סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 6:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יום הגמרים של הנוער
הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 2:14 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בטוח יש כאן כמה אנשים שעוקבים. ירושלים שולחת שתי נציגות, קבוצה אחת ממבשרת לגמר הילדים ואת קבוצת הנוער לגמר של הנוער.

המשחקים משוחקים באולם של רמלה, גמר הנוער בשידור ישיר בערוץ 50 של וואן.

14:30 - רעננה נגד מבשרת ירושלים. גמר הילדים.

17:00 - הפועל לב השרון נגד מכבי פ"ת גמר הנערים.

19:30 - הפועל דני ירושלים נגד גלבוע מעיינות. גמר הנוער.

על הנייר קבוצת הנוער של הפועל ירושלים באמת מרשימה העונה, סגל מעולה בראשות אדם אריאל, עדי כהן סבן ונתן קובלסקי, שלישיה ששיחקה גם בשנה שעברה בגמר הפיינל פור נגד ראשון לציון. לא ראיתי אותם הרבה השנה אבל הם עשו דרך גדולה עד לגמר (ניצחונות על ראשון ומכבי) ודניאל ששר הוא מאמן מנוסה במעמדים האלה, למרות ההפסדים הרבים בשנים האחרונות. את גלבוע/מעיינות אני לא מכיר בכלל אבל לפי התוצאות בליגה עושה רושם שהיא האנדרדוג במפגש הזה. בכל מקרה, צפוי להיות אחלה משחק, שווה לעקוב.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 5:12 pm 
Sophomore

במשחק הראשון מנצחת רעננה.

אם אני לא טועה, בנערים של לב השרון משחק הבן של דיוויד בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 5:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני כמעט פוחד לשאול על שם מי זה "הפועל דני ירושלים".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 7:45 pm 
Hall of Famer

לב השרון היא קבוצה סופר מוכשרת. משחק שם הבן של בלאט ולרמות האלה הוא שחקן מעולה, אחד הטובים בארץ. בקבוצה הזאת הוא אולי השחקן הכי חשוב, אבל הוא לא השחקן הטוב ביותר. בקו האחורי איתו משחק ילד בשם הובר, שהוא אחד הכשרונות הגדולים ביותר שראיתי בכדורסל הישראלי. משלים אותם שי בסיס, אחד האתלטים הטובים שיש היום בנערים, למרות שהוא נמוך למדי וזה יגמור אותו מלהיות שחקן משמעותי בכדורסל הישראלי. היפה בכל הסיפור ששלושת החבר'ה הללו כולם ילדים בכיתה ט', קטנים בשנה מהמתחרים שלהם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 10:05 pm 
מנהל פורום

טוב יש אליפות ראשונה לששר עם הנוער, לא ראיתי אף אחד
אבל עושה לי טוב לדעת שיש אליפות ראשונה
לשאלתו של ראי, מדובר בדני קליין כמובן, היה לך ספק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 10:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אלופת אירופה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 10:58 pm 
Sophomore

גביע כמובן. עוד לא אליפות. תענוג לראות את אדם אריאל משחק - היום 26 נקודות באחוזים טובים יחד עם 15 ריבאונדים. הגיע לטבעת בקלות וסיים באחוזים גבוהים (עולה גבוה מאוד ומסיים בצורה פנטסטית) וגם קלע איזה 2-3 שלשות. כישרון עצום.

גם איתמר מור דפק משחק, 25 נקודות באחוזים מצוינים. פשוט התעלל בשומר שלו ועבר אותו פעם אחר פעם בדרך לסל ועבירה. עדי כהן הראה כמה ניצוצות אבל לא בלט יותר מדי.

בצד השני גלבוע נראת קבוצה חלשה מאוד, לא ברור לי איך הגיעו עד לגמר. לא ראיתי שם שום שחקן שעשה משהו מיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:09 pm 
מנהל פורום

אהה? זאת לא אליפות?
אז מה זה היה הבית חוץ הזה עם מכבי?
גם מסגרת הגביע?
אליפות משוחקת במתכונת פיינל פור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:10 pm 
Freshman

לא יודע לגבי אריאל, מצד אחד מלוטש מאד התקפית, אבל מצד שני מאד מאד כבד ולא מספיק גבוה לעמדה מספר 3, בשביל להצליח בבוגרים יהיה חייב שיפור דרסטי באתלטיות.

חוץ מזה, ערב גמרים מאכזב משהו, לא היה ילד אחד שאפשר להצביע עליו ולהגיד שיהיה שחקן בוגרים טוב.
הנערים של לב השרון חמודים, אבל בלאט קטן וכבד, והובר כנראה שהיה במשחק לא טוב, בכל אופן לעמדה מספר 2 יצטרך לגדול בעוד 6 עד 10 סנטימטר.

ממשחק הילדים קשה ללמוד משהו חוץ מזה שרעננה קבוצה יחסית מגוונת, גם אי אפשר להצביע על מישהו מיוחד מהמשחק הזה.

משחק הנוער היה זוועתי לדעתי, גלבוע פשוט לא קשורים למעמד וכמות השלשות שהם זרקו היתה מביכה!
עדי כהן סבן מותק של שחקן אבל, כמו כל ההרגשה הכללית מהערב הזה- נמוך מדי בשביל לתרום משהו ברמות הגבוהות.

עצוב שבמשחק גמר גביע בנוער יש בשתי הקבוצות ביחד רק שלושה שחקנים מעל 1.90, אבל ככה זה שרוב הילדים הגבוהים בארץ ישבו ביציע במדים של האקדמיה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:39 pm 
Sophomore

לירושלים יושבים עוד שני שחקנים של 1.95 ומעלה על הספסל אבל הם מהשנתון הקטן יותר, כיתה יא', יראו יותר פרקט בשנה הבאה.

הסייז של אריאל בסדר גמור - 1.95 (או יותר אני לא יודע בדיוק) זה מצוין בליגה שלנו לגארד/פורוורד ברמה שלו. הקליעה שלו מעולה מבחוץ ויכולת הסיום שלו היא פשוט יוצאת דופן, באמת. הוא עולה גבוה מאוד באוויר ויודע להשתמש בגוף ולהגן על הכדור מבלוקים או אפילו מעבירה חזקה. רוב החדירות שלו מסייתמות ממש בתוך הטבעת. הבחור עובד קשה מאוד על הקטע האתלטי ורואים שיפור עצום - מי שזוכר את אריאל מגמר הילדים לפני שלוש שנים יכול להבחין בהתקדמות הגדולה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:40 pm 
מנהל פורום

אמירוטיץ' כתב:
לא יודע לגבי אריאל, מצד אחד מלוטש מאד התקפית, אבל מצד שני מאד מאד כבד ולא מספיק גבוה לעמדה מספר 3, בשביל להצליח בבוגרים יהיה חייב שיפור דרסטי באתלטיות.

מסכים איתך לגבי אריאל.
כתבתי עליו פה בזמנו לפני 3 שנים אחרי גמר הילדים והוא היה אז סביב ה-1.90. חשבתי שאם הוא ימשיך לגבוה ויעבור את ה-2 מטר אז יכול להיות שחקן ממש טוב. אומנם הוא הוריד הרבה משקל אבל כרגע "רק" 1.95 בערך ולא מספיק אתלט. מצד שני, שון דניאל לא יותר אתלט ממנו.

אמירוטיץ' כתב:
חוץ מזה, ערב גמרים מאכזב משהו, לא היה ילד אחד שאפשר להצביע עליו ולהגיד שיהיה שחקן בוגרים טוב.
הנערים של לב השרון חמודים, אבל בלאט קטן וכבד, והובר כנראה שהיה במשחק לא טוב, בכל אופן לעמדה מספר 2 יצטרך לגדול בעוד 6 עד 10 סנטימטר.

ממשחק הילדים קשה ללמוד משהו חוץ מזה שרעננה קבוצה יחסית מגוונת, גם אי אפשר להצביע על מישהו מיוחד מהמשחק הזה.

פה לא כל כך מסכים. לדעתי כ"א משלושת הגארדים המצויינים של לב השרון יכול להיות שחקן בוגרים טוב בסיטואציה מסויימת ויש גם את בר שפע מירושלים.
תמיר בלאט כבד? הוא דווקא נראה לי דיי אתלטי וזריז, במיוחד בהגנה. אולי המבנה גוף שלו קצת מטעה אותך. הובר עוד לא בן 15 והוא כבר 1.85 דיי אתלטי, אז אם בסוף יגיע ל-1.92 נגיד (מה שמאוד ייתכן) הוא בהחלט יכול להיות קלעי מצויין בליגת העל. השחקן השלישי, שי בסיס, גם מאוד הרשים אותי - במיוחד בכישרון ובנחישות שלו. הוא כנראה גם יעבור את ה-1.80 ויכול להיות רכז מצויין בעתיד.

אמירוטיץ' כתב:
משחק הנוער היה זוועתי לדעתי, גלבוע פשוט לא קשורים למעמד וכמות השלשות שהם זרקו היתה מביכה!
עדי כהן סבן מותק של שחקן אבל, כמו כל ההרגשה הכללית מהערב הזה- נמוך מדי בשביל לתרום משהו ברמות הגבוהות.

עצוב שבמשחק גמר גביע בנוער יש בשתי הקבוצות ביחד רק שלושה שחקנים מעל 1.90, אבל ככה זה שרוב הילדים הגבוהים בארץ ישבו ביציע במדים של האקדמיה...

לגבי גלבוע - גם האווירה באולם הייתה "איך הם בכלל הגיעו לגמר??". נכון ששחקנים של ירושלים יותר אתלטים אבל כמה אפשר רק עם שלשות???? גם פ"ת בנערים הגזימו עם הזריקות מחצי מרחק, אבל אצלם זה לפחות נכנס בחלק מהזמן.

ועניין הגובה באמת עצוב ולצעירנו גם לא בהכרח קשור לאקדמיה, אבל מה שיותר עצוב היה המחסור באתלטיות. ישב לידי במשחק ילד בכיתה ח' שמטביע עם 2 ידיים (הוא 1.95 אז זה קצת לא חוכמה) ובגמר של הנוער היה רק שחקן אחד בלבד משתי הקבוצות שהצליח להטביע... בחימום!!!
אבל פה באמת אפשר להאשים את האקדמיה כי הם לקחו הרבה מאוד שחקנים על סמך היכולת האתלטית שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:47 pm 
מנהל פורום

ABC כתב:
לירושלים יושבים עוד שני שחקנים של 1.95 ומעלה על הספסל אבל הם מהשנתון הקטן יותר, כיתה יא', יראו יותר פרקט בשנה הבאה.

הסייז של אריאל בסדר גמור - 1.95 (או יותר אני לא יודע בדיוק) זה מצוין בליגה שלנו לגארד/פורוורד ברמה שלו. הקליעה שלו מעולה מבחוץ ויכולת הסיום שלו היא פשוט יוצאת דופן, באמת. הוא עולה גבוה מאוד באוויר ויודע להשתמש בגוף ולהגן על הכדור מבלוקים או אפילו מעבירה חזקה. רוב החדירות שלו מסייתמות ממש בתוך הטבעת. הבחור עובד קשה מאוד על הקטע האתלטי ורואים שיפור עצום - מי שזוכר את אריאל מגמר הילדים לפני שלוש שנים יכול להבחין בהתקדמות הגדולה שלו.

בדיוק כתבתי על השיפור הזה בהודעה הקודמת ואני עדיין חושב שהוא לא מספיק אתלט ולעלות גבוה מעל גארדים בגובה 1.80 זו לא חוכמה, אבל חייבים גם לציין לזכותו שהוא מאוד חזק כבר עכשיו.

וסתם בקטע שקצת לא קשור, אבל בעצם מאוד קשור לכל כדורסל הנוער שלנו -
יש אצלינו בב"ש שחקן נוער, שמשחק העונה גם בליגה ארצית, בגובה של אדם אריאל, רק הרבה יותר אתלט, רכז טבעי ומאוד מוכשר ופשוט שחקן יותר טוב מאדם, אבל אין לו סיכוי להיכנס לסגל נבחרת הנוער וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 12:39 am 
Hall of Famer

לגבי בסיס, הוא לא יעבור את ה-1.80 ככל הנראה. הילד מפותח לחלוטין. יוסיף אולי עוד 2 סנטים. זה לא יספיק בשביל שחקן ליגת על, ליגה לאומית אולי אולי, אבל קשה לי לראות את זה קורה. בלאט לא אתלטי וזריז, אבל הוא כל כך חכם, שהוא יודע להשיג את מה שהוא רוצה בהתקפה. בהגנה הוא פשוט לא שומר כל העונה. אולי היום הוא החליט להתאמץ קצת. האופטימי לגבי הובר אומר שאח שלו הוא 1.96 ולכן אולי גם לא יש לאן להגיע. אם הוא יהיה מעל 1.90, אני בהחלט רואה אותו בתור שחקן ליגת על. שחקן מרשים באופן מיוחד, גם אם היום לא היה היום שלו כפי שהבנתי. בניגוד לבלאט, הובר בהחלט אתלט, אפילו מאד לגיל שלו. אל תשכחו, הילד בכיתה ט'.

אפשר ל"האשים" את האקדמיה בכך שבערב הגמרים של נערים ונוער לא היו הרבה מדי ילדים עם סייז, כי האקדמיה בהחלט התמקדה בילדים עם הנתונים הפיזיים והאתלטיים הבולטים. אפשר גם לשבח את האקדמיה שמבחינת עבודה גופנית הם עושים עבודה טובה מאד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 7:12 am 
Freshman

ודים- השוואה מצוינת, אדם אריאל ושון דניאל, סגרת לי הרבה פינות בראש עכשיו.

תמיר בלאט כבד כי הוא לא מהיר בכלל, ומתקשה לגבור על שחקן בכדרור.
בהגנה יש לו ידיים זריזות וחושים מצוינים (גם להובר) וזה נותן תחושה שהוא נמצא בכל מקום, בייחוד ברבע האחרון שם הוא באמת נתן הצגה מדהימה וניצח את המשחק במו ידיו.
בהתקפה אין לו את הצעד הראשון הטוב שיש להובר, בהרבה מצבים במשחק זה היה נראה שהוא מאד מתקשה בכדרור,
בשילוב עם הגובה זה די סוגר לו את האופציה להיות שחקן, אבל אולי יש לנו מאמן לעתיד? :D

abc- לסיים באיזור הקרש זה לא מרשים לשחקן בגובה 1.95, הילדים של היום טיפה יותר אתלטים מהילדים של לפני 5-7 שנים,
במשחק של מכבי נגד האקדמיה של 95 שראיתי, כל ילד בגובה 1.85 בשתי הקבוצות שם יד על הטבעת בסיומת, ויש גם ילדים שמגיעים הרבה מעבר.
זה מן הסתם משחק שמרכז את רוב הכשרונות בליגה, אבל כן נותן כיוון למה שצריך להיות.
משחק נוער שבו יש מאץ'אפ של שני ילדים בגובה 2.05+, ולא נראים כמו גוליבר בארץ הגמדים כי בשתי הקבוצות יש עוד ילדים באיזור ה2.03 ובאיזור החיוג הזה, זה משהו שאני לא בטוח שהיה אף פעם- זה היתרון של האקדמיה.
צריך לציין שבלי האקדמיה ירושלים יכלו להיות באמת קבוצה מפחידה, עם רפי מנקו,יוחאי צוקרמן, אדם אריאל (בלתי עציר בנוער) היה הופך להיות אופציה שלישית! בהתקפה.

בכל אופן לגבי הילד, לעבודה קשה אין תחליף ואם הוא באמת עובד קשה, סיכוי להיות שחקן יש ויש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 8:27 am 
Hall of Famer

ראיתי את לב השרון מספר פעמים השנה. בלאט מאד מטעה. הוא לא מהיר, אבל יש לו צעד ראשון טוב, שינוי מהירות נהדרים וחכמה שמאפשרת לו להגיע לטבעת פעם אחר פעם במשחקים. ברור שהוא לא מחזיק בכלים האתלטיים של הובר, אבל למשל מבחינת שליטה בכדור, זה שמים וארץ. אחד בלאט רכז, שני הובר סקנד גארד.

אין לי בכלל ספק שאם בלאט ג'וניור ירצה ויהיה מחוייב, הוא יקבל צ'אנס בסגל של ליגת העל. להיות שחקן שמקבל דקות בליגת העל? קשה לי. מצד שני אם היו שואלים אותי לפני כמה שנים כששלומי הרוש סיים נוער האם הוא יקבל דקות בהפועל כפר סבא בליגה הארצית, אז הייתי אומר אולי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 9:59 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
לגבי בסיס, הוא לא יעבור את ה-1.80 ככל הנראה. הילד מפותח לחלוטין. יוסיף אולי עוד 2 סנטים. זה לא יספיק בשביל שחקן ליגת על, ליגה לאומית אולי אולי, אבל קשה לי לראות את זה קורה.

בסיס הנ"ל רכז? כי אם כן, אין נפקא מינה כ"כ משמעותית בין 1.75 ל1.80 (לא יודע מה הגובה שלו, אבל לפי התיאורים שלכם זה משהו באזור). אם הוא זריז, חזק ואתלט, זה יותר משמעותי מעוד סנטימטר או שניים בגבהים האלה ובתפקיד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 10:04 am 
מנהל פורום

עמוס, דווקא על בסיס אתה כותב שהוא מפותח לחלוטין?
אם כבר אז מהשלישייה הוא נראה הכי ילד. בעצם גם הובר נראה דיי ילד ורואים שעוד יש לו הרבה להתפתח.

הובר ובלאט אגב נמצאים כבר עכשיו בסגל נבחרת הקדטים ויכול להיות שבקיץ יהיו שחקנים משמעותיים באליפות אירופה של שנתון אחד מעליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 10:28 am 
Sophomore

ודים כתב:
ABC כתב:

בדיוק כתבתי על השיפור הזה בהודעה הקודמת ואני עדיין חושב שהוא לא מספיק אתלט ולעלות גבוה מעל גארדים בגובה 1.80 זו לא חוכמה, אבל חייבים גם לציין לזכותו שהוא מאוד חזק כבר עכשיו.

וסתם בקטע שקצת לא קשור, אבל בעצם מאוד קשור לכל כדורסל הנוער שלנו -
יש אצלינו בב"ש שחקן נוער, שמשחק העונה גם בליגה ארצית, בגובה של אדם אריאל, רק הרבה יותר אתלט, רכז טבעי ומאוד מוכשר ופשוט שחקן יותר טוב מאדם, אבל אין לו סיכוי להיכנס לסגל נבחרת הנוער וחבל.

אתה מדבר על אור אלוש? לא חושב שהוא יותר טוב מאריאל. חוץ מזה שהוא גדול ממנו בשנתיים לא? הבנתי שהוא חריג גיל, ואריאל עדיין בכיתה יא'. דרך אגב, אדם אריאל כבר עכשיו שחקן של 20 נקודות בליגה ארצית בקבוצה של פסגת זאב. אמנם קבוצת תחתית, אבל עדיין מרשים מאוד. גם עדי כהן סבן משחק שם די הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 10:34 am 
Sophomore

אמירוטיץ' כתב:
ודים- השוואה מצוינת, אדם אריאל ושון דניאל, סגרת לי הרבה פינות בראש עכשיו.

abc- לסיים באיזור הקרש זה לא מרשים לשחקן בגובה 1.95, הילדים של היום טיפה יותר אתלטים מהילדים של לפני 5-7 שנים,
במשחק של מכבי נגד האקדמיה של 95 שראיתי, כל ילד בגובה 1.85 בשתי הקבוצות שם יד על הטבעת בסיומת, ויש גם ילדים שמגיעים הרבה מעבר.
זה מן הסתם משחק שמרכז את רוב הכשרונות בליגה, אבל כן נותן כיוון למה שצריך להיות.
משחק נוער שבו יש מאץ'אפ של שני ילדים בגובה 2.05+, ולא נראים כמו גוליבר בארץ הגמדים כי בשתי הקבוצות יש עוד ילדים באיזור ה2.03 ובאיזור החיוג הזה, זה משהו שאני לא בטוח שהיה אף פעם- זה היתרון של האקדמיה.
צריך לציין שבלי האקדמיה ירושלים יכלו להיות באמת קבוצה מפחידה, עם רפי מנקו,יוחאי צוקרמן, אדם אריאל (בלתי עציר בנוער) היה הופך להיות אופציה שלישית! בהתקפה.

בכל אופן לגבי הילד, לעבודה קשה אין תחליף ואם הוא באמת עובד קשה, סיכוי להיות שחקן יש ויש.

גם אדם אריאל יודע להטביע אם לזה אתה מתכוון. בשלב חצי הגמר הוא תפר על אותה מכבי 48 נקודות, מול אותם שומרים בגובה 2 ומשהו (זלמנסון ביניהם) שפשוט לא יכלו לעצור אותו. כתבתי מקודם - זה לא רק הגובה שהוא עולה אליו, זו גם הדרך שבה הוא מסיים. יש לו יכולת מעולה לשים תכדור בטבעת גם מול שחקנים גבוהים ממנו.

ולגבי אופציה שלישית בהתקפה - אין סיכוי. אריאל אופציה ראשונה בכל קבוצה שהוא דרך בה. משהו באופי שלו. צוקרמן ממש לא שחקן מוביל, שחקן משלים קלאסי וקלעי מעולה, אבל לא שחקן שמוביל קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 10:35 am 
מנהל פורום

לא, ממש לא. אלוש משחק במועדון השני בב"ש.
דיברתי על יגאל קופרמן, שהיה הגורם הראשי, אם לא הבלעדי בהעפלה של תיכון מקיף ג' מב"ש לליגת העל לתיכונים.
למזלו הרע הוא אף פעם לא שיחק בנוער לאומית של ממש (השנה קבוצת הנוער שלנו התדרדרה לבית התחתון בנוער לאומית), למרות שהוא משחק בנוער כבר מכיתה ט'.
אם היה, בדיוק כמו שהוא עכשיו, רק בקבוצה בכירה במרכז, אז הוא היה שחקן בסגל נבחרת הנוער ואם היה מגיע לשחק במרכז בגיל צעיר יותר אז היה יכול להיות גם שחקן מוביל בנבחרת הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 10:37 am 
מנהל פורום

למי שנכח ברמלה בזמן גמר הנוער - מה אתם אומרים על תחרות ההטבעות שהתקיימה במחצית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 10:44 am 
Sophomore

אה, קופרמן. גם אותו ראיתי השנה, בבית התחתון. שחקן טוב ומזכיר את אריאל, אבל לא חושב שהם באותה רמה.

לגבי ההטבעות - גם שם היה מישהו מבאר שבע שזכרתי, אבל ההטבעות שלו ממש לא היו משהו. באסון דפק דאנק מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 1:14 pm 
Sophomore

ודים כתב:

חביב ותו לא.
אולי אני מצפה ליותר מדי, אבל היכולות האתלטיות של השחקנים בארץ בכי רע. אני לא מאשים אותם, אני מאשים בעיקר את העיריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 1:27 pm 
Sophomore

גם כאן אתם יכולים "להאשים" את האקדמיה. יש שם כמה שחקנים שמטביעים בצורה הרבה יותר טובה. אחד מהם הוא עוד נציג ירושלמי, מעיין שרגא, שגם זכה בקיץ בתחרות ההטבעות של סטריטבול ירושלים. אתלט ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 3:17 pm 
Hall of Famer

G כתב:
ודים כתב:

חביב ותו לא.
אולי אני מצפה ליותר מדי, אבל היכולות האתלטיות של השחקנים בארץ בכי רע. אני לא מאשים אותם, אני מאשים בעיקר את העיריות.

האמת היא שגם השמירים לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה