סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 14, 2025 1:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיינל פור קופליג
הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 2:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
kickass כתב:
מי שביקש הבהרה, יש כוונה ללכת לשחק באירופה. כרגע אנחנו נמצאים 12 שעות אחרי שסיימנו את עונת המשחקים, הכול עדיין טרי, מניח שבשבועות הקרובים נהיה יותר חכמים לגבי מה, מי, מו,לאן וכן גם אם בכלל. יש בהחלטה כזאת הרבה פרמטרים, אבל ללא ספק הכיוון הוא חיובי וכבר החלו לנסות לארגן משאבים לעניין.

אבל לא הייתם אמורים להודיע עוד לפני הפיינל פור אם כן או לא?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 2:15 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי, התגובות המטופשות שלך מעידות בעיקר עליך, ועל אם אתה באמת מאמין עדיין במה שאתה אומר. מה שנקרא, מי שמדבר על חוצפנים (למרות שהתגובות שלך הן כבר לא חוצפה, אלא סתם טיפשות). לכן לא אתייחס לדברים שלך יותר. מה גם שאין לי דרך להתמודד עם הטענה המגוכחת שלך, "אם קליין לא יצביע בעד המשך קיום הפיינל פור זה לא אומר שהוא נגד פיינל פור".
לויכוח הזה יש רק דרך אחת להסתיים: אם קליין יצביע בעד המשך קיום הפיינל פור או לא. ממך אין לי כבר ציפיות, אבל האחרים יווכחו כנראה אם הוא תומך או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 2:20 pm 
Freshman

Amos Gueta כתב:
במיוחד כשהוא צודק, הוא לא יודה בטעות. בוא נניח שדני קליין אכן דיבר עם אהוד (משהו שבהחלט יש לאנשים אינטרס לשקר עליו, ניים-דרופינג זו תופעה אינטרנטית ידועה. אני דיברתי פעם עם גדעון פרייטג !). הרי ידוע שדני שקרן. הרי בבית המשפט הוא הודה בכך שהוא משקר. לטעמי הסבירות שהוא ישקר לאהוד היא לפחות אותה הסבירות שישקר בטלויזיה. כך שבמקרה הטוב ביותר יש לנו ואלידיות של שקרן, ובמקרה הגרוע קשקוש פורומי מוחלט.

הדבר היחיד שאפשר לסמוך עליו זה לא מה שדני קליין אומר (לאהוד או לטלויזיה) אלא מה שהוא עשה עד היום. ומה שהוא עשה עד היום זה לתמוך בפיינל פור בכל הצבעה.

אז גם שמעון מזרחי תומך בפיינל פור. הוא הרי הצביע בשבילו. בכל הצבעה? אתה יודע כמה הצבעות היו עד היום? למיטב ידיעתי 2, כשאחרונה לפני 3 שנים אם זכורני נכון. וגם מזרחי הצביע שם בעד.
אני אומר עוד פעם: מה שיקבע אם הוא תומך או לא - זה מה שהוא יעשה, ולא מה שהוא עשה או אמר. נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 2:20 pm 
Hall of Famer

כשהוא יצביע בעד סדרות ולא בעד פיינל פור בתחפושת, אכן ניווכח.
זה שאתה ממשיך לנסות ולצייר את רעיון הפיינל טו כמשהו אחר מאשר פיינל פור בתחפושת, מעיד בעיקר עליך ועל עוורונך, ועל חולשת טיעוניך. אבל תמשיך, אני אישית מחבב קומדיות נונסנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 2:24 pm 
Freshman

יואב כתב:
לא אכנס לויכוח לא לי, רק אציין שאם הויכוח מסתובב על אמר או לא אמר,
אני יכול להכריע אותו ולומר כי גם באוזניי שמעתי אומר זאת.

עזוב יואב, אתה מדבר ממוחך הקודח, וראי (שלא כל כך חזק במספרים) הביא 3 מקורות (בעצם אחד) שפיינל פור (4) הוא בדיוק כמו פיינל טו (2). אה, רגע! בעצם הבנתי! ראי הולך רואה תמיד שני מהלכים קדימה!! הרי הוא ראי שעל הקיר!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 2:26 pm 
Hall of Famer

עומר בנוביץ' בערוץ הספורט, שחרור ב-YNET, שי לוי ב-one. אם תרצה לינקים תקבל.
אבל אתה תמשיך לספר לנו שקליין לא אמין, אבל לך הוא אומר רק אמת. פנינה לוגית צרופה.
תמשיך לספר לנו שקליין מפחד מאבנר קופל ו/או קולגיאלי ליריבותיו בליגה עד כדי כך שהוא מוכן לשקר ולצאת רע למענם, בניגוד לכל הגיון.

ובעיקר, מעל לכל, תמשיך להציג שתמיכה בלקיחת אליפות במשחק אחד זה בעצם תמיכה בסדרות. הגיוני. בהצלחה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ו' מאי 25, 2012 2:43 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 2:42 pm 
Freshman

וכולם עם אותו ציטוט (תקן אותי אם אני טועה) שעליו אני לא מתווכח: סדרות יותר אטרקטיביות, אבל אם הפיינל פור עושה טוב לכדורסל הישראלי - אני בעד. הוא לא אמר שם שזה עושה טוב לכדורסל הישראלי. בקיצור - סייג. וזה מה שאמרתי קודם.
בוא ננסה לחזור לסגנון לא פוגעני: בכל מקרה אני מסכים איתך שזה לא רלוונטי כי שנתיים אח"כ אמר במתמסרים שהוא בעד (למרות שגם שם הוא סייג). א-מ-ר. יכול להיות שבאותו שלב הוא גם האמין בזה (להערכתי לא, אבל נגיד):
השאלה היא אם גם עכשיו הוא בעד (והתשובה: ממה שאני יודע - לא). ואם נחזור לסיבה שבגינה התערבתי - לשים אותו על על סקאלת התמיכה באותו מקום של חיים אוחיון זו פשוט טעות. השניים רחוקים מאוד בהרבה דברים, למשל כאן, ויש תומכים הרבה יותר גדולים מקליין בפיינל פור שסבורים שלא כמוהו שזו שיטה ספורטיבית ונהדרת. קליין סייג תמיד ואמר שמבחינת האינטרס הצר עדיף לירושלים סדרות, אבל מבחינת הכדורסל הישראלי עדיף פיינל פור ולכן תמך (רצה אולי להצטייר כאחד שעתיד הכדורסל הישראלי חשוב לו יותר מאשר עתידו האישי).
מה שקורה בפועל הוא כזה: כרגע (לא לפני שנה, ולא לפני 5חמש שנים - הוא לא תומך בהמשך שיטת הפיינל פור בעונה הבאה. פיינל טו? סדרות מלאות לכל אורך הדרך? לא יודע. להערכתי הוא מעדיף סדרות מלאות. ואולי לא, ואם האופציות שתעלנה תהיינה פיינל פור, סדרות מלאות או סדרות פיינל טו הוא יבחר בשיטה האחרונה - אבל בטח לא בפיינל פור. ימים יגידו מי מאיתנו צודק.

נערך לאחרונה על ידי אהוד בתאריך ו' מאי 25, 2012 2:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 2:47 pm 
Freshman

ומכיון שעכשיו אני רואה שערכת וחזרת לסגנונך הפוגעני, כנראה שאין טעם להמשיך. אתה הרי יודע הכל (ראי שעל הקיר או לא?). מה קורה במכבי תל אביב, מה קורה בהפועל ירושלים, מה קורה במכבי חיפה (אני זוכר את הויכוחים שלך עם טל), מה קורה בנתניה ומה קורה ביול"ב. כן, אני זוכר את הויכוחים המלגלגים שלך עם ירון ארבל לגבי ההשתתפות של גליל באירופה. אתה אלוהים ויודע כל. כמו שנדב אמר, אין טעם להתווכח עם ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 2:50 pm 
Hall of Famer

לא, אתה מפספס את הנקודה. השאלה היא עקרונית: האם הוא בעד לקחת אליפות במשחק יחיד, או בסדרה?
זה מה שאתה לא מבין. פיינל פור כשלעצמו הוא לא מטרה, הוא אמצעי. המטרה היא לקחת אליפות במשחק אחד ולהימנע מסדרה על האליפות מול מכבי, על זה כולם מסכימים מהמתנגדים כמו מזרחי ועד התומכים כמו קליין ואוחיון ודהאן. אם אפשר להשיג את המטרה בעזרת פיינל פור, פיינל טו, או פיינל וואן, או שליפת פתקים מהכובע - מה זה משנה? העיקר להימנע מסדרה על האליפות מול מכבי.
תמיכה בסדרות זה תמיכה בסדרות, בלקיחת אליפות בסדרה. תמיכה בלקיחת אליפות במשחק אחד היא לא תמיכה בסדרות, היא ההיפך מזה. אם משיגים את האליפות במשחק אחד בפיינל פור או פיינל טו, זה כבר לא ממש משנה. העקרון הוא המשנה - לקיחת אליפות במשחק אחד או בסדרה.

ולגבי הרצון של קליין להצטייר כאחד שעתיד הכדורסל הישראלי חשוב לו יותר מטובתו האישית או טובת קבוצתו - לא מחזיק מים, צר לי. הוא כבר אמר שהוא יתמוך בחזרה לסדרות כאשר תהייה לו הארנה ויותר כסף. מה, אז תיגמר הקולגיאליות לקבוצות האחרות? אני טוען שמעולם לא הייתה כזו ומה שמנחה אותו זה האינטרס של הפועל ירושלים. כרגע, הוא אמר, האינטרס של ירושלים זה משחק אחד כי ירושלים לצורך העניין היא קבוצה קטנה. כשיהיה יותר כסף וארנה, האינטרס יהיה הפוך.
שזה בסדר, שלא תבין לא נכון. תפקידו לדאוג לאינטרסים של ירושלים, וכשהאינטרס של ירושלים יסתור את האינטרסים של הקבוצות האחרות אז פאק על הכאילו-קולגיאליות. אל תצייר אותו בתור איזה אביר של הכדורסל הישראלי ששוכב על הגדר למען הקבוצות האחרות. הוא לא.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ו' מאי 25, 2012 3:10 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 2:54 pm 
Junior

מדהים לראות כמה זמן ואנרגיה ודפים אתם משקיעים על ויכוח שהוא בסך הכל חסר כל משמעות. זה מה שתמיד חירפן אותי בפורום הזה, ההרגשה שהכותבים פה חיים בסוג של ייקום בירוקרטי מקביל - הם יכולים להתווכח שנים על האם דני קליין רוצה סדרות או לא, אבל אף אחד פה לא ידבר על הפיל הלבן העצום שעומד במרכז החדר - זה בכלל לא משנה! במציאות הנוכחית של הכדורסל פה עם שיריונים ופער משאבים סטייל העולם השלישי - למי פאקינג אכפת?!
אתם מתעסקים רק בקצה התקנוני של השוליים ומתעלמים מהעיקר. זכותם כמובן..וסליחה שהזכרתי את זה.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 2:59 pm 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
kickass כתב:
מי שביקש הבהרה, יש כוונה ללכת לשחק באירופה. כרגע אנחנו נמצאים 12 שעות אחרי שסיימנו את עונת המשחקים, הכול עדיין טרי, מניח שבשבועות הקרובים נהיה יותר חכמים לגבי מה, מי, מו,לאן וכן גם אם בכלל. יש בהחלטה כזאת הרבה פרמטרים, אבל ללא ספק הכיוון הוא חיובי וכבר החלו לנסות לארגן משאבים לעניין.

אבל לא הייתם אמורים להודיע עוד לפני הפיינל פור אם כן או לא?

!!!

בדיוק, על פי חוקי המנהלת הקבוצות מחוייבות להודיע לפני! הפיינל פור אם הם הולכות לאירופה או לא. אם הם מודיעים שילכו אז הכרטיס נשמר להם אבל במידה ולא ילכו יש קנס מאד גבוהה, במידה והודיעו שלא הולכות אז הכרטיס עובר לקבוצה הבאה בתור. אין לקבוצות את הזכות "לחשוב, לבדוק, לחפש משאבים" זה הם אמורים לעשות לפני הפיינל פור.

החוק הזה נכנס בעקבות הוויתור של חיפה על היורוקאפ שעלה לישראל בכרטיס שלה לשלב הבתים ביורוקאפ והשאיר את גליל (שסיימה שלישית) מחוץ למשחקים כשירושלים מקבלת כרטיס חופשי למוקדמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 3:04 pm 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
לאור זה שעוד מדברים על "האם אשדוד תלך לאירופה או לא, מאיר טפירו לוחץ שכן" - תרשה לי להניח שאף אחד לא הודיע למנהלת כלום.

אבל זאת בדיוק הבושה העיתונאית. שלח, רסקין, שרף מדברים על איך צריך ללכת לאירופה והאם, בזמן שאף אחד מהם לא שואל מה בעצם הקבוצות הודיעו כשהם צריכות בעצם להודיע למנהלת שבוע לפני הפיינל פור אם הם ישתתפו באירופה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 3:05 pm 
Senior

ראובן כתב:
www.dovi כתב:
צוד, איך לא קפץ לך בשליפה הצעדים של בורשטיין בסוף גמר סמי בכר ב2006???

כי שם המשחק לא היה גמור.

קוף, מאיפה הידיעה שציטטת? צריך להגיד שאם אכן אשדוד עדיין מתלבטת זה ביזיון פשוט, והפרה פשוטה של נהלים שפורסמו רק לפני שנה אאל"ט. לא שזה מפתיע במיוחד, אם כי אני אשמח לשמוע הבהרה מקיקאס בנושא לגבי נכונות העניין.

ראובן, זה חוק שנכנס בזמנו אחרי הוויתור של חיפה שעלה לישראל באיבוד הכרטיס. הנה לינק לכתבה מוואלה שם זה מוזכר:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1573929

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 3:46 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
את החוק אני מכיר, מה שלא היה לי ברור זה איך אשדוד יכולה להתלבט לאור החוק הזה (אבל לזה כבר הגיע אישור רשמי מהנציג של אשדוד כאן בפורום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 4:07 pm 
Senior

זהו שלדעתי הם לא יכולים. זכותם להתלבט, אבל אם לא הודיעו למנהלת לפני הפיינל פור שהם הולכים לאירופה אז זכותה של הפועל ירושלים או גליל (קודם גליל) לבוא ולדרוש את הכרטיס לאירופה. לדעתי האישית כמובן, זה לא סותר את זה שבמנהלת של השכונה מתנהלים כמו שכונה ואולי קופל החליט שאף אחד גם ככה לא שם לב ולא אכפת לו אז גם לו לא אכפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 4:18 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
טוב, בכל מקרה לפני גליל וירושלים יש את חולון וראשון. הם הודיעו משהו למינהלת ו/או לאנושות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 4:20 pm 
Senior

תשאל אותם. בשנה שעברה אמרו שראשון הודיע שתשתתף באירופה אם היא תקבל כרטיס (אבל סיימה רביעית ולא קיבלה). השנה לא אמרו כלום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 8:39 pm 
Hall of Famer

אהוד כתב:
מה גם שאין לי דרך להתמודד עם הטענה המגוכחת שלך, "אם קליין לא יצביע בעד המשך קיום הפיינל פור זה לא אומר שהוא נגד פיינל פור".

רק עכשיו, בתוך כל בליל הטקסט, שמתי לב לזה.
מאחר ובת'רד הזה אתה מסתמך רבות על יכולתך להעביר לנו במדויק דברים שאנשים אמרו לך - בוא והדגם לנו את יכולתך זו. בוא והראה לי ולקוראים איפה טענתי טענה כזו, או קרובה אליה, או דומה לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 4:56 am 
Freshman

מכיון שבת'רד הזה אתה מסתמך רבות על יכולתך להיות חוכמולוג שמשנה כל הזמן את נושא הדיון, מגיב לא עניינית, מתייחס למספרים ולעובדות כאילו הם משהו שאנשים לא שמים לב אליו ומייחס לי ציטוטים לא לי (איפה הפכתי את קליין לאביר הכדורסל הישראלי?! כתבתי שה-ו-א מנסה לנכס לעצמו תדמית כזו!) – כבר עניתי שאין שום טעם להגיב לך. לנסות להסביר לך דברים בנושאים שאין לך מושג בהם זה כמו לנתח מבחינה ספרותית את היצירות של יוסי גיספן – חסר תוחלת. הבחירה של קליין בהצבעה הקרובה כבר תענה לך כנראה במקומי (למרות שבטח גם אז תגיד שפיינל טו זה בכלל כמו פיינל פור, שבעבר הוא כן תמך בפיינל פור ועוד כל מיני דברים שלא קשורים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 10:46 am 
Hall of Famer

אהוד, בלי התחכמויות, בלי דקירות כלפיך ובלי רצון להיראות צודק על חשבונך, תענה על שתי שאלות שבאמת בעיני בעצם העניין של קליין תומך בפיינל פור או לא.

1. מה ההבדל הגדול בעיניך בין הפיינל טו לפיינל פור שבגלל תמיכה של קליין בפיינל טו, זה מוכיח שהוא לא תמך בעבר בפיינל פור. הפיינל טו זאת שיטה שמאפשרת לקחת אליפות במשחק והקטנת היתרון העצום של מכבי שיתבטא הרבה יותר בסדרות. הפועל ירושלים גם כל שנה מעמידה את התקציב מספר 2 בליגה, משמעותית מעל המתחרות שלה, כך שהסיכוי שלה להגיע למשחק הגמר הוא גדול מאד, זאת לא ראשון שיכולה להתגנב לפיינל פור ואז הכול פתוח.

2. במידה שאין הבדל כמעט בין השיטות, כמו שאני רואה זאת, למה בדיוק הצבעה עבור שיטה אחת מראה על התנגדות לשיטה השנייה. ביחוד שאתה מוסיף לכך את זה שהפיינל פור זה לא איזה חזון אידיאולוגי של קליין, כמו שגם ראי אומר, אלא שיטה שמתאימה כרגע לקליין ושהפיינל פור במילא לא יקבל קולות מחברי המנהלת, כי הם נטשו את השיטה הזאת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 12:16 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
אהוד כתב:
מה גם שאין לי דרך להתמודד עם הטענה המגוכחת שלך, "אם קליין לא יצביע בעד המשך קיום הפיינל פור זה לא אומר שהוא נגד פיינל פור".

מאחר ובת'רד הזה אתה מסתמך רבות על יכולתך להעביר לנו במדויק דברים שאנשים אמרו לך - בוא והדגם לנו את יכולתך זו. בוא והראה לי ולקוראים איפה טענתי טענה כזו, או קרובה אליה, או דומה לה.

חוכמה מאוד קטנה לעשות את על הודעה שערכת 6 פעמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 12:49 pm 
Freshman

האמת שאני זוכר שדובר על החוק הזה שצריך להודיע מראש. אני לא יודע מה נסגר עם זה השנה. תנו לי כמה ימים של חופש (לא ישנתי חודש, לא ממש הייתי בבית שבועיים) ואני מבטיח לברר אם העניין עדיין בתוקף, אם פנו אלינו ואם כן מה ענינו. מה שכן, הבנתי שיש איחוד בין היורוצ'אלנג' ליורוקאפ, ואז כבר הכול תלוי בדרישות הסף של האולם, שיכול להיות שאנחנו בכלל לא עומדים בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 12:55 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אהוד כתב:

חוכמה מאוד קטנה לעשות את על הודעה שערכת 6 פעמים

זמן העריכה האחרון מופיע בהודעה, בדוק אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 1:00 pm 
Hall of Famer

אהוד כתב:
מכיון שבת'רד הזה אתה מסתמך רבות על יכולתך להיות חוכמולוג שמשנה כל הזמן את נושא הדיון, מגיב לא עניינית, מתייחס למספרים ולעובדות כאילו הם משהו שאנשים לא שמים לב אליו ומייחס לי ציטוטים לא לי (איפה הפכתי את קליין לאביר הכדורסל הישראלי?! כתבתי שה-ו-א מנסה לנכס לעצמו תדמית כזו!) – כבר עניתי שאין שום טעם להגיב לך. לנסות להסביר לך דברים בנושאים שאין לך מושג בהם זה כמו לנתח מבחינה ספרותית את היצירות של יוסי גיספן – חסר תוחלת. הבחירה של קליין בהצבעה הקרובה כבר תענה לך כנראה במקומי (למרות שבטח גם אז תגיד שפיינל טו זה בכלל כמו פיינל פור, שבעבר הוא כן תמך בפיינל פור ועוד כל מיני דברים שלא קשורים).

מה זאת אומרת "בטח גם אז תגיד שפיינל טו זה בכלל כמו פיינל פור"? אני אומר את זה כבר עכשיו! 80 פעמים בת'רד הזה אמרתי את זה, מהרגע שנושא הפיינל טו עלה בו!
זה מה שאתה לא קולט. פיינל פור ופיינל טו הם לא מטרות. הם אמצעים להשיג את אותה מטרה - הימנעות מסדרת גמר על האליפות, ולקיחת אליפות במשחק אחד ולא בסדרה. במה פיינל טו שונה מפיינל פור מבחינת המהות, מבחינת המטרה? בוא ותסביר לנו.
עד עכשיו האופציה של פיינל טו לא עלתה על השולחן בכלל, והאמצעי היחיד להשיג את המטרה הזו היה פיינל פור. עכשיו, ממש ברגע זה, יש הצעה שהיא אפילו עוד יותר טובה עבור קליין וירושלים, להשיג את המטרה (שוב, המטרה היא הימנעות מסדרת גמר, לא קיומה!) עם הרבה פחות סיכון עבורם, בהנחה שממשים את הפוטנציאל התקציבי שלהם. אני בעצמי אמרתי כבר כמה עמודים אחורה שקליין יעדיף פיינל טו על פני פיינל פור אם יוצע לו כזה דבר, רק שאמרתי שזה לא משנה - שניהם אמצעים, ומה שחשוב זו המטרה. העיקר זה לקחת את האליפות במשחק אחד ולא בסדרה, ואם נותנים לו אפשרות לעשות את זה אפילו עם פחות סיכון - עוד יותר טוב!
ולזה אתה עוד קורא נצחון שלך? פירוס היה נותן לך סוויפ. בוא נראה אותו תומך בסדרות, בלקיחת אליפות בסדרה ולא במשחק אחד, כמו שאתה טוען שהוא מעדיף. איך אמר מישהו? הבחירה של קליין בהצבעה הקרובה כבר תענה לך כנראה במקומי.

לגבי קליין - אני מקבל את ההערה שלך, לא טענת בעצמך שהוא אביר הכדורסל הישראלי. העניין הוא שבניגוד למה שאתה אומר, גם קליין עצמו לא מנסה לנכס לעצמו תדמית כזו. אחרת, למה לו לאמר שכשיהיה לו ארנה ויותר כסף הוא יפעל לחזור לסדרות? זה לא מצייר אותו הפוך ממה שאתה טוען שהוא מנסה לצייר את עצמו?
קליין אומר את הדברים נכוחה: אני דואג להפועל ירושלים. אם יש להפועל ירושלים כסף גדול אני בעד סדרות (וזה גם מתיישב עם מעשיו בתחילת ימי גיידמאק), אם אין לה - אני נגד סדרות.

ולגבי הטענה הזו שייחסת לי, עדיין לא אמרת איפה טענתי אותה, או אפילו משהו קרוב לה או דומה לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 2:43 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
אהוד, בלי התחכמויות, בלי דקירות כלפיך ובלי רצון להיראות צודק על חשבונך, תענה על שתי שאלות שבאמת בעיני בעצם העניין של קליין תומך בפיינל פור או לא.

1. מה ההבדל הגדול בעיניך בין הפיינל טו לפיינל פור שבגלל תמיכה של קליין בפיינל טו, זה מוכיח שהוא לא תמך בעבר בפיינל פור. הפיינל טו זאת שיטה שמאפשרת לקחת אליפות במשחק והקטנת היתרון העצום של מכבי שיתבטא הרבה יותר בסדרות. הפועל ירושלים גם כל שנה מעמידה את התקציב מספר 2 בליגה, משמעותית מעל המתחרות שלה, כך שהסיכוי שלה להגיע למשחק הגמר הוא גדול מאד, זאת לא ראשון שיכולה להתגנב לפיינל פור ואז הכול פתוח.

2. במידה שאין הבדל כמעט בין השיטות, כמו שאני רואה זאת, למה בדיוק הצבעה עבור שיטה אחת מראה על התנגדות לשיטה השנייה. ביחוד שאתה מוסיף לכך את זה שהפיינל פור זה לא איזה חזון אידיאולוגי של קליין, כמו שגם ראי אומר, אלא שיטה שמתאימה כרגע לקליין ושהפיינל פור במילא לא יקבל קולות מחברי המנהלת, כי הם נטשו את השיטה הזאת.

בהנחה שהבנתי את השאלות אענה לך בשמחה עמוס, רק שלא אמרתי שקליין לא ת-מ-ך בעבר בפיינל פור. אמרתי לא ת-ו-מ-ך. וזה היה בתגובה למה שטען ראי, שאמר שקליין ואוחיון הם ה-תומכים ה-גדולים ביותר בפיינל פור, מה שפשוט לא נכון. הוא לא אמר היו (שגם זה לא נכון, כי קליין אף פעם לא היה התומך הגדול ביותר), אלא התומכים.
עכשיו לעניין השיטות. קודם כל, יש שיטה שנמצאת על הפרק ולא ציינתם (וגם היא לא חדשה ונידונה כבר ב-2010) - והיא שחצאי הגמר יהיו בסדרות, והגמר יוכרע בשיטת הטוב מ-ש-נ-י-י-ם, כשהמשחק השני בביתה של היריבה.
אם יש הבדל בין גמר שיוכרע במשחק אחד לבין פיינל פור? באופן עקרוני כן, גם אם הסיבה זהה וזה אמצעי ולא מטרה. זה מוריד את הסיכוי של מכבי לצורך העניין להפסיד אליפות בגלל הפסד בודד, לפחות מבחינה הסתברותית, ל-50%. לעומת זאת, בפיינל פור, ההסתברות גדולה יותר – אתה יכול להפסיד את הכל בגלל משחק אחד בחצי הגמר, ואתה יכול להפסיד הכל גם בגמר. וזה גם אם בליגה שלנו ההסתברות היא בעלת חשיבות מופחתת והעוקץ הוא אותו עוקץ. ואם לא התנסחתי טוב מבחינה מתמטית אז סליחה, אבל הכוונה ברורה.
למה הצבעה עבור שיטה אחת מראה התנגדות לשיטה שנייה? התשובה בעצם השאלה, לא? זו כאמור לא אותה שיטה. אתה תהיה צודק רק במקרה ששיטת הפיינל פור בכלל לא תעלה לדיון, אלא שיש כאלה ממה שאני יודע שעדיין תומכים בה ומעדיפים אותה על כל שיטה אחרת, כולל פיינל טו. כרגע היא נמצאת, לפחות מבחינה תיאורטית לדיוננו, על הפרק.
בוא נעשה סדר במה שקורה, ושוב, ממה שאני יודע:
נתחיל מהפועל ירושלים וקליין:
להערכתי: סדרות כל אורך הדרך > סדרות בחצי וגמר בשני משחקים > סדרות בחצי וגמר אחד > פיינל פור.
ובודאות: > סדרות בחצי וגמר אחד או שניים > פיינל פור. מבחינתי, כאמור, גם מקרה כזה הוא התנגדות לפיינל פור.
מכבי תל אביב – ידוע לכל.
בני השרון – כבר אמרתי.
הפועל חולון – באופן מפתיע אולי, לא כולם שם מתים על הפיינל פור. בהחלט יש שם קולות שקוראים לסדרות, במיוחד אחרי הניצחון בסדרה על הפועל ירושלים. אולי לאומית יעדכן.
מכבי ראשון – היחידה שממש אין לי מושג. אני יודע מה חשב קליסקי בזמנו (העדיף פיינל פור), לא יודע מה חושב פרי.
אשקלון – יוסי דהאן מעדיף פיינל פור גם על פיינל טו. אלא שבאשקלון, דהאן הוא לא מי שקובע... (:
מכבי חיפה – אני חושב שאני יודע אבל נשאיר את הבמה לטל.
נתניה – אותו כנ"ל, נשאיר את הבמה לנדב.
אשדוד – לאיתן. הנה, הדיון יכול להיות מעניין באמת, בלי ציניות.
גלבוע גליל – ממה שאני יודע פיינל פור עדיף מבחינת אוחיון גם על פיינל טו ובטח על סדרות, כל עוד אין תקרת שכר.
לגבי מוטי אמסלם כדירקטור הבקעה אין טעם שאענה כאן מסיבות מובנות. לגבי הפועל תל אביב צריך לחכות קצת ולראות. אני כמובן יודע מה חושב הרציקוביץ', אבל בינתיים הוא עוד לא שם באופן רשמי. יש פה חברי עמותה שיודעים טוב ממני.
וכמובן שאתה רשאי לעקוץ כמה שבא לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1, Majestic-12 [Bot] ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: