סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 4:08 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 27, 2013 11:39 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אילת-גלבוע: גלבוע אחרי נצחונות יפים על חיפה ובחולון ונראית הרבה יותר טוב, אילת קבוצת בית חזקה בעקרון אבל רחוקה מלזהור. הכל פתוח.

הרצליה-חולון: הזדמנות טובה לחולון לנסות לקחת נצחון חוץ חשוב, מול קבוצה שיש בה לא מעט כשרון, אבל מאמן לא טוב ואפס אווירה מסביב.

נתניה-אשקלון: אקס נתניה ג'ונתן מיצ'ל ישחק באשקלון בעוד משחק כסאות מוכר בנוסח ליגת העל, נתניה חייבת נצחון בית על קבוצה חלשה כדי לצאת מהלופ הרע שנכנסה אליו.

אלקטרה-בזן: דרבי אחזקותיו של פדרמן...נו, אם חיפה באמת תופסת מעצמה משהו העונה, זה הזמן לנסות לעקוץ. מלקולם תומאס לא מתלבש באלקטרה.

מחר:

הפועל ת"א-מכבי ראשל"צ: הדרבי של בית מכבי, אבל נחשו מה?! כמובן, ג'רמיין טיילור שוחרר מהפועל ת"א...הפתעה אדירה. 2 קבוצות שלא נראות טוב לאחרונה, ראשון צריכה לקחת את זה.

אשדוד-הפועל ירושלים: אשדוד 1-3 בארבעת המשחקים האחרונים, בהחלט יכולה להפריע לירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 27, 2013 1:29 pm 
Sophomore

יש לי הרגשה שבזן עוקצים נצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 27, 2013 6:33 pm 
Junior

תסלח לי, אבל מה זאת אומרת "אפס אווירה מסביב"? במחזור הקודם אולם היובל היה מלא לגמרי - כמה קבוצות בליגת העל יכולות להגיד על עצמן דבר כזה? יש לקבוצה הזו שלושה כותבים פעילים מאוד בפורום, ועוד אחד שהוריד את הפעילות עכשיו. אז נכון, אין גרעין קשה שמשתגע ושר כל המשחק, אבל יש הרבה יותר אנשים שאיכפת להם מהקבוצה ממה שנדמה לך.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 27, 2013 6:37 pm 
Hall of Famer

היתה כתבה לא מזמן בערוץ 5 ובאופן כללי יש עלייה לא קטנה בכמות האוהודים שמגיעים למגרשים העונה יחסית לאשתקד.
7 קבוצות נלחמות כרגע נגד הירידה והמאבק שם פתוח לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 27, 2013 6:44 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
תסלח לי, אבל מה זאת אומרת "אפס אווירה מסביב"? במחזור הקודם אולם היובל היה מלא לגמרי - כמה קבוצות בליגת העל יכולות להגיד על עצמן דבר כזה? יש לקבוצה הזו שלושה כותבים פעילים מאוד בפורום, ועוד אחד שהוריד את הפעילות עכשיו. אז נכון, אין גרעין קשה שמשתגע ושר כל המשחק, אבל יש הרבה יותר אנשים שאיכפת להם מהקבוצה ממה שנדמה לך.

אוקיי, אני הראשון ששמח לקבל ביקורת מהסוג הזה. לי יצא לראות כמה וכמה משחקים ביובל, ותמיד די סבלתי מחוסר אווירה ומקהל ביתי מאד-מאד שקט. שמח לשמוע שיש יותר ממה שחשבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 27, 2013 7:05 pm 
Hall of Famer

מכבי חיפה אגב מעולם לא ניצחה את מכבי ת"א בהיכל (וגם לא במגרש הישן, שהיה אולי מגרש הספורט הכי ביתי בהיסטוריית הספורט הישראלי).
אולי הערב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 27, 2013 10:48 pm 
Hall of Famer

אשקלון זה פח זבל שלא ראיתי הרבה זמן, מקצועית ומה שמסביב.

מקצועית: על עדי אזולאי כבר דיברנו, אבל בכל פעם מראה עיניים מדהים מחדש. אסופה של שחקנים זרים זה לזה, לא יודעים מה זה הגנה, לא יודעים מה זה התקפה קבוצתית, המאמן שלהם מתעסק בלדבר עם השופטים ולצעוק על השחקנים שלו למה הם עושים פאול (זה הרבה יותר קל מאשר ללמד תרגילים. כלשהם), פשוט מעורר רחמים.

מה שמסביב: איזה אוהדים מגעילים. מהרגע שהם קלטו שהקבוצה שלהם לגמרי מחוץ למשחק (הדקות הראשונות של המחצית השנייה), הם התחילו בעניינים הבאים, לפי סדר כרונולוגי: קללות ונהמות לאלירן גואטה, על פשעו שהוא הקפטן של נתניה. שירים גזעניים בנוסח "פה זה ארץ ישראל טועמה, פה זו מדינת היהודים, אני שונא אותך סלים טועמה-אני שונא את כל הערבים" ו"מוחמד מת", עבור לשירי נאצה שונים ומשונים נגד הפועל ת"א וכלה ב"נתניה זונה" במצב של 30 הפרש ובלי שום התגרות של הקהל שלנו.

קבוצה פח אשפה, אוהדים פח אשפה, ועם פחי האשפה הסליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 27, 2013 11:22 pm 
Junior

מעניין. כמעט אותו דבר כתבתי עכשיו על אוהדי חולון במשחק מול הרצליה. שרו ועודדו יפה, עד שהחבורה האומללה בת ששת השחקנים שלהם איבדה את הראש ואת המשחק. מהרגע שהמשחק הגיע לסביבות ה 15 הפרש להרצליה הם התחילו לקלל כל בעל תפקיד בקבוצה שלהם, כולל נדמה לי, זריקת חפץ לכיוון מוטי דניאל ופיני גרשון. רמת הגועל נפש הגיע עד לכך שכשהשחקנים ירדו במנהרה בסוף המשחק והודו לאוהדים על העידוד למשך רוב המשחק, האוהדים עשו להם תנועות מזרחיות נמרצות.
הגיחוך הזה התחיל עוד קודם שבמשחק עם שיפוט לא מי יודע מה, אבל שיוויוני מאוד,באזור הרבע הראשון, התחילו לשיר שירי אהבה לספי שמש.

למשחק:
חולון הייתה נראית עייפה מאוד, כשדייסון היחיד שהיה בתפקוד. האסל היה כל כך עייף שהוא הצליח להיחסם בערך 4 פעמים ע"י קראקטר, שבהעידר תחרות הפך למפלצת צבע בדמות דווייט/שאקיל וניפנף כל דבר ממנו בדמות 20 ריב' ו 6 חס', ולא שהאסל היה פראייר עם 17 ו 17. האסל המסכן בקושי קיבל דקות נשימה, אבל חולון עוד תפקדה, עד שדייסון שהיה מעולה כל הערב התרסק ולא שותף חלק גדול מהרבע השלישי. בהיעדר הדייסון, רוזן והרוש היו מאוד חלשים ואיבדו המון כדורים. גם אחרי שהוא חזר, הוא כבר לא היה אותו דבר והמשחק המשיך להידרדר מבחינת חולון עד ל 29 הפרש. ווטרס הראה כמה דברים יפים, אבל היה מאוד לא אפקטיבי לאורך רוב המשחק. הוא הראה גם קליעה, קוף.

בהרצליה בק היה בלתי עציר, ג'ונס זז יפה בהתקפה וקיבל כדורים במקומות מעולים. היה לו אפילו מהלך אחד בו הוא הוריד את הכדור לרצפה ועשה איזה דרים שייק עצבני להיל. מייסון הראה את יכולות האול-אראוונד שלו עם נתונים בואכה טריפל דאבל: 12 נק, 10 ריב ו 6 אס'. ברקוביץ' סיים עם דאבל דאבל נחמד של אסיסטים ונקודות וגם חטף חמש פעמים.

בית הלחמי ניהל את המשחק היטב, וגם עשה מהלך מעניין כשלא שיתף את רייס בכל הרבע הראשון, כדי שיהיה לו שחקן רענן שלם על דן שמיר בשלושת הרבעים האחרונים של המשחק. שמואליקי, רוזפלט שותף, אך לא היה טוב בדקות ששיחק. בסוף המשחק היה זמן לשתף את הצעירים, אבל מתוך חמש דקות גארבג' בית הלחמי החליט לשתף אותם רק בדקה וחצי האחרונות. כנראה שהתחשק לו לנצח בהפרש גדול לשם שינוי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 27, 2013 11:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מכבי. אותו דבר. לא הגנה, לא התקפה, לא החלטות טובות ולא ריכוז משחק. כמה דקות של התלהבות וטיפונת עלייה ברמת הביצוע האישית מעל האפסיות בשאר המשחק, ומטריה של שון ג'יימס. בליגה זה מספיק בינתיים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 12:11 am 
Junior

לכן, כל הקבלה לתקופות גרועות אחרות בעשור האחרון, לא נכונות, ההגנה ברוב הפעמים די טובה, והקבוצה אמנם בינונית אבל יציבה בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 12:14 am 
Hall of Famer

ההגנה של מי? אתה מתכוון למכבי? לא ראיתי אותה משחקת הגנה מי יודע מה, חוץ מדקות מסויימות. ראיתי יריבה שעשתה שטויות רוב המשחק בלי קשר להגנה של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 12:17 am 
Hall of Famer

וכמובן בלי כתבים ופרשנים שלא יודעים חוקים אי אפשר.
שון ג'יימס אחרי המהלך של שתי החסימות הוציא זריקה שלישית של חיפה אחרי שקפצה על הטבעת. שרף אומר "אני צריך לראות את זה שוב... (בזמן ההילוך החוזר) טוב, זה היה בעלייה, אז מותר לו להוציא." קשקוש. אחרי פגיעה בטבעת מותר בכל מקרה להעיף את הכדור (שרף, לזכותו ייאמר, בדרך כלל מתמצא בחוקה יותר מפרשנים ומאמנים אחרים).
קוזי'קרו נופל על הכדור, ואז קם איתו לפני שהוא מוסר. השופט הרחוק שורק צעדים. רסקין: "איך הוא ראה משם צעדים?" Hello! עצם הקימה עם הכדור היא צעדים, לא צריך לעמוד מטר ממנו כדי לראות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 12:23 am 
Junior

מתמצא או לא מתמצא, צביקה שרף ודני נוימן בעמדת הפרשנים הבכירים בכדורסל ובכדורגל (ואלי אוחנה בליגה הספרדית) זה פשוט עונש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 12:48 am 
Hall of Famer

אכן. שרף אפילו יותר עונש מנוימן. נוימן עוד נותן תובנת כדורגל פה ושם. שרף, שבענף שלו יש לו מעמד "קצת" יותר מנוימן בשלו, לא מביא שום תובנה ולמעשה הרבה פעמים מתאר דברים שלא היו ולא נבראו (לאו דווקא ענייני חוקה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 12:55 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ההגנה של מי? אתה מתכוון למכבי? לא ראיתי אותה משחקת הגנה מי יודע מה, חוץ מדקות מסויימות. ראיתי יריבה שעשתה שטויות רוב המשחק בלי קשר להגנה של מכבי.

איך היו המיובשים?
רוט קובל זמן משחק?
נק״מ?
פאלניניץ׳ שיחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 1:00 am 
Freshman

היה תענוג לראות את הרצליה היום (סופסוף). הקבוצה מפוצצת בכישרון, נדמה שאם איכשהו הכל יתחבר ובית הלחמי יצליח לסדר את הקבוצה כמו שצריך, אז באמת יהיה אפשר להגיע רחוק.
חולון לעומת זאת מסתמנת כמועמדת המובילה לסיים במקום האחרון (אני בכוונה לא כותב לירידה), אני מקווה בשבילה ששון דניאל יוכל לחזור לשחק בקרוב, כי קצת קשה להסתדר עם סגל ישראלי של שלומי הרוש וזאק רוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 1:02 am 
Hall of Famer

קורובייב כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

איך היו המיובשים?
רוט קובל זמן משחק?
נק״מ?
פאלניניץ׳ שיחק?

רוט נכנס למעט במחצית הראשונה, היה די על הפנים, יצא ולא חזר עד דקות הגארבג' בסיום.
נק"מ לא נכנס במחצית הראשונה, לא היה, ונכנס בדקות הגארבג' בסיום.
פלאניניץ' נכנס מדי פעם לתת מנוחה לג'יימס, היה ולא היה, ונכנס בדקות הגארבג' בסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 1:44 am 
Hall of Famer

לא מאמין שלא הוזכר כאן עד עכשיו - DANOTE SMITH ( חבר של LAVARON ?! ) .
מגוחך לא פחות היה לשמוע את רסקין ושרף מטנפים על חיפה כמעט כל דקות המשחק , כאשר למעשה פרט לרבע האחרון הם היו שקולים לגמרי למכבי .
כבר נמאס לי להגיד את זה , אבל גם הערב ללא שון ג'יימס ( נניח עם תומאס במקומו ) מכבי היו מסתבכים קשות .

הרצליה עם 4 שחקנים בדאבל-דאבל ( מישהו זוכר תקדים לדבר כזה ? ) .
הרסי , ממש לא אהבתי את הרצון לרמוס את חולון . אין סיבה לשחק את מרבית הרבע האחרון עם החמישיה החזקה ולטוס למתפרצות , כאשר חולון עם הרכב סופר מוחלש , וההפרש משמעותית גבוה מ-12 ( ההפרש בו הפסדנו בסיבוב הראשון ) . הייתה אחלה הזדמנות שלא נוצלה להעלות את הביטחון של שחקני הספסל ( פרט לרייס כמובן ) . מה תגיד על זה שהספסל של חולון שותף יותר דקות משלנו ?!?!
בק עם ממוצע של 26 נק' ב-59% מהשדה ב-5 המשחקים האחרונים - וואו . גם ג'ומיין ג'ונס חיבר כמה משחקים נאים כרפאל .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 2:10 am 
Senior

משחק מאד משמים בנוקיה הערב, שחזור של המשחק מהסיבוב הראשון אבל עם רמה הרבה יותר נמוכה הפעם. ההתפרקות ברבע האחרון לא הייתה לעניין ובכלל עצם זה ששיחקו לא טוב ועדיין היינו צמודים 3 רביעים אומר הרבה על מכבי ופחות עלינו. נקסט, משחקים יותר חשובים בשבוע הבא אני מקווה.

הרצליה מתפוצצת בפעם הראשונה העונה נראה לי, קבוצה מוכשרת כבר אמרנו למרות שעד היום לא הראתה את זה ממש. נקווה שגמרו את כל התחמושת לקראת שבת.

שמואליקי, תרשה לי להכנס לראש של בית הלחמי לרגע. הליגה מאד צמודה, ישנה אפשרות מאד מעשית של בתים משולשים ואפילו מעבר בסיום העונה הסדירה. הרצליה גוררת הרבה הפסדים בהפרשים לא קטנים מהסיבוב הראשון ולכן גם להפרש הכללי בהחלט יש משמעות. בהתחשב בזה שהזרים של חולון שיחקו 32, 33, 35, 35 דקות אז זה לא כאילו שמיר הכניס ילדודס בצורה משמעותית כמו שתיארת את זה.

הרסי, 11 נק' ב5 מ12 מהשדה זה אולי לא נגר ברמה של ברנר... אבל זה עדיין לא מי יודע כמה. אם כי לזכותו יצויין שבשבוע שעבר היה לו משחק מצוין עם 19 נק' באחוזים טובים. אבל עם הקליעה היותר טובה ירדו גם האסיסטים כמובן.

בינתיים חולון צריכה לדאוג שהמגמה מהסיבוב הראשון חזרה. מהרגע שהם נכנסו שוב לאירופה הם מפסידים... ויש להם עוד איזה חודש של משחקים באירופה. לא תקופה קלה. למרות שעד היום חולון חולון אומנם הפסידה אבל כל המשחקים היו צמודים וקרובים, למעשה למעט מכבי שהסיבה אותם. ככה שההתפרקות היום לא ממש במקום למרות אירופה והעייפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 2:25 am 
Junior

שמואליקי, לא יודע איך הבנת את זה ממני, אבל דעתי בנושא שיתוף הצעירים כדעתך ולדעתי הוא היה צריך לשתף אותם במרבית הרבע הרביעי.

קוף, כרגיל, אני מדבר על מה שראיתי ולא על מה שבבוקסקור. 5 מ 12 זה לא רע, אבל זה גם לא שייך. היו לו כמה סלים מרשימים שמצריכים טכניקת קליעה ברמה גבוהה (עצירה לקליעה במתפרצת, זריקה בתנועה לקראת סוף שעון) והוא לקח זריקות שברנר ובני דמותו בחיים בחיים לא היו לוקחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 2:34 am 
Hall of Famer

צ'רנוביץ' שיחק כל הרבע האחרון בחולון . לביא לא יכול לעלות מולו ?!
קוף , הרוטציה של בית הלחמי מעוותת תמידית . כשאתה רואה זרים משחקים 37 דקות ( בק וג'ונס הערב ) , זה לא אומר שהם קיבלו פה ושם דקה מנוחה , אלא שיחקו 37 דקות רצוף ואז ירדו לספסל . מה הפלא אם כך שהם כלל לא תורמים עבירות לטובת הקבוצה ?
אני מזכיר שרוזפלט נתן תפוקה של זר לכל דבר בעונה שעברה , וכעת נהפך לשחקן שהמאמן לא סומך עליו מספיק בשביל להעלות אותו בתחילת הרבע הרביעי ב-20-25 הפרש .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 2:39 am 
Senior

הרסי הוקינס כתב:
שמואליקי, לא יודע איך הבנת את זה ממני, אבל דעתי בנושא שיתוף הצעירים כדעתך ולדעתי הוא היה צריך לשתף אותם במרבית הרבע הרביעי.

צריך לשתף אותם גם במחיר למשל עלייה ל1-6? לדעתי לא. כמו שאמרתי, ליגה מאד צמודה שאי אפשר לדעת לאן הולכת, ההפרשים הולכים לשחק פה חזק נראה לי בסיום העונה, וההפרשים זה לא רק בין קבוצות אלא גם במאזנים של בית מרובע או משולש. נכון, הסבירות לזה היא לא הכי גבוהה (ואני ממש לא בטוח שדווקא בית הלחמי חשב על זה) ועדיין אם בסופו של דבר בגלל זה למשל תסיים במקום השביעי ולא השישי אתה תבכה על זה כל העונה.

אני זוכר מקרה של ירושלים לפני כמה שנים שבגלל הפרש של נקודה אחת במאזן משולש כלשהו הם לא עברו שלב ביול"ב. באיזה עונה שהם קיבלו כמה פעמים 20+ הפרש, כשבטוח אף אחד לא חשב שזה מה שיקבע בסוף.

הרסי, ברור שהגזמתי שהשוואתי אותו לברנר וסה"כ זה שחקן שקלע 15 נק' למשחק בבלגיה. פשוט ביקשתי להוריד מההתלהבות של אחרי משחק אחד של השחקן (שבמקרה היה נגדנו ושמרנו עליו זוועה) ואני חושב שההתלהבות הזאת ירדה בעצמה עכשיו גם אצל אוהדי חולון מן הסתם.

אני עדיין חושב שחולון קבוצה טובה יותר עם סמית מאשר איתו, ושאם חולון הייתה משאירה את סמית ומביאה את ברנר היה מדובר היום בקבוצה יותר טבוה (וכזאת שחיסרון של שון דניאל לא כזה משמעותי בשבילה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 2:41 am 
Senior

shmueliki כתב:
צ'רנוביץ' שיחק כל הרבע האחרון בחולון . לביא לא יכול לעלות מולו ?!
קוף , הרוטציה של בית הלחמי מעוותת תמידית . כשאתה רואה זרים משחקים 37 דקות ( בק וג'ונס הערב ) , זה לא אומר שהם קיבלו פה ושם דקה מנוחה , אלא שיחקו 37 דקות רצוף ואז ירדו לספסל . מה הפלא אם כך שהם כלל לא תורמים עבירות לטובת הקבוצה ?
אני מזכיר שרוזפלט נתן תפוקה של זר לכל דבר בעונה שעברה , וכעת נהפך לשחקן שהמאמן לא סומך עליו מספיק בשביל להעלות אותו בתחילת הרבע הרביעי ב-20-25 הפרש .

לביא בהחלט יכול. אני דברתי על שיתוף סיטוני של ילדים שיכול בהחלט לגרום להפרש לרדת מ25 ל15 נגיד כשמולם עדיין משחקים 3 זרים של חולון.
להכניס את לביא במקום אחד הזרים, או אפילו ילד אחד או 2 לצד 3 זרים עדיין בהחלט אפשרי גם בלי שההפרש ירד.
רוזנפלד לדעתי היה פצוע כמה שבועות, לא ברור כמה הוא כשיר ואולי ניסה אותו במחצית הראשונה והעדיף לא להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 2:52 am 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
אשקלון זה פח זבל שלא ראיתי הרבה זמן, מקצועית ומה שמסביב.

מקצועית: על עדי אזולאי כבר דיברנו, אבל בכל פעם מראה עיניים מדהים מחדש. אסופה של שחקנים זרים זה לזה, לא יודעים מה זה הגנה, לא יודעים מה זה התקפה קבוצתית, המאמן שלהם מתעסק בלדבר עם השופטים ולצעוק על השחקנים שלו למה הם עושים פאול (זה הרבה יותר קל מאשר ללמד תרגילים. כלשהם), פשוט מעורר רחמים.

מה שמסביב: איזה אוהדים מגעילים. מהרגע שהם קלטו שהקבוצה שלהם לגמרי מחוץ למשחק (הדקות הראשונות של המחצית השנייה), הם התחילו בעניינים הבאים, לפי סדר כרונולוגי: קללות ונהמות לאלירן גואטה, על פשעו שהוא הקפטן של נתניה. שירים גזעניים בנוסח "פה זה ארץ ישראל טועמה, פה זו מדינת היהודים, אני שונא אותך סלים טועמה-אני שונא את כל הערבים" ו"מוחמד מת", עבור לשירי נאצה שונים ומשונים נגד הפועל ת"א וכלה ב"נתניה זונה" במצב של 30 הפרש ובלי שום התגרות של הקהל שלנו.

קבוצה פח אשפה, אוהדים פח אשפה, ועם פחי האשפה הסליחה.

ומה קבוצה במשבר עושה? מחתימה זר חמישי. בכלל, קבוצה עם סגל ישראלי מאוד חלש מסתמכת על הזרים שלה, ורק שניים מהם מביאים תפוקה.

אתייחס גם לעניין חולון. יש להם שבעה שחקני רוטציה, אז למה לעזאזל להתעקש לשחק באירופה? זה לא סגל שמתאים לשני משחקים בשבוע - והלחץ של התחתית בטח שלא יכול לעזור לצ'רנוביץ' ונאור שרון להתפתח. חבל, אבל לא אני הוא האיש שיתלונן על חולשת יריבותיו לתחתית.

אגב, שלא תהיה לכם טעות, כמו שכל התחתית הפסידה היום - גם אנחנו לא ננצל את ההזדמנות ונפסיד מחר. לילה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 4:13 am 
Hall of Famer

אני לא דיברתי על שיתוף ילדים ( פרט באמת לדקה-שתיים אחרונות ) .
לא חושב שחמישייה של לביא , מייסון , רייס , רוזפלט ואלטיט לא יכולה לשרוד מספר דקות מול חולון ( עם קו אחורי של צ'רנוביץ' וזאק רוזן ) . אם נורא חוששים אפשר להשאיר את קארקטר כדי שלא תהיה חגיגה תחת הסלים . אגב יכול להיות שזה גם היה "מדרבן" את שמיר לעבור להרכב ילדים משלו ( מה שהוא כמובן לא יכול לעשות מול החמישיה הראשונה של הרצליה ) .

קוף , שיתוף שחקני רוטציה במקרים כמו היום רק יכול לשפר את הקבוצה בטווח הרחוק . אנחנו 2 ניצחונות מעל חולון , ואני לא רואה אותם סוגרים את זה ב-7 המחזורים הקרובים . הסיכוי שהרחבת הרוטציה תעזור לקבוצה בעתיד גדול יותר .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki, stavs, uriel17, עופר האדום ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: