סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 8:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיינל פור קופליג
הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 4:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ציטוט:
בהתאם לקביעה הנ"ל, אתה לא מצפה לראות שחקן כזה מוביל קבוצה עד למעמד גמר הליגה. מסכים?

לא.

מה אמרת אחרי זה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 4:03 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
טפירו ממש לא שמר על התפקיד שלו. שאראס ירד מרכז פותח של קבוצת יורוליג בכירה לרכז מחליף של קבוצה כזו (ועדיין עם תפקיד מאוד מרכזי), טפירו עבר מתפקיד של רכז בקבוצת צמרת לאשדוד שהיא קבוצת מרכז טבלה קלאסית (שבאורח פלא ובין השאר בזכותו עשתה קפיצה קדימה, עדיין היא סיימה במקום השביעי את העונה).

ועדיין, טפירו בשנתיים האחרונות נותן כדורסל נפלא, מבחינת ריכוז משחק נטו אולי הכי טוב בקריירה. הוא אמור להתנצל על זה שהוא עדיין מתפקד בגיל 37?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 4:05 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
הוא לא. שחקני היריבות כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 4:11 pm 
מנהל פורום

טפירו לא הראה אתמול יכולת אתלטית סבירה, אבל מתי הוא כן הראה יכולות אתלטיות והשתמש בהן במשחק שלו??

גם מה זה "מוביל קבוצה" לגמר? לברון ג'יימס הוביל קבוצה לגמר ה-NBA. טפירו לעומת זאת היה אומנם שחקן מרכזי באשדוד אתמול וגם במשחקי הפלייאוף, אבל הוא לא הרבה יותר מרכזי בקבוצה הזאת מהנוכחות של דאנקן (גם אם זה לא מתבטא בנקודות שלו), ולא בעל חשיבות גדולה בהרבה מההגנה הקבוצתית שלהם שניצחה להם בסופו של דבר את המשחק מול ראשון.

אז אתה אולי המצאת פה איזו תעודת עניות לליגה ואני לא אומר שזו תעודת כבוד אבל יש מספיק דברים אחרים מבלי שנתחיל לחפור ולחפש כאלה בכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 4:40 pm 
Sophomore

גם אם אני מסכים איתך, יש לך כשל לוגי אחד לפחות.
העובדה (?) שטפירו ירד ברמתו לא אומרת כלום על הציפיות ממנו. ז"א, יכול להיות שטפירו המקורי היה כל כך כל כך טוב, עד שגם כשהוא יורד ברמה הוא עדיין מעל שאר הליגה גם כשהיא לא יורדת ברמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 5:01 pm 
Sophomore

אתה חושב שטפירו היה כל כך כל כך טוב? אני לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 5:08 pm 
Sophomore

אני חושב שהוא היה טוב כמעט עד כדי כך ואולי באמת עד כדי כך אבל זה לא משנה- רק הצבעתי על כשל לוגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 5:11 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
מאדים כתב:
נדב בחייאת ראבאק, לא הבנתי את ההערה שלך. אבל העיקר שהצלחת לכתוב את המילה תחת נכון.

מאדים בחייאת ראבאק, אתה הבאת וואחד הצעה מתנשאת לאחד בין אשקלון לאשדוד כי מדובר ב"שתי ערים קרובות, אותו קהל, אותם ספונסרים" ו"אין מקום לשתי קבוצות כדורסל בפריפרית השפלה הדרומית". זו, בעיניי, גישה דומה לזו שמביאה את כתבי התקשורת לשאול בהתרגשות את אנשי אשדוד "מה זה עושה לעיר" אחרי עלייה לגמר ענף מת שמעניין כאוהדים אולי 5% (במקרה הטוב) מתושבי העיר.

ואני כתבתי את כל 243 המילים בהודעה ההיא נכון, אבל אתה כנראה קראת את מה שקרוב ללבך (או לישבנך).

נדב, אני מבין שיש לך קושי לכתוב הודעה מבלי לנסות לעקוץ. זה פגם מובנה, אבל תנסה לשמור על טון ענייני.
יש לי טיעון ברור למדי שלא הרחבתי אותו עדיין בת'רד שעוסק במבנה האידאלי לליגת העל. אם מצאת את הטיעון ההוא מתנשא, זו בעיה גדולה בהבנת הנקרא. בכל אופן, אין לי צורך או אנרגיה להתנצח עמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 5:26 pm 
מנהל פורום

קובי כתב:
הוא לא. שחקני היריבות כן.

טוב, שיתנצלו. אני די מסכים איתך שכל גארד ישראלי היום צריך להסתכל על טפירו ולהתבייש ו/או לקנא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 9:27 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
ראובן כתב:
עובדה שהקבוצות האופייניות למקום השני, או לפחות אלה שרואות עצמן כאלה - קרי הגליל וירושלים - הן התומכות הגדולות ביותר בפיינל פור.

לא נכון. ירושלים (או לפחות דני קליין) הביעו לא פעם דווקא את תמיכתם בסדרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 9:31 pm 
מנהל פורום

יפה שהביעו את תמיכתם, בפועל הצביע עבורו, ולא עשה דבר על מנת לבטל את התועבה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 9:44 pm 
Freshman

זה משהו אחר. גם שמעון מזרחי הצביע עבורו.
נכחתי בפורום הכדורסל 2009 כשקליין אמר (ציטוט לא מדויק) - "האינטרס המובהק של הפועל ירושלים הוא סדרות, גם אם זה לא לטובת התחרותיות בכדורסל הישראלי", או משהו כזה. הוא דיבר מיד אחרי שמעון מזרחי. רק אחרי שניהם דיבר חיים אוחיון ואמר משהו כמו "אני לא מבין על מה אתם מדברים, הפיינל פור הוא הדבר הכי טוב שקרה לנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 11:50 pm 
Hall of Famer

אהוד כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ראובן כתב:
עובדה שהקבוצות האופייניות למקום השני, או לפחות אלה שרואות עצמן כאלה - קרי הגליל וירושלים - הן התומכות הגדולות ביותר בפיינל פור.

לא נכון. ירושלים (או לפחות דני קליין) הביעו לא פעם דווקא את תמיכתם בסדרות.

אתה זה שטועה ומטעה כאן. דני קליין, לפחות נכון לעכשיו לפני הארנה, תומך בפיינל פור באופן מפורש למדי על פי דבריו ב"מתמסרים" לפני כמה חודשים.
אני אשחזר מהזכרון מה הוא אמר, אתה יכול להיכנס לארכיון הוידאו של ערוץ הספורט ולראות כמה דייקתי.
"הפיינל פור הוא לא ראוי, לא ספורטיבי, הכל נכון, אני מסכים לזה. אבל הפיינל פור נועד כדי שקבוצות קטנות יוכלו לנצח את מכבי, ולצורך העניין הפועל ירושלים היא קבוצה קטנה. כשיהיה לי את הארנה ויותר כסף אני אתמוך בביטולו."
כרגע, כידוע, אין לו את הארנה ואין לו יותר כסף.

קליין וירושלים תמכו בביטול הפיינל פור בדיוק בתקופה קצרה אחת - תחילת ימי גיידמאק, כשהם היו בטוחים שהכסף הולך להישפך עליהם מהשמיים.לפני זה הם עוד היו מהתומכים והדוחפים הגדולים של פיינל פור, כמו שאמר בפירוש מוטי דניאל בזמן הקצר בו היה מנהל מקצועי בירושלים. כשהכסף של גיידמאק התחיל להגיע, הם באו למכבי והציעו לפעול יחד כדי לבטל את הפיינל פור תוך כדי העונה(!) ומכבי סירבה לשתף פעולה, בנימוק (נכון) שכמה שהם לא אוהבים את השיטה, לא משנים את זה באמצע העונה.

מה היה כשהבינו שהכסף של גיידמאק לא יגדל על העצים ביער ירושלים? ראה למעלה, דני קליין ב"מתמסרים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 12:21 am 
Junior

אני רק יגיד משהו קטן.
מתמסרים עם דני קליין היתה כבר מלפני שנה וחצי לפחות.

לא שזה משנה לעצם העניין, נתת ציטוט כמעט מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 12:33 am 
Freshman

אני חושב שהשוני המשמעותי במאיר טפירו של השנתיים באשדוד מאשר השנתיים הקודמות שלו, הוא בכך שהקבוצה נבנתה סביבו והזרים ושאר השחקנים שהגיעו, הגיעו כדי להתאים אליו. מצב כזה, מן הסתם הופך את מאיר ליותר טוב. בלי קשר, מדובר באחד המומחים הכי גדולים בעולם בפיקנרול. כאחד שיוצא לו לבלות לא מעט עם מאיר, אני יכול להגיד שרמת האהבה שלו למשחק ורמת ההבנה שלו של המשחק, היא מטורפת. הוא באמת מאמן על המגרש, אין הרבה כמוהו, והאמת, לצערי, אני לא רואה מישהו ישראלי בשנים הקרובות שיוכל להיות דומה לו. אפשר להבין עד כמה הוא מבין את המשחק, בכך שהבן אדם בקושי קופץ ולוקח 5 פלוס ריבאונד למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 12:59 am 
Hall of Famer

בדקתי עכשיו, הראיון של קליין אצל קופמן היה במרץ 2011, לפני שנה וחודשיים. עד כמה שאני זוכר אלה הדברים העדכניים ביותר שהוא אמר בנושא הפיינל פור, ולמיטב ידיעתי מצב הארנה והכסף לא השתנה מאז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 1:04 am 
Senior

להגיד שיש איזה שוני משמעותי אצל טפירו באשדוד זה לא ממש מדויק. בעצם אם בודקים אז טפירו של השנתיים האחרונות הוא דיי דומה לזה שבשנתיים לפני שהגיע לאשדוד.
בשנתיים לפני שהגיע לאשדוד הקבוצות של טפירו סיימו במקומות 6 ו 7. גם בשנתיים באשדוד הקבוצות סיימו במקומות 6 ו 7.
הסטטיסטיקה שלו כמעט זהה (אם כבר בשנתיים לפני הייתה קצת יותר טובה):
לפני 4 שנים 12.4 נק', 5 ריב' 6 אס' בממוצע
לפני 3 שנים 9.6 נק' 5 ריב' 6.5 אס' בממוצע
שנה שעברה 11.6 נק', 5 ריב', 6 אס'
השנה 9 נק', 5 ריב', 7 אס'
(עיגלתי למעלה למטה מלבד בנקודות)
הדקות פחות או יותר אותו דבר בכל אותם שנים, סביב ה30-32 דקות

גם ביכולת האישית, גם ביכולת הקבוצתית טפירו ממשיך להציג אותה יכולת פחות או יותר (היישג מצוין, בגילו כמובן), וגם ביכולת הקבוצתית הוא ממשיך להוביל את הקבוצות שלו פחות או יותר לאותו המקום (7-6) בכל אחת מהשנים האחרונות.

טפירו של השנים האחרונות כבר לא מספיק טוב (כמה שהוא טוב, והוא מצוין) להוביל קבוצה לצמרת, למעלה, כמו שהוא היה לפני זה.

ההבדל הגדול השנה בסופו של דבר היה, שטפירו שהיה ונשאר ווינר ואחד שנלחם ואוהב את המשחק, הצליח לעבור את סדרת הפלייאוף ולהוביל את הקבוצה לפיינל פור. זה גם עניינים של מזל (בראשון ובאשדוד שנה שעברה הוא פגש את ירושלים, בבני השרון את חיפה, שהיו הקבוצות הטובות בליגה באותם שנים אולי), בעוד השנה הוא פגש את הגליל והצליחו להפתיע.

סה"כ אם אשדוד מפסידה לגליל, דבר שהיה מתקבל בהבנה, אף אחד לא היה מדבר על שינוי משמעותי בטפירו בשנתיים האחרונות.

אבל בשורה התחתונה דווקא הדבר שאני מתחבר אליו ממה שקיקאס אומר זה שבניגוד להרבה שחקנים שצעירים ממנו (גרין, ששון, מזרחי ועוד) וכבר נחשבים גמורים, בעיקר מנטאלית, עם טפירו אפשר לראות כמה הוא אוהב את המשחק, כמה הוא עדיין חי אותו ונהנה לשחק, כמה הוא ווינר ותמיד חושב שהוא יכול לנצח לא משנה איפה הוא (לא נראה לי שגם עם שחקן קצת יותר טוב מטפירו אבל בלי המנהיגות והאמונה שלו אשדוד עוברים סידרה כזאת) והוא עושה רושם מדביק את האנשים מסביבו בזה.

ואני גם חושב שצריך לתת במקרה שלו קרדיט גם לעופר ברקוביץ (וגם למערכת באשדוד מן הסתם). עושה רושם שלברקוביץ יש קשר טוב מאד עם טפירו, אחד שידע לא אחת בעיות עם מאמנים תוך כדי העונה. ברקוביץ נראה סומך על טפירו לחלוטין וטפירו נראה מאד מעריך את זה ומאד קרוב אליו ושמערכת היחסים הזאת עוזרת להמשיך להוציא מטפירו את המקסימום שהוא יכול למרות שהוא ממשיך להתבגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 8:31 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
אתה זה שטועה ומטעה כאן. דני קליין, לפחות נכון לעכשיו לפני הארנה, תומך בפיינל פור באופן מפורש למדי על פי דבריו ב"מתמסרים" לפני כמה חודשים.
אני אשחזר מהזכרון מה הוא אמר, אתה יכול להיכנס לארכיון הוידאו של ערוץ הספורט ולראות כמה דייקתי.
"הפיינל פור הוא לא ראוי, לא ספורטיבי, הכל נכון, אני מסכים לזה. אבל הפיינל פור נועד כדי שקבוצות קטנות יוכלו לנצח את מכבי, ולצורך העניין הפועל ירושלים היא קבוצה קטנה. כשיהיה לי את הארנה ויותר כסף אני אתמוך בביטולו."
כרגע, כידוע, אין לו את הארנה ואין לו יותר כסף.

קליין וירושלים תמכו בביטול הפיינל פור בדיוק בתקופה קצרה אחת - תחילת ימי גיידמאק, כשהם היו בטוחים שהכסף הולך להישפך עליהם מהשמיים.לפני זה הם עוד היו מהתומכים והדוחפים הגדולים של פיינל פור, כמו שאמר בפירוש מוטי דניאל בזמן הקצר בו היה מנהל מקצועי בירושלים. כשהכסף של גיידמאק התחיל להגיע, הם באו למכבי והציעו לפעול יחד כדי לבטל את הפיינל פור תוך כדי העונה(!) ומכבי סירבה לשתף פעולה, בנימוק (נכון) שכמה שהם לא אוהבים את השיטה, לא משנים את זה באמצע העונה.

מה היה כשהבינו שהכסף של גיידמאק לא יגדל על העצים ביער ירושלים? ראה למעלה, דני קליין ב"מתמסרים".

אתה תסלח לי שאין לי כוח לגשת לארכיון מתמסרים. מתנצל. אבל ראה מה אמר קליין בפורום הכדורסל, גם האחרון (הייתי בו. הוא לא דיבר על הבמה אבל אמר את דעתו לכל מי שהיה מוכן לשמוע), ויותר חשוב, תשמע מה הוא אומר שלא לציטוט. דיברתי איתו לא פעם על הנושא. לא שהוא מייצג בלעדית את ירושלים עכשיו, כן...? :) אבל לכל אורך הדרך הוא אמר שבאופן עקרוני הוא נגד הפיינל פור (שזה גם מה שאמר בציטוט שלך), והוא בטח לא התומך הגדול ביותר בפיינל פור יחד עם חיים אוחיון, כמו שכתבת בהתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 8:50 am 
מנהל פורום

נדמה לי שהירידה הגדולה אצל טפירו באשדוד אלה האחוזים מהשדה, אבל לא התעמקתי בעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 10:00 am 
Hall of Famer

לא, אהוד, אתה זה שצריך להסתכל טוב טוב מה הוא אומר. אם אין לך כוח להיכנס לארכיון ולבדוק אותי, תצטרך לסמוך על הציטוט שלי.
העניין העקרוני לא מעניין אף אחד, מה שמעניין זה העניין המעשי והעכשווי. הוא בהחלט אומר שכל עוד אין ארנה ועוד כסף להפועל ירושלים, הוא בעד פיינל פור, ויתמוך בביטולו רק כשהארנה והכסף יגיעו. כשהם יגיעו, תתקשר אלי עוד פעם.

דרך אגב, אם כבר משווים בין קליין לאוחיון - הציטוט של קליין ממתמסרים הוא ממש, אבל ממש, מה שאומר גם אוחיון במילים קצת אחרות. גם אוחיון אמר בפאנל הכדורסל האחרון ש"עקרונית" אין לו בעייה לבטל את הפיינל פור ולחזור לסדרות, אבל הפיינל פור מאפשר לקבוצה קטנה לנצח את מכבי ולכן הוא בעדו. בקיצור, קליין ואוחיון תמימי דעים בנושא הזה. עד שיגיעו הארנה והכסף לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 11:07 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
לא, אהוד, אתה זה שצריך להסתכל טוב טוב מה הוא אומר. אם אין לך כוח להיכנס לארכיון ולבדוק אותי, תצטרך לסמוך על הציטוט שלי.
העניין העקרוני לא מעניין אף אחד, מה שמעניין זה העניין המעשי והעכשווי. הוא בהחלט אומר שכל עוד אין ארנה ועוד כסף להפועל ירושלים, הוא בעד פיינל פור, ויתמוך בביטולו רק כשהארנה והכסף יגיעו. כשהם יגיעו, תתקשר אלי עוד פעם.

דרך אגב, אם כבר משווים בין קליין לאוחיון - הציטוט של קליין ממתמסרים הוא ממש, אבל ממש, מה שאומר גם אוחיון במילים קצת אחרות. גם אוחיון אמר בפאנל הכדורסל האחרון ש"עקרונית" אין לו בעייה לבטל את הפיינל פור ולחזור לסדרות, אבל הפיינל פור מאפשר לקבוצה קטנה לנצח את מכבי ולכן הוא בעדו. בקיצור, קליין ואוחיון תמימי דעים בנושא הזה. עד שיגיעו הארנה והכסף לפחות.

ממש לא. אם אתה כבר מצטט את אוחיון - תצטט עד הסוף. הוא בהחלט אמר שהוא בעד חזרה לסדרות - בתנאי שתהיה תקרת שכר, כמו ב-NBA (או כדבריו המדויקים - "אם כמו ב-NBA אז כמו ב-NBA עד הסוף"). ואת זה דני קליין לא אמר אף פעם, לפחות ממה שאני זוכר.
אני סומך על הציטוט שלך, אבל תסמוך גם על שלי. בפורום הכדורסל האחרון הוא אמר שהוא בעד סדרות. אני לא הסנגור שלו, ויכול להיות שהוא גם שינה את דעתו (או את ציטוטיו) מפעם לפעם, אבל הקו ההיה ונשאר כזה - לירושלים טוב סדרות, לכדורסל הישראלי טוב פיינל פור. וזה לא הקו של אוחיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 11:16 am 
Hall of Famer

פורום הכדורסל שהיית בו היה ב-2009 (זה היה במקרה קרוב לתחילת מעורבותו של אגיאר בקבוצה, אגב?), הראיון במתמסרים היה ב-2011. כשתמצא ציטוט עדכני יותר שלו שאומר ההיפך, ציטוט פומבי ולא "הוא אמר לי שלא לציטוט", אני אקבל מה שאתה אומר. עד אז קליין אמר פומבית ובפירוש שהוא בעד פיינל פור עד שהארנה והכסף יגיעו, ואין דבר שסותר את זה. פורום הכדורסל האחרון היה פתוח לכולם ויצאו ממנו ציטוטים לרוב, תמצא לי בבקשה ציטוט כלשהו שבו קליין בעד סדרות. באופן מעשי ועכשווי, לא "עקרוני". "באופן עקרוני" הוא היה בעד סדרות גם ב"מתמסרים", אבל בפועל בעצם ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 11:27 am 
Hall of Famer

ואפרופו "סמוך על הציטוטים שלי", הנה הציטוט מהידיעה ב-YNET על פורום הכדורסל 2009, זה שהיית בו:
ציטוט:
קליין טען: "סדרות הן בהחלט יותר אטרקטיביות, אבל אם פיינל פור מקדם את הספורט הישראלי, אז אני בעד"

סו מאץ' פור לסמוך על הציטוטים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 11:53 am 
Freshman

הנה הציטוט המדויק שלך:
"עובדה שהקבוצות האופייניות למקום השני, או לפחות אלה שרואות עצמן כאלה - קרי הגליל וירושלים - הן התומכות הגדולות ביותר בפיינל פור".
אז כפי שכבר הסברתי לך - זה ממש לא נכון. יש תומכים גדולים יותר (ובהרבה) מירושלים וקליין לפיינל פור. אשקלון למשל. ראשון למשל.
לגבי אותו פורום - כנראה שלקחו ציטוט חלקי (או שסיכמו את דבריו בצורה חלקית). אם היה לי את הוידאו המלא הייתי מראה לך את כל מה שהוא אמר. תרשה לי לסמוך יותר על הזיכרון שלי ועל השיחות איתו מאשר על ציטוט של יעל שחרור. אם אתה מעדיף להסתמך על מה שפורסם שם או במתמסרים - אין לי דרך לעזור לך. מכיון שאין לי את כל היום לרוץ ולחפש לינקים תבחר אם אתה רוצה להאמין לי, או שתוכל לשאול את כל מי שעבד מול דני קליין (מסתובבים פה כמה כאלה) מה דעתו בעניין.
ואגב, גם שמעון מזרחי צוטט בזמנו לאחר הפגישה המשולשת עם פדרמן ורענן כץ ש-"התנהלה פגישה באווירה חברית". תבחר אם אתה רוצה להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 12:02 pm 
Hall of Famer

מה זה "מה שפורסם במתמסרים"? להזכירך, מדובר בתכנית ראיונות טלויזיונית, אין שם ציטוטים, הבנאדם מופיע ואומר את הדברים בעצמו ובקולו. אין לקליין שום סיבה לומר שהוא תומך בפיינל פור כשבפועל זה ההיפך.
אז כן, בלי להעליב - אני מאמין למה שהוא אומר בעצמו ובקולו יותר ממה שאני מאמין למה שאתה אומר שהוא אומר. מוזר מצדי, אני יודע. ודרך אגב, הציטוט של שחרור מופיע גם ב-one (שי לוי) ובערוץ הספורט (עומר בנוביץ'), כנראה כולם לא הבינו ורק אתה כן.

"אין לך דרך לעזור לי"? בחיאת, קצת חצוף ומתנשא מצדך וזה באנדרסטייטמנט. וודאי שאתה לא יכול לעזור לי! אפילו לעזור לעצמך (קרי להיכנס לארכיון ערוץ הספורט ולראות את קליין בעצמך) אתה לא יכול, אז לי בוודאי שלא. ואני באמת לא צריך את עזרתך, תודה, קליין כבר עזר לי בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], סאבוניס ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: