סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 3:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מרץ 31, 2012 4:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראשון:

19:30(פ.א. תחתון)
נתניה-הרצליה
אשדוד-חיפה

20:00(ערוץ 5)פ.א. עליון

גליל-ירושלים
ת'א-אשקלון(נדחה ל19 באפריל בגלל היורוליג)

יום שני(20:00 ערוץ 5+)

ראשל'צ-חולון

נזכיר שהיום(מוצ'ש) יושלם המחזור האחרון של העונה הרגילה במפגש בין הבקעה למכבי ת'א(20:15,ערוץ 5+)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 31, 2012 5:52 pm 
Hall of Famer

RREEDDTT. כתב:
ת'א-אשקלון(נדחה ל19 באפריל בגלל היורוליג)

נזכיר שהיום(מוצ'ש) יושלם המחזור האחרון של העונה הרגילה במפגש בין הבקעה למכבי ת'א(20:15,ערוץ 5+)

מה פתאום ת"א-אשקלון נדחה בגלל היורוליג? היורוליג ביום חמישי, די והותר זמן. הוא נדחה בגלל שצריכים לשחק קודם את המשחק הדחוי נגד הבקעה, שנדחה בגלל האדריאטית. הפארסה של קופל לא עוצרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 31, 2012 6:22 pm 
Senior

מה הבעיה עם הדחייה? מכבי רוצים יותר זמן להתכונן למשחק ביום חמישי, ליגיטימי לחלוטין. אני מניח שגם אשקלון לא ממש מתנגדים לדחייה עם הפציעה של מיצ'ל. אחרי המשחק ביום חמישי נגד פנא ככה או ככה למכבי אין יותר משחקים באירופה ואין שום בעיה לדחות את המשחק ולקיים אותו יותר מאוחר. לא צריך להתעקש לנסות לדפוק את מכבי כל הזמן כשאפשר לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 31, 2012 6:54 pm 
Freshman

אני חושב שהבעיה שנדב התכוון זו אותה דחייה בגלל האדריאטית שמייצרת עכשיו דחייה נוספת...
לאשקלון נדמה לי יהיו עכשיו 5 משחקים בשבועיים+ לא נראה לי אידאלי במיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 31, 2012 7:19 pm 
Senior

הדחייה הקודמת לא הייתה בגלל האדריאטית בלבד. זה לא שדחו אותו בגלל משחק באדריאטית. המשחק הקודם נדחה בגלל שהוא הפריע ליורוליג גם כן, הבעיה הייתה מציאת תאריך חלופי ששם היו בעיות בגלל משחקים באדריאטית אז לא יכלו למצוא תאריך אחר. אז כן, לאדריאטית היה חלק בזה, אבל זה לא כאילו דחו את המשחק בגלל האדריאטית. בסופו של דבר מכבי ניסתה לפנות זמן להתכונן למשחקי היורוליג וזאת הסיבה לדחייה.

אני מניח שאשקלון מעדיפים את הצ'אנס (אפילו שהוא קטן) לנצח את מכבי עם מיצ'ל מאשר לקבל בראש מחר בלעדיו... אם אשקלון לא היו מסכימים לדחייה אז כנראה שהמשחק לא זז. צריך הסכמה של 2 הקבוצות בשביל לדחות את המשחק לתאריך אחר. יצא מקרה שזה היה נוח ל2 הצדדים והסכימו, אני מניח למשל שאם ירושלים היו מסיימים במקום השישי והמשחק היה נגדם מחר הם לא היו מוכנים להזיז אותו והוא היה מתקיים בזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 31, 2012 7:57 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
הדחייה הקודמת לא הייתה בגלל האדריאטית בלבד. זה לא שדחו אותו בגלל משחק באדריאטית. המשחק הקודם נדחה בגלל שהוא הפריע ליורוליג גם כן, הבעיה הייתה מציאת תאריך חלופי ששם היו בעיות בגלל משחקים באדריאטית אז לא יכלו למצוא תאריך אחר. אז כן, לאדריאטית היה חלק בזה, אבל זה לא כאילו דחו את המשחק בגלל האדריאטית. בסופו של דבר מכבי ניסתה לפנות זמן להתכונן למשחקי היורוליג וזאת הסיבה לדחייה.

אני מניח שאשקלון מעדיפים את הצ'אנס (אפילו שהוא קטן) לנצח את מכבי עם מיצ'ל מאשר לקבל בראש מחר בלעדיו... אם אשקלון לא היו מסכימים לדחייה אז כנראה שהמשחק לא זז. צריך הסכמה של 2 הקבוצות בשביל לדחות את המשחק לתאריך אחר. יצא מקרה שזה היה נוח ל2 הצדדים והסכימו, אני מניח למשל שאם ירושלים היו מסיימים במקום השישי והמשחק היה נגדם מחר הם לא היו מוכנים להזיז אותו והוא היה מתקיים בזמן.

קוף, לא הבנתי את ההתפלפלות שלך. המשחק מול הבקעה נדחה בגלל שאלקטרה בחרה לקיים משחק באדריאטית ולבקש דחייה של הליגה הישראלית, מפני שהיא לא רצתה 3 משחקים (ביחד עם היורוליג) בשבוע אחד. אם לא היתה אדריאטית, לאלקטרה לא היתה שום בעיה עם המשחק הישראלי בזמנו המקורי. משמע, המשחק נדחה בגלל האדריאטית ולא בגלל היורוליג.

למרות ההנחה שלך, לפי מה שאני יודע-אשקלון לא ממש התלהבו לדחות את המשחק ולהכנס ללחץ משחקים כזה. אבל כשאלקטרה מבקשת, יו נואו...למה לא. אולי ישאילו להם איזה זלמנסון ברוב טובם, או שיעשו להם משחק הוקרה כשיפלו עוד גראדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 31, 2012 8:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נדב צודק במקרה הזה באופן עקרוני. הדחייה של המשחק נגד הבקעה לא הייתה בגלל האדריאטית, אבל בגלל האדריאטית נאלצו לדחות אותו כל כך רחוק וללכת על היום - וזה אם הדחייה של המשחק מחר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 31, 2012 9:33 pm 
Senior

נדב, אני חושב שאתה טועה. מכבי הייתה מבקשת לדחות את המשחק בכל מקרה ולא ביקשה את זה בגלל 3 משחקים ב4 ימים, אלא בגלל שהמשחק היה ביום ראשון כשביום שלישי הם היו אמורים כבר לשחק ביוון, מה שבעצם לא היה מאפשר להם שום הכנה. הבעיה עם האדריאטית הייתה בגלל שהיה משחק בשבת אי אפשר היה להקדים את המשחק מול הבקעה למוצ"ש (מה שהם היו עושים בדרך כלל) ולאפשר להם את הזמן. אז הם ביקשו לדחות אותו לשלב יום מאוחר.

אז כן, בהחלט לאדריאטית יש חלק בזה שאי אפשר היה למצוא תאריך נוח יותר (אמרתי את זה), אבל זה לא כמו שנדב אומר שלמכבי לא הייתה בעיה עם התאריך המקורי. ככה או ככה מכבי הייתה מבקשת לדחות את המשחק בלי קשר לאדריאטית, רק שאם לא הייתה משחקת באדריאטית היה יותר קל למצוא תאריך חלופי כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 9:59 am 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
נדב, אני חושב שאתה טועה. מכבי הייתה מבקשת לדחות את המשחק בכל מקרה ולא ביקשה את זה בגלל 3 משחקים ב4 ימים, אלא בגלל שהמשחק היה ביום ראשון כשביום שלישי הם היו אמורים כבר לשחק ביוון, מה שבעצם לא היה מאפשר להם שום הכנה. הבעיה עם האדריאטית הייתה בגלל שהיה משחק בשבת אי אפשר היה להקדים את המשחק מול הבקעה למוצ"ש (מה שהם היו עושים בדרך כלל) ולאפשר להם את הזמן. אז הם ביקשו לדחות אותו לשלב יום מאוחר.

אז כן, בהחלט לאדריאטית יש חלק בזה שאי אפשר היה למצוא תאריך נוח יותר (אמרתי את זה), אבל זה לא כמו שנדב אומר שלמכבי לא הייתה בעיה עם התאריך המקורי. ככה או ככה מכבי הייתה מבקשת לדחות את המשחק בלי קשר לאדריאטית, רק שאם לא הייתה משחקת באדריאטית היה יותר קל למצוא תאריך חלופי כמובן.

שיא אללה, איזו התפלפלות בניוטרל. מה שמקובל בליגה הישראלית זה כשיש משחק באירופה ביום שלישי, משחקים במוצ"ש. לכן, אם לא היתה אדריאטית, אלקטרה לא היתה מבקשת דחייה כי אם משחקת במוצ"ש. היא לא שיחקה נגד הבקעה במוצ"ש, כי היה לה משחק של האדריאטית. לכן ברור שהמשחק מול הבקעה נדחה בגלל האדריאטית. לא מבין על סמך מה אתה מניח שאלקטרה היתה מבקשת לדחות בכל מקרה, אין בזה שום הגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 9:36 pm 
Hall of Famer

טוב תקשיבו, מכבי חיפה הקבוצה הכי מצחיקה בארץ. כמה פעמים אפשר להפסיד בגלל דקות הסיום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 9:41 pm 
Hall of Famer

ולמי שלא ראה: חיפה מובילה 93-92 עם כדור ביד דקה לסוף ומחטיאה. אשדוד עולה ל-94:93. מהצד השני פאול על לאנדסברג שמחטיא פעמיים מהקו. אשדוד עולה ל-96:93. חיפה מורידה ל-95:96. אשדוד עולה ל-98:95 מהקו. משהו כמו 10 ש' לסוף. פאול על פאוול שלא יזרוק שלשה. החמור החטיא את הראשונה, זרק חזק את השנייה על הקרש וקלע....חג'ג' עוד קלע מהקו פעמיים וסגר עניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 9:50 pm 
Sophomore

פשוט לא ייאמן. חיפה היא ללא ספק אחד הכשלונות הגדולים ביותר מהשנים האחרונות וגם לא מהאחרונות. אני במקום בן שימול מחטיא את השלשה על הבאזר כדי שלא נוכל להגיד שחיפה שוב מפסידה בהפרש נקודה.

הרצליה מנצחת את נתניה עם משחק אדיר של רוזפלט- 28 נק', 15 ריב' ו45 נקודות מדד! שיא ישראלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 9:52 pm 
Sophomore

העונשין של פאוול בסוף חנק אותי מצחוק. לא ראיתי דבר כזה בחיים.. כמה טמטום אלוהים אדירים.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 10:14 pm 
Junior

ככה להפסיד להפועל? מילא אם קטש היה שם, לתת לו קצת חמצן, אבל ככה?
מה יהיה?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 11:01 pm 
Freshman

ל -ABC
לפאוול היה משחק מצוין. אני יודע שאוהבים לטפס עליו בגלל האופי - אך הוא הוביל את המשחק - (של שתי הקבוצות) במדד, בנקודות , כמו כן היו לו 8 אסיסטים,אחוז מצוין מה - 2, מה - 3. הוא החטיא רק קליעת עונשין אחת מ -6 (אחרי שקלע 4 רצוף)- זאת שאתה מדבר עליה, והיה ברור שהוא מתכוון להחטיא את הבאה אחריה, אך לאחר פגיעה בקרש הכדור לא בכוונה נכנס. המשחק אגב היה כבר למעשה גמור אז. הוא אגב בפסקי הזמן ובהפסקות כינס ועודד את השחקנים - כמו גם במשחק הקודם.
להפיל את התיק של הפסדי מכבי חיפה על פאוול זה לא הוגן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 11:10 pm 
Sophomore

יכול להיות שאתה צודק, לא ראיתי את המשחק. אבל עדיין זה היה מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 11:12 pm 
Sophomore

מסוג הדברים שיכולים לקרות רק לחיפה של השנה. קבוצה הזויה וחסרת אונים ברמות שאני לא זוכר מאף קבוצה שראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 11:16 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אולי זה יכול לקרות רק לחיפה, אבל התיאור של אורן הולם את המשחק העצוב ביותר בהיסטוריה (כל אוהדי יוסטון בפורום נטשו כבר, נכון?), ולשחקן טוב בהרבה מפאוול - דני איינג'. במשחק השביעי פניקס-יוסטון, אותו מצב של יתרון שלוש, יוסטון שולחים את איינג' לקו, הוא קולע את הראשונה ואת השנייה מנסה להחטיא וקולע עם הקרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 12:10 am 
Sophomore

רק בקופליגה: :shock:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 12:12 am 
Junior

לא הבנתי. מי אלה ליאור ורותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 12:21 am 
Junior

תבדוק תתאריך הלועזי

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 12:25 am 
Freshman

נראה לי שלשייך את זה ל-1/4 נותן קרדיט גדול מידי לאתר ערוץ הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 12:30 am 
Sophomore

כבר לא 1 באפריל והטבלאות לא שונו.

הקרדיט ל-Ryuval

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 12:34 am 
Junior

הצחוק של ברקוביץ אחרי שפאוול הכניס את השנייה, היה שווה את כל הצפייה הרצופה במשחק הזה במשך חמש דקות שלא יחזרו אלי לעולם.
ואולי אצטרך אותם, ואולי יהיו חשובות לי באיזשהו שלב בחיים. אבל זה לא משנה כבר, מכבי חיפה לקחו לי אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 12:37 am 
Senior

עוד משחק שחיפה מפסידה אחרי שהייתה יותר טובה וצריכה לנצח. שום דבר לא השתנה... הם רוצים לשבור את שיא כל הזמנים או משהו? למרות שאם להגיד את האמת, צריך להודות שמה שרמי מוציא מהשחקנים לאחרונה זה הרבה יותר מרוב העונה. הוא היום עם סגל של 3 זרים ו 2 ישראלים + שחקנים צעירים שמקבלים דקות לא קטנות, ומצליח להוביל את הקבוצה למשחקים צמודים שהם צריכים לעשות שמיניות באוויר בשביל להפסיד כרגיל. זה הרבה יותר ממה שקרה בחלקים לא קטנים של העונה ותבוסות לא קטנות שהיו. אז לנצח לא ננצח כנראה, אבל לפחות להפסיד בכבוד (או בצחוק... תלוי איך מסתכלים על זה) אנחנו כבר מצלחים.

וכמובן, עוד משחק צמרת בליגה שלפחות על פי מה שאני קורה (כי לא ראיתי) היה עוד משחק פח בין 2 הקבוצות שאמורות (על הנייר) להיות מס' 2 ו 3 השנה בליגה.

איזה ליגה נהדרת... אני מציע לקופל אולי לשקול להוסיף סיבוב רביעי במיוחד העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot], סאבוניס ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה