סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 1:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 13, 2012 1:24 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
דקות אחרונות פשוט מדהימות בשיקאגו, ולראות מאמן שמשחק את כל ההארכה עם החמישייה השנייה, פשוט תענוג. מהצד השני מי שהפסיד את המשחק הוא הבובה שמיאמי מחזיקה בתור מאמן. בפעם האלף בערך בשנים האחרונות אני רואה קבוצה בפיגור שלוש משווה עם שלשה בשניות האחרונות. כל פעם מחדש אתה שואל את עצמך למה לעזאזל לא עשו עבירה, נזכר באגדה האורבנית שבליגה הזאת לא עושים עבירות כאלה כי ״שחקנים יכולים להתרומם בעשירית שנייה ולקבל 3 זריקות עונשין, ופוטר אותה כמובן כשאתה יודע שראית אלף שלשות שוויון, אבל לא יכול לדלות מהזיכרון אפילו פעם שקבוצה עשתה עבירה וחטפה על זה 3 עונשין, או להתאמץ מאוד למצוא קבוצה שהלכה לקו והחטיאה בכוונה את השנייה ולקחה את הריבאונד וקלעה את ההזדמנות הנוספת. ווטסון הוכיח את זה מצויין, הרבה הרבה יותר פשוט לקלוע שלשה עם יד על הפנים מאשר לקחת ריבאונד התקפה אחרי עונשין כשהמגינה מוכנה. אין דבר יותר טיפשי מזה בליגה. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 13, 2012 2:34 pm 
Hall of Famer

נראה לי שכאן המקום לציין ששנה שעברה בעונה הרגילה, הספרס היו אף יותר טובים מאשר השנה. כשיגיע הפלייאוף, נראה אם נחיה. אבל אני לא יודע אם אפשר להגיד שהמאזן שלהם בעונה הרגילה מפתיע במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 13, 2012 3:01 pm 
Hall of Famer

תותח, לא אמרתי שמגיע יותר. אמרתי שאני מניח שיתנו לפופ. נורטון, זו נקודה מעניינת. אני מניח שהתפיסה היא שסן אנטוניו הפתיעה כי שוב הספידו אותם בטרם עת ודיברו על סוף הדרך של דאנקן והחברים אחרי הסדרה עם ממפיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 13, 2012 7:06 pm 
Junior

סן אנטוניו מפתיעה כי הכוכב הראשי שלה, דאנקן נותן מספרים נמוכים השנה בהשוואה לכל הקריירה שלו, כי ג'ינובילי, שנחשב לכוכב השני שלה היה פצוע בחלקים נרחבים של העונה, כי העונה הזו עמוסה במיוחד וההנחה היא שזקנים יתקשו עם העומס ואין מספיק זמן ללמד צעירים.
אז פופ הצליח לא להעמיס את הכוכבים, לפתח את הצעירים ולאמן אותם, להתאים את השיטה כדי שתתאים לסגל, ולשמור על יציבות לאורך רוב העונה במערב שהוא יותר קשה.

באיזה שלב פורטלנד מזמינים מגרש שדים? או יותר חשוב צוות רפואי שיודע מה הוא עושה? אני חושב שבשלב מסויים ההשפעות הסביבתיות הופכות להיות בלתי ניתנות להכחשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 13, 2012 9:17 pm 
Hall of Famer

פוציץ' כתב:
רק אני חושב שמאז אותה אליפות יחידה, וויד נהיה אוברייטד בטירוף?

אני חושב שזה רק אתה, בעצם אני בטוח. עונה אחרי האליפות הוא נתן חצי עונה אפילו יותר טובה מעונת האליפות, רק כדי להיפצע במהלכה ולחזור מוקדם מדי לקראת הפלייאוף. מה שאנשים זוכרים זה את הסוויפ מול שיקגו, סדרה בה ווייד שיחק פצוע. מה שאנשים לא זוכרים זאת היכולת המדהימה לפני הפציעה. העונה הבאה הייתה באמת עונה רעה של ווייד ובעיקר של ההיט שעשו טנקינג ללא בושה (ומגיע להם מייקל ביזלי על כך. תאר לך שההיט היו לוקחים את קווין לאב או את ראסל ווסטברוק במקומו?). הוא שוב החמיץ חצי עונה בשל פציעה והמשך העונה היה במסגרת הטנקינג והחזרה לשלמות מהפציעה. ובאמת העונה הבאה הייתה חזרה לשלמות, כשווייד נתן עונה אישית בקליבר MVP. בסוף אותה עונה הוא לקח סגל מוגבל לחלוטין למקום 5 במזרח (מייקל ביזלי הרוקי היה הקלע השני, יודוניס האסלם היה השחקן מספר 2 בקבוצה אחרי ווייד). עונה אח"כ ווייד נתן סתם עונה גדולה וההיט אפילו שיפרו את מספר הניצחונות שלהם עם אותו סגל מוגבל. בעונה שעברה לי באמת לא היה ברור מי השחקן היותר חשוב להיט, לברון או ווייד.

ווייד מאז שהגיע לליגה הוא בטופ 10 של השחקנים. למעט פלייאוף האליפות הוא לא קיבל את ההכרה כמועמד לתואר השחקן הטוב ביותר בעולם, כפי שהוא שיחק לפרקים ותמיד כאשר היה בריא העמיד מספרים מעולים. לא רואה איפה הוא אוברייטד. אם כבר אני חושב שהוא אנדרייטד במקצת.

לגבי המשחק הלילה. עומר אשיק הוא שחקן מאד מאד חכם. כשהוא בא לעזרה או כמעט לא משתמש בידיים, אלא רק בגוף. אבל, וזה אבל גדול, הייתה לי הרגשה שאשיק קיבל היתר חופשי מהשופטים להשתמש בגוף שלו בצורה שכל שחקן אחר היה מקבל עליה שריקה אחרי שריקה. הוא לא שולח ידיים, הוא שולח את כל הגוף שלו אל תוך השחקן המתקיף.

מיאמי, כמעט כמו כל פעם שאני רואה אותם העונה מאד אכזבה אותי. כמעט כמו כל פעם שאני רואה אותם המאכזב הראשי היה כריס בוש. בוש לא היה פעם הגו טו גאי של קבוצה עם 25 נק' למשחק? הוא לא היה זה שמקבל כדורים בבידודים ויודע להשיג מהבידודים הללו סלים? במיאמי הוא הפך ליודוניס האסלם משודרג אתלטית בהתקפה (אמן ובהגנה הוא היה 50% מהשחקן שהוא האסלם, ההיט היו זוכים בקלילות באליפות). אפילו בדקות שבו בוש שיחק עם הסקנד יוניט ללא לברון ו-ווייד, היה נדמה שהוא עדיין הרול פלייר שחי על הזריקה מבחוץ אחרי הפיק אנד רול.

הדבר המעניין ביותר שראיתי במשחק הזה, שספולסטרה חוזר לתוכניות לפני פתיחת העונה שעברה. חמישיה שכוללת את בוש והאסלם בעמדות הפנים ובנוסף דקות משמעותיות לקו אחורי שכולל את לברון, ווייד ומייק מילר ללא רכז. הבעיה עם הקו האחורי הזה שהקלע מייק מילר, עדיין לא קולע בשיט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 13, 2012 9:36 pm 
Senior

נראה לי שאם מיאמי לא תיקח אליפות אפשר להגיד שלום לבוש ואריק ספולסטרה, האחרון לא יזכה לחסד שהוא קיבל אחרי הגמר האחרון, ובוש יעבור בטרייד. אהבתי דווקא את היכולת של בוש בפלייאוף. ספולסטרה משום מה לא מושמץ פה כמו ויני דל נגרו למרות שהוא מאמן ברמתו בערך. לא יכול לראות איך קבוצה עם הכישרון ההתקפי הכי גדול בליגה משחקת כדורסל בידודים חסר מעוף. אפילו ב-NBA2K זה כבר נראה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 13, 2012 10:53 pm 
Freshman

הלוואי ופט ריילי יהיה המאמן... :|

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2012 12:07 pm 
Freshman

היה פה דיון לא מזמן על כך שהפסיקו לשרוק לוייד את כל העבירות שפעם הוא היה סוחט בדרך לסל.
אמנם ראיתי רק מחצית שנייה, אבל שמתי לב שזריקות העונשין הראשונות שלו היו בסוף הרבע האחרון אם אינני טועה.
היו לא מעט מהלכים שלו, כולל סלים ברבע האחרון שנכנסו למרות עבירות גוף של אסיק או ידיים של גיבסון.

בלי קשר המשחק של מיאמי באמת נראה רע התקפית, כל אחד שהוא לא לברון או וייד מפחד לזרוק (פרט לחצי מרחק המרגיז של בוש). דווקא כשמיאמי מובילים בבטחה, המשחק שלהם נראה שוטף וקבוצתי יותר, אבל איך שהם נכנסים למגננה מתחילה טקטיקת האחד על חמש שבד"כ לא עובדת לאורך זמן.
בוש נראה כמו הצל של עצמו מלפני שנתיים ויותר, מילר מוגבל מאוד מבחינה אתלטית לכן לא מגיע לכלום בהתקפה, בטייה לא מנסה יותר מדי וכל השאר פשוט נראים כלא רלוונטיים במשחקים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2012 12:27 pm 
Junior

זה סימפטום של קבוצה ללא רכז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2012 2:35 pm 
Senior

או ללא מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], doron_ke, Google [Bot], גמליאל, מנחם ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: