סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 2:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 10:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לפי ערוץ הספורט, ביום שלישי הפועל-חיפה יהיה המשחק הראשון ב-6, והמשחק ה״מרכזי״ בין מכבי לאשדוד יהיה המשחק השני. פשוט בזיון.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 10:52 pm 
Sophomore

אין חדש תחת השמש.
גם אם מכבי הייתה משחקת מול עפולה מהלאומית זה היה המשחק "המרכזי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 10:57 pm 
Junior

לפטופ כתב:
אין חדש תחת השמש.
גם אם מכבי הייתה משחקת מול עפולה מהלאומית זה היה המשחק "המרכזי".

חכו, אולי הם ישחקו נגד באר יעקב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 11:02 pm 
Hall of Famer

מי ? חולון ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 11:20 pm 
Freshman

להרסי הוקינס -
צריך לחייב את איגוד הכדורגל ואיגוד הכדורסל לקבוע את משחקי מכבי חיפה באותו יום ובאותה שעה.

במקרה כזה, כל הקופים הירוקים (למעט הקוף הירוק שמתכתב בפורום זה) ילכו לכדורגל, ויפסיקו להתפרע בכדורסל.

זהו לדעתי העונש המתאים ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 12:15 am 
Sophomore

מעניין מה יהיה העונש של חיפה בעקבות האבוקה בהרצליה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 12:57 am 
מנהל פורום

האח של סומו כתב:

כן... אני בטוח שזה באמת ממש ממש ממש מעניין אותך, כי אם בטעות זה לא יהיה העונש הכי חמור שאפשר אז תוכל להתבכיין כמה דופקים את אוהדי הפועל ת"א המסכנים. דיי מספיק כבר.
ואני אומר את זה בתור מישהו שאם יש קבוצה בליגת העל שהוא ממש רוצה שהיא תצליח אז זו הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 2:28 am 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
אין להרצליה מה לחפש מול חיפה שיש לה רוטציה ארוכה ויכולה לרוץ ולשמור בלי הפסקה.

זאת בדיוק הנקודה - אין שום סיבה שלחיפה תהיה רוטציה ארוכה יותר מאשר להרצליה .
שתי הקבוצות בגדול מתבססות על 6 שחקנים , וכמו שקורי קאר נראה השנה הוא לא ממש תוספת כח כשחקן שביעי . רוזפלט אכן חור תחת הסלים , אבל גם הזרים שלפניו לא בדיוק אוטמים את הצבע ( תומאס חגג היום באין מפריע ) , והוא לפחות אקטיבי מאוד ונלחם בדקות שלו על המגרש - סה"כ היה טוב היום , וראוי לדקות נוספות . תקן אותי אם אני טועה , אבל אלטיט כל משחק בחודש האחרון עולה לזמן קצר ונראה טוב מאוד ( הערב עלה לפוזשן הגנתי בודד וסיפק בלוק ... ) .
ג'ונס אמנם סיים עם מספרים נהדרים ( יש box-score בכלל ? ) אבל לקח זריקות נוראיות ואיבד ללא הפסקה . גם מייסון ובק כמעט לא ירדו מהמגרש מבלי שתרמו דבר .
ברבע הראשון ( "קרב החמישיות החזקות" ) ניצחנו ונראינו טוב , אך בהמשך חיפה למעשה ניצחה ב-30 הפרש ביום פושר מאוד שלה ( סמית וסטול בינוניים ומטה ) . מן הסתם זה בגלל שיקולי עבירות של השחקנים ( ג'ונס שיחק כל הזמן עם בעיית עבירות ) , עייפות וחוסר אנרגיות .
העיקר שבראיון סיום המשחק בית הלחמי לא התייחס לכך שהקבוצה ספגה 90 נקודות במשחק בית , אלא דיבר רק על ההתקפה ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 3:08 am 
Senior

מבחינתנו 3 רבעים של הגנה נהדרת שהזכירה סוף סוף את תחילת השנה אחרי הרבה מאד זמן. הרכבים פיזיים, גדולים, משחק מאד חכם. דווקא הפתיחה של הרצליה הייתה רצחנית אבל הם לא ניצלו אותה לפער גדול יותר, וכמו שאמרתי מהרגע שההגנה שלנו התייצבה השתלטנו לחלוטין על המשחק.
קלאתס חזר היום סוף סוף להציג יכולת שיא כמו בתחילת העונה. נתן משחק אדיר של קבלת החלטות אדירה, סלים בדיוק כשצריך, ריבאונד, חוכמה, ולדעתי הוא גם זה ששמר על בק מצוין בחלקים גדולים (וקורי קאר בחלקים האחרים) ועשה עבודה מצויינת (בעזרת ההתקפה הגרועה של הרצליה).
סטול במשחק רגוע יחסית עם ניהול משחק מצוין. תומאס בסוג המשחקים שהכל מתחבר לו (יש לו כזה פעם בחודש) וכל כדור שהוא זורק לכיוון הסל נכנס.
סה"כ אולי לא משחק התקפי גדול שלנו, אבל משחק הגנה מהיותר טובים שלנו השנה, פשוט הגנה מצויינת בחלקים גדולים מאד של המשחק (אחרי פתיחה לא טובה), ריכוז, מינימום טעויות (לא זכור לי כמעט סלים קלים של הרצליה במחצית השנייה) ומלחמה גדולה על כל כדור.
הרבה מאד זמן מאז שנתנו משחק בצורה כזאת אגרסיבית וחכמה, וזאת הדרך של הקבוצה הזאת לדעתי לנצח את המשחקים החשובים. להשתמש בגודל ובפיזיות קודם כל בשביל הגנה טובה.

שמואליקי, מכיוון שהייתי במשחק (שבת יום נהדר למשחקים, חבל שאין יותר) לא ראיתי מה המאמן שלכם אמר בסיום המשחק אבל אם הוא דיבר על על התקפה הוא צודק במיליון אחוז. ההגנה של הרצליה היום סה"כ הייתה טובה. הבעיה שלכם התחילה קודם כל ובעיקר בהתקפה, למעשה מהרגע שההגנה שלנו התייצבה ומשחק ההתקפה שלכם נעצר השתלטנו על המשחק לחלוטין. ההתקפה שלכם ברבע השני, ובערך מאמצע הרבע השלישי נתקע לחלוטין, ומה שזה יצר זה סדרה של איבודי כדור וזריקות רעות שנגמרו בלייאפים בצד השני. חבל שאין סטטיסטיקה של נקודות ממתפרצת, לדעתי בסביבות 25-30 נקודות שלנו היו ממתפרצות התקפות מעבר אחרי התקפה לא טובה שלכם איבודי כדור\זריקות רעות. הייתה גם ירידה לא טובה שלכם בדקות האלה להגנה, שזה סימפטום לטעמי של התקפה לא טובה, כשאתה מאלתר ולא יודע מאיפה מגיעה הזריקה או מאבד כדורים כל הזמן הירידה תהיה לא טובה. גם 88 הנקודות משקרות, המשחק סה"כ היה צמוד (אבל בשליטה מוחלטת שלנו במחצית השנייה) כשהרבע השלישי נגמר בסוף רק ב5 הפרש. אבל מהרגע שלא פתחתם טוב את הרבע האחרון, והפער הפך לדו ספרתי דיי נשברתם והדקות האחרונות היו בעיקר גארבג' שבו העלנו קצת את ההפרש לתוצאה שלא ממש משקפת (80-70 הייתה תוצאה יותר משקפת נגיד לטעמי).

אמרתי אחרי אחד המשחקים שלכם שלא ראיתי (אני חושב אשדוד) שהייתי בה בטענות לרכז ולמאמן שלכם על זה שבק לא זרק לסל כמעט במחצית השנייה. גם היום במשחק שכן ראיתי אני אומר את זה. מבחינתי מדהים היה למרות ההגנה המצויינת שלנו לראות קבוצה עם כל כך הרבה כישרון מתקשה מאד להגיע לזריקות טובות מחצית שלמה. בק לדעתי לא קיבל כדור אחד כל המחצית השנייה לזריקה חופשית, כמעט ואין תרגילים לפנות אותו לזריקות, חסימות מדורגות, תרגילי קלעי וכו'. במקום זה נסיונות להכניס כדורים שקופים לקארקטר (נסיונות שכמעט תמיד הסתיימו באיבוד) או נסיונות ללכת עם הראש בקיר של בק, או הפצצות מקילומטר של ג'ונס.
ג'ונס אצלכם קצת הגזים עם הזריקות מבחוץ (בעיקר במחצית הראשונה שם לקח לדעתי איזה 6-7 שלשות) אבל היה היחידי שבאמת הגיע למשחק (ביחד עם ברקוביץ) מבחינה התקפית. במחצית הראשונה הוא החזיק אתכם כמעט לבד בתמונה לדעתי. במחצית השנייה כשהוא התעייף כנראה או סתם איבד את הראש המשחק נגמר והתפרקתם.

הרצליה היא קודם כל קבוצת התקפה לטעמי ולכן לא הגיוני שישחקו התקפה כל כך פרימיטיבית כשקבוצות משחקים איתם קצת פיזי ואגרסיבי כמו שאנחנו שיחקנו היום. הכלים שיש להרצליה מבחינה התקפית אמורים לתת לה פיתרון לכל הגנה, פיזית או לא, אבל כשמשחקים בצורה שקופה ולא חכמה בהתקפה, מול קבוצה ששומרת, פיזית, גדולה (אנחנו הקבוצה הכי גדולה בליגה), אז התוצאה זה בדיוק מה שראיתם היום. את המשחק מול אשדוד לא ראיתי, אבל אשדוד היא בדיוק גם קבוצה כזאת, אחרי השינויים היא קבוצה גדולה, פיזית, וגם מולם נתקתם כנראה. המאמן שלכם היה צריך להגיע יותר מוכן, יותר חכם, ועם הרבה יותר פתרונות בהתקפה. והוא ממש ממש לא עשה את זה. בניגוד לגרינברג למשל שעשה אחלה התאמות תוך כדי המשחק היום, שם לב לנקודה שאתם מתקשים בהתקפה מול ההרכב הגבוה ובחר להוציא את שוטבין מעומק הספסל ל10 דקות בערך שבהם הוא שיחק איתו ב4 ועם קלאתס ב3, דבר שלא היה לכם פיתרון אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 3:15 am 
Senior

החצי גמר ביום ראשון מאד מעניין. משחק של מצ'אפים וסגנונות. לדעתי אנחנו נקבל הרבה מאד ביטחון מהמשחק היום, וזה היה חסר. לירושלים אין סייז, מצד שני הרבה יותר אופציות התקפיות. אני מעריך שהם ירצו להפוך את המשחק למשחק מהיר, התקפי, פחות פיזי והגנתי כי כמו שכבר למדנו ירושלים זאת לא הקבוצה הכי פיזית ושומרת בליגה. אם יתפתח משחק התקפי, ריצה, קליעות במחוץ וכו' לדעתי נתקשה מאד. במידה ונצליח לגרור את ירושלים למשחק הגנתי, פיזי, נוכל לנצל את יתרון הגובה ופיזיות שלנו ולנצח את המשחק (אפילו בקלות כמו שעשינו היום).

לדעתי לפני המשחק כולם ידברו על המצ'אפ של סמית ופלס כמצ'אפ המפתח אולי, אבל אני דווקא הייתי מסתכל ל2 אחרים. סטול נגד פולן ודאנקן נגד קלאתס. לדעתי הקבוצה שצמד הזה אצלה יהיה טוב יותר תנצח. מסמית ופלס אני צופה דיי לאזן אחד את השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 3:23 am 
Hall of Famer

קוף , אתה ( כמו אפי בשידור אגב ) נותן יותר מדי קרדיט להרצליה ולמאמנה . לקבוצה אין תרגילים שיטתיים בהתקפה ( נראה אם הרסי שצופה בכל המשחקים יוכל לתאר לנו כמה , לי פשוט לא עולים לראש ) , בק לא מקבל מבטים חופשיים גם מול הגנות פחות טובות משלכם . לרוב הוא מצליח לזרוק פשוט מעל השומרים שלו , מול הסייז והאגרסיביות שלכם זה כמובן קשה יותר .
לא מפסידים 30 הפרש תוך 3 רבעים ( במשחק שעל פניו אמור להיות יחסית שקול ) רק בגלל בעיה בהתקפה . ספגנו בשני רבעים ( השני והרביעי ) 26 נקודות כ"א , ואף אתה ציינת שמשחק ההתקפה שלכם לא היה גדול .
ג'ונס היה התחנה האחרונה ( זריקה / סחיטת עבירה / איבוד ) במשהו כמו 30 התקפות היום , וזה כמובן מוציא לחלוטין מהשטף ההתקפי שחקנים אחרים בקבוצה ( מייסון , רייס ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 3:35 am 
Senior

ממש לא נותן קרדיט. להפך... אומר שלא יכול להיות שאין תרגילים כאלה, שלא יכול להיות שהוא לא מקבל מבטים חופשיים, שאין יותר תרגילים בשביל לפנות אותו לזריקות או לפחות לתת לו איזה יתרון על השומר. בדיוק ההפך מלתת יותר מידי קרדיט. לפול סטול שהוא סקורר פחות טוב מבק וגם גמד אצלנו יש הרבה יותר תרגילים שנועדו לפנות אותו לזריקות.

אתה טועה, בהחלט מפסידים ככה. כמו שאמרתי, 25-30 נקודות קלות ממתפרצות אחרי זריקות רעות\איבודי כדור והתקפה תקועה. זה לבד כמעט כל ההפרש. זה בדיוק מה שקרה ברבע השני (שהפכנו את המשחק מ8 מינוס ל5 פלוס) וברבע השלישי (משיוויון ליתרון 8-10). סדרה של זריקות רעות, איבודי כדור, ומתפרצות בצד השני. זה בדיוק מה שקרה. פה דווקא אני גם נותן קרדיט מאד גדול להתקפה המתפרצת שלנו, בניגוד לאצלכם למשל, אצלנו היציאה למתפרצת היא קטלנית ברמות, דיוק, מהירות, חוכמה, פירגון, תוך 2-3 שניות מצד אחד לשני לסל קל. רואים שעובדים על זה באימונים וכשההגנה מתפקדת טוב אפשר לראות את זה. אתה גם מתרשם יותר מידי מהתוצאה הסופית ואומר הפסד ב30 הפרש אחרי הרבע הראשון. ההפרש המשקף במשחק היה בסביבות ה10 הפרש, אבל בדקות הסיום כשהבינו אצלכם כנראה שניצחון כבר לא יהיה אז נשברו (וב2 הדקות האחרונות גם הכניסו את הילדים ונתנו להם לזרוק קצת) כשבצד השני אנחנו עבדנו קצת על שיפור הסטטיסטיקה. המהפך של מ10 מינוס ל10 פלוס בהחלט אפשר לנתח אותו כמו שאמרתי, התקפה מזעזעת שלכם + הגנה מצויינת שלנו + יציאה נהדרת למתפרצות. זה לדעתי הציר שניצח את המשחק.

אני ציינתי שמשחק ההתקפה שלנו לא היה גדול, ולכן ניצחנו בעיקר בגלל משחק ההגנה וההתקפה הנוראית שלכם שפשוט נתנה לנו הרבה נקודות קלות (למתפרצות אני צריך להוסיף לפחות 10 נק' מריבונד התקפה) ונתנה לנו המון ביטחון במשחק למרות שבהתקפה העומדת התקשנו מאד לייצר סלים נגד ההגנה של הרצליה. אני גם לא מסכים איתך לגביי ג'ונס. לחלוטין החזיק אתכם במשחק היום. ברגע שהוא נגמר אתם נגמרתם. יותר מזה, היציאה שלו ב2 עבירות בסיום הרבע הראשון עזרה לנו מאד לחזור למשחק ברבע השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 4:01 am 
Freshman

סתם הערה שחייב לזרוק, הרצליה של השנה זו הקבוצה הגנה הכי גרועה שראיתי בחיים שלי. אין שם אפילו שום רצון של אף אחד מהשחקנים (מלבד ברקוביץ') לשחק בחלק ההגנתי של המגרש. ראיתי קבוצות ושחקנים שמזייפים בהגנה או לחילופין לא מסוגלים לשמור טוב\חזק יותר, אבל בהרצליה זה נראה כאילו אף אחד לא מוכן אפילו לשלוח יד לעבר הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 9:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הרסי הוקינס כתב:
הקהל של חיפה היה נהדר כל המשחק, אבל בדקה האחרונה הדליק אבוקה ונהם נהמות גזעניות לכיוון הסדרנים.

סדרנים זה גזע?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 10:07 am 
Sophomore

kickass כתב:
סתם הערה שחייב לזרוק, הרצליה של השנה זו הקבוצה הגנה הכי גרועה שראיתי בחיים שלי. אין שם אפילו שום רצון של אף אחד מהשחקנים (מלבד ברקוביץ') לשחק בחלק ההגנתי של המגרש. ראיתי קבוצות ושחקנים שמזייפים בהגנה או לחילופין לא מסוגלים לשמור טוב\חזק יותר, אבל בהרצליה זה נראה כאילו אף אחד לא מוכן אפילו לשלוח יד לעבר הכדור.

כנראה שהזכרון שלך קצר, ואתה לא זוכר את מכבי חיפה של עונה שעברה או עונה לפניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 10:09 am 
Sophomore

ודים כתב:
האח של סומו כתב:

כן... אני בטוח שזה באמת ממש ממש ממש מעניין אותך, כי אם בטעות זה לא יהיה העונש הכי חמור שאפשר אז תוכל להתבכיין כמה דופקים את אוהדי הפועל ת"א המסכנים. דיי מספיק כבר.
ואני אומר את זה בתור מישהו שאם יש קבוצה בליגת העל שהוא ממש רוצה שהיא תצליח אז זו הפועל ת"א.

מספיק כבר. אתה צודק, קיבלנו שלל קנסות ועונשים על קשקושים - בעוד קבוצות אחרות נהנות מהגנה בבית הדין. הדיון שלנו ושל אשקלון שם היה בגדר בושה, לא פחות. אנחנו מחכים בהכנעה לרדיוס שיוטל עלינו, ומקווים שהוא יהיה על הדרבי ולא נגד ג"ג. חוקים שווים לכל קבוצה, זו בכיינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 10:35 am 
Sophomore

חיפה יקבלו איזה קנסון קטן על אף שזו האבוקה השניה.
אשקלון הועמדו לדין רק על האצבע המשולשת של הכרוז(לא נכתבה מילה אחת על המכות של אנשי האבטחה להנהלת הפועל)
אבל זה איגוד הכדורסל -אין שם חוקים ברורים,לא ידוע מה מותר ומה אסור ומה העונש על כל דבר.
בקיצור מה ששימל'ה אומר הדיינים עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 10:42 am 
Sophomore

האח של סומו כתב:
ודים כתב:
האח של סומו כתב:

מספיק כבר. אתה צודק, קיבלנו שלל קנסות ועונשים על קשקושים - בעוד קבוצות אחרות נהנות מהגנה בבית הדין. הדיון שלנו ושל אשקלון שם היה בגדר בושה, לא פחות. אנחנו מחכים בהכנעה לרדיוס שיוטל עלינו, ומקווים שהוא יהיה על הדרבי ולא נגד ג"ג. חוקים שווים לכל קבוצה, זו בכיינות?

מהתשובה שלך ושל דובראש מאוששת את מה שודים טען - לא באמת מעניין אותך מה יהיה העונש של חיפה בתור עונש, אלא רק ככלי שתוכלו להשתמש בו כדי להציג כמה אתם מסכנים ועשוקים לעומת האחרים. בקיצור, הפועל קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 10:47 am 
Sophomore

[/quote]מהתשובה שלך ושל דובראש מאוששת את מה שודים טען - לא באמת מעניין אותך מה יהיה העונש של חיפה בתור עונש, אלא רק ככלי שתוכלו להשתמש בו כדי להציג כמה אתם מסכנים ועשוקים לעומת האחרים. בקיצור, הפועל קלאסי.[/quote]

כשבפעם הבאה יעמידו אותנו לדין על קשקושים, נוכל להשתמש בטיעונים האלה. בכיינות? אולי. רצון לשוויון בפני החוק, המחוקק והתליין? בוודאי.
אגב, מכבי עמדה לדין על השלכת חפצים על שחקנינו בדרבי? והעולם שותק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 10:48 am 
Junior

אגב, לפני כמה זמן היה מקרה במשחק בית של מכבי ראשון לציון מול אשדוד שבאו אוהדים של ראשון לציון ליציע האורחים ודפקו מכות לאוהדים של אשדוד. הכל תוך כדי משחק.
לא ראיתי שעשו עם זה משהו, העמידו לדין. שום דבר.

אין ספק שיש כמה קבוצות שיותר פופולרי להתעלק עליהן.

נערך לאחרונה על ידי לאומית בתאריך א' פברואר 03, 2013 10:51 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 10:48 am 
Sophomore

לאומית כתב:
אגב, לפני כמה זמן היה מקרה במשחק בית של מכבי ראשון לציון מול אשדוד שבאו אוהדים של ראשון לציון ליצע האורחים ביניהן אחד, ודפקו מכות לאוהדים של אשדוד. הכל תוך כדי משחק.
לא ראיתי שעשו עם זה משהו, העמידו לדין. שום דבר.

אין ספק שיש כמה קבוצות שיותר פופולרי להתעלק עליהן.

מה שעשית כאן זו עילה לתביעה, וגם מהלך מסריח. תערוך את השם שלו בבקשה.

נערך לאחרונה על ידי האח של סומו בתאריך א' פברואר 03, 2013 11:09 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 10:51 am 
Hall of Famer

אני לא משפטן, אבל אם הדברים של לאומית אמת-למה זו עילה לתביעה? ואם הדברים של לאומית אמת, אז גם לחשוף את השם של האוהד האלים זה לא מסריח בכלל. רק חבל שלאומית לא נוקט בגישה דומה כלפי אוהדי קבוצתו (אני, למשל, מת לדעת איך קוראים לג'ינג'י עם הקוקו שירק עליי, איים לזיין אותי והיה צריך מאבטח שיעצור אותו מללכת איתו מכות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 10:53 am 
Junior

חבר טוב מאוד שלי שהוא עיתונאי ואמין עלי לגמרי אמר לי את השם של הבחור, כולם מכירים אותו והוא אוהד מוכר מאוד של ראשון. יחד עם זאת, בגלל שאני לא ראיתי את זה בעיניים ערכתי את ההודעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 10:53 am 
Hall of Famer

ועכשיו רק נותר שהאח של סומו יערוך את הציטוט שלך, כי אחרת העריכה שלך לא שווה הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 11:10 am 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
ועכשיו רק נותר שהאח של סומו יערוך את הציטוט שלך, כי אחרת העריכה שלך לא שווה הרבה.

תודה שהארת את תשומת לבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: