סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' מאי 17, 2025 8:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רוזן עושה ויברח
הודעהפורסם: ו' ינואר 11, 2013 1:12 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
הכתבה הייתה בחידה והטלפון לבקרה היה עוד יותר בדיחה (מה בדיוק הם אמורים לעשות? הם בודקים חוזים שמוגשים לבקרה לא שום דבר אחר). אבל כל זה לא סותר את העובדה שההתנהלות עם קולמן לא לעניין, והשחקן לא נרשם בגלל מחלוקות כספיות מולו. ואני שוב יגיד, קבוצה של תקציב עתק בעל מליונים לא צריכה להתעסק בשטויות האלה. זה רק גורם לה נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 11, 2013 2:41 am 
Junior

kickass כתב:
לא סוד שיש לנו איזו שאיפה אחת או שתיים השנה ואנחנו רוצים לרוץ בצמרת, הוא יהיה תוספת נהדרת עבורנו ויוסיף לנו בכמה מימדים.

נראה לי שאני מתחיל לעלות על ההצלחה של אשדוד עונה שעברה והבעיה העונה ולהבין את הכישלון שנה שעברה של חיפה וההצלחה העונה.
אם שנה הבאה תהיה בקבוצה אחרת נוכל לבדוק סופית אם אתה הגורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 11, 2013 5:24 am 
Junior

איתן, עכשיו אחרי שהוכחתם מעל ספק שחנן קולמן רצח את ארלוזורוב אני לא מבין מדוע אתם לא מעיפים אותו מהקבוצה ודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 11, 2013 10:24 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז אם אתה אומר בעצמך שהוא לא רשום כשחקן ומקבל שכר כמשהו אחר (שלא צריך לעבור בקרה) אז בתור מה הוא רשום בדיוק? מה קפצת על עניין המנקה, זו הלצה אבל הלצה במקום לגמרי. הוא הרי רשום בתור משהו. וזה נכון שמנקה לא צריך לעבור בבקרה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 11, 2013 11:29 am 
Freshman

אני בטח לא מאשים את חנן קולמן בכלום, נוצרה סיטואציה טיפה'לה בעייתית פשוט. יש כאן עניין שנמצא בדיון בין שני צדדים, מכיוון שהוא בדיון ומכיוון שאני אישית לא נמצא בתוך אותו דיון, אני לא מתכוון להיכנס לתוך הפרטים שבו. ראי, חנן קולמן נפצע שבוע מתחילת האימונים, עד ממש לאחרונה הוא לא קיבל אישור להתאמן אלא היה בתהליך שיקום רפואי, זאת הסיבה הראשונה והמרכזית למה עד כה הוא לא נרשם באיגוד. מה הוא עשה בקבוצה בזמן הזה? הוא עבר שיקום רפואי במסגרת המערכת הרפואית של הקבוצה, או שאולי לחילופין היה עדיף שמכבי חיפה הייתה שולחת את חנן לעשות את הניתוח והשיקום בעצמו ועל חשבונו כפי שרמז שי לוי בוואן?

וההצלחה של אשדוד שנה שעברה רשומה של טפירו, אבל היי, מחמאה זו מחמאה, תודה רבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2013 4:11 pm 
Senior

עדכון... על פי מקורות ביורובסקט (של דובי פיק) חנן קולמן שבר את ידו אתמול ויעדר 6 שבועות. זאת בדיוק אחרי שהחוזה שלו הוגש לבקרה והוא היה אמור לקחת חלק במשחק היום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2013 4:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני כבר מתחיל לחשוד ש... לא, סתם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2013 4:42 pm 
Hall of Famer

kickass כתב:
אני בטח לא מאשים את חנן קולמן בכלום, נוצרה סיטואציה טיפה'לה בעייתית פשוט. יש כאן עניין שנמצא בדיון בין שני צדדים, מכיוון שהוא בדיון ומכיוון שאני אישית לא נמצא בתוך אותו דיון, אני לא מתכוון להיכנס לתוך הפרטים שבו. ראי, חנן קולמן נפצע שבוע מתחילת האימונים, עד ממש לאחרונה הוא לא קיבל אישור להתאמן אלא היה בתהליך שיקום רפואי, זאת הסיבה הראשונה והמרכזית למה עד כה הוא לא נרשם באיגוד. מה הוא עשה בקבוצה בזמן הזה? הוא עבר שיקום רפואי במסגרת המערכת הרפואית של הקבוצה, או שאולי לחילופין היה עדיף שמכבי חיפה הייתה שולחת את חנן לעשות את הניתוח והשיקום בעצמו ועל חשבונו כפי שרמז שי לוי בוואן?

מה שיפה, אתה בתור איש מנהלה מגיב בצורה הרבה יותר הגיוני מאשר כבוד היועץ המשפטי רוזנברג. מזמן לא ראיתי עורך דין שבמקום לתמוך חד משמעית בגישה של מרשו אומר משהו כמו "זאת הפרשנות שלנו לדברים, לא אמרתי שלאיגוד יש אותה פרשנות ולפי דעתי הם בכלל לא היו צריכים לדעת מזה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2013 2:48 am 
Freshman

נדב, בלי להיכנס לוויכוח כי אין לי כוח לזה, אני באמת לא מבין מה הבעיה עם התגובה של ארי רוזנברג.

לגבי חנן קולמן, זו השנה השלישית שאני עובד בקבוצת כדורסל, אני סביב הכדורסל כבר מעל לעשור, ובחיים לא נתקלתי בכזה מזל רע כמו במקרה שלו. היה אמור לשחק מול גלבוע\גליל אחרי שהחלים סופית מהפציעה בכף הרגל ובאימון האחרון לקראת המשחק, נפל לא טוב על היד ושבר את כף היד. כל כך חבל לי על הבחור. אני מקווה שהוא יחלים כמה שיותר מהר (אכן סדר גודל של שישה שבועות) כדי שיוכל סופסוף לפתוח את העונה הזו, אפילו אם זה כבר יהיה במרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2013 9:59 am 
Sophomore

הבעיה בתגובה של עו"ד ארי רוזנברג שהיא דה פאקטו הודאה בקיום חוזים כפולים. הגנתו היחידה האפשרית היא פרשנות.
מעו"ד שמתיימר לייצג קבוצה בהליך משמעותי שכזה, אתה מצפה לתגובה קצת יותר מתוכחמת מאשר הודאה במעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2013 10:01 am 
Hall of Famer

kickass כתב:
נדב, בלי להיכנס לוויכוח כי אין לי כוח לזה, אני באמת לא מבין מה הבעיה עם התגובה של ארי רוזנברג.

אין פה יותר מדי על מה להתווכח. עורך דין טוב בדרך כלל מתנהל בגישה של "מרשי לא עשה את מה שמיוחס לו, לא היה בסביבה, לא שמע כלום, לא ראה כלום וכולם מסביב משקרים". מה שרוזנברג אמר היה משהו בסגנון "יש מצב שעשינו את מה שמיוחס לנו, בטח שהיינו בסביבה, שמענו, ראינו ואולי מישהו מסביב צודק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2013 10:02 am 
Hall of Famer

kickass כתב:

לגבי חנן קולמן, זו השנה השלישית שאני עובד בקבוצת כדורסל, אני סביב הכדורסל כבר מעל לעשור, ובחיים לא נתקלתי בכזה מזל רע כמו במקרה שלו. היה אמור לשחק מול גלבוע\גליל אחרי שהחלים סופית מהפציעה בכף הרגל ובאימון האחרון לקראת המשחק, נפל לא טוב על היד ושבר את כף היד. כל כך חבל לי על הבחור. אני מקווה שהוא יחלים כמה שיותר מהר (אכן סדר גודל של שישה שבועות) כדי שיוכל סופסוף לפתוח את העונה הזו, אפילו אם זה כבר יהיה במרץ.

אתה אומר את זה רק בגלל שאף פעם לא עבדת עם פורטלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2013 9:45 pm 
Freshman

בואו נעשה ככה, אני לא רוצה כל כך להגיב על הנושא כי אני מרגיש שאני נשמע כמו ילד דביל שכל הזמן מתחמק, כשהכול יסתיים, אם אני אזכור מבטיח להרחיב קצת יותר. בכל מקרה, אני רק יכול להגיד שיש לא מעט ידיעות בנושא שהן בגדר השמצה ואין מאחוריהן אמת, אלא בעיקר סילופים. אנחנו כמובן לא יכולים להגיב כל כך כי יש חקירה ואז נוצר מצב קצת מצחיק שאנחנו בחזקת אשם עוד לפני שבכלל הסתיימה החקירה, שיש סיכוי סביר שבסופה לא ימצאו כלום.

נורטון, תודה שזה מה שאתה מאחל לי. החבר'ה בבית חולים "כרמל" כבר חברים מספיק טובים שלי כי אני מגיע לשם פעמיים בשבוע, כל פעם עם שחקן אחר, עוד שנייה אנחנו באמת משתווים לפורטלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2013 11:22 pm 
Sophomore

תיזהרו, יש תפוסה מלאה ומחכים במיון יממה.
בריאות לשחקנים.
לעניין הויברח של רוזן, ברור שיש הרבה סילופים, כטבעה של התקשורת. יחד עם זאת, זה שאתם לא יכולים להגיב, לא אומר שהיועץ המשפטי שלכם לא הגיב, את התגובה האומללה שהגיב, כפי שהוסבר.
אם זאת תגובתו, בהחלט עדיף אם היה נמנע מלהגיב תגובה שכולה הודאה בטענות שהועלו נגד הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2013 11:42 pm 
Freshman

אגב, הוא הגיב את התגובה הזאת לעניין הבדיקה של הבקרה התקציבית ולא של מס הכנסה והתגובה דיברה רק על הסיפור של הבקרה התקציבית, סתם בשביל לחדד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 16, 2013 8:11 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מצד שני, כל הת'רד הזה ופולקלור האטבים סביבו עוסק בעניין הבקרה התקציבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 16, 2013 10:25 am 
Junior

היום בידיעות ספורט התחילו הרינונים נגד רוזן על הפקרת המנכ"ל בשטח. משווים זאת לאשכנזי את ארז וינר.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 1:38 am 
Junior

אולי עכשיו שלדון יצ'פר את ג'ף רוזן, על כך שהוא הראה לדרוקר מה זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot] ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה