סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 12:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 2:56 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
שאני אסתום ת'פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 2:57 am 
Hall of Famer

קיד-גילכריסט וטרנס ג'ונס פשוט הורגים היום את קנטאקי. משחק רע מאוד של שניהם עם 1/6 מהשדה. לקיד גילכריסט יש גם 4 איב' ו-0/2 מהשדה.

ואני רק מדבר וקיד-גילכריסט חודר מקו השלוש עד לטבעת על 3 שחקנים ודופק דאנק מרשים.
אנתוני דיוויס כבר עם 15 נק' 10 ריב' ו-4 חס'.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 3:25 am 
Hall of Famer

קנטאקי בגמר אחרי 69-61 על לואיוויל. בקרב המאמנים, לטעמי פיטינו עם נוקאאוט קליל נגד קאליפרי. אזורית מצ'אפ זון טובה + לחץ על כל המגרש ברגעים הנכונים, כפה הרבה עבירות תוקף היום מקנטאקי ואיבודים בחצי שלה יחד עם הרבה ריב' התקפה. יחד עם זאת, ביום שהם קולעים 35% מהשדה אין יותר מדי סיכוי לקחת את הויילדקאטס.

קנטאקי ויילדקאטס: אנתוני דיוויס 18 נק' 14 ריב' ו-5 חס', דריוס מילר 13, לאמב 10, קיד גילכריסט מיישר את הסטט' בסוף המשחק עם 9 נק' 4 ריב' ו-4 איב', טיג 8 נק' ו-5 אס' התקשה מאוד מול הלחץ של לואיוויל, טרנס ג'ונס 6 ו-7 ריב', ווילצ'ייר 5
לואיוויל קרדינאלס: סיבה 11, בהאנן 10 ו-9 ריב', בלקשיר 9, ראס סמית 9, כריס סמית 8, קיוריק 7, דיאנג 7 נק' 12 ריב' ו-4 חס'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 8:56 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
ברור שחמישה שחקנים וזהו זה לא מה שהדראפט הולך להפיק. אני גם אמרתי זאת. מצד שני, במבחן של דראפטים אחרים 14 שחקנים שמשמשים שחקני רוטציה לכל דבר ועניין זה לא הרבה, כפי שניתן לראות מההשוואות של דראפטי עבר שהבאתי. חלק מהשחקנים הללו גם לא ימשיכו לקבל דקות, כי הקבוצות שבהן ישתפרו. מועמדים בולטים לכך הם נוריס קול וכריס סינגלטון, אבל יכולים להיות גם אחרים. ברור שחלק מהשחקנים שכרגע לא מקבלים דקות יכולים לפרוץ קדימה (קנטר הוא מועמד בולט).

בקיצר, הנק' שלי היא נורא פשוטה. הבאת רשימת שמות, הזלת ריר וטענת שהנה ההוכחה שהדראפט לא מחורבן. אני אפילו לא ניסיתי לחלוק על ההערכות שלך, אלא אומר שגם עם ניקח את נק' המוצא שלך לגבי שחקני הדראפט, עדיין אנחנו נשארים עם דראפט מחורבן. ושוב, זה לפני שדיברנו על סטאר פוואר, שהדראפט הזה לוקה בו בגדול.

לא הבנתי בכלל איך אתה טוען שהדראפט הזה לא נפילה. תעזוב את דראפט 2010, שגם הוא חלש מאד ותנסה לראות איך כל אחד מהדראפטים הקודמים נראה אפילו בעונת הרוקי של השחקנים. בכל המקרים הוא נראה עדיף בהרבה.

א. ברשימות שלך לא הזכרת לפי איזה מפתח דקות קבעת כמה שחקנים מכל מחזור "מקבלים דקות". 14 שחקנים מתייחס ל20 דקות ומעלה. ב10 דקות ומעלה יש לנו כבר 24. מה קורה אצלך?

ב. לא הזלתי ריר על שום דבר. אמרתי שדיברו על דראפט מחורבן, ובכל זאת אני רואה כמה וכמה הפתעות נעימות, ושהדראפט הזה עוד עשוי להפתיע לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 9:56 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
זה היה מהיר. קנטאקי גומרת את המשחק עם 8-2 אחרי 2.5 דקות.

סתם כדי להבין: היית רציני עם העניין של ה"גומרת"?

uriel17 כתב:
דיויס נראה כמו גמד בארץ הענקים ואני לא מתכוון לגובה

אולי התכוונת לענק בארץ הגמדים? אם לא, אשמח להסבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 9:38 pm 
Hall of Famer

בהחלט. ועובדה שעל אף שלואיוויל עוד חזרו קצת, רוב המשחק זז על ההפרש הזה.

לגבי אוריאל, זה כנראה היה סוג של הפוך על הפוך.

קצת חבל לי על ההפסד של אוהיו סטייט. 64-62 לקנזס. על אף שקל לשים את האשמה על הכתפיים של סלינג'ר (5/19 מהשדה,לא קיבל יותר מדי כבוד מהשופטים והתקשה מול ג'ף וויתי), לא פחות ממנו זה דשון תומאס (3/14 מהשדה). תומאס לאורך העונה היה האקס פקטור של אוהיו סטייט, לא פורוורד מבריק במיוחד אבל אחד שמספיק לרמת הקולג'ים. אתמול זה לא הספיק.

הגמר הזה הוא של קנטאקי להפסיד. ביומיים שנותרו להם הם יצטרכו בעיקר לעבוד על התקפה נגד אזורית. המשחק הזה אולי יהיה המבחן האמיתי הראשון והאחרון של תומאס רובינסון לעונה הזאת לפני שהוא הולך לאן בי איי. לראשונה הוא ישחק נגד פורוורדים שיכולים לעמוד מול האתלטיות שלו - בין אם זה טרנס ג'ונס, קיד גילכריסט או אנתוני דיוויס. המפתח עבור קנזס (מעבר לזה שהם יצטרכו לפחות תיקו במצ'אפ של רובינסון עם הפורוורדים של קנטאקי) יהיה טיישון טיילור. מרקיז טיג לא הרשים יותר מדי לאורך העונה, ובמשחק הגמר אני בהחלט יכול לראות את טיילור נותן לו בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 01, 2012 10:02 pm 
מנהל פורום

התותח המפוברק כתב:

:du_ma_et:
אתה יודע שהיה שם כבר שיוויון, נכון? ושההפרש בין 8 ל-2 הוא 6?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 6:50 am 
Junior

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2521321

המזל ילך עם סיפור מרגש?
כנראה שלא, אבל יהיה נחמד אם זה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 9:49 am 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
התותח המפוברק כתב:
זה היה מהיר. קנטאקי גומרת את המשחק עם 8-2 אחרי 2.5 דקות.

סתם כדי להבין: היית רציני עם העניין של ה"גומרת"?

התותח המפוברק כתב:

נובמת. ממתי משחק כדורסל נגמר עם 2-8 אחרי 2.5 דקות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 10:49 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
צריך להגיד להגנתו של התותח שכל ההודעות שלו נכתבו ב-1 באפריל. אחרת הוא עובר את איגי בצורה המרשימה בתחרות על ההודעה ההזויה של השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:24 am 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
דיויס נראה כמו גמד בארץ הענקים ואני לא מתכוון לגובה

אולי התכוונת לענק בארץ הגמדים? אם לא, אשמח להסבר...[/quote]

ברור
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:41 am 
Sophomore

למרות שזה נשמע קצת הזוי אני די מסכים עם התותח. מהרגע שקנטאקי הצליחו לפתוח את ההפרש הזה מיד על ההתחלה, לואיוויל רדפו אחריהם כל המשחק ולפחות בהרגשה שלי הסיוכי שלהם לנצח לא נראה משהו באף שלב. אז נכון שזה לא נגמר בנצחון מהדהד של קנטאקי כמו בחלק מהמשחקים הקודמים שלהם אבל להיות בפיגור כזה מולם מיד מההתחלה זה לא קל. לואיוויל כבר הוכיחו שיש להם אופי וגם במשחק הזה הם הראו את זה.
אף משחק לא גמור אחרי 2.5 דקות בטח לא במכללות, אבל זה היה בור עמוק למדי והצהרת כוונות להמשך המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 12:09 pm 
מנהל פורום

8-2? 8-2?????

זה בערך כמו לטעון שה4-0 של פאו בתחילת המשחק הרביעי גמר את המשחק. אז נכון שכדורסל מכללות זה זן משונה מאוד של כדורסל, אבל בכל זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 1:57 pm 
מנהל פורום

האמת שגמלי הייתה הרגשה של משחק גמור ב8-2 מצחיק אני יודע
קנטאקי הייתה עדיפה בהרבה על הנייר אתה צופה במשחק, לא גומר לאפר את הסיגריה וטרח 8-2
אז אתה אומר נו טוף יהיה מצ'עמם מה שהיה אמור לקרות קורם עור וגידים למול עיניי

לגבי המשחק עצמו, היה ברור שקנטקטי תיקח גם כפטינו השווה
הסלים של לואיוויל היו כל כך קשים, הם כל הרבה מאמץ לעומת אלה של קנטקי שאתה יודע שבאיזה שהוא רגע המזל יגמר והכירכרה תהפוך חזרה לדלעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 10:05 pm 
Hall of Famer

צדיקים, מלאכתם נעשית וגו'.

אם מכבי ת"א תפתח ב-8-2 על ראשון לציון תוך 2.5 דקות, מבחינתך זה לא משחק גמור?

חייב להגיד שהמשחק הזה הדגיש מאוד כמה שקאליפרי רחוק מבחינת יכולות האימון שלו מהמאמנים הטובים ביותר במכללות. אין ספק שהוא בטופ10, אבל אם מדברים X ו-O, הוא כנראה לא בטופ5. פיטינו הקשה מאוד על קנטאקי עם הגנה אזורית, על אף שאף אחד מהקבוצה שלו הוא לא שחקן הגנה מדופלם. קאליפרי כבר כמה שנים אוסף כשרונות בטופ לבל של המכללות, ובכל זאת זה לא מספיק לתואר. לגמר הזה קנטאקי מגיעה פייבוריטית, אבל בעמדת המאמן לקנזס יהיה יתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 10:06 pm 
מנהל פורום

אתה שואל ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:13 pm 
מנהל פורום

מצטרף לשאלה של ראובן. ניראה לי שהיה עדיף אם היית דבק בגירסא של האחד באפריל, זה היה כבר יותר הגיוני.

אין לי בעיה עם "תחושה" כמו שאוריאל אמר. כשקנטאקי, הפייבוריטית הברורה כביכול, פתחה ישר על ההתחלה פער (גם אם סך הכל דיי קטן) גם לי הייתה אותה תחושה שהנה הולך להיות 20 הפרש במחצית.
אבל עובדה שלא היה בסוף 20 הפרש אלא ניצחון בכמעט אותו הפרש קטן וגם זה אחרי שכבר היה שיוויון במהלך המחצית השנייה.
אז אתה יכול גם להגיד שהייתה לך תחושה, אבל להגיד עכשיו שהנה כבר בהתחלה הכרזת שהמשחק גמור ושבסוף באמת קנטאקי ניצחה זה... מצחיק, לא לא זה בעצם מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:33 pm 
Hall of Famer

אמממ... ברור שזה עניין של תחושה ולא משהו מבוסס, אבל כפי שנוכחתם לדעת, אני לא היחיד עם התחושה הזאת שהמשחק היה גמור כבר אחרי 8-2 תוך 2.5 דקות.

בינתיים פאב מלו של סירקיוז מסיים את פרק הלימודים שלו וחותם עם ארן טלם, הסוכן הבכיר באן בי איי שבין לקוחותיו ניתן למנות את האחים גאסול, ג'ו ג'ונסון, אל הורפורד, למרקוס אולדרידג', ראסל ווסטברוק, גלינארי ועוד כהנה וכהנה.

נרלנס נואל יכריז על הבחירה שלו בקולג' ב-11 באפריל. כרגע הוא שוקל את ג'ורג'טאון, קנטאקי וסירקיוז.
גם שבאז מוחמד צפוי להודיע על הבחירה שלו ב-11 באפריל. מוחמד השאיר ברשימה שלו את UCLA, קנטאקי ודיוק.
אם קליפארי משיג את שניהם, הוא סוגר את האליפות של 2013 חצי שנה לפני שמתחילה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:35 pm 
Hall of Famer

פליפה לופז מוסר ד"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:58 pm 
Junior

איזו היענות דלילה השנה...

החצי גמר הראשון שיעמם לי את התחת אבל השני היה אחלה משחק. חיכיתי למאצ' אפ בין שני הפאוורים הבכירים והכ"כ שונים.
ובסוף קיבלתי את וויט'י! אין דרך אחרת לתאר את זה, האיש היה הMVP של המשחק כמו כלום.

חשבתי לרגע שאני רואה את הגרסא הלבנה של מוטומבו... האיש פשוט ניטרל את סאלינג'ר לחלוטין. זה היה פשוט מביך.
מי האמין לפני שנה שזה מה שיצא מוויטי. אחת מתצוגות ההגנה הגדולות שאני זוכר מסנטר בשנים האחרונות.

מעבר לכך שהוא היה ההלפ דיפנדר הכי טוב שלהם, באחד על אחד על סאלינג'ר הוא פשוט הרג אותו. הוא לא עזב את המיקום שלו ולא התפתה לקפוץ. פשוט השתמש בגובה שלו כמו סנטרים אולד סקול וכתש את הסאלניג'ר.

מי האמין לפני שנה שזה מה שיצמח ממנו.

הגיע לקנזס לנצח כי למרות הכשרון העדיף של אוהיו, קנזס שיחקה כקבוצה והייתה טובה יותר לכל אורך החצי השני. העניין הוא שאין לה מספיק מוציאים לפועל ואם הם לא מצליחים לייצר תנועה בהתקפה, מאוד קשה להם להפעיל את רובינסון.

אגב, ההבדל בין רובינסון לסאלינג'ר לא יכול היה להיות גדול יותר. הראשון הוא פאוור של פנים לסל, המון תנועה, כח ומהירות, בעוד שהשני טוב יותר עם הגב לסל, איטי וחופר. סאלינג'ר בכלל משחק רוב הזמן סנטר בהתקפה ונקודה למחשבה למי שתבחר בו, המשקל שלו והכושר תמיד יהיו אישו גדול מאוד.

קראפט עוד ניסה להחזיק את אוהיו במשחק, אבל לב אחד לא מספיק מול כמה כאלו של קנזס.

די ברור מי הפייבוריטית בגמר... אבל אם קנזס ישחקו כמו בחצי השני, יהיה לנו משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 4:30 am 
Hall of Famer

רק דקה מהפתיחה, ואלייז'ה ג'ונסון כמעט גומר לקיד-גילכריסט ת'קריירה.
בצד השני רובינסון מקבל גג ראשון מאנתוני דיוויס

8:55 לסיום המחצית, 27-17 לקנטאקי, וטרנס ג'ונס מעקם את הקרסול אבל נשאר במשחק. מעניין כמה זמן יחזיק מעמד במשחק הזה.

3:33, קנטאקי כבר ב-37-21 עם 10 של לאמב, 9 של קיד-גילכריסט ומרקיז טיג. דיוויס עדיין על 0 נק' אבל 8 ריב' 4 אס' ו-3 חס'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 5:21 am 
Hall of Famer

מחצית 41-27 קנטאקי. קנזס במחצית רעה גם התקפית וגם הגנתית. בהגנה הם משום מה החליטו ללכת על הגנה אישית יותר מאזורית. קנטאקי מגיעה לזריקות יחסית נוחות בצבע, וגם בהתקפת מעבר. אנתוני דיוויס אמנם עם 0/4 מהשדה ו-0 נק', אבל לאמב עם 12, קיד גילכריסט 11 וטיג עם 9. דיוויס במשחק אולאראונד טוב עם 9 ריב', 4 אס' ו-3 חס'.
בצד השני, קנזס הולכת עם הראש בקיר ומנסה לנצח את המשחק עם וויתי ורובינסון בצבע. זה לא עובד עד עכשיו ולשניהם יש 5/17 מהשדה. אם קנזס רוצים לקחת את המשחק הזה הם יצטרכו להסתמך יותר על טיילור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 6:47 am 
Hall of Famer

סיום 67-59 לקנטאקי. הבראקט שלי מסיים באחוז ה-93.5% ובמקום ה-420 אלף המכובד.

קנטאקי ויילדקאטס: דורון לאמב 22, מרקיז טיג 14 נק' (5/14 מהשדה), קיד גילכריסט 11 ו-6 ריב', טרנס ג'ונס 9 ו-7 ריב', אנתוני דיוויס 6 נק' (1/10 מהשדה) 16 ריב' 5 אס' ו-6 חס', דריוס מילר 5 נק' ו-6 ריב'
קנזס ג'ייהוקס: טיישון טיילור 19, תומאס רובינסון 18 נק' (6/17 מהשדה) ו-17 ריב', אלייז'ה ג'ונסון 13

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 8:22 am 
Hall of Famer

כמה שקנזס היו מזעזעים היום, היו להם במחצית השניה לא מעט הזדמנויות להפוך את המשחק. הם הצליחו לבעוט בכל אחת ואחת מהן באופן מפואר במיוחד. משחק גמר רע מאד, ממשיך את המסורת של 2 הגמרים האחרונים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 8:38 am 
Sophomore

ראיתי איפושהוא שמישהו כתב שדיוויס עושה חיקוי למרכוס קמבי...הוא התכוון בזה שהוא לא קולע אבל תופס ריבאונדים וחוסם או שהיה למקבי סיפור במכללות ואני לא יודע עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: