סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 12:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 2:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא ראיתי שזה הוזכר בשום מקום, אבל לפי הדיווחים האחרונים הגולדן סטייט ווריורס עומדים לעבור מאוקלנד לסן פרנסיסקו בשנת 2017. אם זכור לי נכון, זו הפעם הראשונה שפרנצ'ייז חוזר למקום שממנו הוא עבר, הווריורס התחילו בפילדלפיה ב-1946, עברו לסן-פרנסיסקו ב-1962 ומשם לאוקלנד ב-1970, עכשיו נראה שהם עומדים לחזור לסן פרנסיסקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 4:21 pm 
Junior

מדברים על אולם יוצא דופן, שימוקם באחד האיזורים היפים בסן פרנסיסקו, עם תוכנית לחלקים שקופים באולם שיאפשרו חופש בחירה לאוהדים בזמן פסקי זמן , מבט לנוף האורבני או מבט בחבורת בנות העשרים המקפצות על המשטח. זה גם הולך להיות האולם המרכזי בסן פרנסיסקו להופעות. הדאגה בקרב האוהדים היא שמדובר באיזור צפוף עם בעיות חניה. נדמה לי גם שהוא קרוב לאיצטדיון הפוטבול. יש גם הערכות שהקהל יישתנה קצת, אבל בגדול השינוי לא משמעותי מדי מבחינת הקהל. מי שהגיע עד עכשיו מס״פ לאוקלנד ירוויח נסיעה קצרה יותר, ואלה מאוקלנד ייאלצו החל מ2017 לנסיעה קצת ארוכה יותר. לא סיפור גדול. זה לא מקרה סיאטל כמובן.  

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 6:05 pm 
Junior

אפרופו סיאטל..אאוץ'.

תמונה

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 6:24 pm 
Hall of Famer

ראש עיריית אוקלנד עוד לא אמר/ה נואש והמעבר ממש לא סגור. אם אני לא טועה מעבר שכזה צריך גם להיות מאושר על ידי האן.בי.איי, כך שמן הסתם יש הרבה מאד פוליטיקה מעורבת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 8:04 am 
Junior

זה לא יהיה אירוע טראומטי. סך הכל מדובר באותו אזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 9:23 am 
Hall of Famer

כמו איחוד של אשקלון ואשדוד, לא?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 11:15 am 
Junior

אוקלנד היא עיר מאוד שחורה, האוכלוסיה בסן פרנסיסקו היא לא בדיוק אותו דבר. זה יותר כמו איחוד בין סביון ליהוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 11:22 am 
Junior

זה יותר איחוד בין גן העיר לשכונת התקווה בלי קשר לצבע או נטיות נפוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 11:33 am 
מנהל פורום

עוד חדשות:

- ייתכן כי שאקיל אוניל יתראיין לתפקיד ה-GM של המג'יק. סקוט סקיילס וג'רי סלואן הועלו כמועמדים לתפקיד המאמן. סלואן גם מועמד לבובעלך כמו גם ואן גנדי המפוטר.
- ההתרחשות סביב דרון מתחילה לרתוח. התסריט שהוא יישאר בברוקלין מתחיל לרדת מהפרק והוא בוחן אופציות אחרות, ביניהן הלייקרס.
- אודום גם מחפש בית חדש לעונה הבאה. בין המועמדות: הלייקרס, הניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 1:22 pm 
Sophomore

מה עם הקליפרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 3:47 pm 
Junior

Shiver כתב:
עוד חדשות:

- ייתכן כי שאקיל אוניל יתראיין לתפקיד ה-GM של המג'יק. סקוט סקיילס וג'רי סלואן הועלו כמועמדים לתפקיד המאמן. סלואן גם מועמד לבובעלך כמו גם ואן גנדי המפוטר.
- ההתרחשות סביב דרון מתחילה לרתוח. התסריט שהוא יישאר בברוקלין מתחיל לרדת מהפרק והוא בוחן אופציות אחרות, ביניהן הלייקרס.

Shiver כתב:
עוד חדשות:

כל מי ששמע את שאקיל מנסה לנתח משחק פעם יכול לדמיין לאיזה פדיחות המג'יק יקלעו כשהוא יהיה על ההגה. בהצלחה.

ברוקלין כל הזמן נעים בין הקצה של מועדון חדש מבטיח עם פוטנציאל אדיר (בתסריט שישאירו את דרון ודוויאט יגיע כמו שהוא רוצה) לבין מועדון אומלל שהולך לפתוח את מסעו ברגל שמאל (אם דרון עוזב דוויאט לא יבוא, והם נשארים בלי אף כוכב שימשוך קהל ועם קבוצה שלא תגיע לפלייאוף ולא בדיוק תסחוף את הקהילה החדשה).

אני דווקא בעדם, כמו שמאחל לקליפרס להשתלט על לוס אנג'לס (משימה מאתגרת בהחלט) ככה אני מקווה שברוקלין יאפילו על הניקס (קצת פחות מאתגר, בהתחשב בפאטתיות של האחרונים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 3:52 pm 
Junior

הקליפרס לא משהו, תודה ששאלת. פול הבטיח לעשות טלפונים בקיץ ולשכנע פרי אייג׳נטס להצטרף אליו, רק שלא ברור לי כל כך מה עומד מאחורי ההצהרה הזאת ואיזה שחקנים בדיוק הוא הולך לגייס לנוכח מצבה של הקליפרס.
מו וויליאמס הודיע שהוא יממש את אופציית השחקן שלו לעונה הבאה, מה שיעמיד את הקליפרס על 57 מיליון, באיזור תקרת השכר, בחירה בדראפט יש להם רק בסוף הסיבוב השני והחתומים הם כריס פול, מו, בלדסו, באטלר, גומס, גריפין, דאנדרה. אופציית קבוצה על לסלי וטומפקינס. ניק יאנג רסטריקטד פרי אייג׳נט. רנדי פוי שחקן חופשי כשלקליפרס זכויות בירד עליו אאל״ט. מרטין ואוואנס שחקנים חופשיים כשלקליפרס אין שום זכויות עליהם עד כמה שאני יודע, והמצב של צ׳ונסי עדיין בסימן שאלה- הוא יהיה שחקן חופשי, אבל בהסכם בקיץ היה חור שהשאיר את זכויות הבירד לשחקנים שמשוחררים באמנסטי במצב לא ידוע. הליגה אמורה להחליט בנושא בקרוב, וההחלטה כנראה תקבע אם צ׳ונסי יישאר בקליפרס.
בכל מקרה יהיה להם רק את המיד לבל, אין להם גבוה מחליף אחד ואנחנו יודעים שעם דאנדרה בחמישייה הם חייבים מחליף טוב על הספסל. מרטין מתאים, אבל אחרי חצי שנה נחמדה מאוד הוא צפוי לקבל הצעות שייאלצו את הקליפרס לאכול את רוב המיד לבל עליו, ואז פול לא רק יבקש מהחברים שלו להסכים לבוא ולקבל משכורת מדונלד סטרלינג, הוא גם ייצטרך לבקש מהם לקבל משכורת מינימום.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 3:55 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
זה ששאק לא בדיוק כוכב שידור לא אומר הרבה על היכולת שלו להיות GM. הוא דוקא ביזנסמן לא רע ולא הזניח את ההשכלה, שזה אומר קצת יותר אבל לא הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 3:58 pm 
Hall of Famer

הקטע שלהיות GM זה אשכרה עבודה במשרה מלאה. לא צחוקים, קטעים וכמה ימים שצריך להיות רציני. בדיוק כמו ג'ורדן, אני לא רואה את שאק מצליח בתפקיד מאתגר וממלא שכזה. לא מתאים לאופי שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 4:06 pm 
Sophomore

King Chauncey כתב:
הקליפרס לא משהו, תודה ששאלת. פול הבטיח לעשות טלפונים בקיץ ולשכנע פרי אייג׳נטס להצטרף אליו, רק שלא ברור לי כל כך מה עומד מאחורי ההצהרה הזאת ואיזה שחקנים בדיוק הוא הולך לגייס לנוכח מצבה של הקליפרס.
מו וויליאמס הודיע שהוא יממש את אופציית השחקן שלו לעונה הבאה, מה שיעמיד את הקליפרס על 57 מיליון, באיזור תקרת השכר, בחירה בדראפט יש להם רק בסוף הסיבוב השני והחתומים הם כריס פול, מו, בלדסו, באטלר, גומס, גריפין, דאנדרה. אופציית קבוצה על לסלי וטומפקינס. ניק יאנג רסטריקטד פרי אייג׳נט. רנדי פוי שחקן חופשי כשלקליפרס זכויות בירד עליו אאל״ט. מרטין ואוואנס שחקנים חופשיים כשלקליפרס אין שום זכויות עליהם עד כמה שאני יודע, והמצב של צ׳ונסי עדיין בסימן שאלה- הוא יהיה שחקן חופשי, אבל בהסכם בקיץ היה חור שהשאיר את זכויות הבירד לשחקנים שמשוחררים באמנסטי במצב לא ידוע. הליגה אמורה להחליט בנושא בקרוב, וההחלטה כנראה תקבע אם צ׳ונסי יישאר בקליפרס.
בכל מקרה יהיה להם רק את המיד לבל, אין להם גבוה מחליף אחד ואנחנו יודעים שעם דאנדרה בחמישייה הם חייבים מחליף טוב על הספסל. מרטין מתאים, אבל אחרי חצי שנה נחמדה מאוד הוא צפוי לקבל הצעות שייאלצו את הקליפרס לאכול את רוב המיד לבל עליו, ואז פול לא רק יבקש מהחברים שלו להסכים לבוא ולקבל משכורת מדונלד סטרלינג, הוא גם ייצטרך לבקש מהם לקבל משכורת מינימום.

יש חמישה דברים שצריכים לקרות כדי שהקליפרס יהיו קונטנדרית בכירה מבחינתי, חבל שאחד מהם (מו יוצא מהחוזה וחותם במקום אחר) כבר לא יקרה.
מו כשחקן 6 הוא אחלה, מו כשחקן ב8 וחצי מיליון בקבוצה שיש לה את פול ובלדסו זה מיותר לחלוטין.
מה הסיכוי לאמנסטי? טרייד? סאמק.
(אגב, די בטוח שניק יאנג חופשי לגמרי, אנדרסטריקטד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 4:16 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
זה ששאק לא בדיוק כוכב שידור לא אומר הרבה על היכולת שלו להיות GM. הוא דוקא ביזנסמן לא רע ולא הזניח את ההשכלה, שזה אומר קצת יותר אבל לא הרבה יותר.

אמרו לי לא מזמן שהבחור עובד על PhD. הכצעקתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 4:29 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
הקטע שלהיות GM זה אשכרה עבודה במשרה מלאה. לא צחוקים, קטעים וכמה ימים שצריך להיות רציני. בדיוק כמו ג'ורדן, אני לא רואה את שאק מצליח בתפקיד מאתגר וממלא שכזה. לא מתאים לאופי שלו.
ג'ורדן דווקא לא נחשב לליצן כמו שאקיל, אז למה הוא כל-כך רע כ-GM?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 4:36 pm 
Junior

רק לי יש הרגשה שהקליפרס עוד יבכו על החוזה שהם נתנו לג'ורדן? אני לא בטוח שהם פחות טובים עם רג'י אוונס על המגרש.

דיאנדרה ג'ורדן בשלוש השנים הקרבות - 33 מיליון $.

רג'י אוונס - משכורת מינימום.

לגבי שאק, הוא לא טמבל מוחלט אבל עמוס קלע על הנקודה, הוא יותר מידי "כוכב" ופחות מידי פקיד בשביל תפקיד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 5:00 pm 
Hall of Famer

ג'ורדן לא ליצן, אבל ג'ורדן ממש לא רצה לעבוד קשה, עניין אותו יותר לעבוד על משחק הגולף. הוא כנראה היה הג'י.אם הכי פחות מחוייב שהיה אי פעם בתולדות הליגה. הוא לא טרח להופיע לרוב המשחקים של הקבוצות שלו. כמובן שג'ורדן גם היה רע מבחינה מקצועית. עין לא טובה לכשרונות, ניהול לא מוצלח של משכורות השחקנים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 5:09 pm 
Sophomore

מה שכתבת כאן זה סוג של עובדה, אבל זה ממש מוזר - כי ג'ורדן היה שחקן בעל מוסר עבודה מאוד מאוד גבוה. בראיונות האחרונים שלו היה עיתונאי ששאל אותו למה הוא מתנהל ככה בבובקטס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 5:19 pm 
Hall of Famer

זה לא כזה מוזר. ג'ורדן הוא פריק של תחרות, של אדרנלין, של ניצחון והפסד. זה מה שהניע אותו בחיים בכל דבר. כשאתה ג'י.אם, אין את האדרנלין הזה, אין ניצחונות והפסדים ברורים ברגע ספציפי. זאת עבודה שנמדדת לאורך זמן ועבודה אפורה עם סיפוקים לא נקודתיים. לא האופי של ג'ורדן. אז בשביל להשיג את הניצחון על מגרש הכדורסל ואת הסיפוק המידיי הוא היה מוכן לעבוד מאד קשה. הוא כנראה לא מצא את המוטיבציה הזאת לעבודת הג'י.אם. אני מניח שהמחשבה שלו הייתה שהוא יכול להסתמך על העבודה של הכפופים לו ובסוף לקבל את ההחלטות הסופיות. אם הוא היה גם טוב מקצועית, יכול להיות שזה גם היה עובד לו. לא כל שחקן, גדול וחכם ככל שיהיה, הופך למנהל מקצועי טוב. זה לא חופף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 6:39 pm 
Junior

אני חושב שהמבחן האמיתי של מייקל יהיה ב3 השנים הקרובות. הוא נפטר מכמה חוזים שלא הובילו את שרלוט לשום מקום ונכנס full tank mode כדי לקבל בחירות גבוהות בדראפט בניסיון לבנות את הקבוצה מהבסיס סטייל אוקלהומה. יש לו ביד כמה נכסים מצויינים - ביסמאק בימבו הצעיר (19) נראה כמו תותח הגנתי לעשור הקרוב, ג'רלד הנדרסון שחקן מוכשר וקמבה ווקר יכול להפתח לרכז סקורר טוב. אם שרלוט יצליחו לבחור ראשונים בדרפט הקרוב ולקחת את אנטוני דוויס שנראה כמו שחקן על גבול הפרנצ'ייס פלייר - יש להם בסיס טוב לבנות עליו. הם עדיין צריכים להפסיד בכמויות בעונה הבאה ושוב לבחור מישהו גבוה בדראפט, ואז אתה נכנס לעונת 2013-2014 עם הרבה קאפ ספייס וגרעין הגנתי מפלצתי של דיוויס/בימאבו (בהנחה שהם יכולים לשחק יחד) אם תוסיף איזה רודי גיי או אולסטר סקורר אחר אתה יכול להגיע רחוק במזרח.

אנחנו צריכים לפתוח איזה שרשור דראפט..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 6:50 pm 
Hall of Famer

ואם לסבתא היו גלגלים ולקרייג אילו היה יותר אלביישן בניתור...

ג'רלד הנדרסון הוא סקנד גארד נחמד, שלא הוכיח את עצמו עד כדי כך. הבובקאטס של העונה לא רק שהיו גרועים, הם היו הגרועים בהיסטוריה. ובקבוצה הזו הגרועה בהיסטוריה, הנדרסון היה מס' 1. לא תואר של כבוד לטעמי. ביומבו התגלה כשחקן הגנה טוב, אבל אף אחד לא הופך לבן וואלאס בין לילה. קמבה ווקר נתן עונת רוקי מזעזעת לחלוטין והראה בעיקר שנכון להיום הוא שחקן מאוד מאוד מוגבל. כשהוא נבחר אמרתי עליו שהוא "אייברסון לעניים". אחרי העונה הזאת, אולי התיאור הנכון יותר זה "אייברסון להומלסים". הוא 2 בגוף של 1, אבל סקורר לא מספיק טוב נכון להיום, גם כשמשווים אותו לשחקנים דוגמת נייט רובינסון או ארל בויקינס.

ואם נעזוב רגע את הכשלונרים הנוכחיים, אם יש משהו אחד שג'ורדן הוכיח לאורך השנים זה שהוא לא בוחר טוב בדראפט. ע"ע קוואמי בראון שון מיי (אהובי!), אדם מוריסון, ברנדן רייט, אלכסיס אג'ינסה...
לצערו של ג'ורדן, גם אנתוני דיוויס הוא סימן שאלה, בהיבט אחד וזה היבט המנהיגות. דיוויס שוט בלוקר נהדר וריבאונדר עם יסודות, אבל בכל הנוגע לדרישה לקבל את הכדור בפוסט, הבחור די שקט ומשיג את הנקודות שלו תוך כדי משחק. אני חושב שבשביל שארלוט הרבה יותר יהיה עדיף לקבל בחירה 3-4 ולקחת שם את הריסון בארנס. והמשפט האחרון קצת מזכיר לי את מה שכתבתי בזמנו על סקרמנטו, שטוב שקיבלו את הבחירה 5 בלוטרי כי ככה הם היו נעולים עם דמרקוס קאזינס, בעוד האחרות נאלצו "להסתפק" בדרק פייבורס ו-ווסלי ג'ונסון.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 7:04 pm 
Hall of Famer

קודם כל, מייקל הביא את אחד הג'י.אמים הצעירים הכי נחשבים, ריץ' צ'ו, שהוא האחראי לטקטיקת "בואו נפוצץ הכול, נהיה הכי גרועים שאפשר ואז נתחיל לבנות על כישרון צעיר". כך שמי שיעשה את ההחלטות המקצועיות במי לבחור לא יהיה מייקל, אלא צ'ו. ברור שלמייקל תהיה את המילה האחרונה, אבל הוא לא יהיה מעורב בתהליך עצמו לפי דעתי, אלא יקבל את ההמלצות הסופיות ובמקרה הכי קיצוני יטיל וטו. אבל אני מאמין שאם מייקל עבר מעבודה עם חברים שלו דבר ראשון (סם וינסנט, רוד היגינס) לאיש מקצוע אמיתי, הוא גם ייתן לו לעשות מה שהוא יודע. אני מעריך את מייקל מספיק בשביל זה.

בנוסף, אני חושב שדיוויס הוא פרנצ'ייז פלייר אמיתי ואני חושב שהוא ייתן עונת רוקי בסטייל של הווארד, בטח יותר טובה מזאת של גארנט. אין לי ספק שהבחירה הכי טובה שהבובקטס יכולים לקוות לה היא בחירה מספר 1 ולמעט טרייד על אחד מהכוכבים הכי גדולים בליגה כיום, אסור להם לוותר עליו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 7:23 pm 
Junior

מה הנקודה שלך? הם היו הגרועים בהיסטוריה, ביג דיל. זה לא אומר כלום לגבי המצב שלהם בהסתכלות עתידית. דטריוט היו בנוניים למדי ואני מתערב שבתוך 3 עונות הם במצב יותר גרוע משרלוט. הם רצו לקבל את הבחירה מס' 1 בדראפט וככה הם התנהלו כל השנה (בחוכמה).

הריסון בארנז במקום אנטוני דיוויס? אתה אמיתי? תפסיק מידי לעשן מה שגילגלת שם. אנטוני דיוויס יכול להיות הקווין גארנט הבא אם הוא יצליח לפתח את הצד ההתקפי. גם אם לא, הוא נראה כמו GAME CHANGER אמיתי עם חתיכת פוטנציאל.

קמבה נתן עונה רעה אבל מוקדם להתייאש ממנו, ובכלמקרה לא עליו שרלוט בונים.

רוסטר שעוד שנתיים של השתפשפות וצבירת ניסיון יהיה :

בחירת דראפט גבוהה
ג'רלד הנדרסון
אולסטאר פרי אייגנט (רודי גיי?)
ביאמבו
אנטוני דייויס

זאת קבוצה שיכולה ללכת רחוק במזרח. הרבה תלוי בהאם שרלוט אכן יקבלו את הבחירה מס' 1 השנה ובגובה הבחירה שהם יצליחו לקבל בשנה הבאה. קצת מזל והם בעמדה מצויינת לבנות משהו איכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki, uriel17, עמוס לב ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה