סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 5:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 12:17 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עכשיו זה רשמי, בעונה הקרובה ניו אורלינס כבר לא הורנטס אלא פליקאנס, יעני שקנאים. לא'דע, לא מתחבר לשם הזה, מתאים יותר לפוטבול.
עד אז בכל אופן:
וושינגטון - מינסוטה. מכת הפציעות הכריעה את הוולבס. וושינגטון אחרי החזרה של וול נראית סביר, וכנראה תנצח.
אטלנטה - בוסטון. הוקס.
קליבלנד - מילווקי. קיירי פנטסטי בחודש האחרון. לא כל שנה נבחר כוכב של קבוצה מפסידה. החודש הוא עם 25.5 נק', 5.9 אס' ו-2.5 חט' ומשחק כמו סופרסטאר לכל דבר. לא שזה יספיק מול הבאקס.
מיאמי - דטרויט. פיהוקון של לברון.
דאלאס - סן אנטוניו. שידור ישיר בקדפמ ב-3:00. איפה הימים שזה היה משחק מרתק. נו טוב, אולי הדיגלר יחזור לעצמו ללילה אחד. ספרס.
ניו אורלינס - יוסטון. אחרי הפתיחה המהממת עם זיקוקי הדינור, הנצנוצים ואורות הניאון, יוסטון ממוקמת במקום ה-9 במערב. ההורנטס חזרו לעצמם אחרי שגורדון שב להרכב וגריוויס ואסקז יהיה במצ'אפ נוח למדי הלילה מול ג'רמי לין. ובכל זאת... הארדן. נלך עם הרוקטס.
ממפיס - ברוקלין. המשחק המעניין של הערב. אני אלך עם ממפיס.
שיקגו - גולדן סטייט. עוד משחק מעניין. דנג לא ישחק כנראה. קשה לי לראות את הבולס מחזיקים על הרגליים אבל נצחון יהיה מאוד מרשים אם כן. אני הולך עם הווריורס.
סקרמנטו - אוקלהומה. משחק פיהוק לראסל ווסט-ברוק.
לייקרס - יוטה. אוהדי ה-Beatla מחכים להפסד הבא וזה יכול לבוא הלילה מול יוטה. הלייקרס הפסידו 4 רצוף. דוייט הווארד כנראה בחוץ. מעניין אם דאנטוני יבין סופסוף שאין טעם שקובי ישמור על הגארדים הכוכבים של היריבות, ועדיף לתת את העבודה הזאת לארטסט/מיקס ולתת לקובי להתמקד בהתקפה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

נערך לאחרונה על ידי התותח המפוברק בתאריך ש' ינואר 26, 2013 4:57 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אן בי איי לשישי
הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 12:35 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
קליבלנד - מילווקי. קיירי פנטסטי בחודש האחרון. לא כל שנה נבחר כוכב של קבוצה מפסידה. החודש הוא עם 25.5 נק', 5.9 אס' ו-2.5 חט' ומשחק כמו סופרסטאר לכל דבר. לא שזה יספיק מול הבאקס.

ניו אורלינס - יוסטון. אחרי הפתיחה המהממת עם זיקוקי הדינור, הנצנוצים ואורות הניאון, יוסטון ממוקמת במקום ה-9 במערב. ההורנטס חזרו לעצמם אחרי שגורדון שב להרכב וגריוויס ואסקז יהיה במצ'אפ נוח למדי הלילה מול ג'רמי לין. ובכל זאת... הארדן. נלך עם הרוקטס.
ממפיס - ברוקלין. המשחק המעניין של הערב. אני אלך עם ממפיס.

מילווקי קבוצת חוץ טובה להפתיע יחסית למיקום שלה, ובחודש האחרון עומדת על מאזן חוץ 2-4 כולל נצחונות בפורטלנד ובשיקגו.

לגבי יוסטון, נראה לי שאתה קצת מתבלבל בין הפתיחה של הארדן לפתיחה של הקבוצה...אחרי 5 משחקים הרוקטס כבר היו במאזן שלילי, ואחרי 11 משחקים כבר היו 7-4 שלילי.

נערך לאחרונה על ידי nadav_hacohen בתאריך ש' ינואר 26, 2013 2:20 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 1:53 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מתי ייפול כבר האסימון שאין דבר כזה פיהוקון כשמדובר במיאמי השנה? גם כשהם מנצחים זה בד"כ בשיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 2:12 am 
Junior

צודק הראובן. ההיט קבוצה מאוד פגיעה בעונה הסדירה גם בגלל הסגל, גם המאמן וגם רמת המאמץ. יותר בנוייה להתעלות במשחקים ספציפיים מלטחון עונה שלמה. מקווה שנזכה לראות את הבירדמן משחק לפחות, אם הוא לא גמור פיזית הוא יכול להיות אחלה תוספת למצגת גבוהים די עלובה של ההיט השנה.

יוסטון, דאלאס, פורטלנד והלייקרס יתחרו בנהן על המקום האחרון בפלייאוף המערב והכבוד להפסיד לאוק סיטי בסיבוב הראשון.

בוסטון כנראה בדרך לעשות כמה טריידים ושינויים, שמועה על JJ רדיק שבדרך..משהו שם פשוט לא מתחבר העונה.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 2:17 am 
Senior

יותר בגלל זה שמדובר באלופה. אין כמעט אף אלופה שלא הציגה סוג של ירידה ביכולת שלה בעונה אחר כך בעונה הרגילה. כולל הלייקרס שעשו ריפיט. ועדיין מיאמי רק משחק וחצי נדמה לי מאוק סיטי במאבק על המקום הראשון בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 2:24 am 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
יותר בגלל זה שמדובר באלופה. אין כמעט אף אלופה שלא הציגה סוג של ירידה ביכולת שלה בעונה אחר כך בעונה הרגילה. כולל הלייקרס שעשו ריפיט. ועדיין מיאמי רק משחק וחצי נדמה לי מאוק סיטי במאבק על המקום הראשון בליגה.

לא משחק וחצי אלא 4 משחקים, 2 הפסדים יותר ו-4 ניצחונות פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 2:34 am 
Junior

זה שקבוצות אחרות מתעלות מולם זה חלק מהמשוואה, אבל הגורמים האחרים יותר משמעותיים. סטיב קר הסביר לא מזמן למה ההיט לא מתקרבים לדומיננטיות של הבולס של זמנו והוא ציין בצדק תעובדה שהסגנון של מיאמי בנוי על הרבה מאמץ הגנתי, רוטציות מעופפות, משחק ריצה, שלשות. קבוצה בלי גבוהים דומיננטים היא משמעותית יותר פגיעה לערבי קליעה רעים ותראה פחות טוב כשאין מאמץ של 100%, מה שקשה לשמור בעונה הסדירה..במיוחד כשהספסל מבוגר. הסמולבול גם עושה אותם לקבוצה ריבאונד רעה, מה ששוב מצריך הרבה לחימה ומאמץ רק בשביל להשאר בתמונת הריבאונדים. הרבה פעמים הם פשוט לא מביאים תאנרגיה הדרושה. העובדה שלמרות כל זה הם עדיין ראשונים במזרח גורמת להם לחשוב שאפשר להמשיך לשייט לפלייאוף בהילוך שני, ואולי בצדק, למרות שאני כאוהד אולד-סקול יותר אוהב תגישה של הבולס שנלחמים כמו משוגעים על כל משחק בעונה הסדירה. אותי לימדו שמנהגים ואופי שאתה מפתח בעונה הסדירה אתה תביא גם למאני-טיים בפלייאוף..אבל אם נבחן את המציאות ההיט גם טיטאו את הבולס כשהם נפגשו וגם מגיעים לפלייאוף בריאים יחסית בנתיים בעוד שהבולס סוחבים פציעות כבר כמה עונות רצוף.

בנוסף ספולסטרה די מעופף העונה..די מאכזב לראות את חוסר היכולת שלו לצאת מהשבלונות של עצמו. אני לא אתפלא אם בפלייאוף מאמנים נגדיים יעשו לו ביתספר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 2:50 am 
Senior

אני חושב שזה בעיקר קשור להיחלשות של הקו הקדמי. האסלם הוא גופה. איבד את כל האתלטיות שלו. ג'ואל אנתוני נשאר... ג'ואל אנתוני. כלומר מישהו שלא משתלם לך להחזיק על המגרש בגלל המגבלה ההתקפית שלו אלא אם כן זה מול אחד הקווים הקדמיים הבאמת טובים בליגה.בוש הוא שומר קבוצתי טוב, אבל ריבאונדר גדול הוא אף פעם לא היה וכשכולם מחפפים בהגנה הוא לא בדיוק האיש שירים אותה למעלה. אני לא חושב שיש למיאמי מה לקנא בבולס. מעבר לשחיקה של הכוכבים שלהם שעלולה לבוא לידי ביטוי בפלייאוף, אין להם מושג איך רוז יחזור. בלי רוז בכושר הבולס לא יהיו פקטור בפלייאוף. אתה לא יכול לבנות התקפה על מרקו בלינלי מול קבוצות הגנה טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 3:18 am 
Junior

הייתי אומר שטיבודו מוציא 110% מכל שחקן בריא שיש לו בסגל, ו120% מהקבוצה כמכלול. אחוז הניצול הגבוה הזה אולי תורם לכך שכבר כמה עונות הסגל שלו חסר שחקנים בגלל פציעות ושהבולס לא ממש מעלים הילוך בפלייאוף. ספולסטרה לעומתו מוציא 80% מכל שחקן ו70% מהקבוצה, אבל בנתיים טפו טפו מצליח להמנע מפציעות מאוד משמעותיות ומצליח להעלות הילוך או שניים כשמתחיל הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 4:58 am 
Hall of Famer

קטע, לא ידעתי שקליי תומפסון זה הבן של מייקל תומפסון, שזכה בשתי אליפויות עם הלייקרס ונבחר מקום 1 בדראפט 1978.

מחצית 63-50 לבולס אחרי שהובילו כבר מעל 20.

בולס: היינריך 19 (בעיקר שלשות פנויות, 4/5), בוזר 12 ו-11 ריב', נייט רוב 11, נואה 8 נק' 8 ריב' ו-4 אס'
ווריורס: דיוויד לי 19 נק' (9/9 מהקו), קארי 14. ווריורס 15/15 מהקו, לעומת 4/7 של הבולס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 5:11 am 
Hall of Famer

ואוסטין ריברס זה הבן של דוק, תזכור מי סיפר לך ראשון :wink:

מסתבר שמינסוטה כ"כ פצועה וקצרה, שכשעלה אחד המחליפים שלה והוא נראה לי מוכר-לא קלטתי בהתחלה שמדובר במיקאל ג'לאבל שהתחיל את העונה בצדוויטה, עבר לולנסיה ודסקסנו עליו פה כמלפפון צהוב אפשרי. אני חייב לומר שאמנם המשחק הזה לא אינדיקציה, אבל יכול להיות שבויזארדס יכולים להיות אופטימיים לעונה הבאה-יש להם לא מעט כשרון וחומר טוב לעבוד איתו, בטח אם יצליחו לגנוב עוד משהו בדראפט הקרוב.

בגזרת ההפצצות הכבדות, ממפיס מעיפה 67 נקודות במחצית על הנטס כשמארק גאסול עושה כבר 20 נקודות ו-7 ריבאונדים, שיקגו עם 63 נקודות במחצית מול הווריורס, 19 לקפטן קירק בצד אחד ולדיוויד לי בצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 5:20 am 
Hall of Famer

משחק אחד להלילה מסתיים, וושינגטון מנצחת בקלילות את מינסוטה הפצועה בתוצאה 101-114, כשויטמן משתף את כל שחקני הסגל שלו. ג'ורדן קופורד 19, הרוקי ביל 16, ג'ון וול סולידי ועושה את שלו עם 14 נקודות ו-5 אסיסטים ב21 דקות בלבד. דרק ויליאמס עם 18 נק' ו-11 ריבאונדים לוולבס, קירילנקו 17, רוביו נראה פשוט נורא, כשחוץ מ1/8 מהשדה נראה חסר בטחון וחסר יצירתיות-סתם עוד רכז לבנבן בליגה. קצת עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 5:47 am 
Hall of Famer

קליבלנד מנצחת את הבאקס בחסות המחליפים (לרבות העידוד של כספי מהספסל) ואחד ברנדן ג'נינגס שהוכיח שוב כמה שהוא אוברייטד עם אינטיליגנצית משחק של קרוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 8:36 am 
מנהל פורום

אז טעיתי לגבי הפיהוקון.

בינתיים משהו מוזר (עפ"י הPBP) בלייקרס-יוטה, ולא זה שהלייקרס מנצחים: יוטה כבר החליטו שגארבג' טיים בזמן שהלייקרס עדיין לא. ככה שכל החמישה של הלייקרס על המגרש בזמן שיוטה העלו את כל המחליפים. הפלא ופלא זה קפץ מ92-78 ל99-80.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 11:04 am 
Freshman

נדמה שסוף סוף הלייקרס במיוחד קובי הבינו מה עובד והתחילו למסור אחד לשני, קובי עם 14! אסיסטים ורק 10 זריקות, יפה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 11:28 am 
Junior

הייתי מחכה עם הסקת המסקנות לגבי הסקת המסקנות של הלייקרס לדגימה של קצת יותר ממשחק אחד שבו הם שלטו מן הפתיחה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 12:31 pm 
Junior

נו, המשחק הזה היה הסבר לטענות של פלאש שקובי חייב לקלוע 30 לערב כדי שללייקרס יהיה סיכוי. מסתבר שיש שם אחרים שיכולים לקלוע וכשקובי לוקח צעד אחורה מבחנת סקורינג וצעד קדימה מבחינת ניהול משחק אז זה נגמר בניצחון משכנע על קבוצת פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 12:57 pm 
Hall of Famer

טוב, ראיתי בעיקר את המשחק של שיקגו, ולפרקים כמה משחקים אחרים, כמו ההארכה באטלנטה (קאמבק מ-27 הפרש) או הנצחון של קליבלנד וגם קצת לייקרס במחצית הראשונה.

אטלנטה מנצחת בשתי הארכות בדאבל פיגרס את בוסטון 123-111 אחרי שפיגרה כבר 27 הפרש.
הוקס: קורבר 27 נק' (8/12 לשלוש, כולן במחצית השנייה, כולל 5 ברבע האחרון). הורפורד 24 ו-13 ריב', טיג 23 ו-7 אס', ג'וש סמית 17 נק' (7/20 מהשדה, 3/9 מהקו) 14 נק' 7 אס' ו-2 חס' כולל אחת על פול פירס בסוף ההארכה הראשונה. האריס 14, איוואן ג'ונסון 11
סלטיקס: גארנט 24 ו-10 ריב' אבל במאני טיים היו לו כמה החטאות, ג'ף גרין 17, קורטני לי 16 נק' 7 ריב' ו-4 אס', רונדו ט"ד 16 נק' 11 אס' 6 איב' ו-10 ריב' עם ניהול משחק לא כ"כ טוב במאני טיים, בראדלי 14 נק', טרי 12, פירס 12 נק' (4/13 מהשדה) ו-5 איב'

קליבלנד מנצחת 113-108 את מילווקי. משחק מביך של הבאקס ברבע האחרון ובעיקר ב-5 דקות. ג'נינגס פשוט זרק כל התקפה. היה לו סל אחד בחדירה אבל השאר היה מזעזע. בקליבלנד הסקנד יוניט הגיע לעבוד ועשה את המהפך, כשבמאני טיים קיירי אירווינג הגיע לחתום את התוצאה.
קאבס: אירווינג 35, תומפסון 18 ו-6 ריב', וייטרס 16, ליבינגסטון 12, מאריס ספייטס "מאונטיין" 10 ו-6 ריב', לוק וולטון 5 נק' 7 אס' ו-5 ריב'
באקס: איליאסובה 30 נק' (5/6 לשלוש), מונטיי אליס 21 נק' 9 אס' ו-6 ריב', סנדרס 14 נק' ו-11 ריב' אבל צריך להרגיע עם הקפיצה לחסימה לכל זריקה או שיהפוך לסם דלאמברט 2. ג'נינגס 14 נק' (5/19 מהשדה, 4/10 לשלוש) ו-12 אס', אודריך 7 נק' 8 אס' ואיבוד אחד אבל מהאיבודים המטופשים שיצא לי לראות העונה.... במתפרצת 2 על 1 איכשהו הצליח לפשל.

פיהוקון של לברון. 110-88. ראובן צודק שזה לא בהכרח, אבל במשחק בית מול הפיסטונס... בחיאת.
היט: וייד 29 נק' 7 אס' 5 ריב' ו-5 איב', לברון ג'יימס 23 נק' 7 ריב' ו-7 אס', כריס בוש 14 ו-7 ריב', ריי אלן 11
פיסטונס: מונרו 31 ו-12 ריב', וויל ביינום 13

סן אנטוניו גוברת בדאלאס 113-107 על המקומיים גם בלי העזרה של דאנקן וג'ינובילי שישבו בחוץ.
מאבס: בובואה 19, קרטר 17, נוביצקי 15, מאיו 14 ו-7 אס', קוליסון 13, ברנד 8 ו-13 ריב'
ספרס: פארקר 23 ו-10 אס', בלייר 22, גרי ניל 18 ו-6 אס', ספליטר 13 ו-12 ריב', דני גרין 11, דיאו 10, לנארד 10

יוסטון 100-82 בניו אורלינסטרניה.
פליקאנס: גורדון 20, ריאן אנדרסון 19, אמינו 11 ו-6 ריב', דיוויס 10 נק' 7 ריב' ו-3 חס'
רוקטס: הארדן 30 נק' (12/12 מהקו) 8 אס' ו-8 איב', פטריק פטרסון 18 ו-13 ריב', דלפינו 14, לין 13 נק' 8 אס' 5 ריב' ו-6 חט', חתיכת ניחוס הבאתי על ואסקז..... פרסונס 10

ממפיס 101-77 על ברוקלין, הנה למה הנטס לא באולסטאר.
גריז: גאסול 20 ו-9 ריב', קונלי 14, רנדולף 12 ו-9 ריב', גיי 11, ביילס 11 נק' 8 אס' ו-7 ריב', רוטן 11, כריס ג'ונסון 10
נטס: לופז 18, דרון ויליאמס 12 נק' 6 אס' ו-5 ריב', ג'וג'ו 11, רג'י אוונס 11 ו-10 ריב'

שיקגו 103-87 על גולדן סטייט, המופע של נייט רובינסון שפשוט קלע כל זריקה אפשרית. נואה ובוזר גם היו נהדרים על הקרשים, וגם ג'ימי באטלר בהאסל, וכן, גם קפטן פיכס היינריך שתפר ג'אמפרים פנויים. גולדן סטייט קצת הפתיעו אותי. אני רואה למה הם איפה שהם נמצאים - רוב הקבוצות בליגה שומרות לא משהו. קשה לי לראות אותם עושים משהו נגד הקליפרס או אוקלהומה בפלייאוף.
בולס: היינריך 25 נק' (6/7 לשלוש), נייט רוב 22 נק' 4 ריב' ו-4 אס' ב-21 דקות, באטלר 16 ו-12 ריב', בוזר 15 נק' (7/21 מהשדה) 13 ריב' ו-5 איב', נואה 14 נק' 16 ריב' 4 אס' ו-3 חס'
ווריורס: דיוויד לי 23 ו-6 ריב', סטפן קארי 21, תומפסון 13 ו-8 ריב', 11 נק' 5 ריב' ו-5 אס'

פיהוק לראסל ווסט-ברוק. 105-95 בסקרמנטו.
קינגס: טייריק 16, קאזינס 14 נק' 8 ריב' ו-7 איב', ג'ייסון תומפסון 14, תורנטון 13, אאוטלו 10
ת'אנדר: דוראנט 24 נק' 11 ריב' ו-5 אס', קווין מרטין 24, ווסטברוק 18 נק' ו-14 אס', איבאקה 14 ו-8 ריב', ספולושה 10

ואחרונים חביבים הלייקרס מנצחים 102-84. לא מפתיע שקובי עם 14 אסיסטים מול אחת הקבוצות הבודדות שאין לו מצ'אפ קשה לא בהגנה ולא בהתקפה. קבוצת פלייאוף או לא קבוצת פלייאוף, נראה שיוטה נמצאת שם בטעות ולא בכוונה.
לייקרס: הווארד 17 ו-13 ריב', וורלד פיס 17, נאש 15, גאסול 15 ו-7 ריב', קובי 14 נק' 14 אס' ו-9 ריב'
ג'אז: פייבורס 14, הייוורד 13, ג'פרסון 12 ו-7 ריב', מילסאפ 10 ו-6 ריב', פוי 10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 1:08 pm 
Hall of Famer

מדהים. רונדו עם שני טריפל דאבלים ביומיים בשני הפסדים, מה שמעלה את השאלות הבאות
א. האם זה קרה אי פעם בעבר?
ב. האם רונדו התבלבל ובטעות הוא סבור שעכשיו פלייאוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 1:12 pm 
Junior

ממליץ מאוד לראות את מספר 1 בעשרת המהלכים של היום. מפתיע (לא רק הקליעה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 1:33 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
רוביו נראה פשוט נורא, כשחוץ מ1/8 מהשדה נראה חסר בטחון וחסר יצירתיות-סתם עוד רכז לבנבן בליגה. קצת עצוב.

זה לא רק המשחק הזה. רוביו חזר כבר לפני 15 משחקים ועד כה הסטט' עומדת כך - 4.2 נק', 5.1 אס' והשוס - 23.1% מהשדה. בנוסף רוביו מנסה בממוצע כמעט שלשה למשחק וההצלחה לא משהו, אפס שלשות נכנסו מתחילת העונה.

ושימו לב - אחרי הניצחון הלילה של הוויזארדס, שארלוט חזרה למקומה הטבעי - הקבוצה עם המאזן הגרוע בליגה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 1:52 pm 
Hall of Famer

matan 2.0 כתב:
ממליץ מאוד לראות את מספר 1 בעשרת המהלכים של היום. מפתיע (לא רק הקליעה).

לפני שראיתי, היה האמת סל מאוד מצחיק של ג'ימי באטלר.

עריכה: טוב, זה לא זה, אבל די משעשע. 25 שניות בערך:
http://www.youtube.com/watch?v=nH3BLtArBos

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 1:59 pm 
מנהל פורום

תותח, מה ההבדל הגדול בין טורונטו לדטרויט? רק לפני יומיים מיאמי נזקקו להארכה כדי לנצח את טורונטו בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 2:01 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
nadav_hacohen כתב:
רוביו נראה פשוט נורא, כשחוץ מ1/8 מהשדה נראה חסר בטחון וחסר יצירתיות-סתם עוד רכז לבנבן בליגה. קצת עצוב.

זה לא רק המשחק הזה. רוביו חזר כבר לפני 15 משחקים ועד כה הסטט' עומדת כך - 4.2 נק', 5.1 אס' והשוס - 23.1% מהשדה. בנוסף רוביו מנסה בממוצע כמעט שלשה למשחק וההצלחה לא משהו, אפס שלשות נכנסו מתחילת העונה.

ושימו לב - אחרי הניצחון הלילה של הוויזארדס, שארלוט חזרה למקומה הטבעי - הקבוצה עם המאזן הגרוע בליגה.

גם העונה האחרונה שלו באירופה לא הייתה הרבה יותר טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 2:27 pm 
מנהל פורום

המחצית הראשונה של הגריזליס הייתה אחת מתצוגות הכדורסל הכי מרשימות שיצא לי לראות בזמן האחרון ממולץ מאוד למי שיש זמן

מתי פעם אחרונה נאש סיים 30 דקות משחק עם 2 אסיסטים בלבד?
הכי קרוב שמצאתי זה שני אסיסטים ב29 דקות בעונת 10/11 בדקתי אחורה עד 08

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, עופר האדום ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה