סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 19, 2025 5:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 3:06 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
גרנט בלייקרס זה חלום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 3:16 pm 
Hall of Famer

chaiel49 כתב:
פירס לדעתי צריך להישאר סלטיק לכל החיים.
מי היה מאמין לפני שנתיים שאשכרה אנשים ל-א ירצו את האוורד (ולא משנה בגלל מה)

לא יודע אם לא רוצים, אבל לדעתי הווארד פשוט אוברייטד.
לדעתי הוא פשוט לא מתקרב אפילו לשחקנים כמו דיויד רובינסון.
יש חוסמים טובים ממנו (הוא עדיין חוסם טוב מאד, אבל איבקה למשל יותר טוב) ומבחינה התקפית הוא בינוני מאד. אם זה לא דאנק קל ממסירה של מישהו, הוא מתקשה מאד. הוא לא טוחן את הצבע כמו שאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 3:26 pm 
Hall of Famer

ועדיין הוא היה הכוכב המובהק של קבוצה שהגיעה לגמר הפלייאוף. שזה בערך מה שלברון עשה עד לפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 3:34 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
שהגיעה לגמר הפלייאוף לפני ארבע עונות, אתה מתכוון. שני השחקנים המרכזיים של אותה קבוצה היו טורקוגלו ורשארד לואיס ותראה איפה הם היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 4:12 pm 
Hall of Famer

נו באמת, השחקן המרכזי לא היה לא טורקוגלו ולא לואיס ולא נלסון, אלא האוורד, ולא נראה לי שיש מישהו שבאמת חולק על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 4:38 pm 
Senior

נורטון כתב:
קוף ירוק כתב:
FLASH כתב:
כרגע העתיד עם האוורד נראה גיהנם, וגם ככה אני בספק אם הוא יחתום אחרי הגיהני גיהנם שהוא עובר השנה, וגם ככה לא אכפת לי מה יקרה ללייקרס אחרי שקובי יפרוש.

אני לוקח טרייד כזה בשמחה: http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=avxyo63 למעשה אני לוקח כרגע כל טרייד הגיוני בשמחה.

לא יודע למה נראה גהנום. לא הולך השנה, הווארד הוא עדיין הסנטר הכי טוב בNBA. לא מוותרים על זה כל כך מהר.

לגביי היעזוב את הלייקרס בכל מקרה... קשה לי להאמין אם כל הכבוד. תזכיר לי מתי בפעם האחרונה כוכב עזב את LA? לצערי לעיר וללייקרס יש כל כך הרבה מה להציע שמעבר, שהווארד יחתום שם כמו ילד טוב בכל מקרה כל עוד הלייקרס יציעו לו מקסימום (ואני מעריך שיציעו).

אבל אם אתם מוכנים לטרייד כזה אשמח אם תציעו אותו לסלטיקס, לדעתי איינג' וריברס יבואו ברגל אם צריך בשביל לבצע אותו.

היה אחד, ז'לוב די רציני, היה MVP בפלייאוף 3 שנים ברציפות וכאלה. אבל עזוב, קובי היה הכוכב האמיתי.

נורטון, הוא לא עזב... הוא הועזב!!! הבדל גדול מאד.

השאלה שלי הייתה אם היה איזה כוכב שהחליט לעזוב כשנגמר לו החוזה וללכת למקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 6:09 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
נו באמת, השחקן המרכזי לא היה לא טורקוגלו ולא לואיס ולא נלסון, אלא האוורד, ולא נראה לי שיש מישהו שבאמת חולק על זה.

אני חולק. בלי התצוגות של הטורקי. המג'יק בחיים לא מגיעים לגמר. תראה את המספרים שלו בגמר. מתוך 5 משחקים הוא פעם אחת הוביל את הקלעים עם 21 וגם זה לא הוביל לבד, אלא חלק את זה עם לואיס.
הווארד קלע 11,12,16,17,21. אלו מספרים מאד מאד מאד בינוניים.
בקיצור הם הגיעו במקרה לגמר וקיבלו בתחת מהלייקרס.
אפילו בקבוצה המאד בינונית הוא לא היה כוכב מעולם אחר. הטורקי ולואיס היו טובים כמוהו.
האיש אוברייטד.נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 6:41 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:

אה, נורטון, סליחה, לא הבנת אותי (כי לא התנסחתי טוב). לא התכוונתי לחלוק על היותו של הווארד הכוכב הבלתי מעורער של אורלנדו ההיא. מה שהתכוונתי להגיד שזה היה לפני המון זמן, ולראיה שני שחקנים חשובים אחרים מאותה עונה נראים כבר מזמן כמו הצרות של הלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 6:55 pm 
Junior

כי הם בני 200.

אני גם חולק. דוויט עשה מספרים יפים מאוד עד גמר הNBA ולקח את המג'יק לשם בעצמו, אחר כך באו לואיס והטורקי.
סיבוב ראשון: 24 נק' ו16 רב', 2.8 חס' (68% שדה, 67% מהקו). הטורקי: 12 נק', 39%.
סיבוב שני פרקינס הגביל אותו ל16.4 נק' (55% שדה, 54% מהקו), אבל 17 רב', 2.7 חס'. בסדרה ביניהם בשנה שאחרי זכור לי שדוויט היה טוב מול פרקינס.
בגמר מול הקאבס: 25.8 נק', 13 רב', 2.8 אס' (65% מהשדה, 70% מהקו), הקאבס רצו באותה שנה ל66 נצחונות, לא הפסידו אף משחק בפלייאוף עד הגמר, והמג'יק עברו אותם בזכות האוורד, לא בזכות הטורקי: 17 נק', 39%.
בגמר, הלייקרס נתנו לביינום וגאסול לשחקן מולו 1 על 1 בהגנה והם היו מספיק חזקים וארוכים מולו. להסתכל רק על המספרים של האוורד מולם... זה כמו להסתכל רק על המספרים של לברון בגמר מול ס"א.

המג'יק עברו באותה שנה שתי סדרות בלי הביתיות, כשג'מיר נלסון, שחקן מספר 2 שלהם בעונה, היה פצוע בכל סדרות המזרח. הם הרוויחו את הגמר ולא הגיעו במקרה. ההגנה היתה בנויה על דוויט, והיתה להם התקפה שנבנתה על העובדה שדוויט היה מושך המון דאבל טימים, מוציא כדור, ואז היתה להם הנעת כדור משובחת שמצאה את השחקן החופשי-כמו המאבס של דירק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 7:16 pm 
מנהל פורום

אז הם היו לפני ארבע שנים בני 196. הנקודה היא שארבע שנים זה המון המון זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 7:42 pm 
Hall of Famer

לא אמרתי שדוויט הוא ג'רון קולינס או דיאנדרה ג'ורדן.
אבל דוויט לא קרוב לרמות של דיויד רובינסון למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 8:13 pm 
Hall of Famer

הווארד לדעתי היה שחקן טופ5 בליגה. לא אוברייטד ולא בטיח. הבעיות הן כאלו: 1) הוא לא חזר לעצמו אחרי הפציעה וכרגע התרומה שלו היא נמוכה מאוד, בוודאי בהשוואה לשחקן שהוא היה לפני כן. 2) לפני הפציעה, הוא הספיק לפרק את המג'יק עם התנהגות אינפנטילית ולא נבונה (וגם דוחה יש לציין) שהארגון נתן לה משום מה מקום ובמובן מסוים גם לגיטימציה. השילוב בין הדברים הופך את הווארד לנזק אחד גדול. אגו גדול שלא מזכיר את היכולת שבעטיה הגיע למעמד שלו בליגה.

אם הוא יחזור ליכולת שלו מהעבר, מדובר על אחד השחקנים הטובים בליגה. כזה ששווה לבנות קבוצה סביבו (ואם הוא מצטרף לכוכב על נוסף יש כאן סיכוי אמיתי לאליפות).
אם הוא ימשיך ביכולת הזו או לא יחזור למה שהוא היה, מדובר בנזק פוטנציאלי לא קטן, גם מבחינת נתח משכורות מתוך הקאפ וגם מהבחינה הקבוצתית. או במלים אחרות - הווארד הוא הימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 9:12 pm 
Sophomore

אוברייטד או לא לפני שנתיים אין פה אחד שלא היה מת שהוא יגיע לקבוצה שלו, אא"כ זה תמורת קובי/לברון וכו'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 10:04 pm 
מנהל פורום

נדמה לי שאפילו לפני שנה עדיין היו כאלה שהציעו טרייד לברון-הווארד. כמובן שלא מתוך הנחה שלברון שחקן פחות טוב או שווה להווארד, אבל מתוך הנחה שהווארד מתאים יותר למיאמי וזה שווה את זה. זה בהחלט נשמע מבדח עד מאוד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 10:16 pm 
Senior

נדמה לי שהווארד די מעך את גאסול וביינום בכל אחד מהמשחקים העוקבים של אורלנדו מול הלייקרס אחרי אותה עונה. הבעיה שהווארד לא ממש שיחזר את המספרים ההתקפים ההתקפיים של אותה עונה, שהגיעו בשיטת משחק ועם שחקנים שמיקסמו את היכולות ההתקפיות שלו, שהן, מה לעשות, לא מלוטשות במיוחד, עם חבורת קלעים פרושים על הפרימטר שהקשתה מאוד על היריבות לצופף בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 11:12 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שאפשר להגיד שהווארד היה החלק המרכזי באורלנדו שהגיעה לגמר. זה היה לדעתי הוא וטורקוגלו ביחד. טורקוגלו פשוט היה המנהל משחק שלהם ובכל פעם שהיו צריכים מהלך מנצח הם הלכו אליו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2013 1:14 pm 
Junior

כמה אוקלהומה פרייארים... אתה לא נותן לשחקן כזה בגיל 22 ללכת תמורת מרטין לעונה אחת:
http://www.youtube.com/watch?v=Ed6X8ZaHuCM
היתה יכולה להיות להם עכשיו שלשיית שחקנים טופ 10 בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2013 1:37 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
כמה אוקלהומה פרייארים... אתה לא נותן לשחקן כזה בגיל 22 ללכת תמורת מרטין לעונה אחת:
http://www.youtube.com/watch?v=Ed6X8ZaHuCM
היתה יכולה להיות להם עכשיו שלשיית שחקנים טופ 10 בליגה.

אם הת'אנדר היו בוחרים להשאר את הארדן, הם היו צריכים להפרד מווסטברוק. יש שיטענו שזה היה יכול להיות הצעד הנכון, אבל כמדומני שזו לא הטענה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2013 1:43 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הם לא היו "צריכים" להפטר ממנו, אבל הם כן היו צריכים לשלם כמויות לא קטנות של מס בשביל להשאיר אותו. השאלה היא אם זה שווה בשביל ריצת אליפות לשלם את המס, לטעמי כן - רוב האלופות בעשור האחרון שילמו אותו. בינתיים הטרייד לא נראה שפגע בהם יותר מדי, אם כי בפלייאוף נהייה חכמים הרבה יותר - שם צריך יותר את יכולת היצירה אוף-דה-דריבל שיש להארדן ברמה שאין לאף אחד בת'אנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2013 1:47 pm 
Hall of Famer

אבל כסף זה לא כל הסיפור, כמדומני שהיה גם סיפור של אגו-הארדן ראה את עצמו כאולסטאר בפני עצמו (מה שמתברר כנכון לגמרי) וכבר לא הסכים להיות הכינור השלישי שעולה מהספסל. זה כנראה היה ווסטברוק או הוא, והויכוח יכול להיות אם היה נכון יותר להשאיר את ווסטברוק או להשאיר את הארדן. שניהם ביחד זה כנראה פנטזיה תאורטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2013 1:55 pm 
Senior

עד כמה שאני יודע לא היה שום סיפור כזה. הכל היה כסף - הארדן קיבל הצעה כספית שלא היתה המקסימום. הוא אמר עליה לא (לא ביקש לעבור, לא רצה שום שינוי, פשוט סירב להצעה), ומיידית נשלח בטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2013 1:59 pm 
Hall of Famer

אבל גם בהצעה שהיא לא המקסימום, הת'אנדר היו משלמים מס, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2013 2:11 pm 
Senior

צריך לבדוק את המספרים - בשיטת המס החדשה יש יותר ממדרגת מס אחת וגם קנסות למשלמות מס רב-שנתיות. יש סיבה שנתנו לו מספר מסוים - גם אם היו משלמים מס, זה כנראה היה הרבה פחות מס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2013 2:13 pm 
Junior

Amos Gueta כתב:
הם לא היו "צריכים" להפטר ממנו, אבל הם כן היו צריכים לשלם כמויות לא קטנות של מס בשביל להשאיר אותו.

כמובן, המס הוא רק במקרה שהם היו מאריכים לו את החוזה? סתם כך העונה הארדן מסיים חוזה של 6 מיליון ומרטין מסיים חוזה של 13 מיליון.

אני ללא ספק הייתי ממשיך עם הארדן (שחקן בן 22 עם פוטנציאל עצום שבדיוק בא מטורניר עם השחקנים הטובים בעולם) לעונה אחת, ומשאיר על השולחן את ההצעה הכספית הקרובה למקסימום, בתקווה שיאריך. אם לא יאריך-זו עדיין עונה עם סיכוי גבוה מאוד לאליפות. הסיכוי היחיד שהייתי עושה טרייד כזה הוא אם הייתי יודע שאפשר להחתים את מרטין לעונות הבאות (לא יודע אם הם יכולים לעשות את זה) ואם מרטין היה צעיר יותר, לא בן 30.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2013 2:33 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
Amos Gueta כתב:
הם לא היו "צריכים" להפטר ממנו, אבל הם כן היו צריכים לשלם כמויות לא קטנות של מס בשביל להשאיר אותו.

כמובן, המס הוא רק במקרה שהם היו מאריכים לו את החוזה? סתם כך העונה הארדן מסיים חוזה של 6 מיליון ומרטין מסיים חוזה של 13 מיליון.

אני ללא ספק הייתי ממשיך עם הארדן (שחקן בן 22 עם פוטנציאל עצום שבדיוק בא מטורניר עם השחקנים הטובים בעולם) לעונה אחת, ומשאיר על השולחן את ההצעה הכספית הקרובה למקסימום, בתקווה שיאריך. אם לא יאריך-זו עדיין עונה עם סיכוי גבוה מאוד לאליפות. הסיכוי היחיד שהייתי עושה טרייד כזה הוא אם הייתי יודע שאפשר להחתים את מרטין לעונות הבאות (לא יודע אם הם יכולים לעשות את זה) ואם מרטין היה צעיר יותר, לא בן 30.

ועכשיו זו לא עונה עם סיכוי גבוה מאד לאליפות? חוצמזה, יש עניין של יחסים פנימיים. לא שהארדן זה הווארד, אבל לא תמיד נעים להמשיך עונה כשיודעים שיש אישיוז בין שחקן חשוב להנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה