סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 12:05 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 275 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  הבא

אז מה?
ניצחון למכבי 23%  23%  [ 3 ]
פלאשבקים ל-2003: הפסד ביתי נוסף 77%  77%  [ 10 ]
סך הכל הצבעות : 13
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 12:57 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מה זה צ'ונסי מישהו הדיח אותך מהכיסא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 12:57 am 
Sophomore

גם במשחק נגד קאחה דייויד שם את הכדור בידיים של יוגב במהלכים האחרונים, והפלא ופלא, גם אז זה לא נגמר טוב.
לצערי האופציה היחידה של מכבי במצבים האלה היא היקמן, והוא היה מזעזע היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:00 am 
Junior

אולימפיקוס השתדלו להפסיד, אבל לא הצליחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:03 am 
Junior

ביקשתי מאוריאל מנהלנו מורנו ואדוננו את ההדחה היזומה.
אף אחד כבר לא קורא ללברון קינג ג'יימס, אז הפרפרזה כבר לא רלוונטית.

חגי, אני חושב שהאופציה של מכבי דווקא הייתה חייבת להיות דיוויד לוגן, ואני לא מבין מה הוא עושה בקבוצה אם המאמן שלו לא סומך עליו לסדר לו זריקה ברגעים המכריעים.
בלאט באמת היה צריך את כל הניסויים האלה עם חדירות של יוגב על כל ההגנה או בידוד של דווין סמית' (שזה כבר באמת סוג של הזיה ואם באמת זה מה שבלאט ביקש לדעתי זו ההחלטה האחת הגרועה ביותר בהיסטוריית האימון שלו) , בשביל לדעת שהמניה הכי טובה שיכולה להיות לו זה לסדר ללוגן זריקה? יש פינישר יותר טוב ממנו בקבוצה הזאת, יש קלע יותר טוב בקבוצה הזאת? אבא של יוגב אוחיון בעצמו יודה שלוגן סקורר עדיף עליו עשרות מונים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:17 am 
Sophomore

לוגן הרבה יותר טוב כשהוא מקבל את הכדור אחרי חדירה. שוב, בעיני האופציה היחידה היא היקמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:18 am 
Hall of Famer

השופר של פיני גרשון מבקש מבלאט להתפטר.
מה, פיני רוצה עוד סיבוב?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:19 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
השופר של פיני גרשון מבקש מבלאט להתפטר.
מה, פיני רוצה עוד סיבוב?

מי זה השופר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:22 am 
Junior

אחלה משחק, וגם נגמר בתוצאה הולמת. פלאניניץ' די הפסיד את המשחק בעצמו עם ההחטאות מהעונשין בסוף. בלאט שוב שירטט תרגיל מגוחך שגם לא התקיים. לא מבין למה דווין סמית' עם הגב לסל זו אופציה טובה. אולי בלאט מבין יותר טוב. דווקא אוחיון לא היה כזה אסון בעיני, כשיש לך פתח לחדירה אתה אמור ללכת על זה, הוא רק צריך לשפר את הסיומת שלו. מי שיודע למה הכדור האחרון לא הלך למהלך של חסימה ללוגן/היקמן מוזמן לקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:23 am 
Junior

stpsg כתב:
אחלה משחק, וגם נגמר בתוצאה הולמת. פלאניניץ' די הפסיד את המשחק בעצמו עם ההחטאות מהעונשין בסוף. בלאט שוב שירטט תרגיל מגוחך שגם לא התקיים. לא מבין למה דווין סמית' עם הגב לסל זו אופציה טובה. אולי בלאט מבין יותר טוב. דווקא אוחיון לא היה כזה אסון בעיני, כשיש לך פתח לחדירה אתה אמור ללכת על זה, הוא רק צריך לשפר את הסיומת שלו. מי שיודע למה הכדור האחרון לא הלך למהלך של חסימה ללוגן/היקמן מוזמן לקום.

רק :wink:
וגרג אודן רק צריך לעבוד על בעיות הברכיים שלו.
בלאט בתגובה דרוקרית למשעי: http://www.one.co.il/Article/211944.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:27 am 
Hall of Famer

כמה דברים:

גיורגי שרמדיני. הבחור עבר אורח במכבי רק לפני כמה שבועות. כולנו ראינו אותו. אני מניח שגם דיוויד בלאט הציץ עליו לפעמים. כל אדם עם שתי עיניים בראש ראה שהאיש פשוט לא מסוגל להתמודד בפיק-אנד-רול מול גארדים זריזים וכל קבוצה ששיחקה מול מכבי ניצלה את זה אלף פעם בערך. הפעם היחידה שבה אני זוכר שמכבי ניסתה לנצל את זה הייתה בפיק-אנד-רול עם דווין סמית' שלמרבה הצער חדר כל כך באיטיות וכל כך בהססנות ששרמדיני הצליח לסגור אותו.

מלקולם תומאס. זה פשוט נראה שהאיש מאבד תאי מוח בקצב מדהים בכל יום שהוא נמצא בתל-אביב, מאז נואל פליקס אני לא זוכר שחקן שכל כך מתקשה לתפוס כדורים או לבצע איזושהי פעולה פשוטה שדורשת תיאום עין-יד, ומה שהכי גרוע זה שהוא אפילו לא מבין עד כמה הוא גרוע ומנסה שוב את הפוסט-אפים חסרי התועלת שלו. פליקס, לזכותו, היה קצת יותר מודע למגבלות שלו.

נק"מ. נראה די חסר בטחון, שרף ורסקין ירדו עליו לגמרי אחרי חדירה אומללה שלו שלא הגיעה לשום דבר כשהאשמה הייתה צריכה ליפול על הגארד של מכבי (לא זוכר מי זה היה, סמית' אולי) שמסר לו כשהוא עומד על קשת השלוש עם שומר לידו 5 שניות לסיום ההתקפה, לא היה לו הרבה מה לעשות עם הכדור. בכל מקרה, הוא קצת פחות גרוע מתומאס ולפחות נראה שהוא משתדל.

פלאניניץ', למרות הכל, עדיין היה היום הגבוה השני הכי טוב של מכבי לטעמי, יותר טוב מאליהו ובטח שיותר טוב מנק"מ ותומאס, הייתי שמח לראות את מכבי מנסה קצת שילוב שלו ושל ג'יימס ביחד מדי פעם, יותר גרוע מתומאס זה לא יכול להיות.

אחרי שחשבתי שתומאס שבר את כל שיאי הטיפשות, בא יוגב אוחיון במאני-טיים וניצח אותו, לא בנוק-אאוט אמנם, רק בנקודות, אבל עדיין, תזרוק כבר!

פרינטזיס מזכיר לי מאוד את עמרי כספי. פחות במשחק ויותר בזקן המדובלל והמבט האבוד בעיניים שאומר "התעוררתי הרגע משינה הלומת סמים ואין לי מושג איפה אני".

ספאנוליס. נראה לי שאני קצת מאוהב בו.

נראה לי שזהו, אפשר לפתוח את עונת המלפפונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:36 am 
Senior

מה שעצוב זה שתומאס ומדלי צריכים לקבל כל משחק 4 דקות(כל אחד, לא ביחד) כדי להוכיח את אפסיותם ולחזור לספסל. זה כאילו שבלאט לא רואה את המשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:38 am 
Sophomore

היום זה זעק לשמיים. בלאט לא סומך על אף אחד מה4ים שלו. לא על אליהו לא על תומאס ולא על מדלי. למעשה הוא כל כך לא סומך עליהם שהוא מניח את סמית בעמדה ארבע ומשחק עם לנדסברג במקום. למעשה מדלי, תומאס ואליהו במיוחד סיפקו מנוחה לסמית. הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:39 am 
Senior

stpsg כתב:
בלאט שוב שירטט תרגיל מגוחך שגם לא התקיים.

אתה טועה, הפעם הוא שירטט תרגיל מדוייק ומאד ברור שהתקיים אחד לאחד. פשוט הסרטוט היה בחלקים כי כשהוא נשאל על ידי שחקן מסויים מה בדיוק הוא צריך לעשות הוא מחק והראה לו בסרטוט חדש בדיוק לאן הוא הולך.

מה שבלאט רצה זה לוודא שהכדור יכנס למגרש, ולכן הוא סידר שפלאניניץ' יוצא לקבל את הכדור, יוגב מגיע לקחת ממנו את הכדור, ואז פלאניניץ' יורד לחסום לסמית למטה שעובר על החסימה לקבל את הכדור לבידוד על קו הבייס ליין.

זה בדיוק מה שבלאט ביקש ומה שבלאט קיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:43 am 
Hall of Famer

מסכים עם הקוף, היה אולי קשה להבין את זה מהטלוויזיה, אבל עד כמה שאני הצלחתי להבין מהתרגיל שבלאט סידר, קרה בדיוק מה שהוא רצה. כלומר, לפחות עד לקטע שבו דווין סמית' קיבל את הכדור איפה שבלאט רצה שהוא יקבל אותו, לא ממש הצליח להחליט מה עושים ובסוף יצאה לו זריקה נוראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:52 am 
Junior

אני חשבתי שהבנתי שיש שם גם חסימה שעוזרת לסמית' אחרי שהוא קיבל את הכדור. אם לא, חבל, כי הוא שחקן נפלא בעיני אבל לא אחד שמקבל כדור עם הגב לסל ומייצר מצב קליעה נוח לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:56 am 
Hall of Famer

stpsg כתב:
אני חשבתי שהבנתי שיש שם גם חסימה שעוזרת לסמית' אחרי שהוא קיבל את הכדור. אם לא, חבל, כי הוא שחקן נפלא בעיני אבל לא אחד שמקבל כדור עם הגב לסל ומייצר מצב קליעה נוח לעצמו.

עם זה אני מסכים ב-100%, הכדור האחרון היה צריך ללכת ללוגאן או אפילו להיקמן למרות המשחק הלא טוב שהיה לו היום, אלו שני השחקנים היחידים במכבי שמסוגלים כרגע לייצר לעצמם מצבי קליעה באופן קונסיסטנטי פחות או יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:57 am 
Hall of Famer

קורובייב - אתר וואן.

מישהו באמת חשב שמכבי הולכת לעלות מבית כזה להצלבה? הניסיון מלמד שמה שלא עבד בשלבים המוקדמים לא יעבוד בשלבים מאוחרים. הקבוצה הזאת מעולם לא התחברה להיות קבוצה טובה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:06 am 
Senior

stpsg כתב:

החסימה הייתה מתחת לסל רק בשביל לוודא שהוא יקבל כדור כאמור.

סמית לא היה צריך לקבל או לקחת את השחקן עם הגב לסל מצד שני, זאת לא הייתה הכוונה כמובן (מן הסתם). סמית נשמר על ידי שחקן בעמדה 4 (בגלל ההרכב של מכבי), והרעיון אני מניח היה לבודד אותו לאחד על אחד בבייסליין בהנחה שיהיה לו שם יתרון כלשהו של זריזות ומהירות בשביל ניסיון לייצר סל ניצחון. סמית הסתבך כמובן מול היינס, נתקע, ונאלץ לקחת זריקה רעה בסופו של דבר. אבל מבחינת השרטוט קרה בדיוק מה שבלאט ביקש, משם הוא כבר היה ביד של סמית ובקבלת ההחלטות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:14 am 
Hall of Famer

סמית' היה צריך להוציא כדור אחרי שהסתבך. היה ברור שזריקה טובה לא תהיה לו.
אני הייתי משוכנע שזה חייב ללכת ללוגן. גם בהתקפה הקודמת הוא לא היה מעורב ואני חושב שהוא מספיק קר רוח כדי לשים נק' במאני טיים.
לבקש מסמית' ליצור בעצמו זה קצת מביך.

היקמן לא הגיע למשחק אולי הכי חשוב של העונה. מסכים עם שחף- לא ברור לי מה הטעם לנסות את נק"מ ותומאס לכמה דקות אם בלאט ממילא לא מאמין בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:39 am 
Sophomore

מישהו הספיק לראות הכותרת של וואן (שהספיקו להוריד שם)?
אחת מהכותרות הפסיכיות שראיתי שם בהקשר של כדורסל. אפילו ביחס לאתר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:46 am 
Junior

מע לרגליך, מה היה בה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:47 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (2)
כן. ראיתי. אכן הזוי.
נראה לי מי שעומד מאחוריה, שמו הפרטי מתחרז עם חצאית מאד קצרה ושם משפחתו כמו של מלי אחרי שהתחתנה...

הפוסט האחרון - הכנות אחרונות לפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:53 am 
Hall of Famer

היו שני גבוהים טובים במשחק הערב - ג'יימס ושרמדיני . כל אחד מהם מוגבל קצת בדקות , אז חשבתי ששניהם ביחד באותה קבוצה יכולים להיות קו פנים חזק מאוד .
דעתכם ?

אוחיון בטופ 16 קולע ב-30% מהשדה ( לעומת 46% בבית המוקדם ) .

נכון שהרכב 4 הנמוכים מביא לא אחת לריצות , אבל זה ממש לא לעניין שמכבי משחק בו 20 דקות במשחק ( והיום זו לא הפעם הראשונה ) . אחרי זה אל תתפלאו שלוקחים על מכבי כמויות גבוהות של ריבאונד התקפה או שג'יימס ( אגב , מי אמר שהוא ייעלם מול קו קדמי קשוח כמו של אולימפיאקוס ? ) מסתבך בבעיית עבירות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:56 am 
Sophomore

גינות מיכאל כתב:
מע לרגליך, מה היה בה?

כותרת מרכזית בבולד:
"בלאט, תתפטר:
אולימפיאקוס עם 77:78 על מכבי".

לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 10:12 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה גם הקו של פיני גרשון בטור שלו (יש עוד תשעה משחקי אימון, זה טוב כדי שגודס יתחמם).

מכבי פשוט לא קבוצה מספיק טובה. הם ישכנעו את עצמם שזה נקודה לפה נקודה לשם והעונה יכלה להיראות אחרת, אבל הם ירמו את עצמם. גם במשחקים שהפסידו בנקודה הם לא נראו כמו קבוצה, היו הרבה פחות טובים מהיריבות שלהם, והגיעו למצב של נצחון על כמה דקות של התלהבות.

אני מסכים עם מי שכתב שהפעם התרגיל של בלאט היה יחסית פשוט וגם בוצע, אבל המאמן היווני ידע בדיוק מה הוא הולך לעשות ושם עליו שומר גבוה, אתלטי ויחסית זריז לעמדה. בלאט לא היה מוכן לזה וגם לא השחקנים, שקפאו ונתנו לסמית להסתדר לבד. עוד חסימה אחת לסמית וזה היה יכול להיראות אחרת.
בכל אופן, לתת ליוגב אוחיון לנהל מאני טיים זה כמו לתת למלקולם תומס לנסות לעשות שתי פעולות מוטוריות ביחד. לא יעבוד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 275 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: