סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 6:00 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 12:17 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
או ייפול למקום 8.

לא ייפול. מבחינת כשרון ואפסייד הוא טופ 3. מילא סלינג'ר שהוא פאוור פורוורד מאוד בשל לליגה (אבל עם אפסייד מוגבל), אבל קיד-גילכריסט? תומאס רובינסון? שחקני מכללות נהדרים, עם אופי נהדר, אבל האפסייד שלהם לא בסקאלה של בארנס. זה גם לא ברמה של מרווין ויליאמס שנתן עונת פרשמן עם כמה ניצוצות וישר רץ לדראפט. בארנס מסיים שנתיים, הראה שיפור, הראה התקדמות והיום הוא הרבה יותר בשל ממה שהיה קודם, ועדיין ברור שיש לו עוד תקרה גבוהה מאוד.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 9:39 am 
Hall of Famer

אפרופו קיד-גילכריסט, באיזה ראיון הפרשמן של קנטאקי, שאם הוא יצא לדראפט השנה יבחר בטופ 10 ואולי בטופ 5, אמר שהוא הולך להישאר 4 שנים בקנטאקי. תמיד קליפרי מגייס את כל ההייד-קייסס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 3:52 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
או ייפול למקום 8.

לא ייפול. מבחינת כשרון ואפסייד הוא טופ 3. מילא סלינג'ר שהוא פאוור פורוורד מאוד בשל לליגה (אבל עם אפסייד מוגבל), אבל קיד-גילכריסט? תומאס רובינסון? שחקני מכללות נהדרים, עם אופי נהדר, אבל האפסייד שלהם לא בסקאלה של בארנס. זה גם לא ברמה של מרווין ויליאמס שנתן עונת פרשמן עם כמה ניצוצות וישר רץ לדראפט. בארנס מסיים שנתיים, הראה שיפור, הראה התקדמות והיום הוא הרבה יותר בשל ממה שהיה קודם, ועדיין ברור שיש לו עוד תקרה גבוהה מאוד.

תותח, נראה לי שפיספסת קצת את המושג אפסייד. רובינסון הוא 2.06 על 240 פאונד - זייס טוב לפאוור פוורוורד בליגה. הוא חיית ריבאונד ומאד דומיננטי התקפית וכל זה לפני שהוא פיתח את המשחק הפוסט אפ שלו שעדיין לוקה בחסר. אז נכון, יכול להיות שהוא ידרוך במקום ולא יפתח את המשחק שלו סטייל טיירוס תומאס - אבל נתוני הפתיחה שלו מרשימים, יש לו אופי מעולה ע"פ הדיווחים (חווה טרגדיה אישית והתגבר עליה) וסיכוי מעולה לממש את הפוטנציאל שלו - פאוור התקפי טוב בליגה. לזה קוראים אחלה אפסייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 3:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אחלה אפסייד זה בדיוק ההיפך ממה שכתבת. סיכוי טוב לממש פוטנציאל להיות שחקן טוב זה אחלה, אבל איפה פה האפסייד? דיבורים על אפסייד בדרך מתקשרים לחלק הלא ממומש של הפוטנציאל (ולכן לא מפתיע שהוא יכול להגיע לשמיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 4:23 pm 
Sophomore

נו, אז לא דייקתי במילים. עזוב רגע את הסיכוי, לתומאס רובינסון יש הרבה מה לשפר במשחק שלו וכבר עכשיו הוא שחקן טוב מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 7:47 pm 
Hall of Famer

כצפוי, דיווידסון עולה בקלות לגמר טורניר קונפרנס הסאות'רן, ג'ייק כהן עם 24 נקודות, 5 ריבאונדים ו-2 חסימות בחצי הגמר מול מכללת אלון, והגמר הלילה נגד ווסטרן קרוליינה.

קארם משעור מעודד במרץ מהספסל את חבריו לUNLV, שמדורגים כבר 17 וביום חמישי יתמודדו מול וויאומינג ברבע גמר המאונטיין ווסט החזק למדי השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 11:33 pm 
Hall of Famer

קיד-גילכריסט זה דווקא סיפור מיוחד. אבא שלו נורה למוות ‎כשהיה בן 3. מאז הוא רואה את הסרט "מלך האריות" פעם בשבוע בגלל שהוא היה רואה את זה כמעט כל יום עם אבא שלו. בקיץ שעבר גילכריסט הודיע רשמית שהוא מוסיף את השם "קיד" לשם המשפחה שלו, על שם הדוד שלו דארן קיד, שנפטר כמה חודשים לפני זה.
אגב, אבא של הבחור שיחק בתיכון עם מיודענו מילטון ואגנר, והבן של מילטון, דחואן ואגנר, הוא בן דוד של גילכריסט.

סקולה - את רובינסון פחות ראיתי השנה, אבל ממה שראיתי בהיילייטס, ההרגשה שלא היו לו השנה יותר מדי אתגרים בצבע. מהסתכלות על לוח המשחקים, היו אמורים להיות לו השנה סה"כ שני מצ'אפים מול גבוהים ברמה הגבוהה של המכללות - אנתוני דיוויס וג'ארד סלינג'ר. סלינג'ר היה פצוע במשחק בין הקבוצות, ומול אנתוני דיוויס הוא סיים עם 11 נק' (5/12 מהשדה) ו-12 ריב' (דיוויס אגב סיים עם 14 נק', 6 ריב' ו-7 חס'). לא אומר שהוא רע, ובהחלט יכול להיות לו עתיד בליגה (בטח יותר טוב מזה של טיי תומאס), אבל לא הייתי לוקח אותו לפני בארנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 1:34 am 
Hall of Famer

כמה חדשות:
לפי פרסום מהדקות האחרונות ביאהו, מתברר שסירקיוז הפרה תוכנית פנימית של האוניברסיטה למניעת סמים. במסגרת זה, ב-10 השנים האחרונות, שיחקו והתאמנו בקבוצה לפחות 10 שחקנים שהשתמשו בחומרים ממריצים. המידע אומת מול 4 מקורות שונים. לא ברור כרגע מה המשמעות, אבל ייתכן והיו שחקנים שכאלו גם בקבוצת האליפות של 2002/3. במידה וכך קרה, סבירות לא קטנה שהתואר יישלל מהאורנג' (כפי שקרה במקרים דומים בהם נתגלו הפרות בדיעבד). מעבר לכך, מכה לא קטנה למועדון שסיים את העונה הסדירה עם המאזן הטוב ביותר במכללות ושואף לאליפות מכללות השנה.

ג'ים קלהון חזר לקוים ביום שבת וההאסקיז ניצחו את פיטסבורג 74-65. שבאז נייפייר הוביל עם 23 ו-6 אס', ג'רמי לאמב ורוסקו סמית 14 כ"א, דראמונד בעוד משחק חלש 7 נק' 5 ריב' ו-4 חס'.

אוהיו סטייט גם כן סיימה את המשחק האחרון של העונה, עם סל נצחון נאה של וויל ביופורד בשנייה האחרונה על מישיגן סטייט של טום איזו. ביופורד הצטיין עם 25 נק', סלינג'ר הוסיף 14 נק' (5/17 מהשדה) 10 ריב' ו-4 אס', דשון תומאס תרם 12. לספרטנס, דרימונד גרין עם 19 ו-12 ריב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 1:56 am 
Hall of Famer

ואפשר לסכם גם את הסטטיסטיקות העונתיות.

נקודות: רג'י המילטון (גארד, אוקלנד) 25.7 נק', דמיאן לילארד (גארד, ובר סטייט) 24.5 נק', דאג מקדרמוט (פורוורד, קרייטון) 23.2 נק', קווינסי רוברטס (גארד, גרמבלינג סטייט) 22.7 נק', שיין גיבסון (גארד, סייקרד הארט) 22 נק'.
שמות בולטים נוספים: ג'ייקובן בראון (גארד, טקסס) 20 נק', אייזיאה כנען (גארד, מאריי סטייט) 19.2 נק', דריוס ג'ונסון-אודום (גארד, מרקט) 18.3 נק', תומאס רובינסון (פורוורד, קנזס) 18 נק', ג'רמי לאמב (גארד, יוקון) 17.6 נק', הריסון בארנס (פורוורד, נורת' קרוליינה) 17.4 נק', טיישון טיילור (גארד, קנזס) 17.2 נק'

ריבאונדים: או.די אנוסיקה (פורוורד, סיינה) 12.5 ריב', תומאס רובינסון (פורוורד, קנזס) 11.9, ג'אמל הגינס (פורוורד, דלאוור) 11.3, אנדרה רוברסון (פורוורד, קולורדו) 11.2, קווין ג'ונס (פורוורד, ווסט וירג'יניה) 11.2.
שמות בולטים נוספים: ג'ון הנסון (פורוורד, נורת' קרוליינה) 10.3, דריימונד גרין (פורוורד, מישיגן סטייט) 10.3, אנתוני דיוויס (פורוורד, קנטאקי) 9.8, טיילר זלר (פורוורד, צפון קרוליינה) 9.3, ג'ארד סלינג'ר (פורוורד, אוהיו סטייט) 9.3, מייסון פלאמלי (פורוורד, דיוק) 9.2

אסיסטים: סקוט מצ'אדו (גארד, איונה) 9.9 אס', קנדל מארשל (גארד, נורת' קרוליינה) 9.6, ג'סי סנדרס (גארד, ליברטי) 8, וינסנט קאונסיל (גארד, פרובידנס) 7.5, ג'ייסון בריקמן (גארד, אל איי יו ברוקלין) 7.2.
שמות בולטים נוספים: שבאז נייפייר (גארד, יוקון) 5.9, רג'י המילטון (גארד, אוקלנד) 5.1, סקופ ג'ארדין (גארד, סירקיוז) 4.9, טיישון טיילור (גארד, קנזס) 4.9, מרקיז טיג (גארד, קנטאקי) 4.7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 2:03 am 
Hall of Famer

חסימות: אנתוני דיוויס (פורוורד, קנטאקי) 4.7 חס', ויליאם מוסלי (סנטר, נורת'ווסטרן סטייט) 4, דמיאן אירגל (פורוורד, יאנגסטאון סטייט) 3.7, סי ג'יי אייקן (פורוורד, סנט ג'וזף) 3.7, אריק באקנר (פורוורד, ג'ורג'יה סטייט).
שמות בולטים נוספים: פאב מלו (סנטר, סירקיוז) 3.1, ג'ון הנסון (פורוורד, נורת' קרוליינה) 3, אנדרה דראמונד (סנטר, יוקון) 2.6, קווינסי אייסי (פורוורד, ביילור) 2, טרנס ג'ונס (פורוורד, קנטאקי) 1.9, מיירס לאונרד (סנטר, אילינוי) 1.9

חטיפות: ג'יי ת'רט (גארד, דלאוור סטייט) 3.1 חט', פוקואן אדווין (גארד/פורוורד, סיטון הול) 3.1, טי ג'יי מק'קונל (גארד, דיוקנז) 2.8, ג'רמי אלן (גארד, פלורידה אינטרנשיונל) 2.7, סי ג'יי מקולום (גארד, ליי) 2.6.
שמות בולטים נוספים: אארון קראפט (גארד, אוהיו סטייט) 2.4, רג'י המילטון (גארד, אוקלנד) 2, דונטה פול (גארד, מאריי סטייט) 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 2:11 pm 
Hall of Famer

מזל טוב לג'ייק כהן שלוקח עם דיווידסון את אליפות הקונפרנס אחרי 2 הארכות מול ווסט קרוליינה, במשחק אישי מצוין: 17 נקודות, 7 ריבאונדים, 7 חסימות (!), 4 אסיסטים. כהן מסיים את העונה הסדירה עם סטטיסטיקה נאה בהחלט: 14 נקודות למשחק, 6 ריבאונדים, 1.7 חסימות, 88% מהקו ו-37% מחוץ לקשת. אליפות קונפרנס מס' 11 לדיווידסון, ואנחנו נראה את כהן בטורניר הגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 9:08 pm 
Hall of Famer

יוקון מנסה להגיע לריקוד הגדול דרך טורניר הביג איסט, אבל בינתיים במדיסון סקוור גארדן לא נראה שזה יילך לה. מערב בתוליה מובילה על ההאסקיס 26-30 במחצית, במשחק שבינתיים מזכיר לי כמה אני לא סובל את שאבאז נפייר. ממזמז את הכדור, יורה מבחוץ, לא פיזי. שחקן מעצבן. מנגד, קווין ג'ונס הבהמה, שחקן שאולי לא ישתלב בNBA בגלל בעית אתלטיות, ממשיך עם היכולת שמכתירה אותו כמלך הסלים והריבאונדים של הביג איסט העונה. 13 נקודות ו-4 ריבאונדים במחצית לפאוור פורוורד שאני מאד מקווה לראות באירופה מתישהו. ואגב אירופה, למאונטנירס יש פורוורד טורקי לא רע בכלל בשם דניז קיליצ'לי, מעריך שגם אותו נראה ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 10:08 pm 
Hall of Famer

אז במחצית השנייה כמובן ששבאז מתפוצץ, והולכים להארכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 10:15 pm 
Hall of Famer

טוב לדעת שיש שידור.

2 דקות לסיום, תיקו תיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 10:21 pm 
Sophomore

קווין ג׳ונס חיית משחק. תענוג של שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 10:27 pm 
Junior

יוקון מנצחים בהארכה 2-6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 10:30 pm 
Hall of Famer

יוקון הד א ליטל לאמב. שלשה גדולה שלו בקראנץ' טיים, וההאסקיז מנצחים 71-67 בהארכה.
ווסט וירג'יניה: קווין ג'ונס 25 ו-10 ריב', דריל בראיינט 20
יוקון: שאבאז נייפיר 26 נק' 6 אס' 4 ריב' 3 חט' ו-3 חס', ג'רמי לאמב 22 ו-8 ריב', בואטרייט 10, דראמונד 7 נק' 4 ריב' ו-2 חס'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 08, 2012 12:53 am 
מנהל פורום

כבר באמת מזמן לא ראיתי כדורסל מכללות, ושכחתי כמה מביך זה יכול להיות. חשבתי שהקריין צוחק כשהוא אמר שלאמב קלע שלשה - עוד צעד או שניים פנימה ולדעתי זה טווח של צעד וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 08, 2012 10:47 am 
מנהל פורום

יש שחקנים שעבורם קשת ה-3 ב-NBA היא טווח של צעד וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 08, 2012 10:53 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראיתי חלק מהמחצית הראשונה ונזכרתי למה הפסקתי לראות כדורסל מכללות - 35 שניות בכל התקפה! כדרור-מסירה, כדרור-מסירה וחוזר חלילה... ואם מישהו זורק לסל רוב הסיכויים שהוא יחטיא והריבאונד ייפול לידי הקבוצה המתקיפה לעוד 35 שניות מייגעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 08, 2012 10:58 am 
Junior

אני ארשה לעצמי להצטרף טיפה לעליהום נגד המכללות, וזה פחות מרגש וחוויתי ממה שזכרתי.
אבל אולי פשוט לא יצא לי לראות את המשחקים הנכונים.
המסע של דיוק לפני שנתיים והעפה של וול וקנטאקי ריגשו אותי סחפו אותי לאווירה, העונה זה עוד לא קרה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 09, 2012 12:34 am 
Hall of Famer

נו מה ציפיתם, רמה של אן בי איי? חלק מהשחקנים מוכשרים יותר וחלק פחות. לדעתי יש שם הרבה קסם, דווקא בגלל שזה שחקנים צעירים בלי ניסיון שעושים טעויות לצד מהלכים גדולים. וכמובן שיש גם את הקהל שנותן אווירה שאין דברים כאלה.

העונה, הנצחון של אינדיאנה על קנטאקי היה מרגש מאוד עם נצחון על הבאזר בשנייה האחרונה. היה גם את הנצחון של קנטאקי על נורת' קרוליינה עם החסימה של אנתוני דיוויס בשנייה האחרונה, הנצחון של דיוק על נורת' קרוליינה וזה של קרוליינה על דיוק, ואפילו זה של צפון קרוליינה על מישיגן סטייט במשחק על סיפון נושאת מטוסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 09, 2012 12:44 am 
Hall of Famer

יואב, אתה מדבר על משחקי טורניר המכללות. בוודאי שהם מרגשים יותר מאשר משחקים של טורנירי קונפרנס. דווקא מבחינת ריגוש ואווירה, אין בעיות עם כדורסל המכללות. יש מספיק דרמות, יותר מכל ליגת כדורסל אחרת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 09, 2012 11:02 am 
מנהל פורום

תותח, לשאלתך, בתור התחלה הייתי משווה את החוקים לחוקים בשאר העולם. אני לא רואה שום הצדקה להתקפות של 35 שניות ולקשת שלוש מטווח שגם אני קולע ממנו בקלות. אחר כך אפשר להתפלא על שמסגרת שיש בה שחקנים ברמה כל כך נמוכה (לא כולם כמובן) מעוררת כל כך הרבה עניין, אבל זה עניין סובייקטיבי לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 09, 2012 11:09 am 
Hall of Famer

זו רק הזדהות עם הקולג' שלך. דבר שבאמריקה, הוא באמת נורא חזק. זה לא כאילו שבדורהם או צ'אפל היל, יש מה לעשות חוץ מאשר ללכת למשחקים של דיוק או נורת' קרוליינה.

למעשה, דיברתי לפני איזה חודשיים עם מישהו שמתכוון לפתוח ליגה מקצועית (או חצי מקצועית) על בסיס השייכות בזמן הקולג'. כלומר, יהיו בליגה מספר קבוצות (נניח עשר), שתיקח שחקנים מאירופה או הדי ליג ויבנו ליגת קיץ. ההגבלה - כל שחקן בכל קבוצה חייב להיות שחקן ששיחק בעבר בקולג' באיזור של העיר בה הוא משחק במסגרת הליגה.
אני לא בטוח שזה יצליח, אבל תכל'ס, יש מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], הודי, מנחם ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: