט, אבל בסוף, בדרך שלך - דרך של אמת, הכרת בהפסד.

הגבורה שלך הייתה גם בכך שתמיד היית כנה באופן כמעט בלתי נסבל. אני הייתי צועק פאול, ואתה היית אומר שלא היה כלום. אמרתי לך שזה לא משנה מה היה, כי גליל משחקת, אבל אתה בשלך.
זכינו לחגוג ביחד את החזרה של גליל לליגת העל. איזה סיפור זה היה - הנער שגדל בקומץ והמשיך לאהוד גם כחייל ואחרי השירות, היה עוזר המאמן הראשון בעונת החזרה לליגת העל. גיבור? כן, אבל שוב בדרך שלך. יש תמונה מדהימה מאחד הסלים המכריעים שבה כולם שמחים! כולם, חוץ ממך, כי יש עוד מהלכים, והראש שלך כבר בפוזשן הבא.
מעבר להכל היית עבורי חבר כמו אח, האח הגדול שלא היה לי. התייעצנו על הדרכים המקצועיות ועל קבלת החלטות, ותמיד היית חד ומדויק, גם במחלוקת. זו הייתה חברות שלא הייתה לי במקום אחר, חברות שיש בה המון מילים ויש בה גם שתיקה, ובעיקר שיש בה המון ביטחון. אני כל כך עצוב שלא אזכה לעוד כמה שיעורים על זוויות חסימה וסוגי הגנות, או לעצה טובה על כיוונים מקצועיים, ובעיקר אני עצוב שלא נלווה ביחד את רימון ונור לכיתה א' ולהמשך החיים שלהם. אני אתגעגע לחיוך שלך, להומור שלך, לעקיצות המופלאות שהיו מרימות תמיד, ואתגעגע לקפה שלנו.

זיכית אותי בהזדמנות להיפרד ממך בעולם הזה, וזכיתי להגיד לך מילים של אהבה וחברות. בעיקר זכיתי לומר לך שהאדם שאני היום, הוא הרבה בזכותך, ושאני אקח את הדברים שלימדת אותי ואת האישיות המיוחדת שלך לכל מקום שאלך. נשמור בשבילך על הגליל שכל כך אהבת, על הכדורסל בגליל שכל כך אהבת, ועל הדר ורימון משוש חייך.

הדר, רימון, נאוה, עופר, ליעד, איתי ועמית – אין לי מילים של נחמה, רק חיבוק חם ואוהב והבטחה לזכור ולהזכיר את נעם בכל מקום ובכל דרך.

נעם, אני נפרד באהבה וחברות, ובמילים שהיו לך למוטו – יאללה גליל.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2026 9:10 am 
Hall of Famer

:(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2026 11:47 am 
מנהל פורום

הלכתי לראות הודעות של נעם בעבר בפורום והגעתי לדיון הזה, שמסתבר שנעם היה מאוד פעיל בו (טוב הוא גם היה ע"פ 20 עמודים):
viewtopic.php?f=1&t=12446
על שביתת השחקנים של 2013. מצחיק/עצוב לראות איך בעצם שום דבר לא השתנה. אפשר לקרוא את ההודעות שם ולחשוב שזה נכתב לפני חודש וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2026 1:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
היו לנו בזמנו דיונים שונים וגם כשלא הסכמנו היה ניכר כמה זה בדמו וכמה הוא אוהב את הענף ואת האזור. לא הכרתי אותו מעבר לזה אבל הוא היה פעיל מרכזי בענף באזור, ונראה בן אדם מיוחד במינו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 29 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 58 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה