סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 11:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA בין ראשון לשני
הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 5:13 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
בנקודה הזאת אני ממש לא חולק עליך. זה לא מילוי הפוטנציאל העצום שיש שם, כרגע זה מספיק כדי לגרד מלמעלה את הציפיות הכי מינימאליות שהוצבו (לפחות שאני הצבתי מנקודת מבטי). כרגע זה מספיק לי כדי לתת אמון בפרויקט הזה לעתיד, אבל רחוק מלשכנע.
אבל זה מה שטענתי כבר מההתחלה, זה לא מרשים, אבל עדיין לא כשלון. הפסד של האליפות העונה ויש מצב שאני אפרוש מתפקיד מגן ההיט ואודה בכשלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 9:35 pm 
Senior

קודם כל, הסגל של מיאמי רחוק מלהיבנות בצורה מושלמת, בוודאי בשנה שעברה. לאלופות של העשור האחרון יש פועלים אפורים איכותיים שידעו לעשות את העבודה השחורה והשקטה. פרקינס בבוסטון, ביינום(שימש בעיקר על תקן סנטר הגנתי טוב בשתי האליפויות) בלייקרס, צ'אנדלר בשנה שעברה, ברוס באוואן בספרס, בן וואלאס בדטרויט, רודמן בשיקאגו ההיא, ואפשר להמשיך. הלייקרס אולי היחידים שלא ממש היה להם שחקן מהסוג הזה. ריילי עשה צעד בכיוון עם שיין באטייה, אבל יש איתו שתי בעיות: 1. באטייה, למעשה יושב על העמדות של לברון ו-וויד. במשחק פלייאוף שבו שניהם יקבלו 38-40 דקות הוא יגרד פחות מ-20 דקות על הפרקט. ברוס בוואן היה שחקן של 30 דקות למשחק. זה משאיר למיאמי שתי אופציות: 1. לשחק איתו ועם שניהם ביחד, מה שיכול לפגוע לה בהתקפה, או לשחק בהרכב נמוך שלברון שומר בו על ה-4 של היריב, מה שיכול לשחוק אותו ולהיות בעיה בריבאונד. 2. הוא שחקן חוץ, והבעיה של מיאמי היא בפנים. האסלם הוא חצי פיתרון, כי האיש אומנם קשוח וריבאונדר לא רע, אבל הוא חסר נוכחות מתחת לסל ומול סנטרים מסויימים(הווארד, ביינום, רוי היברט) הוא גם בעיה כי הוא גמד ובוש לא מספיק פיזי בשביל לתת גוף מול שחקנים כאלה. הבעיה הזאת בעיקר מורגשת בריבאונדר(כי סנטרים שיודעים מה לעשות עם הכדור בפנים יש מעט בליגה ובמזרח בכלל) ומול קבוצות שפורסות מספיק קלעי חוץ טובים בשביל להרחיק את וויד ולברון מהסל, והם בעצם שני החוסמים היותר טובים של מיאמי כשהפרונט קורט שלהם כולל את בוש והאסלם. עוד בעיה של מיאמי והיא יותר חמורה( כי יכול להיות שכבר בקיץ הם ימצאו סנטר סביר במקום אנתוני) נמצאת בעמדת המאמן. לכל הקבוצות שזכו באליפות היה מאמן מעולה. ספולסטרה הוא סדרן עבודה. אם מיאמי לא תיקח השנה את האליפות, הוא יהיה הראשון שימצא את עצמו בחוץ.

חוץ מזה, לא הייתי מספיד אותם כרגע, מכמה סיבות. הכישרון שלהם מספיק גדול ולמרות היכולת הלא מרשימה בעונה הסדירה הם עדיין פייבוריטים בעיני לקחת אליפות. דבר שני, ריילי הוא GM יצירתי שלא מפחד לעשות מהלכים(בניגוד ל-GM של שיקאגו, לדוגמא). אף אחד לא יעביר את לברון ובטח שלא את וויד, אבל אם השנה הזו לא תיגמר באליפות, יכול להיות שחבילה של בוש+שחקן רוטציה מועיל תעשה את העבודה ותביא את הווארד למיאמי ביץ', או שבוש סתם יועבר בתמורה לשני שחקנים טובים שייצרו קבוצה שלמה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 10:03 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
האסלם וג'ואל אנתוני לא עונים על ההגדרה של פועלים אפורים? לדעתי הרבה יותר מבאטייה, שלהבנתי הובא כמחליף ללברון, ובאמת הדבר הטוב היחיד בעונה הזו ביחס לקודמתה זה הירידה בדקות של לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 10:12 pm 
Senior

האסלם הוא פועל אפור, אבל הוא פאוור פורוורד ומה שהכי חסר למיאמי היום זה סנטר. אפשר להביא לקבוצה גם את טוני אלן שייתן דקות מנוחה לוויד ועדיין אני בספק רב אם הם ישתפרו בהרבה. ההרכב הלכאורה הכי יעיל של מיאמי איתו ועם בוש בפנים הוא הרכב עם המון בעיות. מול דאלאס זה בלט מאוד כשצ'אנדלר די עשה מה שהוא רצה מולם בריבאונד. זה יכול לקרות גם מול הבולס ואפילו מול אוקלהומה סיטי. הוא רחוק מלהיות אידיאלי בהגנה על סנטרים שיודעים לשחק עם הגב לסל(כרגע, אגב, מיאמי הולכת מהמקום השני לסדרה נגד אורלנדו...). ג'ואל אנתוני סתם נגר שאת מה שהוא מרוויח לקבוצה שלו בהגנה הוא מפסיד בצד השני בהתקפה, משתי סיבות: האיש פינישר נוראי(שיא קריירה של 53% ו-3 נקודות למשחק בשנה שעברה, וזה לגבוה ש-99% מהזריקות שלו זה ליי אפים מתחת לסל). ובגלל שהיריבות יודעות את זה, הן לא חוששות בכלל להביא עזרה מהשחקן שלו . לא סתם מיאמי בדרך כלל סוגרת משחקים עם האסלם ולא איתו. זה כמובן לא יחזיק מים אם מיאמי לא תיקח אליפות השנה, כי שני סופרסטארים ברמה של לברון ו-וויד ואולסטאר אמורים להיות מספיק טובים לחפות על כל המינוסים האלה ולאף אחת מהקונטדוריות האחרות שאמורות לתת פייט למיאמי(אוקלוהומה, שיקאגו) אין סנטר שיכול באמת להציק לה בנקודות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 10:38 pm 
Sophomore

לייקרס לא נחשבת קונטדורית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 10:40 pm 
Senior

אני לא רואה את הלייקרס בעונה שבה פאו גאסול פחות טוב מכריס בוש נותנים פייט אמיתי למיאמי בגמר בלי ביתיות. כמובן שלברון יכול להיראות כמו בגמר בשנה שעברה ואז זה סיפור אחר. ברמת יחסי הכוחות באמת שאני לא רואה את הלייקרס לוקחים יותר משני משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 10:54 pm 
Sophomore

למה?
מתחת לסל ביינום יעשה מה שבא לו.
גם כריס בוש לא בדיוק הרבה יותר טוב מגאסול.
וסשנס הוכיח שיש לו הרבה מה להוסיף(מוריד המון לחץ מקובי) שים לב את ההבדל באיבודים של קובי לפני ואחרי ששנס בא.
אל תספיד את הלייקרס ואל תספיד את בוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:03 pm 
Senior

קודם כל, הלייקרס תלויים קודם כל בקובי. כשוקבי נראה חרא כמו בפלייאוף שעבר לא ביינום ולא גאסול ולא סשנז ולא אף אחד ינצח ללייקרס משחקים מול יריבות בלבל הזה. ולמיאמי יש יותר כלים להציק לקובי מלכל קבוצה אחרת בליגה. דבר שני, בשתי הסדרות שבהן קובי היה צריך לעבוד קשה בהגנה הוא הפסיד וגם נראה רע. בשתיהן זה אומנם היה מול שחקנים שרצים על חסימות(המילטון וריי אלן) אבל אני ממש לא רואה את קובי מלקק דבש מול וויד. אופציה אחרת זה שוויד יחגוג על סשנז וקובי ישמור על צ'אלמרס. חוץ מזה יש את עניין הביתיות, פקטור מאוד מאוד מכריע בסדרות גמר ומאוד מכריע כשאתה קבוצה חוץ גרועה(מאזן שלילי) כמו הלייקרס. לגבי בוסטון, אני חושב שאם הם עוברים סיבוב ונותנים פייט בשני זה יהיה הישג מבחינתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:13 pm 
Freshman

כריס בוש לא הרבה יותר טוב מגאסול? זה נראה יותר בכיוון של גאסול הרבה יותר טוב מכריס בוש שעד עכשיו לא עשה שום דבר משמעותי בקריירה שלו.

גאסול אגב לצד כל ההשמצות שמגיעות בעיקר מאנשים שלא ראו השנה משחק אחד של הלייקרס נראה הרבה יותר טוב מאז האולסטאר ואפשר לומר שהמשבר בינו ובין קובי הושם מאחור ברמה כזו או אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:14 pm 
Sophomore

shachaf78 כתב:
קודם כל, הלייקרס תלויים קודם כל בקובי. כשוקבי נראה חרא כמו בפלייאוף שעבר לא ביינום ולא גאסול ולא סשנז ולא אף אחד ינצח ללייקרס משחקים מול יריבות בלבל הזה. ולמיאמי יש יותר כלים להציק לקובי מלכל קבוצה אחרת בליגה. דבר שני, בשתי הסדרות שבהן קובי היה צריך לעבוד קשה בהגנה הוא הפסיד וגם נראה רע. בשתיהן זה אומנם היה מול שחקנים שרצים על חסימות(המילטון וריי אלן) אבל אני ממש לא רואה את קובי מלקק דבש מול וויד. אופציה אחרת זה שוויד יחגוג על סשנז וקובי ישמור על צ'אלמרס. חוץ מזה יש את עניין הביתיות, פקטור מאוד מאוד מכריע בסדרות גמר ומאוד מכריע כשאתה קבוצה חוץ גרועה(מאזן שלילי) כמו הלייקרס. לגבי בוסטון, אני חושב שאם הם עוברים סיבוב ונותנים פייט בשני זה יהיה הישג מבחינתם.

נכון,אבל קובי כבר קבר לא פעם ולא פעמיים את השומרים הכי טובים(טוני אלן,ג'יימס פוזי ועוד)
קשה מאוד לצפות איך הוא יראה..
זה גם תלוי גם בעד כמה סשנס יקח את ההמשחק עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:18 pm 
Senior

גאסול קולע השנה 17 נקודות למשחק(אופציה שנייה בהתקפה). בוש(אופציה שלישית מובהקת בהתקפה) קולע 18.האחוזים של גאסול אגב הם הכי נמוכים בקריירה שלו. שניהם על אותם אחוזים פחות או יותר והוא בירידה תלולה מאז הפלייאוף בשנה שעברה שבו הוא התקפל לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:38 pm 
Hall of Famer

ביינום קולע נקודה יותר. לדעתי שניהם שווים כאופציה שניה ושלישית בהתקפה של הלייקרס. ובכל מקרה, אין ספק שגאסול לא שני במובהק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:47 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
דבר שני, בשתי הסדרות שבהן קובי היה צריך לעבוד קשה בהגנה הוא הפסיד וגם נראה רע. בשתיהן זה אומנם היה מול שחקנים שרצים על חסימות(המילטון וריי אלן) אבל אני ממש לא רואה את קובי מלקק דבש מול וויד.

מעניין אותי מאיפה זה בא, אם חשבת על זה לבד או שמישהו אחר המציא את הקשקוש הזה.
קובי בעשרות סדרות בקרירה היה צריך לעבוד קשה בהגנה ושיחק מעולה וניצח, ומול הסלטיקס הוא לא היה השומר של ריי אלן. אני גם ממש לא רואה את וויד מלקק דבש כשקובי יתלבש עליו, בפעם האחרונה שהם נפגשו זה נראה רע מאוד מבחינת וויד ומצוין מבחינת קובי. למיאמי אמנם יש קובי-סטופר בשם באטייה, אבל בוא נגיד שלסלטיקס תמיד היו את הכלים הטובים ביותר כדי להגביל את קובי, כולל מאמנים מעולים כמו ריברס ות'יבודו, מה שאין למיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 12:09 am 
Junior

אגב לגבי ה"לייקרס גרועים בחוץ", אין מה להשליך מהעונה הרגילה לפלייאוף ובטח כשמדובר בלייקרס, אתה באמת חושב שקבוצה כ"כ מנוסה לא תנצח משחקי חוץ חשובים בפלייאוף? מיאמי 06 הציגה מאזן לא טוב במשחקי חוץ ועדיין נצחה שתי סדרות נגד הביתיות בפלייאוף, בזכות הכוכב שלה - וויד, והניסיון מסביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 8:55 am 
Senior

נו, כשזה משחק אחד בעונה רגילה אין בעיה להסיק מסקנות, אבל כשזה מאזן חוץ של עונה שלמה? כמה נוח. קובי בסדרה הראשונה נגד בוסטון שמר על אלן. הוא לא ממש הפריע לו לקלוע ומנגד קלע באחוזים רעים מאוד. בסדרה השנייה הוא כבר שמר על רונדו. התעלמת פה מזה שקובי בשלושה מארבעת המשחקים נגד מיאמי קלע מתחת לממוצעים שלו באחוזים רעים. אגב, נדמה לי שגם בתבוסה מול דטרויט הוא שמר על המילטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 12:59 pm 
Junior

אני גם חושב שקובי שמר על המילטון, על ריי אלן הוא שמר לדעתי מעט. אפשר לראות בלינק:
http://www.youtube.com/watch?v=ExKmwhMzs6s
שהשומרים של אלן היו לפעמים פישר, וויצ'יץ' ופארמר. קובי לפעמים שמר על פירס/אלן, לפעמים על שחקן אחר וגם כך לקובי היו הרבה סדרות שהוא שמר על כוכב יריב והיה מצוין. הסיבה לאחוזים הרעים מול דטרויט והסלטיקס היא פשוטה-אלו שתי קבוצות ההגנה הכי חזקות ו"אלימות" מאז שנות ה90, שהיו נואשות לא לתת לו לנצח אותם.

shachaf78 כתב:
התעלמת פה מזה שקובי בשלושה מארבעת המשחקים נגד מיאמי קלע מתחת לממוצעים שלו באחוזים רעים.

כדאי שגם לא תתעלם מהצד השני, בכל שלושת משחקי מיאמי (עם הביג 3)-לייקרס בהם וויד שיחק, הוא קלע מתחת לממוצעים שלו באחוזים רעים (לא עבר את ה20 נק' ולא עבר את ה41.2%). בכל הקרירה של וויד מול קובי הוא קלע 24.9 נק' ב43% מהשדה, זה כבר לא להסיק ממשחק אחד-הוא לא מלקק דבש מול קובי. ואני אומר את זה כי קובי פשוט שחקן עדיף, ולראיה גם השנה הוא ייבחר לחמישיית העונה לפני וויד (או שוויד יבחר כגארד שני) בפעם השביעית ברצף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 1:54 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
בחירה לחמישיה זה לא ממש ראייה, זו אינדיקציה די כללית וכבר היו עיוותים בעניין. מסכים שזה יותר אינדיקטיבי מבחירה לחמישית האולסטאר שם זו באמת תחרות פופולריות נטו. אני לא חושב שקובי שחקן עדיף על וויד העונה. הוא נותן עונה יותר דומיננטית, זה כן, עם מספרים מוחלטים גבוהים יותר אבל גם הדקות גבוהות בהרבה - והיתרון הדי גדול של וויד באחוז מהשדה (50%! מול 42%) די סוגר את זה לטובת וויד מבחינתי. כל הסטט' המתקדמות שחובבי קובי אוהבים לשנוא (חוץ מבעונות בהן הן מחמיאות לו...) מצביעות על אותה מגמה. בPER וויד שני בליגה, קובי 16. בEFF וויד שני בן הגארדים ה-QUALIFIED, קובי מס' 39. כנ"ל כל הWSים למיניהם או כל סטטיסטיקה אחרת שמודדת יעילות מעבר למספרים מוחלטים.

מה שבאמת מעניין זה אם קובי ימשיך להבחר לחמישית ההגנה, שזו בחירה באמת מצחיקה שנובעת מקבעון תודעתי... אנחנו אשכרה צריכים סטט הגנתיות יותר טובות בסקורבוקסים כי מסתבר שאפילו מאמנים פשוט לא מסתכלים על הגנה במשחקים אם קובי ממשיך להבחר ולהבחר. רק להבהיר - אני לא חושב שקובי שומר רע העונה, הרבה יותר טוב מעונה שעברה (אפקט של ההחלמה מפציעה + בראון אולי ?) אבל הוא ממש ממש לא בטופ 2 של הגארדים בליגה בעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 2:25 pm 
Junior

ומה לגבי סטט' הקלאץ' שמתנגדי קובי נזכרים שהם קיימות רק בעונות שהם לא מחמיאות לו (כמו השנה)? אני גם לא זוכר (בתור חובב קובי) שהעליתי אי פעם את הPER/EFF שלו בעונות שהם כן החמיאו לו, אף פעם לא החזקתי מהסטט' האלו.

ואיכשהו גם בוחרי החמישיות לא החזיקו מהסטט' האלו, כי קובי שוב יבחר לפני וויד לחמישיית העונה (שזה מדד מצוין בעיני) ושוב יהיה לפניו בדירוג הMVP של העונה, בעונה השביעית ברצף.

ושאלה: האם MJ היה בין 2 הגארדים שומרים הטובים ביותר בעונות הרגילות של הת'ריפיט השני שלו, או שהתפקוד שלו בהגנה היה כמו קובי כיום? רק שואל, בלי להצדיק את הבחירה בקובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 2:55 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני יודע שג'ורדן נחשב לאחד משחקני ההגנה הגדולים בתולדות המשחק, לא רק לזמנו. לא חושב שהיה מספר שתיים (בטח לא מהשחקנים המשמעותיים) שהיה יכול לאיים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 3:01 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

כשוייד יתחיל לתת עונות של 82 (או 66) משחקים, אולי נחשוב על להשוות אותו בכלל מול קובי בסטטיסטיקות ובחמישיות עונה. בואו נוריד לקובי את 10 המשחקים הכי גרועים שלו סטטיסטית (למשל, משחקים שהוא משחק פצוע) ואז נעשה חשבון PER ושקרים דומים ונראה מה המצב מול וייד. 22 נקודות למשחק? מזכיר לי עונות מביכות של דאנקן שזכה בMVP עם מספרים מצחיקים כאלה בהתקפה כששאק וקובי נתנו 28+. אבל ה22 האלה, הם ממש הגיעו ביעילות.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 3:01 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
זו שאלה שאני לא יכול לענות עליה כי אני צריך זכרון אחורה של השומרים הכי טובים בשנים האלו, וזה אין לי וגם לא יכול להיות לי (פשוט כי לא היו שידורים מספיקים פה). יש מצב שגם MJ נהנה מבחירה קבעונית דומה, אבל יש גם מצב שלא. הרגליים שלו היו איטיות יותר בתריפיט השני אבל היה שומר שכלתני שמתכונן ספציפית פר יריב ונהנה מאד להתעלל.

בעניין קלאץ', אני מסרב להכנס עוד פעם לדיון בסט קלוזר. נטחן אינסופית ולא זוכר שהיתה לי בעייה לדון בסטטים הטובים שלו כאשר היו. ובעניין המתקדמות - גם אם אתה לא אוהב אותן, יש סטט אחת די פשוטה - קובי מחטיא המון העונה, וויד הרבה פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 3:21 pm 
Hall of Famer

לא יודע לגבי מספרי 2, אבל בטח שהיו גארדים שומרים גדולים אז, ודי שנזכיר את מוק ופייטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 4:07 pm 
Junior

באמת לא יאמן איך כל דיון על NBA מגיע לקובי בסוף...
מישהו יכול לנסח חוק גודווין בנושא דיוני קובי ?

אגב רק לציין - לא בא פה נגד פלאש או משהו בסגנון, גם המון פעמים שונאי קובי מעלים אותו משום מקום ומשם זולג הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 8:25 pm 
Senior

כמה אופייני לאוהדי קובי לקדש סקורינג, בתור שחקן שמבחינת יכולת ALL AROUND וויד לא רואה אותו ממטר(יכולת חסימה, ניהול משחק וכו'). רק נזכיר שוויד בנירמול לכמות דקות המשחק של קובי עושה 26.5 נקודות(באחוזים טובים בצורה משמעותית מאלו של קובי), 5.8 ריב' ו-5.6 אס' בקבוצה שבה הוא ולברון דומיננטיים פחות או יותר באותה רמה. זה שקובי בוחר לשחק פצוע כי הוא רודף אחרי השיאים של מאלון וכו' זאת באמת בעיה שלו. בטווח הארוך הוא עלול לגרום נזק לעצמו(שחיקה שתפגע בו בפלייאוף ובעתיד). חוץ מזה, מה זה "בוא נוריד את המשחקים הכי גרועים של קובי"? למה בדיוק? כי הוא אלוהים עלי אדמות שלא מסוגל לשחק גרוע אלא אם הוא פצוע? מאיפה בדיוק אתה יודע שוויד לא משחק פצוע?

קובי יבחר לחמישיית העונה כי הוא מוביל קבוצה, וויד חולק את ההובלה של הקבוצה שלו עם לברון. זה נתון שכלשעצמו הוא חשוב והיה אחד המכריעים בעונה שעברה בבחירת ה-MVP(רוז נתן סטטיסטקות שהיו נחותות מאלו של לברון, אבל סחב קבוצה על הגב והביא אותה למקום הראשון בליגה. מה גם שכל עוד אין לו אליפות, אני לא רואה את לברון לוקח MVP שלישי גם אם זה יגיע לו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 8:38 pm 
Junior

זה דווקא נתון זמין יחסית לאוהד הממוצע (לא שאוהדי קובי בפורום עלולים ליפול לקטגוריה הזאת, כמובן). ואני לא חושב שאפשר לזקוף באיזשהי צורה את העובדה שקובי אכן משחק כמות משחקים משמעותית גם כשהוא לא כשיר לחלוטין, לרעתו. זה בהחלט אחד המאפיינים של הגדולים ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: