סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 12:11 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 8:36 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
התותח המפוברק כתב:
קורי ברואר עם רבע חמישי מטורף תופר כל זריקה ומקנח עם דאנק במתפרצת. כיף לראות את ברואר מצליח, שחקן שאהבתי בפלורידה ולא כ"כ השתלב עד כה בליגה.

חמישה רבעים עד שהצליח להטריף את עצמו? סחטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 8:40 am 
Sophomore

Joav כתב:
קצת אבסורד לדבר על מקזז לו את הכבוד וכדומה. הבנאדם רוצה לנצח ולא מעניין אותו הכבוד שמתקזז או לא. רק אוהדי כדורסל חושבים במונחים כל כך לא רלוונטים.

מסכים לגבי הכבוד.
ונגיד שכן היה אכפת לו איך בכלל אתה משווה? בינינו כולם יודעים שאם קובי היה משחק ורוצה לקלוע 32 הוא היה קולע.הוא פאקינג ויתר על תואר "מלך הסלים".
פה מדובר על משחק חשוב (שאני אמנם מסכים שהיה גמור, אבל קובי זה קובי) משחק פלייאוף, משחק שאם אתה מפסיד (ואתה תפסיד והם באמת הפסידו) אתה מגיע למשחק הכרעה שהפסד בו ואתה בחוץ) אז לא, זה לא קיזז את הכבוד, אם קיים מושג כזה בכלל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 8:47 am 
Junior

אגב, הצחיק אותי ששימי ריגר הכריז שוב ושוב שסטיב בלייק נותן עונה ענקית, העונה בלייק עם 5 נק' בפחות מ38% ו33.5% מה3.

ומעניין ששימי לא הזכיר פעם אחת במשחק את אהובו גאסול. 1-10 מהשדה 3 נק' ו3 ריבאונד. לא רוצה לחשוב מה יקרה כשהוא יפגוש קו קדמי רציני יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 9:05 am 
Sophomore

FLASH כתב:
אגב, הצחיק אותי ששימי ריגר הכריז שוב ושוב שסטיב בלייק נותן עונה ענקית, העונה בלייק עם 5 נק' בפחות מ38% ו33.5% מה3.

ומעניין ששימי לא הזכיר פעם אחת במשחק את אהובו גאסול. 1-10 מהשדה 3 נק' ו3 ריבאונד. לא רוצה לחשוב מה יקרה כשהוא יפגוש קו קדמי רציני יותר.

לא מבין את הזילזול בקו הקדמי של דנבר...אבל...
גאסול עם משחק עלוב, אבל היי העיקר ה6-24 של קובי...

אגב שימי ריגר, בעסק הפרשנות/שדרנות הישראלי הכ"כ עלוב, הוא מצליח להתעלות על כולם... אבל היי, העיקר "רק רשת"...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 9:14 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
נו, ראבאק. אני עם פלאש כאן. אין מה לבוא בטענות לקובי. גם אם יש 5% סיכוי בתחילת הרבע שאפשר לנצח את המשחק הזה אז צריך לפחות לנסות. בכלל יש לו פלייאוף מכובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 9:16 am 
Hall of Famer

זהו, שהאחוז הזה עומד יותר על אזור ה-0.001%

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 9:20 am 
Sophomore

רק לציין שאני לא בא בטענות לקובי (אף פעם ;) )
קובי נשאר בגלל שהוא קובי (וגם פול למשל היה עושה אותו דבר) (בעצם הוא נשאר כי הוא רוצה לקלוע עוד נקודות לא?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 9:26 am 
Senior

ממש, ממש לא. הסיכוי די קטן אבל הוא ממש לא זניח, וכל רבע הוא סיפור משלו. בודקים 3-4 דקות אם אפשר לעשות את זה ואז מוציאים אותו. חוץ מזה כמו שסימונס אמר אולי הוא ידביק את השחקנים של דנבר בוירוס :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 9:40 am 
Junior

לא רואה איך עוד 4 דקות ברבע הרביעי הופכות את בראינט שוב לאישו. הוא משחק מצוין.

פשוט מדהים איך בשתי המחציות, דנבר פותחת בסערה פער גדול בפתיחת המחציות למרות שיש ללייקרס יתרון מובהק בחמישיה עם קובי בקו האחורי וביינום-גאסול מול מוזגוב-פאריד. אמורה להיות שליטה של LA עד שהספסל נכנס, אבל דנבר פתחו היום את המחצית הראשונה ב13-0 ובפתיחת המחצית השניה, נצחו ב13 ברבע השלישי , וגם במשחק הקודם בסטייפלס החמישיה של דנבר שלטה. מדהים, נוקאווט מוחלט של ג'ורג' קארל על בראון.

chaiel49 כתב:
לא מבין את הזילזול בקו הקדמי של דנבר...

גאסול נשמר ע"י פאריד או הרינגטון שנמוכים ממנו בראש, לפני שנתיים הוא היה עושה עליהם 25 + 10. בלי שגאסול נותן אופציה שלישית סבירה עם 15-16 נק' הסיכוי מול OKC הוא אפס בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 9:44 am 
Sophomore

עמוס, הסיכוי קטן למרות שקובי כן יכול פתאום לתפוס רבע עם 20 נקודות וכו' וכו'...
אני בגישה של לוותר על המשחק ולקחת את הבא בטוח...

פלאש, פאריד (קצת בדומה לאוונס מהקליפס) הוא פאקינג חיה רעה שישגע לך ת'מח! נמוך בלי כישרון אבל לא סתם הוא הגניבה של הדראפט...
כמו שמישו הזכיר פה ובאתי לרשום בעצמי, הוא נחסם, תפס את הכדור, איבד את הכדור, שוב גנב אותו ואיכשהוא עוד שם סל...לא זכורים לי הרבה מקרים כאלה, פאריד טיפוסי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 9:52 am 
Junior

גאסול בשיאו היה אוכל אותו. לדוגמא בסדרה הקודמת מול דנבר, השומר של גאסול היה קניון מרטין-מהזן של פאריד ושומר מצוין, וגאסול קלע 17.5 נק' ב63%, ו12.3 רב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 10:05 am 
Senior

וואו איזה כיף. בהצלחה בגיים 7 לנאגטס, קבוצה שכיף לראות. גאסול חזר להיות הנקבה מהפלייאוף הקודם עם סדרה פתאטית של 11 נקודות למשחק ב-41% מהשדה. שימשיך ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 10:13 am 
Senior

הבעייה המרכזית לדעתי אצל גאסול זה המעבר לפאוור. בסנטר ליד אודום הוא פרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 10:29 am 
Sophomore

היית חייב להזכיר את זה? עכשיו הרסת עוד ת'רד NBA...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 10:34 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
השומר של גאסול היה קניון מרטין-מהזן של פאריד ושומר מצוין.

לא נכנס למה כן או לא הוא קניון מרטין, אבל לדעתי לא דומה לזן של פאריד. פאריד מבחינת האופי (ושוב, א-ו-פ-י, ולא יכולות כדורסל) דומה יותר לג'ואקים נואה ובן וואלאס לדעתי. שחקן בראש ובראשונה של אנרגיות. לפעמים האנרגיות האלה מגיעות דרך חיבור קבוצתי, לפעמים דרך הרצון להוכיח את עצמו לאחרים. מרטין בדאסס קשוח, אבל לא מהסוג הזה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 10:37 am 
Hall of Famer

chaiel49 כתב:
פלאש, פאריד (קצת בדומה לאוונס מהקליפס) הוא פאקינג חיה רעה שישגע לך ת'מח! נמוך בלי כישרון אבל לא סתם הוא הגניבה של הדראפט...
כמו שמישו הזכיר פה ובאתי לרשום בעצמי, הוא נחסם, תפס את הכדור, איבד את הכדור, שוב גנב אותו ואיכשהוא עוד שם סל...לא זכורים לי הרבה מקרים כאלה, פאריד טיפוסי...

אני די מחבב את רג'י אוואנס, אבל איפה הוא ואיפה פאריד מבחינת כשרון. לא שפאריד נורא מוכשר התקפית, אבל אי אפשר לזלזל בשחקן שקולע דאבל פיגרס במעל 50% בעונת הרוקי, גם בעונה הרגילה וגם בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 11:01 am 
Sophomore

דיברתי על ההגנה על גאסול ולמה גאסול משחק כמו %$^%..."חיה רעה שמטריף לך ת'מח"...
וכן, פאריד יותר מוכשר מאוונס התקפית (קצת קשה לא להיות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 11:42 am 
Hall of Famer

היו במשחק הזה 2 תמונות לפנתיאון. אחת של שחקן ספסל של הלייקרס שתפס את הראש אחרי עוד סל של לאוסון. התמונה השניה הייתה של פסק זמן לייקרסי, כשכל השחקנים מתגודדים סביב מייק בראון, חוץ מ...אנדרו ביינום שיושב לו בצד לא מעוניין.

נחמד לראות שבעולם כל כך משתנה ודינמי דבר אחד נשאר קבוע ללא שינוי - ההגנה של הלייקרס על הפיק אנד רול שערורייתית.

כיף היה לראות את קורי ברוואר במוד השחקן המצטיין של הפיינל פור.

אני לא יודע אם ההחלטה של קובי להישאר בתחילת הרבע הרביעי הייתה חכמה. הוא שיחק דקות ארוכות ברבע השלישי והיה נראה שהוא מאד עייף. גם אם הוא היה מנהיג חזרה מסויימת בדקות הראשונות של הרבע הרביעי, אז היה נגמר לו הכוח בהמשך הרבע. אני חשבתי שהדרך הנכונה היא לתת לספסל לשחק את הדקות הראשונות של הרבע ואז אם יש סימנים של חזרה, להחזיר את קובי שינהיג קאמבק מלא.

דבר אחרון, מסכן קובי. הוא נותן משחק הירואי עם מצב רפואי שכנראה היה משבית את רוב שחקני הליגה, או לפחות מחסל את הסיכוי שלהם לתת משחק נורמלי. כמו האיש שהוא כל כך רוצה להידמות לו. רק הבדל קטנטן. במשחק ההוא של מייקל זה נגמר עם אליפות הירואית. פה זה נגמר עם תבוסה משפילה. דרך אגב, זאת לא ביקורת על קובי, מה שהוא עשה הלילה היה יותר ממדהים. פשוט מייקל היה רק אחד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 11:59 am 
Senior

אולי ההבדל זה שמייקל באותו מצב היה עושה מביינום קציצות. גם בזה לא יודע אם אפשר להאשים את קובי, יותר את העובדה שהמעמד של ביינום כאנטצ'בל ויקירו של ג'ים באס מתחיל אשכרה לפגוע בקבוצה (אם כי למייקל כנראה לא היה אכפת מדברים כאלו גם, הוא היה בכל זאת לועס את ביינום).

ד"א אין קיץ טוב מזה מלחפש טרייד על ביינום על הווארד. עקב העלייה בערך של ביינום והירידה בזו של הווארד בגלל הפציעה, זה יכול להיות אפילו טרייד סטרייט-אפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 12:06 pm 
Junior

פאריד שחקן אנרגיות מטורף בהתקפה וריבאונדר נהדר. לא חושב שההגנה שלו היא מה שעוצרת את גאסול. בשתי הפלייאופים האחרונים גאסול עשה במכנסיים מול כל שומר שיהיה מולו: קארל לנדרי, דירק ועכשיו פאריד והרינגטון. בשנתיים של הריפיט פאו היה טוב בכל סדרה, כולל מול שומרים כמו גארנט וקניון מרטין. כיום הוא לא מסוגל ליצור מול שחקנים כאלה כי הוא לא אגרסיבי ופשוט הרבה יותר מדי כבד ואיטי לפאוור פורוורד, גאסול המזדקן מתאים לשחק סנטר (מצד שני זה אומר שבהגנה הצבע יהיה טיילת), ולראיה עונת 2010/2011 שלו: ביינום היה פצוע וגאסול שיחק סנטר בחודשיים הראשונים ורשם מספרי קרירה (משהו כמו 22 + 12), מיד כשביינום חזר המספרים של גאסול נחלשו מאוד עד שנעלם לגמרי בפלייאוף. בקיץ כמדומני אמרו שהוא שיחק טוב בנבחרת ספרד, כסנטר.

עמוס לב, אני לא חושב שלקובי היה נגמר הכוח ברבע הרביעי כי בדר"כ, במיוחד במשחקי פלייאוף של קלוז-אווט/משחקי חוץ הוא מוציא כוחות משום מקום, מבחינת כושר גופני האיש תופעה כמו ג'ורדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 12:21 pm 
Freshman

אם הייתה התלבטות כמה אפשר לסמוך על ביינום לדעתי זה נגמר סה"כ ביינום שחקן התקפה טוב אבל לא יציב ומוסר גרוע מדאבל ושחקן שעושה הגנה מזוויעה ולא טורח להתאמץ אפילו - אני באמת חושב שלמרות הסדרה המזוויעה של גאסול עדיף לבאס לעשות טרייד על ביינום, משהו כמו: ביינום+היל+גודלוק תמורת הווארד(לא יודע עד כמה הטרייד הגיוני אני לא בדיוק יצירתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 12:36 pm 
מנהל פורום

FLASH כתב:
לואסון שחקן. בהחלט טופ 10 בעמדתו.

מצד שני, כל פעם שדנבר עושים חסימה זה הופך ל2 מול 1 (ועוד אחד שנחסם בדיוק) היות וביינום וגאסול מעדיפים לעמוד בצבע מאשר לצאת על הגארדים.

בראון נזכר לקחת טיים אווט ב25 הפרש.

בהתחשב בזה שיש טופ-7 ברור ומוגדר בליגה (רוז, רונדו, ווסטברוק, נאש, פול, דרון, פרקר) לא הייתי ממהר לסגור אותו כטופ 10.
אחריהם יש חבורה שנמצאת פחות או יותר באותה הסקאלה, מי קצת יותר ומי קצת פחות (לואסון, ג'נינגס, קונלי, טיג, הולידיי, נלסון, אירווינג, אגוסטין, ג'ק ואולי אפילו לין ורוביו ובטח שכחתי כמה).

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 12:56 pm 
Senior

אם גאסול לא מסתדר עם שחקן אנרגיה כמו פאריד, איך הוא בדיוק היה מסתדר עם סנטרים מאסיבי כמו פרקינס לדוגמא? גם בנבחרת, ד''א הוא תיפקד כפאוור( מארק הוא בשום פנים ואופן לא פאוור ופורוורד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 1:17 pm 
Senior

כן אבל הם לא משחקים הרבה ביחד אלא לרוב מחליפים אחד של השני. ודוקא עם עצים כמו פרקינס מאד קל לו להסתדר כי הוא זריז מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 1:19 pm 
Junior

עודד וולפסון כתב:
FLASH כתב:
לואסון שחקן. בהחלט טופ 10 בעמדתו.

מצד שני, כל פעם שדנבר עושים חסימה זה הופך ל2 מול 1 (ועוד אחד שנחסם בדיוק) היות וביינום וגאסול מעדיפים לעמוד בצבע מאשר לצאת על הגארדים.

בראון נזכר לקחת טיים אווט ב25 הפרש.

בהתחשב בזה שיש טופ-7 ברור ומוגדר בליגה (רוז, רונדו, ווסטברוק, נאש, פול, דרון, פרקר) לא הייתי ממהר לסגור אותו כטופ 10.
אחריהם יש חבורה שנמצאת פחות או יותר באותה הסקאלה, מי קצת יותר ומי קצת פחות (לואסון, ג'נינגס, קונלי, טיג, הולידיי, נלסון, אירווינג, אגוסטין, ג'ק ואולי אפילו לין ורוביו ובטח שכחתי כמה).

אני חושב שעל סמך העונה הנוכחית, קונלי צריך לקבל הכרה גדולה יותר. הוא היחיד מבין הרשימה שמשלב יכולת סקורינג טובה עם ניהול משחק טוב. הולידיי, לטעמי, זה השחקן שהכי קרוב אליו מבחינת האלמנטים האלו ברשימה שציינת, אבל הוא מתקשה לשלב את שניהם בתוך משחק נתון. או שהוא מפציץ ומשאיר את שאר השחקנים בצד או שהוא נכנס לרוח נדיבות מבחינת מסירות.
קונלי עשה עונה מעולה, בפליאוף היד עוד לא ננעלה לו על המטרה ואני חושב שזו גם אחת הסיבות שממפיס עוד לא ממש מצאה את עצמה בסדרה מול הקליפרס. נקווה שיקרה הלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, עמוס לב ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה