סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 3:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA בין ו' לש'
הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2012 10:11 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
מאיזו בחינה בדיוק זה מזכיר? ג'ימיסון בא על תקן של שחקן מוכח, אולסטאר לשעבר. ההחנקות שלו בפלייאוף היתה אכזבה קשה. סשנס שחקן במעמד מינורי יחסית שבא לסתום חור בעמדה וכל מה שהוא נותן מעבר זה אכבר בונוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2012 11:02 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
בתור החתיכה החסרה בפאזל בשביל טבעת, אני מניח, אבל עדיין לא נולד פוינט גארד עם יכולות הגנתיות כמו של קווין גארנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2012 12:07 pm 
Junior

פייטון?
רונדו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2012 2:26 pm 
Hall of Famer

ובשביל מוק, מוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2012 2:32 pm 
Senior

גם קיד בשיאו היה שומר יוצא דופן. גם עכשיו בזקנתו הוא לא רע.

בכל אופן, מה שהיה עם ג'יימיסון היה מעבר לגארנט. גם שלשות פנויות לגמרי שאמורות להיות הלחם שלו הוא החטיא. פשוט לא עמד מנטלית במעמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2012 8:22 pm 
Senior

יותר כמו החתיכה החסרה לגמר המערב(קבוצות בלי ספסל לא לוקחות אליפות ואני לא רואה שום סרט שהלייקרס עוברים שלוש סדרות נגד הביתיות כשהם אחת הקבוצות הגרועות בליגה בחוץ, שלא לדבר על עדיפות ברורה בעיני לשיקאגו/מיאמי מולם עם ביתיות.שומרים כמו גארנט אין בפוינט אבל גם סשנז הוא לא בדיוק אולסטאר. מקווה שפול/קונלי יפרקו אותו בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2012 8:54 pm 
Junior

הלייקרס ואוקלהומה פייבוריטיות במערב והיו ככה מבחינתי עוד לפני שהלייקרס הביאו את סשנס.
דנבר אני חושב שגם יעברו סיבוב ואו סאן אנטוניו או ממפיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2012 10:31 pm 
Junior

פייטון ובליילוק לא בדיוק משחקים היום ב-NBA ככה שהם לא רלוונטיים....
רונדו גם לא צפוי לפגוש את הלייקרס יותר העונה, ובכל מקרה רכזים סטופרים הרבה יותר נדירים מאשר סווינגמנים או גבוהים סטופרים.
לגבי קבוצות שלא לוקחות אליפות בלי ספסל - אני לא מסכים. הספסל הופך להרבה פחות משמעותי בפלייאוף כשהרוטציות מתהדקות.
הלייקרס יכולים גם לקבל רק סדרה אחת בלי ביתיות, אם יצליחו לעבור את הספרס (אפשרי מבחינת מאזן) ו-OKC תעוף בדרך לגמר המערב... אבל עוד חזון למועד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2012 11:08 pm 
Senior

מאסטר, אני אשמח אם תנקוב בקבוצה שהיה לה ספסל גרוע כמו הלייקרס וזכתה גם באליפות. השנים האחרונות מוכיחות דווקא ההפך, כדי לקחת אליפות אתה חייב עומק. דאלאס הוכיחה את זה עם המון רול פליירס מצויינים(והג'ט שעלה מהספסל), לבוסטון היה את פוזי ועוד שורה של ווטרנים משופשפים, וללייקרס היה את לאמאר אודום ושאנון בראון המצב בלייקרס הוא כזה ששחקן הספסל הטוב ביותר(בארנס) מחליף שחקן חמישייה שקולע 6 נקודות למשחק בפחות מ-40% מהשדה ככה שעומק אין להם בכלל. אגב, לא זוכר גם אלופה שאין לה בכלל גארדים או פורוורדים שקולעים באחוזים סבירים מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2012 11:45 pm 
Hall of Famer

זה לא טיעון. א' כי זה לא נכון, למשל, איזה ספסל כבר היה לפיסטונס בעונת האליפות? איזה ספסל היה לסלטיקס בעונת האליפות? (גלן דייויס?)

אבל יותר מכך - כי כל עונה לגופה. בסופו של דבר, לא להרבה קבוצות יש את אחד השחקנים הטובים בעולם מבחוץ, ושני גבוהים אדירים (אחד מהם מתפתח להיות הסנטר ההתקפי הטוב בעולם, אם הוא לא כבר שם) מבפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2012 11:55 pm 
Senior

פוזי זה הרבה יותר ממה שיש ללייקרס. לפיסטונס היה את אוקור וקורליס וויליאמסון שנתנו 10 נקודות למשחק, בערך מה שכל הספסל של הלייקרס היום נותן ביחד ואת אלדן קמפבל היעיל מאוד. חוץ מזה שהפיסטונס הם דוגמא בערך ל...כלום. הקבוצה היחידה בשנות קיום ה-NBA שלקחה אליפות בלי סופרסטאר, כשעל הדרך היא סופגת 84.5 נקודות למשחק. לא נראה לי שהייתה קבוצה שהתקרבה לרמת ההגנה שלהם מאז כולל בוסטון בעונת האליפות שלה. מצטער, לא חושב שאפשר להתעלם מזה שהשלישייה המובילה של הלייקרס שדיברת עליה תגיע לפלייאוף אחרי עונה דחוסה ועמוסה בלי מחליפים ותצטרך בסבירות גבוהה לעבור 3 סדרות קשות(בניגוד למיאמי\שיקאגו שכנראה יטיילו עד לגמר ביניהן) כדי להגיע לגמר בכלל, כשקובי הוא המוביל ב-USAGE RATE בליגה וביינום נוהג להחמיץ כמות יפה של משחקים גם בעונות יותר מרווחות מהעונה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2012 1:50 am 
Junior

לייקרס, בניגוד לטענה הרווחת "שכשיגיע הזמן, הם יעשו את זה", ייפלו מהרגליים.
כל משחק זו מלחמת התשה. זה לא משנה אם זה ווישינגטון, ממפיס, מינסוטה או בוסטון.
למשחקים הגדולים כמו בוסטון ומיאמי הם מגיעים מפוקסים ודרוכים וגם בד"כ לוקחים את המשחקים האלו(בטח אם הם בסטייפלס). יומיים אחר-כך הם מתקשים מאוד מול ווישינגטון ונעזרים בניסיון של הדקות האחרונות כדי לנצח.
מחצית ממניין הניצחונות של הלייקרס(30'), הושגו בפער של 5 נקודות לכל היותר. עוד 5-6 בין 6-10 נקודות לכל היותר.
בכמעט כל המשחקיםן(בהם שיחקו) שלושת הכוכבים של הלייקרס שיחקו 35 דק' ומעלה בין אם מדובר בבק-טו-בק או לא. ברוב הניצחונות, אגב, הלייקרס פיגרו ברוב שלבי המשחק.
לעמוד בעומס כזה של לחץ, של ניצחונת דחוקים ומעט מאוד ניצחונות, שהכרעתם הושגה בשלבים ראשונים של המשחקים, אני לא רואה מגיעה עם אורך נשימה גם לפלייאוף.
אני מהמר שהיא לא עוברת סיבוב ראשון ולא משנה מי תעמוד מולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2012 2:03 am 
Junior

אתה טועה. הספסל של הפיסטונס באותו פלייאוף: 5.7 נק' לווילימסון (מי?) ב36%, 3.7 נק' לאוקור, 2 נק' לקמבל ב29%. בשושלת של שאקובי היו אולי שני שחקני ספסל עם 4-5 נק' בפלייאוף, ויש עוד דוגמאות.

אני זורם בכיף עם התחזיות השחורות ללייקרס. בלי להעליב אף אחד, עד עכשיו הם התבדו אחת אחת אז תמשיכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2012 2:30 am 
Senior

חלאס, נו, כשארטסט עם מוטיבציה ושבמקום הקונוס הידוע כדרק פישר יש אשכרה שחקן כדורסל, הלייקרס ממש לא פרייארים. אני לא חושב שיש שם אליפות, אבל לא עוברים סיבוב ראשון ? מול כל קבוצה שהיא ? אם זו תהיה יוטה, יוסטון, דנבר, פיניקס או 'סוטה (כולן עוד איכשהו רלבנטיות, מערב מופרע שכמוהו) זה כמעט בוודאות נצחון לייקרסי. אם זו תהיה ממפיס (מי שכרגע מדורגת מולם) - לא יודע מי מנצחת אבל זו חתיכת סדרה, מלחמת עולם (ואחים..) מתחת לסלים, לטעמי הביתיות והסטאר פאוור של הלייקרס עדיין נותן להם שם אדג'. אם זו תהיה דאלאס...אה..קשה. עוד לא ברור איזו דאלאס תגיע לפלייאוף, אשכרה קשה לי לדמיין את הסדרה הזו בראש. אם זו הקליפרס...כל עוד VDN עדיין שם, אני מהמר שוב פעם על הלייקרס.

סיבוב שני...שם כבר הרגליים ידברו. תלוי מאד באורך של הסדרה שהם יגיעו אלייה בסיבוב ראשון ובסוג הקבוצה שיקבלו בסיבוב שני. אם הם מקבלים את אחת מהצעירות המבטיחות (אוק סיטי, ממפיס, קליפרס..) אחרי סיבוב ראשון קשה..לא חושב שהם עוברים את זה. נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2012 9:16 am 
Senior

Vdn בצד אחד ו...מייק ״תנו את הכדור לקובי וזוזו מהדרך״ בראון בצד השני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2012 10:37 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שיגיעו לגמר מבחינתי, כל עוד הם מפסידים במשחק השביעי (רצוי מהחטאה בסיום של קובי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2012 9:44 pm 
Junior

אל תשכחו שאמנם או.קיי.סי החתימו את פישר אבל אריק מיינור נפצע ואריק מיינור היה ה-שחקן. אוקלהומה מעלים את הארדן מהספסל עדיין (נכון?) אבל דוגרי יש להם חמישייה של ווסטברוק, הארדן, דוראנט, איבקה, פרקינס שהיא מאוד חזקה אבל גם להם אין ממש ספסל.

היום כשאני חושב על זה הלייקרס הם לא פייבוריטים ברורים אבל גם אוקלהומה למרות שהיא מאוד חזקה היא צעירה ולך תדע אם הם לא יפלו לאיזה ממפיס או סאן-אנטוניו. עכשיו כשאני חושב על זה חבל מאוד שפורטלנד לא נתנו עונה טובה עד עכשיו וכנראה כבר יחמיצו את הפלייאוף כי יש כאן איזשהו ריח של הפתעה ואני לא מדבר על הפתעה-קליפרס שכולם התלהבו ממנה כבר בתחילת העונה אלא איזה קריית שמונה כאלה וזה יכול להיות אפילו דאלאס אבל קשה לי להאמין שדירק נוביצקי ייתן עוד פלייאוף כזה וקשה לי להאמין שממפיס אבל לך תדע אולי ממפיס והייתי אומר סאן-אנטוניו אבל זה כבר לא הפתעה זה סתם יהיה פאתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2012 11:01 pm 
Hall of Famer

האימפקט של ביינום הוא אדיר ובכלל, יש ללייקרס חמישיה נהדרת, כולל הקו הקדמי הטוב בליגה (בפער גדול מהיריבות המובילות שלהם). הטרייד הזה של סשנז שינה את התמונה מבחינתי לגביהם והם קונטנדרים מובילים לכל דבר. סה"כ אף אחת מהקבוצות המובילות לא נטולת חסרונות. שיקאגו לא טיילה שנה קודמת לגמר המזרח והשנה, כשהיא פצועה (ריפ, רוז, דנג ווטסון גוררים פציעות שמשפיעות על המשחק שלהם או לא משחקים כרגע), מבוססת יותר מדי על שחקן אחד בהתקפה (ובוזר שנעלם בפלייאוף) וכשאינדיאנה, הניקס ופילי התחזקו, לא הולך להיות לה קל. יש בהחלט סיכוי שעם כל האופי הבאמת יוצא דופן של הקבוצה הזו והמאמן המצוין, שהם לא יגיעו לשם. קבוצות מתחילות להילחם על ריבאונד בפלייאוף, שומרות טוב יותר ומשתמשות פחות בספסל וכך היתרונות היחסיים של הבולס מצטמצמים. לגבי אוק סיטי, לא ראיתי אותם משחקים מלבד תקצירים פה ושם אבל השמועות מדברות על משחק התקפה די בסיסי ומאמן לא מוצלח במיוחד. הם מבוססים על משחק חוץ טוב ושניים וחצי כוכבים כך שבהחלט ניתן לעצור אותם. ההגנה של אוק סיטי אינה נחשבת חזקה במיוחד. קבוצה שתעצור את ווסטברוק או את דוראנט (מטה הצליח בכך בעבר) תקבל סיכוי טוב לעבור. מיאמי... מיאמי עם יכולת הקלאץ' המפוקפקת של כל הקבוצה ומאמן עם סימן שאלה על הקווים גם היא לא בלתי עצירה. לברון יצטרך להיאבק שוב עם עצמו בפלייאוף הזה ונראה מי ינצח. לכל הקבוצות יש חסרונות, גם ללייקרס (מאמן על הקווים, ספסל חלש), אבל בסופו של יום, הלייקרס אחת מארבע-חמש המועמדות המובילות לאליפות, אם לא יותר מכך. אני מאמין שמיאמי ייצאו מהמזרח והלייקרס ייצאו מהמערב. מקווה להפתעה מצד הבולס (הפתעה עבורי) ומצד קבוצות כמו אינדי, ממפיס והספרס, שבנויות בסך הכל נכון ומאוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 27, 2012 2:54 am 
Junior

זאק רנדולף ומארק גאסול נותנים פייט נהדר לקו הקדמי של הלייקרס. ב-OKC יש טריו כמעט מושלם בקו האחורי (ווסטברוק-הארדן-דוראנט) ו-2 שומרים מצויינים בצבע, שיכולים להקשות מאוד על ביינום וגאסול.
אבל אם כבר פתחת את רשימת המועמדות לאליפות, אז מבחינתי מיאמי ושיקאגו זה נו בריינר, ובמערב אני לוקח 4 קבוצות - OKC והלייקרס, וטיפ-טיפה אח"כ ממפיס וסאן אנטוניו. לא חושב שדאלאס או הקליפרס יאיימו על אליפות.
החמישייה בלייקרס באמת התייצבה - סשנס-קובי-גאסול-ביינום עם יכולת לקלוע 20 בערב נתון (ביינום אפילו עשה 37 כבר, ולקובי אין תקרה). ריבוי האופציות אמור להקפיץ את הלייקרס לאיזור ה-100 נקודות למשחק.
גם בקלאץ' הלייקרס יהיו פחות צפויים כשאחד כמו רמון סשנס יוכל לשבור את ההגנה... ואפילו MWP השתפר קצת לאחרונה וקולע מדי פעם בדאבל פיגרס. אממה, כשהספסל לא מגיע ל-15 וההגנה ממשיכה לספוג מעל 100, כל זה לא עוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], d.k., הודי ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה