סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 11:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טאג' גיבסון
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 2:26 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אחד השחקנים החביבים עליי בנ.ב.א כיום מדבר עם שיקאגו על הארכת חוזה. הוא יהיה restricted בקיץ הבא, כיום בן 27. פאואר פורוורד שעולה מהספסל. נבחר 26 בדראפט. הראה מאז יכולות התקפיות חביבות אך מוגבלות יחסית לעמדה אך הוא אחד הטובים בעמדה שלו מבחינה הגנתית, אם לא הטוב מכולם. אתלט מצוין, חוסם מעולה, שחקן שכיף לראות. אינטיליגנטי למדי ומסתמן כמו חבר טוב ונטול אגו לקבוצה, משחק מאוד אינטנסיבי ומעלה את הרמה שלו בפלייאוף.
בפורום של שיקאגו בריל-ג'יאם מתנהל וויכוח כמה טאג' שווה (או יותר נכון, כמה נכון לשלם לו וכמה הוא יקבל בשוק החופשי).
מצד אחד הוא שחקן ספסל (לפחות עד ששיקאגו תשתמש באמנסטי על בוזר, אם בכלל זה יקרה) ומצד שני, אין ספק שהוא שחקן משמעותי מאוד בשיקאגו.
http://forums.realgm.com/boards/viewtop ... &t=1197192
הסכומים עליהם מדובר הם החל מ-7$ מיליון לשנה עד אזור 11$, שזה טווח לא קטן בכלל. בהחלט אפשר לטעון שהוא טוב יותר מהאמפריז שמקבל 24$ לשנתיים על ליקוט הריבאונדים האבודים בנטס שלופז מסרב לקחת. איבקה נחשב טוב ממנו אך אני לא בטוח שמדובר בפער משמעותי והוא קיבל לאחרונה 12$ לעונה בחוזה ארוך טווח. אז... כמה הוא שווה? על איזו עסקה הסוכן שלו צריך לחתום והאם שיקאגו יכולה להרשות לעצמה את המחיר?
אני אישית חושב שהוא שווה בסביבות 8.5$ אבל ייתכן וייאלצו לשלם עליו מעבר לכך. בכל מקרה (כלומר עד 10$) הייתי משאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טאג' גיבסון
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 2:46 am 
Junior

אני לא הייתי משלם עליו יותר מהMLE.

אין ספק שהוא פיסה חשובה, אבל השאלה עד כמה אתה רוצה לסנדל את עצמך בייחוד כשהעתיד של רוז עדיין לא ברור כ"כ.

אגב, יש לי השגות בצד ההגנתי. אני חושב שהוא שומר קבוצתי נהדר אבל יש המון שומרים אישיים טובים ממנו.

בסגנון המשחק של תיבידו כשהוא מגיע כהלפ דיפינדר, קל מאוד להתרשם מהעבודה שלו אבל באחד על אחד הוא בסדר, לא יותר.

דווקא מבחינה הגנתית אני ממש התרשמתי מאשיק. וגם הוא לא שווה יותר מMLE ואפילו לא המלא.

מה שכן, אם גיבסון יצליח להוכיח יד יציבה מחצי מרחק (כי הוא כבר פיתח אותה בעונה שעברה) יש סיכוי לא רע שהוא יחליף את בוזר. ואז הערך שלו יעלה בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 3:07 am 
Junior

אני חושב שהוא שווה באיזור ה7 מיליון לעונה וזה גם מה שיקבל.
לא רואה קבוצה ששמה עשר מיליון לעונה, כסף של שחקן חמישייה בכיר, על בחור שעוד לא הוכיח משחק כשחקן חמישייה.
האמפריז אמנם קיבל 24 לשנתיים, אבל הוא קיבל את זה מהקבוצה שלו, מהבעלים שמעדיף לשלם יותר בשביל שהשחקן שלו יהיה מבסוט.

לא רואה את שיקאגו מציעה לו עכשיו חוזה גבוה משבע מיליון. בשיקאגו לא נוהגים לשלם יותר מדי. אם אני לא טועה הם מעולם לא שילמו מס מותרות. הקיץ עומד להיגמר והבולס לא מראים כוונה לשחרר את בוזר, ואפשר להשתמש באמנסטי רק באוף-סיזן. לא רואה את שיקאגו משלמים עכשיו לגיבסון ומסנדלים עצמם מעכשיו להחלטה לקיץ הבא- או לשלם יותר מדי לשחקן מחליף, או לשחרר את בוזר, או לחפש טרייד לחוזה הגבוה של גיבסון.
אין להם שום סיבה לכך, כי ההחלטה תהיה קלה יותר בקיץ עם גיבסון לא חתום מאשר עם גיבסון חתום על חוזה גבוה. האינטרס היחיד שלהם לפתוח בשיחות מוקדמות זה כדי לשלם לו עכשיו כסף של שחקן ספסל.
אם אתם כבר מתכוונים לשלם לו ומתכוונים להפוך אותו לשחקן חמישייה, למה לשלם לו כשחקן בכיר לפני שהפכת אותו לשחקן בכיר, כשאתה קודם יכול לבדוק אותו במשך שנה שלמה בתפקיד של שחקן בכיר ואז לקבל את ההחלטה אם כדאי לשלם לו ככזה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 8:20 am 
Hall of Famer

הבעיה שאם הבולס מחכים עד הקיץ, הם מנפחים בוודאות את המחיר שלו ואפשר היה לראות זאת בחוזה 46 המייליון שבאטום קיבל ממינסוטה. גיבסון הוא שחקן עם תכונות שקבוצות אוהבות. הוא שומר טוב, הוא ריב' טוב, הוא חוסם, הוא נראה שחקן עם אופי קבוצתי טוב. מישהו כבר יזרוק עליו חוזה מופרך ואז שיקגו, אם תרצה את שירותיו, תהיה מסונדלת. אם הבולס חושבים שגיבסון הוא שחקן שצריך להיות בקבוצה, אז הזמן להחתים אותו במהלך העונה, יכ סביר שזה יעלה להם הרבה פחות.

כמובן שהרציונל שלי לא יחמוק מגיבסון ובעיקר מהסוכן של גיבסון, אז הצד השני במשוואה הוא שגיבסון באמת רוצה להישאר בעיר הרוחות ומוכן להפסיד בשל כך פוטנציאלית כמה מיליונים. באקלים הנוכחי של האן.בי.איי, אני בספק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 9:18 am 
Hall of Famer

King Chauncey כתב:
אני חושב שהוא שווה באיזור ה7 מיליון לעונה וזה גם מה שיקבל.
לא רואה קבוצה ששמה עשר מיליון לעונה, כסף של שחקן חמישייה בכיר, על בחור שעוד לא הוכיח משחק כשחקן חמישייה.
האמפריז אמנם קיבל 24 לשנתיים, אבל הוא קיבל את זה מהקבוצה שלו, מהבעלים שמעדיף לשלם יותר בשביל שהשחקן שלו יהיה מבסוט.

גם אני קצת בדאון כרגע. מעניין אם הבוס שלי יהיה מוכן לתת לי חמש מיליון כבונוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 2:39 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
הבעיה שאם הבולס מחכים עד הקיץ, הם מנפחים בוודאות את המחיר שלו ואפשר היה לראות זאת בחוזה 46 המייליון שבאטום קיבל ממינסוטה. גיבסון הוא שחקן עם תכונות שקבוצות אוהבות. הוא שומר טוב, הוא ריב' טוב, הוא חוסם, הוא נראה שחקן עם אופי קבוצתי טוב. מישהו כבר יזרוק עליו חוזה מופרך ואז שיקגו, אם תרצה את שירותיו, תהיה מסונדלת. אם הבולס חושבים שגיבסון הוא שחקן שצריך להיות בקבוצה, אז הזמן להחתים אותו במהלך העונה, יכ סביר שזה יעלה להם הרבה פחות.

כמובן שהרציונל שלי לא יחמוק מגיבסון ובעיקר מהסוכן של גיבסון, אז הצד השני במשוואה הוא שגיבסון באמת רוצה להישאר בעיר הרוחות ומוכן להפסיד בשל כך פוטנציאלית כמה מיליונים. באקלים הנוכחי של האן.בי.איי, אני בספק.

אני מסכים. כמה היית שם עליו אילו היית במקום שיקאגו כדי לסגור את העסקה לפני שהקיץ מגיע והשאלה הופכת לשאלת Yes/no?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 3:22 pm 
Hall of Famer

Mook כתב:
אני לא הייתי משלם עליו יותר מהMLE.

אין ספק שהוא פיסה חשובה, אבל השאלה עד כמה אתה רוצה לסנדל את עצמך בייחוד כשהעתיד של רוז עדיין לא ברור כ"כ.

אגב, יש לי השגות בצד ההגנתי. אני חושב שהוא שומר קבוצתי נהדר אבל יש המון שומרים אישיים טובים ממנו.

בסגנון המשחק של תיבידו כשהוא מגיע כהלפ דיפינדר, קל מאוד להתרשם מהעבודה שלו אבל באחד על אחד הוא בסדר, לא יותר.

דווקא מבחינה הגנתית אני ממש התרשמתי מאשיק. וגם הוא לא שווה יותר מMLE ואפילו לא המלא.

מה שכן, אם גיבסון יצליח להוכיח יד יציבה מחצי מרחק (כי הוא כבר פיתח אותה בעונה שעברה) יש סיכוי לא רע שהוא יחליף את בוזר. ואז הערך שלו יעלה בהחלט.

כלומר, אתה אומר שלמעשה שיקאגו צריכה לוותר על גיבסון?
כי אין שום סיכוי שהסוכן שלו נותן לו לחתום על חוזה MLE ולמטה מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 4:09 pm 
Junior

עמוס לב כתב:

נכון שהמחיר שלו סביר שיעלה בקיץ, בתור רסטריקטד,אבל זה מה שאני אומר- אם אתה כבר מתכוון לשלם לו חוזה גבוה, כמה יהיה ההבדל? האינטרס של שיקאגו בשיחות מוקדמות הוא כדי לא לשלם יותר מדי. אבל אם יש דרישה לחוזה גבוה וגיבסון לא מוכן לחתום על חוזה באיזור השבע מיליון, כבר עדיף לחכות לקיץ ולשלם לו 12 מיליון כשאתה יודע מה אתה עושה מבחינת שאר הסגל, מאשר לשלם לו עכשיו 10 מיליון ובכך ללכת לעונה שבה כולם יודעים שבסיומה יהיו החלטות קשות, כי לאף אחד אין ספק שבשיקאגו לא ישלמו לשני פאוורים חוזה גדול.

אני גם לא רואה את הקבוצה עם הקאפ ספייס בקיץ הבא שנותנת עליו הצעה של יותר 10 מיליון. לפחות אם לא יישתנה מעמדו בשיקאגו בשנה הקרובה.
לשים כסף של שחקן חמישייה בכיר על אחד שכל מה שהוכיח זה יכולת להיות אנרג׳י מהספסל, לתת ריבאונדים והגנה?
צ׳אק הייז לפני שחתם בסקרמנטו היה עם ריפוטיישן לא פחות משל גיבסון, והם שחקנים דומים מאוד. הייז בכלל נחשב לאחד מהשומרים המשובחים בלואו פוסט, בטח עדיף על גיבסון. לכו תראו כמה הוא קיבל.
בקיצור, גיבסון שחקן מחליף כל הקריירה שלו בליגה. אני מתקשה להאמין שתהיה הקבוצה שתשלם על אחד כזה 10 מיליון + לעונה, ותכתיר אותו בכך לשחקן 2-3 בקבוצה. אני לא זוכר שחקן אחד במעמד הנוכחי של גיבסון שקיבל חוזה כזה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 8:27 pm 
Hall of Famer

הגזמת לחלוטין בהשוואה בין הייז לבין גיבסון. קודם כל הייז הוא סנטר של 1.98 סנטים. גיבסון הוא פאוור פורוורד בסייז נאה של 2.06, שבמידת הצורך גם יכול לשחק בתור סנטר. גיבסון חוסם 1.3 נק' בעשרים דקות בערך. הייז באותו זמן לא חוסם חצי חסימה למשחק. צ'אק הייז הוא אחד מהנגרים הגדולים בליגה. גיבסון שחקן התקפה סביר.

לגבי כמה קבוצות מוכנות לשלם על שחקנים, אז עומר אשיק, שחקן עם מעמד פחות מטאג' גיבסון וגם מצ'אק הייז, ניצל את היותו שחקן חופשי מוגבל וחתם על חוזה שיכניס לו בממוצע מעל 8 מיליון דולרים לעונה. אם אשיק קיבל 25 מיליון לשלוש שנים, אתה חושב שגיבסון יקבל פחות? אני הייתי הולך על יותר, בטח אם הוא יבחן את השוק החופשי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 12:17 am 
Sophomore

עמוס צודק, שיקגו צריכה לעשות הכל כדי להחתים את גיבסון על הארכת חוזה. גיבסון, מצידו, לא אמור בכלל לחשוב על זה. הוא הולך לקבל שדרוג למעמד שלו, וישחק הרבה פעמים בתור הסנטר המחליף של שיקגו. מי שראה אותו משחק יודע שיש לו פוטנציאל לעשות קפיצה גדולה קדימה, אני חושב שהוא מסוגל להיות השחקן המשתפר של העונה הבאה. שחקן מוכשר מאוד, עם יד רכה מבחוץ (מצטרף למוק לגבי חובת ההוכחה) ויכולת סיום מצויינת ליד הטבעת, וזה מבלי לדבר על ההגנה שלו. אני ממש לא מסכים שהוא שחקן הגנה אישית סביר, בעיני הוא אחד מהשומרים הטובים בליגה (שחקני פנים). הוא מספיק זריז, מהיר ואתלטי כדי לעמוד בכבוד באחד-על-אחד מול גארד. הוא כבר עשה את זה העונה, בעיקר בגלל סוויצ'ים אחרי חסימות. שומר עם יכולות מגוונות, לא מפחד ממגע. עולה נהדר מהספסל ואני מאמין שהוא יתפקד מעולה גם כשחקן חמישייה.
אני מאוד אוהב אותו. אם יהיה יותר פעיל בהתקפה, ידרוש יותר את הכדור ויתקוף את הסל, הוא יוכיח שגם הארסנל ההתקפי שלו ברמה גבוהה. אם שיקגו יכולה להעתיק את החוזה שיוסטון הציעה לאשיק (25 מיליון לשלוש שנים) - הייתי הולך על זה.
בקיץ הוא יקבל יותר מזה.

מוק, אשיק שומר אישית פנטסטי. לראות אותו זה כמו לקרוא ספר הוראות להגנה. עם זאת, הוא שחקן הרבה פחות טוב (ובעיקר פחות בשל, שלם ומגוון) מגיבסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 12:55 am 
Hall of Famer

גיבסון שחקן חביב אבל עושים פה ממנו יותר ממה שהוא - דרו גודן עם הבנת משחק. אני חושב שהוא שווה בסביבות ה-MLE, אולי טיפה יותר. על דו ספרתי אין מה לדבר (מצד שני, את זה אני יכול להגיד גם על אשיק, והמציאות מוכיחה אחרת)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 1:03 am 
Hall of Famer

אני מאוד מחזיק גם מטאג' גיבסון וגם מאשיק ואני חושב שהבולס היו צריכים לעשות הכל כדי לשמור את שניהם, אבל דווקא ביחס ליכולות ההתקפיות של טאג' גיבסון ול"יד הרכה שלו מבחוץ", אני מעט יותר פסימי. טאג' עבד על הזריקה שלו בקיץ שעבר אבל לא נראה שיפור ניכר. הוא לא אוטומטי מחצי מרחק והוא לא גו טו גאי בפוסט. הוא שחקן התקפה חביב, בוודאי לא מגבלה כמו אשיק והוא בהחלט יכול לעשות קפיצה קדימה העונה, אבל הוא עדיין יהיה בינוני ביחס למתחרים שלו בעמדה. חלק גדול מהכשרון בנ.ב.א. מרוכז בעמדת הפאואר פורוורד. לטאג' לעולם לא יהיה את הכשרון ההתקפי של שחקנים כמו גאסול, אולדריג', גריפין, לאב ודומיהם. בצד ההגנתי לעומת זאת הוא טופ3 בעמדה שלו וזה מה שיביא לו את החוזה הבא שלו.

תותח, במלים אחרות גם אתה היית נותן לו ללכת?
על פחות מ - 8 מיליון דולר אני לא רואה אותו חותם עד הקיץ הבא ואז הוא כנראה הוא יקבל יותר...

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' אוגוסט 21, 2012 1:07 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 1:04 am 
Sophomore

לפני שתי עונות (10-11) בוזר פתח את העונה פצוע ואז גיבסון שיחק 10-15 ראשונים ב -4 הפותח ונתן מספרים מאד-מאד יפים :
http://www.basketball-reference.com/pla ... elog/2011/

לא הכי יציב בעולם, אבל שהוא שיחק מספיק דקות הוא היה טוב.

הבעיה עם הרצון להחזיק אותו בכל מחיר היא כדלקמן :
1. נואה הוא עוגן בעמדת הסנטר של הבולס לשנים הקרובות (כנראה). אי אפשר לשחק עם נואה וגיבסון כשני הגבוהים הפותחים כי זה
קו פנים שאינו מספיק דומיננטי בהתקפה. ואז מגיעה אפשרות שנייה.

2. לשים אותו על הספסל שייתן תפוקה יפה משם ב 25-30 דקות. הבעיה היא שאז מתחילות לצוץ מחשבות, ובצדק, שזה קצת לא סביר לשלם לשחקן ספסל (שבוודאות לא יתמודד על תואר השחקן השישי של העונה כי הוא לא מספיק דומיננטי התקפית) את הסכומים שהוזכרו פה - מעל ל - 8 מיליון דולר לעונה, וזה עוד לא במקרה הכי רע. יתחילו לצוץ מחשבות שאולי עדיף למצוא שחקן זול יותר בחצי מחיר שייתן תפוקה דומה, או אפילו לפתח איזה רוקי טוב.

כאב ראש רציני לשיקגו בשנים הקרובות, וזה עוד בלי שהזכרנו את החור המתקרא "קרלוס בוזר" והחוזה שלו לשלוש השנים הקרובות.

ואי אפשר לסיים בלי הדאנק המדהים של גיבסון (לדעתי הדאנק הכי גדול שלו) :

http://www.youtube.com/watch?v=tOOeMg7eqYM

*אם לשחקן שעשה את הדאנק הזה היו קוראים גארנט או הווארד, אי ספק שזה היה מקבל הרבה יותר היילייטס.

**היה דאנק דומה של שחקן ממונטנגרו על נבחרת ישראל במשחק האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 1:11 am 
Hall of Famer

אני בכלל חשבתי - ואני מודה שזה הימור גדול - ששיקאגו היו צריכים ללכת על המודל של אוק סיטי: להשאיר את אשיק ואת גיבסון ולהביא 2 ברמה גבוהה מאוד תמורת נואה (אריק גורדון, הארדן, הבחור הלא אינטילגנטי במיוחד מהקינגס, סקנד גארד מהדראפט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 1:16 am 
Hall of Famer

שלא יחתום על פחות מ-8 מיליון דולר, שימצא פראיירים אחרים. בדראפט/שוק החופשי יש מספיק כמוהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 1:53 am 
Hall of Famer

זה מה שחלק מהאוהדים של שיקאגו חשבו על אשיק, בינתיים הם עם נאזי מוחמד קשישא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 7:57 am 
Hall of Famer

נו אז מה? אז יותר טוב לשלם להרשלה 15 מיליון דולר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 8:01 am 
Hall of Famer

אני רק אומר שעם ההיגיון הזה, החלפת את כל הספסל שהיה אחד הגורמים המרכזיים להצלחה שלך. לגבי אשיק, אני חושב שהוא שווה את החוזה שלו (בוודאי בשנתיים הראשונות לפני שהוא נהפך לחוזה נגמר) אבל אנחנו נראה אותו בעונה הבאה משחק דקות משמעותיות ונדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 10:08 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ehud כתב:
2. לשים אותו על הספסל שייתן תפוקה יפה משם ב 25-30 דקות. הבעיה היא שאז מתחילות לצוץ מחשבות, ובצדק, שזה קצת לא סביר לשלם לשחקן ספסל (שבוודאות לא יתמודד על תואר השחקן השישי של העונה כי הוא לא מספיק דומיננטי התקפית) את הסכומים שהוזכרו פה - מעל ל - 8 מיליון דולר לעונה, וזה עוד לא במקרה הכי רע. יתחילו לצוץ מחשבות שאולי עדיף למצוא שחקן זול יותר בחצי מחיר שייתן תפוקה דומה, או אפילו לפתח איזה רוקי טוב.

איך הנקודה הזו משנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 12:38 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
איך הנקודה הזו משנה?

הייתי מסכים לשלם גם 12 מיליון דולר לעונה על שחקן שישי כמו הג'ט בעונת האליפות של דאלאס, על מאנו ג'ינובילי וכו'.

אי אפשר להשוות את התרומה של גיבסון, גבוהה ככל שתהיה, לתרומה של השחקנים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 1:32 pm 
Junior

אני אוהב את הנחישות של אוהדי שיקאגו בקשר ללא לשלם יותר מדי. נראה שזה הפך לחלק מהזהות הקבוצתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 3:55 pm 
Freshman

ehud כתב:
sir charles כתב:
איך הנקודה הזו משנה?

הייתי מסכים לשלם גם 12 מיליון דולר לעונה על שחקן שישי כמו הג'ט בעונת האליפות של דאלאס, על מאנו ג'ינובילי וכו'.

אי אפשר להשוות את התרומה של גיבסון, גבוהה ככל שתהיה, לתרומה של השחקנים האלו.

אתה יודע שעובדתית, חצי מהזמן שמתנהל על מגרש הכדורסל מתבצע כשאתה בלי הכדור, נכון?

יש מן דעה כזאת ששחקן התקפה בכיר יותר חשוב משחקן הגנה בכיר, זו לדעתי טענה שמנסה להוכיח שההתקפה יותר חשובה מההגנה בכדורסל (כי בסופו של דבר שחקן התקפה טוב תמיד יגביר על שחקן הגנה טוב...), אבל שוב ושוב אנחנו מוכחים שההפך הוא הנכון. וקבוצות הגנתיות הן אלו שממצות את הפוטנציאל שלהם, והם אלו שמצליחות. תן לי את צ׳אנדלר לפני ברוק לופז, את שון מאריון לפני דני גריינג׳ר, את ג׳וש סמית׳ לפיי אולדרידג׳ ואת טאג׳ גיבסון לפני סקולה (או ג׳ייסון טרי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 5:48 pm 
Hall of Famer

לא מסכים, הכל תלוי באיכות ההתקפה מול איכות ההגנה.
צ'נדלר במקום ברוק לופז - בהחלט.
שון מאריון לפני דני גרינג'ר - לא יודע, למעשה די ברור לי שלא. אם כי את שון מריון בשיאו, בהחלט כן הייתי לוקח לפני גריינג'ר.
ג'וש סמית' לפני אלרידג' - כן, אני מעדיף את סמית'. אבל ההישגים שלו באו גם בגלל שהוא היה בקבוצה טובה יותר, וגם כך, אפשר לחשוב על איזה הישגים מדובר. אלרידג' הוא לחלוטין אלפא דוג, של קונטנדרית לפלייאוף. לדעתי במעמדם בליגה ובאימפקט שלהם על הקבוצות שלהם, הם די שווים, אולי אפילו עם יתרון קל לפורטלנדי.
גיבסון לפני טרי? טרי של השנה אולי, טרי של לפני שנה וחצי היה ארגיואבלי השחקן השני בחשיבותו באלופת הליגה. נו בריינר לטובת טרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 6:09 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ehud כתב:
ואי אפשר לסיים בלי הדאנק המדהים של גיבסון (לדעתי הדאנק הכי גדול שלו) :

http://www.youtube.com/watch?v=tOOeMg7eqYM

יותר גדול מזה?
http://www.youtube.com/watch?v=BmN-MIbv ... ure=relmfu

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 7:37 pm 
Freshman

נורטון כתב:
לא מסכים, הכל תלוי באיכות ההתקפה מול איכות ההגנה.
צ'נדלר במקום ברוק לופז - בהחלט.
שון מאריון לפני דני גרינג'ר - לא יודע, למעשה די ברור לי שלא. אם כי את שון מריון בשיאו, בהחלט כן הייתי לוקח לפני גריינג'ר.
ג'וש סמית' לפני אלרידג' - כן, אני מעדיף את סמית'. אבל ההישגים שלו באו גם בגלל שהוא היה בקבוצה טובה יותר, וגם כך, אפשר לחשוב על איזה הישגים מדובר. אלרידג' הוא לחלוטין אלפא דוג, של קונטנדרית לפלייאוף. לדעתי במעמדם בליגה ובאימפקט שלהם על הקבוצות שלהם, הם די שווים, אולי אפילו עם יתרון קל לפורטלנדי.
גיבסון לפני טרי? טרי של השנה אולי, טרי של לפני שנה וחצי היה ארגיואבלי השחקן השני בחשיבותו באלופת הליגה. נו בריינר לטובת טרי.

זה בדיוק העניין, טרי היה השחקן השני הכי חשוב התקפית באלופה, אבל מאריון ובעיקר צ׳אנדלר היו חשובים ממנו בכלליות לדעתי. בטח אם מחשיבים את הגמר ומה שניהם עשו ללברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה