סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 3:18 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 1:53 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
פעם חמישי בהיסטוריה של הטורניר מאז 85 (אז גדל הטורניר ל-64 קבוצות) שמדורגת 15 זורקת את מדורגת 2
אולי האפסט הגדול בהיסטוריה!!

נורפולק סטייט קרעו לזיליון איש את הבראקט לגזרים...

****עריכה****
כמובן שנמצאו 2 מטורפים שהימרו על ההדחה הזאת, וכרגע נמצאים עם בראקט מושלם!! :shock: :shock: :shock:
רק חבל שאחד מהם הלך על כל אפסט אפשרי בערך - איווה סטייט מדיחים בסיבוב הבא את קאנטקי, אותו כנ"ל ממפיס על מישיגן סטייט, אותו כנ"ל קרייטון על UNC, ובעצם לפי הבראקט שלו אנחנו נשארים רק עם מדורגת ראשונה אחת אחרי הסיבוב הבא...
אפשר למצוא אצלו גם את פרדו שמדיחה את קנזס, קרייטון ממשיכה הלאה עד הפיינל8 וסינסי מדיחה את אוהיו סטייט וגם מגיעה לפיינל8.
הפיינל-פור שלו זה סירקיוז (מדורגת ראשונה, מאוד לא הרשימו אתמול), דיוק (2), ג'ורג'טאון (3 ולואיויל (4), כשדיוק זוכים!

הבחור השני היה סולידי מעט יותר.
גם אצלו ממפיס זורקים את מישיגן סטייט, ואצלו גונזגה מעיפה את אוהיו סטייט, אבל חוץ מזה קונבנציונאלי משהו, כשלוש מדורגות ראשונות בפיינל-פור + ניו מקסיקו שמנצלת את ההדחה (האמיתית) של מיזורי והחזויה של מישיגן סטייט, בכדי להעפיל בפעם הראשונה בהיסטוריה לפיינל-פור.
קאנטקי יוצאים אצלו אלופים.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 2:26 am 
Senior

ודים כתב:
אה זה שאי אפשר להניח שכהן הזה הוא יותר טוב משחקנים בליגה שלנו על סמך סטט' נאה במכללות זה בטוח.
העניין הוא שאני אישית לא הייתי מביא את מקרה שייר כדוגמא, כי זה ששייר היה שחקן מוביל בקבוצה גדולה לא אומר: ששייר > כהן (אפילו אם זה בשביל להגיד שהנה שייר הוא לא טוב אז כהן בטוח לא טוב, ואני כמובן בכוונה מפשט את זה).

אבל זה בדיוק הנקודה. לא השוואתי בין שניהם, נדב שאל\טען האם אפשר להגיד שהוא הגבוה הכי טוב שיש לישראל להציע. אני אמרתי שלהגיד את זה זה מגוחך, ונתתי כדוגמא את שייר שהיה כוכב מכללות ושחקן מכללות טוב בהרבה מכהן למשל, ואף אחד לא יטען היום שהוא אפילו טוב יותר משחקני דרג שני בישראל. שייר הוא דוגמא מצויינת לזה שלא כל מה שגדול במכללות טוב לאירופה\ישראל. בדיוק כמו שיש דוגמאות אחרות של שחקנים שלא היו כוכבים גדולים במכללות אבל מצויינים באירופה.

בשורה התחתונה מאד קשה לדעת היום מה ג'ייק כהן שווה, ובטח ובטח אי אפשר להגיד שהוא טוב יותר משחקנים שכבר הוכיחו את עצמם בארץ ובאירופה כדוגמאת הגבוהים שציינתי מקודם. אולי הוא יהיה ואולי לא, אבל על סמך מה שהוא עושה במכללה שלו בטח שאי אפשר לקבוע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 4:23 am 
Sophomore

משחק צמוד בין לי לדיוק. 3 דק' לסוף, 3 הפרש דוקא ללי. אוסטין ריברס משתולל אבל הוא היחיד שמצליח לעשות נק' בדיוק.

עריכה: מה נסגר. 1:51 לסוף, דיוק במינוס 7. עוד סנסציה בדרך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 4:32 am 
מנהל פורום

לא יאומן כי יסופר!!!
מישיגן- מדורגים 4 במיד-ווסט, עפים 65-60 ע"י אוהיו המדורגת 13.
50 שניות לסיום בגרינסבורו, דיוק בפיגור 65-59, ונראים גם הם בדרך הבטוחה החוצה, אלא אם ששבסקי ישלוף איזה שפן...

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 4:40 am 
מנהל פורום

דאנק של לייהי, ושלשה של דיוק, מינוס 5 38 שניות לסיום
לייהי מחטיאים פעמיים מהקו, אוסטין ריברס הולך לשלוש זריקות, מדייק רק ב-2 - 29 שניות ו-3 הפרש.

עוד דאנק של לייהי, והפעם החטאת שלשה של דיוק. לייהי הולכים לקו עם 16 שניות לסיום, פוגעים פעמיים ו-7 הפרש

מי היה מאמין, תוך פחות מ-3 שעות שתי מדורגות 2 הולכות הביתה בסיבוב הראשון, אחרי שבהיסטוריה זה קרה רק 4 פעמים... :shock: :shock: :shock:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 4:50 am 
מנהל פורום

אני במקום קנזס הייתי נזהר מאוד מאוד היום.
נראה שהתאבון של מדורגות 15 רק נפתח....

דטרויט, יאללה תנו בראש!! :ps_ih: :ps_ih: :ps_ih:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 11:04 am 
Hall of Famer

ביילור בטח שישמחו על ההדחה של דיוק, ואם הכל ילך כמו שצריך, הם יכולים להגיע השנה לאליט8.
פתיחה נהדרת לטורניר עם שני אפסטים מדהימים.
חזרתי לתחילת הת'רד להסתכל על דברים שכתבתי ואיך זה נראה עכשיו.
קונטיקט הראו שלא תמיד מה שעל הנייר ומה שבפועל מסתדרים אחד עם השני, אם כי סייגתי אחרי כמה הודעות שדראמונד לא נראה טוב ובלעדיו יהיה קשה להם לעמוד בציפיות.
על דיוק כתבתי: "לא רואה אותם מגיעים רחוק מדי בטורניר, למרות שיש להם חומר שחקנים לא רע". ראיתי אותם בכמה משחקים, ובעיקר בהיילייטס, והורגש שזו אסופה של שחקנים יותר מאשר קבוצה. ביום נתון אסופה כזאת יכולה לנצח גם את צפון קרוליינה, אבל בטורניר המכללות זה לא יעבוד ברוב המקרים, כמו שראינו עם קנטאקי לפני שנתיים, שהפסידה עם וול, קאזינס, פאטרסון ובלדסו לווסט וירג'יניה. כמו במקרה של קנטאקי, נראה שדיוק נכנסו לאיזשהו אמוק שלשות וזה נגמר עם 6/26 מחוץ לקשת...

התצוגה הכי טובה של הסיבוב הראשון שייכת כמובן לדריימונד גרין ממישיגן סטייט, שהפך לשחקן השביעי בתולדות הטורניר עם מאזן טריפל דאבל (ה-NCAA התחיל לספור אסיסטים רק ב-1986 וחסימות וחטיפות רק ב-1987, כך שטריפל דאבלים החלו להיספר רק מ-1987). גרין סיים עם 24 נק' 12 ריב' ו-10 אס' והצטרף למועדון מכובד שכולל בין השאר את שאקיל, אנדרה מילר ודויין וייד.

צפון קרוליינה לא התקשתה מול ורמונט וניצחה 77-58. ג'יימס מקאדו מקבל בטורניר הזה למעשה בפעם הראשונה הזדמנות לשחק, אחרי שג'ון הנסון נפצע. לאורך העונה לא קיבל הרבה דקות וגם באלו שקיבל לא הרשים. הלילה 17 נק' 6 ריב' ו-4 חט'. זלר הוסיף 17 נק' 15 ריב' ו-4 חס', הריסון ברנס 14 ו-6 ריב' וקנדל מרשל מנצח על המקהלה עם 11 נק' ו-10 אס'

קנזס מנצחת 65-50 את דטרויט. תומאס רובינסון 16 ו-13 ריב', טיילור 10, אלייז'ה ג'ונסון 15

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 11:22 am 
Hall of Famer

ממה שאני רואה, יש כרגע 4 בראקטים מושלמים.
אחד לקח טורניר של אפסטים שלואיוויל זוכה בו בגמר על פרדו, כשקנטאקי מודחת באליט8 ע"י ביילור, פרדו מדיחה את צפון קרוליינה באליט8 ואוהיו סטייט בפיינל פור.
שני הימר על פיינל פור מופרך גם כן - קנטאקי, ניו מקסיקו, טמפל (שכבר הודחה) וויסקונסין, ולקח את קנטאקי בגמר על פני ויסקונסין.
השלישי לקח סינדרלה בשם ואנדרבילט לפיינל פור. גמר של קנזס-קנטאקי ומנצחת קנטאקי.
הרביעי לקח פיינל פור סביר יחסית (קנטאקי, מישיגן סטייט, קנזס, אוהיו סטייט) אבל הימר על נצחון בגמר של מישיגן סטייט על קנזס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 11:44 am 
Junior

אם טמפל כבר הודחה איך הבראקט שלו מושלם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 1:43 pm 
Freshman

איזה כיף שדיוק שותפה ללילה היסטורי כזה, בטח ובטח מהצד המפסיד.

שני אפסטים כל כך שונים-
ליהיי ניצחו הודות להגנה מצוינת, באו מוכנים לדיוק.
נורטפולק לעומתם פשוט טחנו את מיסורי פנימה, בדרך כלל מוזר שקבוצה גבוהה כזו מנצחת קבוצת גארדים במשחק מהיר עם סקור גבוה, אבל, איזה כיף בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 2:03 pm 
מנהל פורום

מישהו אגב יכול להסביר איך קבוצה כמו מיזורי בכלל מגיעה לדירוג מס' 2? לא רק קבוצה של גארדים, אלא גם גארדים נמוכים יחסית (רק אחד מעל 1.85) ו"גבוה" יחיד בגובה 2.03.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 2:15 pm 
Hall of Famer

תסתכל על הפרופיל שלהם ותבין. מיזורי משחקים בביג 12, אחד מהפאוור קונפרנס וככל הנראה הקונפרנס השלישי באיכותו השנה ואולי השלישי. הם סיימו את הביג 12 במקום השני עם מאזן 14-4 וסיימו את העונה עם מאזן מעולה של 30-5. הם זכו באליפות טורניר הקונפרנס שלהם. מחוץ לקונפרנס הם הרכיבו פרופיל שעל פניו היה נראה חזק. היה ניצחון על נוטרדאם, קבוצת ביג איסט חזקה שהגיעה לטורניר. היה ניצחון על קאל, שבאותו זמן דורגה 12, ורק אח"כ החלה בנפילה החופשית. וילנובה בכל השנים היא קבוצת ביג איסט חזקה, השנה הסתבר שלא. הניצחון על אילינוי גם היה נראה באותו זמן מכובד, מאחר והפייטינג איליניי דורגו אז במקום ה-24. אחרי ההפסד הזה הם החלו בנפילה החופשית שלהם. בביג 12 הם רשמו נצחונות כפולים על איווה סטייט שהגיעה לטורניר המכללות, על ביילור הם סגרו 3 ניצחונות, אחד מהם בגמר טורניר הקונפרנס וניצחו גם את קנזס, הקבוצה הטובה בביג 12. סה"כ הפרופיל בתוך הקונפרנס היה נהדר, מחוץ לקונפרנס פחות, אבל גם לא היה להם שום הפסד רע במהלך העונה. הם לא הקבוצה המוכשרת שיש, אבל הם שיחקו מול קבוצות מהטובות ביותר העונה במכללות, השיגו ניצחונות גדולים ולא פישלו ובנוסף להכל הגיעו בכושר טוב לטורניר.

מאחר והדירוג במכללות לא נקבע על סמך סך הכישרון, אלא בעיקר נקבע על פי מדדים מספריים, מיזורי קיבלו דירוג הולם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 3:06 pm 
מנהל פורום

אוקיי, יכול להיות שאני שאלתי לא בצורה ברורה מספיק. התכוונתי איך עם סגל כזה גמדי הם בכלל הצליחו להגיע לכל אותם ניצחונות ולמצב כזה שבו הם מסיימים במקום השני בקונפרנס חזק יחסית?
זאת אומרת אני מבין איך תיאורטית דבר כזה יכול לקרות, אבל עדיין אשמח אם מישהו שבמקרה קרא או ראה את השיטה שלהם יוכל לפרט.
בין הגארדים שלהם אין אפילו איזה מישהו שנחשב פוטנציאל גדול, כמו שנגיד היה בזמנו בוילאנובה עם רנדי פוי, אלן ריי וקייל לאורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 3:10 pm 
Hall of Famer

matan 2.0 כתב:
אם טמפל כבר הודחה איך הבראקט שלו מושלם?

סודק, למעשה, 4 המובילים צדקו ב-30/32 המשחקים.

אגב, יש גם את הבראקט האמריקאי (שקלול התוצאות של מצביעי ארצות הברית):
http://games.espn.go.com/tournament-cha ... nalBracket

מבין הפרשנים, ג'יי בילאס הצליח הכי הרבה עם 26/32. לברון עם 18/32, רונדו 17/32, גאסול 21/32.
אנוכי שווה נקודות לאובאמה ומייק ווילבון עם 24/32.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 4:49 pm 
מנהל פורום

אגב, מתוך הארבעה הנ"ל, שלושה הלכו עם VCU ע"פ אינדיאנה בסיבוב הבא, כך שכבר הלילה נראה כמה הבראקט שלהם באמת שווה, כי כאמור הרביעי כבר לא יגע כנראה רחוק מידי, עם הימור על טמפל בפיינל-פור...
אני שותף לגאסול עם 21/32, אבל בסיבוב הקרוב המקסימום שאני יכול להגיע זה 11/16, ובסוויט סיקסטין יש אצלי את דיוק, אז גם אני לא אהיה מושלם

מצד שני, אני חושב שהטורניר הזה די חסר תקדים, גם מעבר להדחות של מדורגות 2. בnמזרח כל הבראקט הסתדר בנצחונות של הבכירות על הנחותות (עפ"י דירוג כמובן, 1-8 עלו לשלב הבא), בעוד בדרום ובמיד-ווסט יש 4 קבוצות עם דירוג דו ספרתי בשלב הבא בכל איזור.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 4:58 pm 
Hall of Famer

תן לינק לבראקט, וולפסון.

המקסימום שלי לסיבוב השני זה 13/16. מה שכן, לאליט8 כרגע אני עם מקסימום של 8/8...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 5:25 pm 
מנהל פורום

http://games.espn.go.com/tournament-cha ... ID=5370470

אני שלחתי את מארי סטייט לפיינל-פור!!
אם זה יצא, אני מניח שאני אהיה מדורג מאוד גבוה
אם לא, אני כמובן אפול יפה יפה :wink:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 10:05 pm 
Hall of Famer

אוהיו סטייט נגד גונזאגה עכשיו בשידור ישיר בקדפמ.
סלינג'ר פותח עם 2 שלשות.
על הספסל של גונזאגה יושב אחד, דיוויד סטוקטון, הבן של.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 10:33 pm 
Freshman

סלינג'ר בינתיים יושב על הספסל עם עבירות, פעם ראשונה שאני רואה אותו ובזמן הקצר הוא הספיק לקלוע 3 ג'אמפרים (כולל 2 שלשות).

מקצת סרטונים שראיתי הוא מזכיר לי קצת את החבר של האבא של סטוקטון מיוטה, ונראה שמי שתבחר בו בדראפט תרוויח שחקן מצוין להרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 17, 2012 11:50 pm 
Sophomore

יש לו חסרון אחד ענק מול מאלון - הוא לא קרוב לרמת האתלטיות שלו, ומאלון לא היה אתלט ענק ברמת ה NBA.
אין לי מושג מה יצא מסאלינג'ר. איכשהו הדבר הכי קרוב אליו שאני מסוגל לחשוב עליו הוא בוזר, אבל לבוזר לא היה ג'אמפר טוב כמו שלו בקולג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2012 12:05 am 
Sophomore

עכשיו בMETV, סירקיוז נגד קנזס סטייט. 9:30 לסוף, 55-42 לסירקיוז. האזורית 3 למעלה שלהם פשוט מעצבנת לצפייה, אבל עושה את העבודה נגד ההתקפה המפגרת של קנזס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2012 12:14 am 
Hall of Famer

אם לעזוב רגע את יכולות הכדורסל, שלדעתי אין כ"כ מה להשוות (הול אוף פיימר, קלעי מס' 2 בכל הזמנים מול שחקן שמסיים 2 עונות קולג') לקארל מלון היה משהו אחד שכבר היום אפשר להגיד שלסלינג'ר לא יהיה וזה עמידות בפני פציעות. סלינג'ר החמיץ השנה כבר כמה משחקים בגלל בעיות גב. לא מן הנמנע שבאן בי איי הוא יחמיץ מדי פעם משחקים בגלל פציעות.

אל תתנו למשחק הזה להטעות אתכם. לסלינג'ר יש מובים מצוינים בצבע ויש לו יד רכה מאוד. לי הוא דווקא מזכיר את יותר את אל ג'פרסון. אגב, למרות שהראה פה ושם יד לשלוש (הערב 2 שלשות בפתיחה), לא חושב שיש לו או יהיה לו טווח אן בי איי. יהיה לו את ה-20 פיט.

אוהיו סטייט מעפילה לסוויט16 73-66.
באקאייז: סלינג'ר 18, דשון תומאס 18 ו-6 ריב', קראפט 17 ו-10 אס', ביופורד 13
גונזאגה: בל 18 נק' 5 ריב' ו-5 אס', האריס 16 ו-7 ריב', פאנגוס 10, סטוקטון 5 אסיסטים.

זורקין - המשחק הזה כבר שודר בקדפמ קודם. זה שידור חוזר וסירקיוז כבר עלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2012 2:23 am 
Hall of Famer

עודד וולפסון כתב:
http://games.espn.go.com/tournament-challenge-bracket/en/entry?entryID=5370470

אני שלחתי את מארי סטייט לפיינל-פור!!
אם זה יצא, אני מניח שאני אהיה מדורג מאוד גבוה
אם לא, אני כמובן אפול יפה יפה :wink:

Quicker than Al Bundy. אם זה מנחם, גם אני הימרתי עליהם מול מארקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2012 4:00 am 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:

זורקין - המשחק הזה כבר שודר בקדפמ קודם. זה שידור חוזר וסירקיוז כבר עלו.

טוב אז עכשיו, נראה לי שזה בלייב, בערוץ המזה"ת, אינדיאנה נגד VCU. שווה לראות את המשחק רק בשביל הקליפים ההזויים בהפסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 18, 2012 10:34 am 
Hall of Famer

ודים כתב:
אוקיי, יכול להיות שאני שאלתי לא בצורה ברורה מספיק. התכוונתי איך עם סגל כזה גמדי הם בכלל הצליחו להגיע לכל אותם ניצחונות ולמצב כזה שבו הם מסיימים במקום השני בקונפרנס חזק יחסית?
זאת אומרת אני מבין איך תיאורטית דבר כזה יכול לקרות, אבל עדיין אשמח אם מישהו שבמקרה קרא או ראה את השיטה שלהם יוכל לפרט.
בין הגארדים שלהם אין אפילו איזה מישהו שנחשב פוטנציאל גדול, כמו שנגיד היה בזמנו בוילאנובה עם רנדי פוי, אלן ריי וקייל לאורי.

לא ראיתי אותם המון, אבל מיזורי ידועה כמכללה של משחק מהיר והתקפי. גם העונה, בלי כוכבים גדולים, שים לב לנתונים ההתקפיים: 80.3 נקודות למשחק (מקום שישי במכללות, והם משחקים בקונפרנס מצוין), 16.2 אסיסטים למשחק (מקום 11 במכללות), ו-50.4% שדה (מקום שלישי במכללות). האמת היא שהשאלה שלך מאד מעניינת ברמת אימון נוער בישראל, כי אם הם קבוצה שמסתמכת על שחקנים נמוכים ומצליחה לנצח, צריך לבדוק איך הם עושים את זה (אם כי ברור שזה לא רק עניין של שיטה, אלא מן הסתם גם גיוס שחקנים שמתאימים לשיטה).

zurkin כתב:
עכשיו בMETV, סירקיוז נגד קנזס סטייט. 9:30 לסוף, 55-42 לסירקיוז. האזורית 3 למעלה שלהם פשוט מעצבנת לצפייה, אבל עושה את העבודה נגד ההתקפה המפגרת של קנזס.

אשכרה התקפה מפגרת של קנזס סטייט. 3 גארדים מתמסרים ביניהם על הפרימטר במשך 20-25 שניות עד שאחד מהם מנסה לחדור/זורק שלשה/נזכר שיש גם גבוהים ומנסה להעביר להם כדור. משהו שמזכיר כדוריד.

2 שחקנים מרשימים בסיראקיוז אתמול: סקופ ג'ארדין, מלך האסיסטים של הקבוצה, שנראה לי כמו בון-בון של רכז לאירופה. שחקן זריז, חושב מסירה אבל יודע גם לעשות נקודות, חזק ואתלטי למדי ביחס לעמדה. דיון וויטרס הסופמור הוא בן דוד של ג'ארדין, עלה מהספסל ל18 נקודות, ומבחינת סגנון הזכיר לי את דוויין וייד. גארד אתלטי, חזק, הולך לסל כשצריך ויודע לזרוק מבחוץ כשצריך. סטטיסטיקה נאה לאורך העונה, ולפי מה שראיתי שחקן עם הרבה מאד פוטנציאל (מדורג 26 במוק של דראפטאקספרס, לדעתי יהיה גניבה אם ייבחר במקום הזה).

ואגב קרובי משפחה, סי.ג'יי מקולום מליהיי שהדיחה את דיוק הוא לא פחות מאשר...אחיו של אריק מקולום, אקס נתניה והיום הכוכב של סוגרת הטבלה הלאומית כפ"ס/כוכב יאיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs, גמליאל, הודי ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: