סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 07, 2025 2:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]




פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 19, 2012 2:49 pm 
מנותק
Junior

הצטרף: ו' דצמבר 01, 2006 2:49 pm
הודעות: 2527
בלוג: הצג בלוג (0)
קודם כל דאנקים זה עניין של טעם. אני אוהב גם פינס. כוח טהור אני אוהב משחקני הפנים, לכן שון קמפ הוא ה4 המטביע הכי אהוב עלי. אבל אצל סווינגמן אני מעדיף אלגנטיות ופינס.

נייט רוב אולי לא רכז, אבל הוא בממדים של רכז (ופחות מכך) והוא משחק רכז. אני חושב שהדאנקים שלו זה פלא על אנושי. מה זה, חוצמזה שהוא גמד? אתה מבטל את העובדה הזו כאילו מדובר במשהו שרואים כל יום... היו גמדים שעשו את זה לפניו אבל אף אחד מהם לא היה אתלטי או חזק כמוהו. בעיניי הוא אחד הדאנקרים הגדולים שהיו בליגה ובטח שהגמד המטביע הטוב מכולם.

איגי ולברון נכנסו לHM שלי משום שהקצת רק 3 משבצות. איגי בערך חמישי- שישי ולברון שמיני.

למה אין מצב שלברון רק שביעי, כי הוא לברון? סורי יש מטביעים שאני מעדיף עליו. אצל לברון זה כוח נטו, זה מדהים כשלעצמו אבל פחות יפה בעיניי משאר הסמולים שציינתי. עניין של טעם.
אין מה לעשות עמדת הסמול תמיד הייתה ותמיד תהיה הכי עמוסה בדאנקרים איכותיים. הרי השניים הגדולים בתולדות המשחק בפרמטר הזה, אולי האנובייטרים הכי מוכרים של הסגנון, הגיעו מהעמדה הזו (הד"ר ודומיניק ואפשר להוסיף אליהם גם את וינס)


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ואורח אחד


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.