סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 11:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מאי 17, 2012 8:23 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
doron_ke כתב:
איזה קשקוש עלוב.

לקחו את החולצות שקיבלו ולבשו אותם.

אפילו אני שהייתי במגרש לא שמתי לב לזה ולא הסתכלתי על זה.

תמשיכו לחפש שטויות. זה מוציא אתכם, וכן פאתטיים (וככה כותבים את, מר אורן. זה פחות פתטי).

אין לך מה לכעוס.
זו שלקבוצה שלך יש היסטוריה בלחגוג הישגים לא להם, לא צריך לגרום לך להתגונן.
הייתם פאתטיים אז, כנראה שהתחלואות האלו הכו שורשים גם בפרויקט כל-כך יפה כמו זה. נו, שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 17, 2012 8:37 am 
Junior

אורן כתב:
גינות מיכאל כתב:

[למרות שמבחינת עברית תקנית אין חוקים "אמיתים" למילים מתורגמות, אבל בנוהל זו טעות רגילה.]

אה?

הביטוי "עברית תקינה שיש לה חוקים" בעייתי כשלעצמו, אבל אם מכירים בכך שיש כאלה, הרי שבוודאי שיש כללי תעתיק -
http://hebrew-academy.huji.ac.il/hahlat ... /ATAR2.pdf

הכלל הבסיסי אומר שתתעתק את המילה בצורה שתאפשר למילה המתועתקת להיות הכי קרובה לדרך שבה המילה נהגית בשפת המקור. באנגלית H מבוטאת כה' שלנו.

סעיף ב' לחוקה אומר אמנם שאין למדים מאורן לאורן אבל יש גם חריגים. בכל אופן ההתרעמות שלך על הפתטיות, קצת פאתטית.

בכל מקרה קרלוס טבז מודה לך מאוד על הרעיון שככל הנראה גם יהיה כתב ההגנה שלו בקשר לשלט שהוא נשא*, "קיבלתי מאוהד בלי לראות מה כתוב בו". (איזה פאתט, הוא היה צריך לדעת מה כתוב בשלט, לעומת שחקני אוסישקין המסכנים שבלהט החגיגות לא יכלו לקרוא שהם כבר זכו לתואר הנכסף שי-ם מחכה לו כ"כ הרבה, וזאת מבלי לפטר אפילו יו"ר אחד והכל בצלחת ממתכת אמיתית.)

*תקציר האירועים לשאינם בקיאים: קרלוס טבז שחקנה של הסיטי הניף בחגיגות האליפות של קבוצתו שלט שקיבל מאוהד ובו נכתב "נוח על משכבך בשלום פרגי" (תגובה לדברי פרגוסון שאמר (אאל"ט)כי סיטי לא תזכה באליפות כל עוד הוא חי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 17, 2012 8:52 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא מבין את ההאשמות כלפי הפועל תל אביב במקרה הזה.

עם הצלחת של שאול זה היו יזום ומכוון. במקרה הזה מסתבר שאיגוד הכדורסל חושב שאלופת הליגה השנייה ראויה לתואר אלופת ישראל, ואז הם מחלקים חולצות הולמות. מי שפאתטי כאן הם אך ורק האיגוד. אלא אם לגמרי לא הבנתי את הסיטואציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 17, 2012 9:14 am 
Hall of Famer

doron_ke כתב:
איזה קשקוש עלוב.

לקחו את החולצות שקיבלו ולבשו אותם.

אפילו אני שהייתי במגרש לא שמתי לב לזה ולא הסתכלתי על זה.

תמשיכו לחפש שטויות. זה מוציא אתכם, וכן פאתטיים (וככה כותבים את, מר אורן. זה פחות פתטי).

אפילו אתה שהיית במגרש לא שמת לזה לב? אז תגיד, זה משנה את כל התמונה.

בקיצר,מה לעשות שזה מגוחך להסתובב עם חולצות "אלופת המדינה 2012"? זה מגוחך אגב לא בגלל שזה דווקא הפועל ת"א שהשלימה הישג יפה מאוד לאור הקמתה מחדש. זה מגוחך באותה מידה עם החולצות של גליל עליון בליגת הנשים (מה שנאומוסקי ציין) וזה היה מגוחך באותה מידה גם אם באר יעקב הייתה מנצחת בסדרה והולכת עם החולצות הללו, הגם שאיגוד הכדורסל נתן אותן. הייתי מצפה מהן לא לשתף פעולה עם השטות הזו שרק מגחיכה אותן (בטח אם אני הפועל ת"א שיש לה היסטוריה בעניין בגלל אותה חגיגה מפגרת ב-2005).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 17, 2012 9:37 am 
Hall of Famer

גינות מיכאל כתב:
אורן כתב:
גינות מיכאל כתב:

[למרות שמבחינת עברית תקנית אין חוקים "אמיתים" למילים מתורגמות, אבל בנוהל זו טעות רגילה.]

אה?

הביטוי "עברית תקינה שיש לה חוקים" בעייתי כשלעצמו, אבל אם מכירים בכך שיש כאלה, הרי שבוודאי שיש כללי תעתיק -
http://hebrew-academy.huji.ac.il/hahlat ... /ATAR2.pdf

הכלל הבסיסי אומר שתתעתק את המילה בצורה שתאפשר למילה המתועתקת להיות הכי קרובה לדרך שבה המילה נהגית בשפת המקור. באנגלית H מבוטאת כה' שלנו.

סעיף ב' לחוקה אומר אמנם שאין למדים מאורן לאורן אבל יש גם חריגים. בכל אופן ההתרעמות שלך על הפתטיות, קצת פאתטית.

אמממ...
מה?

(הבנתי נכון? הודעתך ממוענת לדורון?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 17, 2012 9:50 am 
Freshman

כמו הקוף, אני גם סבור שהפועל תיתן עונה יפה כבר בשנה הבאה.
אני מאמין שהם יידבקו בצביון הישראלי ולא יגררו להביא המון זרים בשקל (או שניים).
אני מאמין שלשחקנים ישראלים יש משקל סגולי גבוה יותר מהרמה המקצועית שלהם ולו רק בגלל המחויבות הגבוהה לעומת הזרים שכירי החרב...

גם מבחינת התקציב אני מאמין שהם יהיו לפחות במקום טוב באמצע אם לא יותר.

וכמו שכבר אמרו - כל הכבוד להם, אני מוריד את הכובע על המהלך שהם עשו בשנים האחרונות. צריך הרבה חזון דרך ואנרגיות כדי לעשות את זה.

:bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 17, 2012 10:26 am 
מנהל פורום

בתור אוהד נייטרלי לגמרי אני לא מבין פה את הטענות כלפי הפועל ת"א.
האיגוד מחלק חולצות עם אותו כיתוב לכל קבוצה שזכתה בליגה שלה:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
רק שהפעם אף אחד שם כנראה לא חשב שבמקרה של זכייה באליפות ליגת המשנה הכיתוב "אלופת המדינה" הוא קצת דבילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 17, 2012 10:31 am 
Junior

שאתה רואה זאת היום זה בהחלט מגוחך, אמש אף אחד לא שם לב לזה.

תשובה לאבימל: ארז חתם שנה שעברה ל-3 שנים.

עכשיו מחפשים חלום חדש, אליפות אדומה או שלום עולמי, מה שיבוא קודם...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 17, 2012 10:39 am 
Hall of Famer

מבט לעונה הבאה מבחינתה של הפועל ת'א. יחד עם הרציקוביץ' מדברים שם על תקציב מעל הממוצע בליגה:בסביבות ה7-8 מיליון שקל.

ארז אדלשטיין חתום גם לעונה הבאה ולדעתי הוא ימשיך עם חלק מהסגל הישראלי(שרובו חתום גם כן לעונה הבאה):

מתן נאור (שזו קדנציה רביעית מוצלחת שלו עם ארז) ,יונתן השוודי-ישראלי שמבחינת פםוטנציאל הוא יותר טוב מלא מעט שחקני פנים ישראלים בליגת העל,גל איתן וכנראה גם בר טימור(או קורי כאר) . לדעתי 2 הזרים ישוחררו (או לפחות אחד מהם).ינסו להחזיר את מאיר טפירו ואולי גם את יניב גרין ששניהם שחקני חופשיים וארז ינסה למצוא 3-4 זרים ברמה סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 17, 2012 11:57 am 
Junior

למביני עניין, מה מצבו הפיזי של מתן נאור? יכול לתרום 15-20 דקות אינטנסיביות, טובות בליגה הבכירה?
בזיכרון העמום שלי הוא חווה איזה פציעה העונה או בעונה הקודמת וגם עכשיו הוא לא בשיא בריאותו ממה שאני הבנתי.
מישהו יכול לאמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 17, 2012 12:56 pm 
Junior

נאור שנה שעברה שבר את עצם הבריח (מילר לא בכוונה). השנה הוא לא היה פצוע בכלל בעוד שנה שעברה הפסיד די הרבה משחקים בגלל מתיחות וכד'.
יכול לתת כמה שצריך בליגת העל. שיבק צריך אותו בנבחרת.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 17, 2012 1:29 pm 
Junior

תיקון טעות.

השנה נאור הפסיד משחק אחד (שטף דם ברגל)

ורק עכשיו אושר רשמית מפי הנהלת הקבוצה: (חבר הנהלה בשדים) "מתן שיחק במשך כל משחקי הפלייאוף עם אצבע שבורה ולא סיפרנו את זה כדי שלא יפגעו בו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 17, 2012 1:39 pm 
Hall of Famer

יש דרך להעלות את ארז לליגת העל בלי הפועל ת"א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 8:03 pm 
Hall of Famer

בינתיים היו כמה אוהדי הפועל שכמובן החליטו שאי אפשר בלי קצת כתובות שואה בליל החגיגות באוסישקין. ממה ששמעתי (מקווה שזה נכון) אוהדים אחרים של הפועל מחקו את רוב הכתובו וטוב שכך. מקווה מאוד שכל ענייני השואה/נאצים וכו' יהיו מחוץ לעסק עונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 8:13 pm 
Junior

זה עוד רחוק ותלוי במיליון ואחד פרמטרים, אבל אני בהחלט חושב שהבסיס הישראלי של הפועל צריך להמשיך בליגת העל. היחיד שיש לי ספק לגביו כשחקן מוביל זה קורי קאר אבל האימפקט שלו על הקבוצה ממה שהבנתי חורג מגבולות הפרקט. אם הקבוצה תצליח להביא וטרן שגם יכול לתרום מקצועית כשחקן מוביל בליגת העל, אולי אפשר לוותר עליו. מאיר טפירו זה כמובן החלום הרטוב.

מתן נאור שחקן חמישיה לגיטימי לחלוטין וגם יהיה כזה סביר להניח עם החוק הרוסי. היתר - איתן, טימור ושולדבראנד זה צוות ישראלי מסייע סביר בהחלט. עוד שלושה זרים לחמישייה ואחד לספסל (ואולי הכי חשוב בליגה שלנו - מאמן מהיותר טובים בארץ) ויש לך סגל.

להפועל יש שני יתרונות מרכזיים והם המאמן שלה, כאמור וכמובן הקהל. אם הם יפגעו טוב בזרים אז יש קבוצה שתדבר חזק כבר בעונה הבאה, נקווה מתוך רבות, בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 29, 2012 4:57 pm 
Junior

הפועל לא הסכימה לתנאים דל הרציקוביץ. המו"מ הופסק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 29, 2012 5:51 pm 
Senior

האמת, מהלך מפתיע. וויתרו על הרבה כסף שהוא היה מוכן כנראה לשים בשביל העקרונות שלהם כמועדון ועל זה צריך להוריד את הכובע בפניהם (כנראה שאף מועדון אחר לא היה עושה אותו הדבר). אני גם מניח שהם מרגישים מספיק מבוססים כלכלית עם יכולות בשביל להעמיד קבוצה שהם לא "חייבים" את הרציקוביץ.

נראה האם עכשיו הרציקוביץ הפגוע (אני מניח שהוא פגוע מזה שמועדון שהוא אוהד לא רצה אותו) יחליט בכל זאת להישאר בבקעה ולהתמודד עם הפועל ת"א במגרש או לקחת איזה פסק זמן מהכדורסל. בטוח שאמסלם כבר התחיל בהפעלת הלחץ להישאר בכל זאת בבקעה עוד עונה ושנסיונות סולחה עם העירייה יתחילו בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 29, 2012 7:07 pm 
Junior

בתנאים שדורון העמיד, לא היה סכוי להגיע להסכם. אמסלם לא היה סלע המחלוקת, כי זה פשוט לא הגיע אפילו לכדי מו"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 29, 2012 7:11 pm 
Junior

Red Sumo1 כתב:
אמסלם לא היה סלע המחלוקת, כי זה פשוט לא הגיע אפילו לכדי מו"מ.

מה הקשר בין מה שכתבת למה שכתב קודמך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 29, 2012 8:24 pm 
Junior

שוויק1 כתב:
Red Sumo1 כתב:
אמסלם לא היה סלע המחלוקת, כי זה פשוט לא הגיע אפילו לכדי מו"מ.

מה הקשר בין מה שכתבת למה שכתב קודמך?

מי אמר שיש קשר. ביומים האחרונים רצו שמועות שסלע המחלוקת העיקרי זה רצונו של הרציקוביץ להביא את מוטי (לא ח"ח את שמעון) אמסלם. הנושא הזה לא היה הגורם לנון סטארטר במו"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 29, 2012 8:34 pm 
Junior

תקשיב, לטובתך אתה צריך לחשוב לפחות שנייה לפני שאתה כותב משפט כי לאף אחד אין מושג מה עובר לך בראש ברקע של כתיבת הדברים.
המשפט שכתבת פשוט חסר כל לוגיקה בסיסית. אין שום הקשר לשום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 30, 2012 1:16 am 
Sophomore

המרחק בין הצדדים היה למיטב הבנתי ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 30, 2012 6:29 am 
Hall of Famer

במה התבטא המרחק הזה חוץ מהעניין של אמסלם? מידת המעורבות בהחלטות?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 30, 2012 10:19 am 
Junior

זה המייל שקיבל כל חבר עמותה:

בשבועות האחרונים התקיים כידוע משא ומתן בין הפועל תל-אביב לבין דורון הרציקוביץ' במטרה לקיים שותפות בניהול מועדון הכדורסל הפועל SP תל-אביב. משא ומתן זה הגיע היום לסיומו, כאשר הצדדים החליטו במשותף להפסיקו.

הסיבות לסיום המו"מ נעוצות בתפיסות שונות לגבי דרך הפעולה במספר נושאים מהותיים/ מסחריים/ ניהוליים. בשום רגע לא נסב המשא ומתן סביב נושאים פרסונליים כאלה ואחרים.

אני רוצה להודות באופן אישי למוטי אמסלם, אשר יזם את הרעיון ומיומו הראשון לא חיפש לעצמו תפקיד כלשהו ובכל מקרה לא היווה לרגע אחד שיקול במו"מ, למרות פרסומים שונים בתקשורת, ולדורון הרציקוביץ', שניגש לעניין מלא בכוונות טובות וניהל את המו"מ בשקיפות ורצינות מלאה.

הפועל תל-אביב כמועדון מפואר בכדורסל הישראלי, תמשיך להציב סטנדרטים גבוהים בדרכה לצמרת הכדורסל הישראלי.

בברכה,

רמי כהן,

יו"ר עמותת הפועל אוסישקין תל-אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 30, 2012 10:36 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
רק לי זה מוזר מאד מאד מאד שכל היוזמה לעניין באה מצד מוטי אמסלם? שמעתם פעם על יו"ר של קבוצה שאומר לספונסר שלו "תשמע, יש לי רעיון, בוא תפרק אותנו ולך לממן קבוצה אחרת"?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], גמליאל ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה