סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 2:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA בין ראשון לשני
הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 9:51 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
על סמך מה בדיוק הפרוייקט של מיאמי נכשל? אם הם ייקחו אליפות זה לא יעניין אף אחד מה הם עשו בעונה הרגילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 9:59 am 
Hall of Famer

ראובן אמר "די נכשל", ולדעתי הוא צודק. במה הכשלון? במועד הקמת הפרויקט הזה, הצפי היה לאחת הקבוצות הטובות בהסטוריה, גם מבחינת יכולת וגם מבחינת מאזנים. זה לא קורה, ואא"כ הם יקחו אליפות בסדרות מרשימות במיוחד, ובטח אם הם לא יקחו אליפות, יהיה אפשר לדבר עליהם ככשלון בסדר גודל כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 10:45 am 
Junior

כרגע עוד אי אפשר לדבר עליהם ככשלון בשום צורה לטעמי.
אני מההתחלה אמרתי שלעונה ראשונה ביחד גמר אזורי זה עמידה במשימה, והם הגיעו לגמר. אז מבחינתי בעונה הראשונה עוד אי אפשר להגיד שהם נכשלו.
כרגע אנחנו בסך הכל בעונה השניה בעונה הרגילה, אז לא ממש ברור לי על סמך מה הכשלון?
העונה הקבוצה צריכה לקחת אליפות, חד וחלק. שנה וחצי להתחבר זה די והותר וכבר הציפיה היא לטבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 10:48 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מאיפה השטות הזו של "לאף אחד לא יהיה איכפת"? ברור שיהיה איכפת. ובכל מקרה, הדיונים ההיפותטיים האלה הם סטייל דיוני ה"אם קובי ייקח עוד שלוש אליפויות רצופות הוא יעבור את ג'ורדן". כלומר, ברור שאפשר להחליט לא להגיד שום דבר על מיאמי עד עוד חמש שנים, כי אולי עוד שלוש הכל יתחבר והם ייקחו שלוש אליפויות רצופות תוך כדי שהם קורעים את הליגה.

יכול להיות בהחלט שמיאמי ייקחו אליפות השנה (אותי זה מאוד יפתיע אם זה יקרה), אבל ממילא לא זו היתה היתה המטרה של הפרוייקט ואלה לא יהיו הנבואות. מיאמי היתה אמורה להתחבר להיות אחת הקבוצות הכי גדולות בהיסטוריה, ודובר לא על אליפות אחת אלא על רצף אליפויות שיתחרה ברצפים דומים של שיקגו או למצער הלייקרס של ראשית העשור. וצריך להגיד שמיאמי נבנתה יוצא מהכלל, לא רק מבחינת שלושת הגדולים, אלא מבחינת צוות מסייע מאוד מרשים (כמובן שאף אחד לא ציפה מהצוות המסייע להיות דטרויט של העשור הקודם, אלא לסתום חורים ולהיבנות מהדאבל טימים על שלושת הגדולים). אז שנה שעברה היה את התירוץ של עונה ראשונה והרבה פציעות. מה יהיה התירוץ השנה? שמייק מילר פצוע?

בשורה התחתונה, מיאמי בזבזה שנתיים ראשונות מתוך 5-6 השנים שהוקצבו לפרוייקט (ושנה שעברה היא בזבזה הזדמנות יוצאת דופן לחפות על העונה הראשונה הבינונית). וייד לא נעשה צעיר משנה לשנה וגם המעמד של לברון כסופרסטאר הגדול של הליגה עומד בסימן שאלה רציני. השנה אם הם יקחו אליפות זה כנראה יהיה כאנדרדוגים וזה לכשעצמו כישלון.

לדעתי לקראת השנה הבאה מיאמי צריך, חוץ מהצעד ההכרחי של החלפת המאמן, לעשות טרייד על בוש, שיביא שחקנים אפורים יותר ושמתאימים לשני השחקנים הבאמת חשובים של הקבוצה. השאלה היא האם שני הסופרסטארים האחרים יסכימו והאם יהיה להם האומץ להודות בכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:13 am 
מנהל פורום

אחרי הדיון שהיה על משחקי אתמול וקובי שהיה זוועתי, הוא מפצה עם 40 נק' ב16-28 מהשדה. רמון סשיינס ממשיך להיות מצויין עם 23 נק', 9 אס'.
לגבי הפציעה של ביינום - אז הוא אמר שהקרסול שלו בסדר והוא ישחק במשחק הבא בשלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:15 am 
Junior

שוב, אני חושב שאתה ממהר עם המסקנות שלך.

האם מבחינתך הגעה בעונה הראשונה לגמר בלי לקחת אליפות זה כשלון ביחס לציפיות של העונה הראשונה? לפי דעתי לא. לא הצלחה מסחררת אבל לא כשלון. פשוט עמידה ביעדים (שאני חשבתי שהם מתאימים).

לגבי העונה. העונה הסדירה הם מקום שני במזרח ומקום שלישי בליגה... לא מפיל מהרגליים אבל גם לא מביך במיוחד.
אני חושב שזה מוקדם להגיד שצריכים להכריז שזה כשלון ושבוש צריך לעזוב. לא אומר שזה לא יכול לקרות בסוף העונה, פשוט אני לא רואה אפילו לא קצת היגיון בלקבוע את זה אחרי פליי-אוף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:18 am 
Freshman

בראדלי נהנה קצת מול מיאמי,
היה שווה לעזוב את י-ם ??

http://www.youtube.com/watch?v=VYmQ09uzhNI&feature=g-all-u&context=G2364e3bFAAAAAAAAAAA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:55 am 
Hall of Famer

לא מבין איך אפשר לקבוע שהפרויקט של מיאמי נכשל. מסכים שהם מאכזבים ביחס לציפיות המוקדמות (של הקהל ואולי של עצמם) אבל הם פייבוריטים לגמר המזרח ומסוגלים להתמודד עם מי שתגיע מהמערב באופן שווה כוחות. אליפות היא המטרה המוצהרת של כל קבוצה ולפני שעושים רצף צריך לקחת אחת. מיאמי בין המועמדות המובילות ונראה מה הם יעשו בפלייאוף. מוקדם מאוד לסכם. אם כבר מפרקים את החבילה, אני לא בטוח שלא הייתי מפרק את הצמד לברון-וייד ועושה טרייד סטרייט אפ על הווארד (ואולי מקבל עוד משהו נחמד על הדרך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 12:02 pm 
מנהל פורום

אני לא מבין איך אחרי שנתיים של קבוצת-הכוכבים-הנוצצים הזו, לסמן את מיאמי כ"פייבוריטיים לגמר המזרח" (לא הבנתי אם הם פייבוריטיים מול שיקגו או לא) זה לא עדות לכישלון.

ברור שהכל עוד יכול להתהפך שבע פעמים, אבל מבחינתי להמשיך להאמין במיאמי שקול למי שהמשיך לקנות מניות טכנולוגיה ב2001 גם אחרי שהבורסה התחילה ליפול, מתוך אמונה שהכלכלה החדשה עוד תוכיח שיש לה את זה. ובכדורסל אין את העניין של אם תחכה עשרים שנה ערך המניה יתיישר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 12:20 pm 
Junior

ראובן אני מצטער, אבל אני פשוט מתקשה להבין איך אתה מגיע למסקנה כל כך נחרצת.

האם אתה חושב שבעונה שעברה (הראשונה) המטרה הייתה אליפות? אני מאוד לא מאמין בקבוצות אינסטסנט ולכן לפי דעתי עונה שעברה הם עמדו בציפיות בנקודות הזמן של התהליך.
לגבי העונה, אני לא רואה את זה ככשלון חרוץ כמו שאתה מציין, וכרגע לפחות פרט לOKC אני לא רואה קבוצה עדיפה עליה... במקרה הזה אני חושב שהפלייאוף יהיה השופט הכי נכון. לא בהסתכלות של "בוא ניתן עוד צ'אנס", אלא מכיוון שלפי דעתי אין שום דבר חריג לרעה בעונה הסדירה.

אני לא חושב שהציפייה הייתה לקחת אליפות בהליכה, יש לך עוד קבוצות מעולות בליגה כמו OKC עם 2 שחקנים מהטובים בעמדות שלהם וסגל מסייע מעולה, שיקאגו עם רוז וקבוצת הגנה מעולה ומאוזנת ו... זהו בערך לטעמי - אלו גם הקבוצות שעוברות אותה בדירוג (והספרס בערך שווים אליהם).

מה שכן, מסכים איתך שהפסד אליפות השנה אכן יוגדר ככשלון. בין אם כשלון שצריך לגרור פירוק הפרויקט זה משהו אחר. אבל כשלון.
כרגע פשוט לא מסכים שהקבוצה נכשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 12:33 pm 
Hall of Famer

אפשר לבוא ולהגיד היום שלOKC יש שניים מהטובים בעולם וצוות מסייע מעולה, אפשר גם לדבר על האיזון ועל ההגנה של שיקגו, אבל אם כבר מדברים על נקודות זמן אז ודאי שבנקודת הזמן שבה הטריו הזה קרם עור וגידים-אף אחד לא ראה משהו שאמור להתקרב לזה מבחינת כשרון. היו שם שלושת השחקנים הטובים ביותר בעמדות שלהם באותו זמן, שני סופרסטארים ופרנצ'ייז פלייר, ביחד עם צוות מסייע חזק שכל הזמן הולך ומתחזק. אפשר להאמין או לא להאמין בקבוצות אינסטנט, אבל את הציפיות שיש ממיאמי הם הרוויחו ביושר וביהירות. לדבר היום על ה"ספרס ששווים אליהם" זו עדות לכשלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 12:40 pm 
Junior

יחסית לציפיות מהשנה וחצי הראשונות הם כן מאכזבים ודי נכשלו:
א. אפשר לדבר עד מחר שלא ציפו ממיאמי ליותר מגמר מזרח בשנה הראשונה-העובדה היא שאחרי שאחרי חצאי הגמר האזוריים, כשהלייקרס והסלטיקס (ע"י ההיט) הודחו, מיאמי היתה המועמדת הברורה שלא לומר היחידה לאליפות. עדיין לא האמינו בדאלאס הלוזרית, OKC נראו צעירים מדי והבולס ורוז צלעו בפלייאוף והיו חסרי ניסיון. אפילו שהם שחטו את המזרח, כשמיאמי הגיעה לגמר עם ביתיות מול המאבס שגם כך על הנייר היתה הרבה פחות טובה, והפסידה את שלושת המשחקים האחרונים ובצורה כזו בקלאץ', זה היה נראה כשלון ברור למרות שלא דרשו אליפות על השנה הראשונה.

ב. בעונה הרגילה הם בפירוש נכשלו. שנה שעברה פתחו ב8-7 מאכזב מאוד, והשתפרו ל50-17 בהמשך העונה שזה לא משהו. הצפיה היתה ששלושת הגדולים לבדם יספיקו ליותר מ60 נצחונות כבר בעונה הראשונה. היו שלל תירוצים. העונה הסגל המסייע מאוד השתפר, מישהו חשב שקבוצה עם שלושה כוכבים יכולה להשיג סגל מסייע טוב יותר? הציפיה היתה שהשנה הם יקרעו את הליגה, במיוחד בעונה צפופה, במיוחד כשהסלטיקס והלייקרס לקחו שני צעדים אחורה ולא היתה באופק קונטנדרית חזקה מאוד נוספת.

ואגב הציפיות מהפרויקט היו ליותר מת'ריפיט, יותר בכיוון 7-8 אליפויות (לברון עד ש7 אליפויות לא הספיקו לו...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 12:45 pm 
Junior

לא טענתי שהספרס שווים אליהם, אלא שיש להם מאזן דומה.
גם לא טענתי ששיקאגו שווה אליהם, אלא שבליגה הסדירה הם קבוצה יותר טובה, כמו שנה שעברה.
הקבוצה היחידה שאולי עדיפה עליה היא OKC (שוב, לטעמי).
אני ממשיך לטעון שאי אפשר להתייחס להגעה לגמר בעונה הראשונה של קבוצה חדשה לחלוטין ככשלון. זה פשוט לא נכון לטעון דבר כזה.

אני שוב אשאל, מה הופך אותם לכישלון כבר בשלב הזה?
העונה הסדירה באמת כל כך מעניינת? זה לא שהם נאבקים על הפלייאוף. הם קבוצת צמרת לכל דבר. ואת הקשר בין המקום הראשון בליגה לאליפות כולנו מכירים מהשנים האחרונות.
הפלייאוף עונה שעברה היה כשלון? לא משנה כמה תגידו שציפו מהם לקחת על ההתחלה, אני פשוט לא קונה את זה.

הפרויקט עוד לא הצלחה, ואולי לא יהיה כזה, אבל המבחן האמיתי הראשון הוא אליפות העונה. ברגע שזה לא יקרה אפשר לדבר על כשלון הפרויקט ולהתחיל לספקלץ מה לעשות בעתיד. כרגע אני פשוט חושב שזה חסר ביסוס להכריז על כשלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 12:54 pm 
Junior

העונה הסדירה של השנה זה כשלון ברור ובטח כשזה בא אחרי ההפסד המשפיל לדאלאס.
ממיאמי לא רק ציפו להצליח בפלייאוף, ציפו שלפחות מהעונה השניה ידרסו את הליגה בעונה הסדירה-80% נצחונות במינימום. דיברו על שבירת ה72-10 של הבולס. בנתיים הם עומדים גם השנה וגם שנה שעברה על קצת יותר מ70% נצחונות. ציפו שיהיו אחת מהקבוצות הגדולות אי פעם, לקבוצות הגדולות אי פעם היו עונות סדירות של 80%-85 נצחונות.

לברון לא פחד להצהיר על שמונה אליפויות לפחות כבר כשהוא חתם-זה מזכיר מה ציפו מההיט בהתחלה...

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ב' אפריל 02, 2012 12:59 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 12:59 pm 
מנהל פורום

אין לי תלונות על שנה שעברה. היא אכן היתה אכזבה במושגי הבלון שניסו ליצור למיאמי, אבל היו בהחלט נימוקים משכנעים מדוע זה קרה וממילא מיאמי נתנו ויש יפה בסוף העונה שאילץ אותם לשחק סידרה אחת נגד הביתיות (מול קבוצה שהיה ברור שתפסיד אותה) ובסופו של דבר עשו תוצאות יפות.

התלונות שלי הן לגבי העונה הזו, שהיתה ממילא הקריטית להבנה לאן הפרוייקט הזה הולך. מכל בחינה אפשרית, העונה הזו הולכת אחורה ביחס לעונה הקודמת, למרות שמכל בחינה אפשרית היא היתה אמורה להשתפר. וגם היריבות רק התחזקו משנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 1:01 pm 
Hall of Famer

מיאמי פייבוריטים להגיע לגמר ויש להם סיכוי ריאלי לזכות באליפות. היה ולא (יש בהחלט גם סיכוי כזה) נתחיל לדבר על כשלון. אני מחבב את בוש אבל הוא לא היה הטוב בעמדה שלו (דירק כדוגמא רלוונטית) ובוודאי שלא היום. לפני וייד היה גם אחד, זה שהפורום מלא בשמו. האם הציפיות ממיאמי היו גבוהות יותר? כן. האם הם כשלון? מוקדם לקבוע. אליפות השנה (כאמור תרחיש ריאלי) והכל מתהפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 1:11 pm 
Junior

ראובן -
עצם זה שהיריבות התחזקו זה לא אמור לבוא לרעת ההיט. זה גם לא אמור לבוא כתירוץ, כי שוב, השנה אליפות זה היעד הברור.
העונה הסדירה פחות טובה מהמצופה, אבל שוב, לא כשלון לטעמי. זאת עונה דחוסה, וזה לא שההיט כל כך צעירים (וגם לא זקנים כמובן) ולכן אני לא רואה למה העונה הדחוסה אמורה להיות יתרון עבורם.
עצם זה שעמדו בשנה שעברה ביעדים ה"ריאליים" כמובן לא הופכת אותה להצלחה, כמו שעונה סדירה לא מדהימה לא הופכת אותם לכשלון. אני חושב שבאמת הפלייאוף השנה זה המדד האמיתי. עד עכשיו הם פשוט בסדר, לא יותר מזה.
אני חושב שאתה ממהר לשפוט. ברור לי למה מחכים לנפילה של הקבוצה (לא יודע אם אתה ספציפי) מהסיבה הפשוטה שהם התנהגו כמו חבורת נודים מלאים מעצמם ושחצנים. אבל צריכים להיות ריאלים ולא לחרוץ גורלות (פירוק הטריו) בטרם עת.

פלאש -
ההפסד המשפיל לדאלאס? נו באמת... אם היה שם משהו משפיל זה התצוגה של לברון. הקבוצה עצמה הפסידה בסדרה שהייתה יכולה לנצח בסדר צמודה ומעניינת.
השפלה לדוגמא זה לקבל סוויפ (סתם דוגמא כן?), להפסיד בסדרה כזאת זה בפירוש לא משפיל.

באופן כללי הקבוצה לא חפה מבעיות:
א) לברון מתגלה כצ'וקר רציני - העונה אני מקווה שהוא יוכיח אחרת. במידה והוא שוב ייחנק במאני טיים אני לא חושב שפסיכולוגית הוא אי פעם יוריד את הקוף מהגב.
ב) בוש בפירוש לא בטופ 3 בעמדה שלו כמו שציפו. ברור שזה חזירות לרצות 3 שחקנים טופ 3 בעמדה שלהם באותה קבוצה, אבל כנראה שהציפיות ממנו לא היו ריאלים.
ג) לברון וויד לא ממש משלימים אחד את השני. הם שחקנים מדהימים אבל לא משלימים את החוסרים של השני. הם משחקים מאוד דומה, ולמעשה יוצרים מצב שהצמד הזה פחות מוצלח מהסכום של כל אחד מהם לחוד (והוא עדיין מאוד מוצלח).
ד) עמדה 5 ו1 מאוד חלשות כבר שנתיים, אבל זה חרטא למען האמת. אתה לא מתכנן על טופ 3 בעמדה שלך ועוד פילרים מוצלחים כמו באטיה (העונה), האסלם ומילר ועוד מצפה לסנטר ורכז סבירים. צ'אלמרס נחמד מאוד אבל לא יציב בצורה קיצונית.

אבל ככה או ככה, עם כל הבעיות, יש פה את צמד השחקנים הטוב בליגה (לפחות על הנייר) ועוד שחקן שלישי מעולה - אם לא לוקחים אליפות העונה זה כשלון. עד אז לפי דעתי פשוט אין שום סיבה לחשוב על פירוק החבילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 1:29 pm 
Junior

sheky כתב:
פלאש -
ההפסד המשפיל לדאלאס? נו באמת... אם היה שם משהו משפיל זה התצוגה של לברון. הקבוצה עצמה הפסידה בסדרה שהייתה יכולה לנצח בסדר צמודה ומעניינת.
השפלה לדוגמא זה לקבל סוויפ (סתם דוגמא כן?), להפסיד בסדרה כזאת זה בפירוש לא משפיל.

יש השפלות אחרות חוץ מסוויפ. למשל ההפסד של הלייקרס לפיסטונס ב04, אתה מסכים שהם הושפלו? בדומה לכך מיאמי הושפלו שנה שעברה. היתה להם ביתיות ועל הנייר המאבס היו הרבה פחות טובים, מיאמי החזיקו בכוכבים הגדולים בליגה-כך כולם חשבו לפני הסדרה (אחרי הסדרה אני חושב שלברון ו-וויד הם רק טופ 5 בליגה). הושפלו כשהם הפסידו את משחק 2 בבית למרות יתרון 16 באמצע הרבע הרביעי, וכשהם חזרו הביתה למשחק 6 ושוב קיבלו בראש, וכששלושת הגדולים לא הצליחו לעמוד מול גרמני אחד בקלאץ' כל הסדרה.

ושוב, הציפיות משילוב של שלושה שחקנים שהיו הכוכבים של קבוצתיהם, בשיא הקרירה שלהם היו הרבה יותר גדולות גם בעונה הסדירה. היה אחד שהגדיל לאמר שמדובר בשני השחקנים הטובים בעולם+בוש שהוא טופ 7 בליגה.

גם אני בעד שלא יפרקו את הטריו. לדעתי טרייד כלשהו של האוורד תמורת אחד הגדולים יועיל להם מאוד-מאוד.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ב' אפריל 02, 2012 1:34 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 1:34 pm 
Junior

אני ממש לא חושב שזאת השפלה, כמו שגם הלייקרס לא הושפלו מול הפיסטונס ב04.
קבוצה שהגיע לגמר הNBA, בין אם זה דאלאס עונה שעברה או פסיטונס ב04 זאת קבוצה מעולה. אפשר להגיד אכזבה ביחס לציפיות לפני, אבל לא היה פה שום דבר משפיל (להיט, ללברון זה סיפור אחר לצערי).

לא הייתי מעביר את לברון או וויד על האוורד. לא בטוח ששילוב של לברון והאוורד או וויד והאוורד הוא יתרון כזה גדול על קובי-ביינום או פול-גריפין. הוא עדיף בלי ספק, אבל לא ברמה שנותנת איזשהו יתרון מהותי.
לעומת זאת, לברון וויד צריכים ליצור את עמדות 3-2 הטובות בליגה By far. זה לא קורה עדיין, למרות שהם עדיין צמד הback court הכי טוב בליגה לטעמי, זה בפירוש לא בפער ניכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 1:41 pm 
מנהל פורום

שקי, אני הייתי ממיר את סעיפים 1-5 שלך בכך שהמאמן של מיאמי צריך ללכת הביתה. מבחינת חומר שחקנים נטו מיאמי אמורה להיות קבוצה דורסנית, גם אם בוש הוא לא טופ-3 בעמדה שלו. אחרי שהמאמן יוחלף אפשר יהיה לדון בכמה ואיך אפשר לשפר את הסגל (אני הצעתי טרייד על בוש, לא יודע כמה זה הדבר הנכון ומה אפשר להשיג תמורתו).

סתם מסקרנות - אוהדי מיאמי מרוצים מהמאמן שלהם? אין דיונים מקבילים בפורומים של פלורידה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 1:46 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הבעייה היא שלברון וויד לא מתאימים ואף פעם לא התאימו לשחק ביחד מבחינת הסקיל-סט ההתקפי שלהם. הציפייה היא שהכשרון העצום יבטל את הבעייה הזו ולרוב זה אכן קורה - אבל אין שם התאמה מושלמת כמו הביג-3 המקוריים של בוסטון: פירס יוצר מכדרור, ריי אלן עוקץ מבחוץ, גארנט פועל הזבל הטוב בליגה.

לברון וויד הם, בבסיס, שני סווינגמנים שצריכים את הכדור ותוקפים את הסל. בוש מתאים לשחק עם כל אחד מהם כי הוא פאוור של finess וקליעה מחצי מרחק. אם תחליף את וויד או לברון בהווארד - יש לך שלישיה מושלמת כי הווארד עושה את התפקיד של גארנט בסלטיקס, משודרג. הם עדיין יצטרכו קליעה מבחוץ אבל את זה אפשר להביא מרולפלייר.

נשאלת השאלה, אם לעשות את הטרייד, את מי לשלוח לאורלנדו - וויד או לברון. לברון יותר צעיר, דומיננטי, מוכשר ווורסטילי, אבל לוויד יש אשכים. קשה. בנוסף אם זה וויד זה קרוב לוודאי טרייד סטרייט אפ או אפילו מיאמי תצטרך לשלוח איזה בחירה איתו. אם זה לברון, אז הבונוס יצטרך לבוא מהצד של אורלנדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 1:53 pm 
Junior

התחלתי לכתוב תגובה וראיתי שגואטה גנב לי את המילים מהמקלדת..

אז אפשרות חליפית היא להביא משהו שיאפשר להם שני שחקנים טובים במקום וויד\לברון.
איזו עסקה חליפית שתיתן להם בוגוט או עדיף סנטר בריא
נגיד מרק גאסול - קונלי - מאיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 1:54 pm 
Junior

לא ברורה לי המנטרה הזו דהשנה הראשונה הייתה בשביל ״להתחבר״. אולי מחנה האימונים היה בשביל להתחבר, אולי החודש- חודשיים הראשונים של העונה, הם הזמן להתחבר, אבל עונה שלמה? נובמת. אתם חושבים שבהיט של שנה שעברה, מישהו, באיזשהי נקודת זמן, אמר/ חשב שהעונה הראשונה היא למען ״התחברות״ ? מיאמי, עם לברון ווייד, צריכה שנה שלמה ללמוד את עצמה כדי שתוכל לנצח את הוואן מאן שואו של הבולס, או את הגריאטריה של הסלטיקס שלא הצליחה לנשום מול המהירות והאתלטיות של ההיט? אגב הסלטיקס, להם נתנו שנה ל״התחבר״ כשהביאו את אלן וגארנט? קבוצת כדורסל, בטח ברמות האלה ובטח בסגנון המשחק של 2 כוכבי ומנהלי המשחק בהיט, לא צריכה שנה שלמה בשביל להתחבר. עד הפלייאוף זה די והותר, ותירוץ החיבור או החוסר בו לא שווה, תנסו להיזכר האם מישהו מתישהו במהלך הפלייאוף דיבר על נושא ההתחברות. מיאמי גם היו לכל אורך העונה הפייבוריטים הברורים של כל סוכנויות ההימורים. אז- נכון שעצם אי הזכייה באליפות איננה כישלון, אבל הכישלון שם ומהדהד בענק לאור הציפיות, הציפיות של התקשורת ברובה ושל הקבוצה והשחקנים עצמם, ציפו מהם לשלוט בעונה הסדירה והם כושלים בכך עונה שנייה ברציפות, ציפו מהם לנצח את דאלאס והם כשלו, אז בטח, כישלון.  

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 2:01 pm 
מנהל פורום

עמוס (גואטה) אמר את זה לפני השנה הראשונה וגיבה את זה בלא מעט דוגמאות. בכל אופן, אם לא ההתחברות היא תירוץ מספיק טוב, אז הפציעות והעובדה ששני שחקני חמישיה היו במצב של גריאטריה מתקדמת, יכולים לספק את זה. השנה לא זה ולא זה תקפים. מה גם שאם מיאמי יעזו להגיד את המילה "פציעה" כל תושבי שיקגו יצאו לרחובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 2:02 pm 
Sophomore

בדיוק היה לי דיון עם חבר בבוקר אם במקום מיאמי ואורלנדו אני עושה טרייד של לברון בשביל רדיק והאוורד (בהנחה ששניהם חותמים הארכת חוזה). הוא טען שזה טוב לשתי הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דניאל, סאבוניס, עופר האדום ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: