סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 6:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 12:12 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ואם זה חומר שמשפר את האחוזים שלי מהעונשין, זה לגיטימי? לא בציניות, מעוניין לשמוע את דעתכם.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 12:28 pm 
Junior

קודם כל צריך אישור רופא כדי לקבל מירשם וחייבים לדווח לרשויות.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 2:32 pm 
מנהל פורום

די קל לקבל מרשם מרופא אגב
אתה בא אומר שאתה סובל מהפרעות קשב, לא מצליח להתרכז בדברים שמתרחשים מולך כל זבוב שעל הקיר מעורר בך הזיות מיניות ומונע ממך להתרכז במה שאתה עושה כרגע וישר מקבל מרשם לרטלין
כל מה שנישאר זה לדווח לגוף שמנהל את הטורניר או הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 3:47 pm 
Junior

בדיוק, ולכן כל העניין זה פרטש ישראלי מצוי

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 5:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הרסי הוקינס כתב:
ואם זה חומר שמשפר את האחוזים שלי מהעונשין, זה לגיטימי? לא בציניות, מעוניין לשמוע את דעתכם.

אני אענה לך בשאלה: אם שחקן קצת מצונן לוקח תרופה להקלה סימפטומטית של הצינון, וזה מאפשר לו לשחק יותר טוב, אתה בעד?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 5:32 pm 
מנהל פורום

מצונן זה מצב חולף לעומת הפרעות קשב שזה כרוני
לא בטוח שאפשר לשים אותם באותה קטיגוריה
אם חומר שמאפשר לך להיות אדם נורמלי קרי לא מצונן ולא סובל מהפרעות קשב אז דין רטלין כדין תרופה נגד שפעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 24, 2013 7:23 pm 
Junior

לא יודע... אני מניח שאם ריטלין פותר רק בעיה קוגנטיבית של הפרעת קשב וריכוז ולא יכול להוות גם סם ממריץ לא אמורה להיות שום מניעה להשתמש בו לפני משחקים באישור רופא (בדיוק כמו שסטודנט עם הפרעות קשב ואישור ממאבחנת מקבל הקלות תוספת זמן). הבעיה היא, כנראה, שיש חומרים ממריצים שנותנים גם יתרון פיזי בריטלין, כמו בחומר נגד צינון. אני צודק?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:03 am 
Hall of Famer

השלכות מעניינות של ההשעייה יכולות להיות במשחק הקרוב של חולון בהרצליה : חולון תופיע עם 6 שחקנים , כאשר 4 מהם הם 1.90 ומטה . רומל בק בעמדה 3 ייתקל בשומרים הנמוכים ממנו ב-10-15 סנטימטר , וכולי תקווה שהוא יוכל פשוט לזרוק מעליהם . אפילו בן רייס יוכל לעשות כל מיני מהלכי פוסט על הרוש , רוזן ושות' .
אם בית הלחמי יתמיד בהרכב גבוה מול חולון הנמוכה והקצרה ( שגם לא יכולה לבצע עבירות ... ) זה יכול להיות די קליל , אבל כמה צפוי שבק יתופקד כ-4 מרבית המשחק , ודווקא חולון תשלוט בצבע .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:07 am 
Senior

זה כי אתה כמובן טועה וחושב שהם ישמרו אישית. חולון מן הסתם ברוטציה של 6 שחקנים תשמור 40 דקות אזורית, אולי אזוריות מעורבות כמו ששמיר אוהב. גם בשביל לשמור על השחקנים שלו מעבירות, דבר שהוא קל הרבה יותר באזורית. וגם כי הרצליה היא לא קבוצת קליעה מי יודע מה מבחוץ.

ובק לדעתי מעולם לא תופקד בהרצליה כ4 בשום שלב של העונה. מי שמשחק כ4 בהרכב הנמוך של הרצליה זה בן רייס שדווקא עושה את זה מצויין (או לפחות נגדנו עשה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:22 am 
Hall of Famer

סבבה , מסביב לקשת השלוש יהיו 3 גארדים של 1.85-1.90 , למה שבק פשוט לא יזרוק מעליהם ? ( הרי גם הניתור שלו עדיף בהרבה על זה של זאק רוזן למשל ... ) .
אני כמובן אצטער שאמרתי את זה , אבל גם ג'ומיין ג'ונס יכול להיות נשק מבחוץ מול איזורית עם שומרים נמוכים בחוץ .

מה שכן , קלאסי לשמור איזורית נסוגה מול הרצליה ( עם התאמות מול בק ורייס למשל ) , כאשר כמעט בכל רגע נתון יש לפחות שחקן אחד ( ברקוביץ' / לביא ) על המגרש בלי יכולת קליעה מבחוץ ( ואני חושב שגם מייסון הוא לא בדיוק מציאה מבחוץ , אז רוב הדקות יהיו אפילו 2 שחקנים כאלו ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:26 am 
Senior

אין שום סיבה שהוא לא יזרוק מעליהם, אבל הוא פשוט לא קלעי גדול. סקורר מצוין כן, אבל קלעי של 30% מהשלוש. מניח שזה בדיוק מה שחולון תרצה במשחק.
וגם קח בחשבון ששאר השחקנים שלכם למעט רייס לא ממש קלעים טובים מבחוץ גם כן. מה שיקל על האזורית להתמקד בג'ונס ובק, ותשאיר את ברקוביץ, לביא ושות' לזרוק.
ככה או ככה יתרון הגובה לא יהיה משמעותי פה יותר מידי כל עוד האסל לא יסתבך בעבירות, חולון תוכל לשמור אזורית והאסל לשלוט בריבאונד כמו שהוא עושה לרוב.
הבעיה של חולון בחיסרון של דניאל תהיה אם כבר במידה והאסל בעבירות, דבר שיחייב אותם להעביר את היל לעמדה 5 ולשחק עם 4 גארדים מסביבו.
מצד שני אני מניח שגם לזה חולון תתכונן, ובנוסף לאזורית היא תלחץ הרבה, תרוץ ותנסה לנצל את המיס מאצ'ים דווקא לטובתה.

השבוע באירופה חולון שיחקה נגד קבוצה טובה (ניצחה את גראבלין בשבוע שעבר) בהרכב הזה והחזיקה מעמד יופי ביום לא טוב של 2 של הזרים שלה (ווטרס והיל).

לפעמים דווקא נגד ההרכבים הנמוכים האלה, והסגנון הלא רגיל יותר קשה. ראה מקרה אשקלון ואיך שהם שיחקו בתקופה הטובה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 3:00 am 
Hall of Famer

ערכתי את הודעתי מקודם ואכן התייחסתי למוגבלות הקליעה של רכזי הרצליה .
כמובן שחלק ניכר מהבעיות של חולון יצוצו בכל דקה שהאסל או היל לא על המגרש - אני לא זוכר הרבה קבוצות שלאחר חילוף בודד נאלצות להישאר עם שחקן של 1.90 בעמדה מס' 4 ...
אני חושב שיש הבדל בין משחק באירופה ( בטח שנערך בפחים ) שבו הקבוצה היריבה לא ממש מכירה את חולון , לבין משחק ליגה לאחר שבוע של הכנות .
באשקלון דאב הוא אמנם הגבוה היחיד הרציני ( על תקן האסל , אם כי ברור שהאסל יותר מורגש תחת הסלים ) , אבל יש מסביבו כל מיני בוקרא , מור , פורת ומוסינזון ( עד לאחרונה ) שהם פורוורדים עם סייז סביר ( בעוד לחולון יש רק את היל ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 3:33 pm 
Junior

קוף, בק תופקד כארבע במקרים רבים, גם כשרייס היה על הפרקט וגם כשלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 12:09 am 
Junior

קיבל חצי שנה בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 1:00 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

מצויין, יתן לו סמסטר להתמקד בלימודים ולהתקדם בתואר. משרת הסטודנט שלו מאפשרת לו ללמוד בראש שקט בלי דאגות כלכליות.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 1:07 am 
מנהל פורום

always look on the bright

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 11:41 am 
Sophomore

עונש מוגזם בטירוף!!!
היו פה זרים שהגיעו חצי מסטולים למשחקים(מי אמר ת'רדקיל?) כאלה שהייתה להם "שפעת",וגם היום ניתן לראות חלק מהם במועדונים עם חומר מתקתק בידיהם ואני משער שאף יותר מכך.
הגיע הזמן שיעשו בדיקות סמים על דברים רצינים יותר ולא יחפשו מתחת לפנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 11:57 am 
Hall of Famer

חוץ מזה שאת דניאל לא תפסו "פה" הכול נכון.
ובאמת העונש מוגזם. אני מניח שחולון יכולים לערער.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 12:28 pm 
Junior

העונש לדעתי לא מוגזם. ישבה ועדה של מומחים, קבעה חומרים אסורים וזהו. רוצים לשחק באירופה ? תלמדו את החוקים וכידוע אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש. העונש המקסימלי במקרה הזה הוא שנתיים.
ההיגיון לא משחק כאן תפקיד. מצידי שהיה חוק שאסור לקחת קרטיב לימון לפני המשחק. זה החוק אז שיעמדו בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 12:34 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם העונש הוא על "השחקן לוקח ריטלין על פי הוראת רופא וחולון שכחו ליידע אותנו" אז הוא נשמע לי מאוד מוגזם. אבל כמו במקרה ה"גלבוע לא משחקים ביול"ב בגלל גודל האולם" זה יותר נשמע כאילו הנימוק הוא לא משכנע ולאו דווקא העונש.

אגב, בזמנו כשהיה סיפור לקסר, אז זה ממש הוצג כאילו אין בעיה שלקסר ייקח ריטלין בארץ אבל באירופה אסור - מה שנסתר כאן משני הכיוונים, גם דניאל הושעה ממשחק בארץ וגם טוענים שביידוע מתאים אפשר לשחק גם באירופה. השתנו החוקים או שמה שנאמר בזמנו היה שטויות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 1:39 pm 
Freshman

רק מעוניין לציין, שבניגוד למה שהוצג כאן כאילו כל אחד יכול ללכת לרופא, לבקש ריטלין וישר לקבל - למיטב ידעתי מדובר בהליך שלוקח זמן - צריך לעבור בדיקות ולקבל המלצה מפסיכיאטר/נוירולוג וגם אז ההקפדה לגבי עצם מכירת התרופה הינה גבוהה יותר מתרופות אחרות.
אז לא שזה בלתי אפשרי להשיג - ואכן יש שימוש נרחב בתרופה, אבל זה לא אקמול שאתה ניגש לרופא ומקבל ישירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 3:35 pm 
Sophomore

bill_tipesh כתב:
רק מעוניין לציין, שבניגוד למה שהוצג כאן כאילו כל אחד יכול ללכת לרופא, לבקש ריטלין וישר לקבל - למיטב ידעתי מדובר בהליך שלוקח זמן - צריך לעבור בדיקות ולקבל המלצה מפסיכיאטר/נוירולוג וגם אז ההקפדה לגבי עצם מכירת התרופה הינה גבוהה יותר מתרופות אחרות.
אז לא שזה בלתי אפשרי להשיג - ואכן יש שימוש נרחב בתרופה, אבל זה לא אקמול שאתה ניגש לרופא ומקבל ישירות.

לאנשים מבוגרים נוירולוגים נותנים די בקלות.אחרי האישור הראשוני גם רופאי המשפחה יכולים לתת מרשם
לילדים עד גיל 18 מדובר בהליך ארוך ודי יקר שכולל מבחן טובה ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה