סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' מאי 17, 2025 11:14 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אולסטאר יוסטון 2013
הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 8:34 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון כתב:
אוראלזור כתב:
סטפן קארי לוקח את השלשות, לא מבין איך לא מהמרים עליו.
גרין לוקח בהטבעות! :}

אני מהמר על נובאק בשלשות.

1+

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 6:04 am 
Hall of Famer

אירווינג מנצח בגמר השלשות את מאט בונר עם 23 נק' לעומת 20 נק'.

בתחרות הכשרונות, לילארד מנצח את הולידיי.

בתחרות הקליעות, הקבוצה של כריס בוש מנצחת, אחרי סל מהחצי של דומיניק וילקינס.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 7:06 pm 
Junior

לא שהייתי צריך תניצחון שלו בתחרות השלשות בשביל להבחין בזה, אבל קיירי ארווין הוא משהו מיוחד. מיוחד בקנה מידה היסטורי. בפעמים הראשונות שראיתי אותו כל פעם אמרתי לעצמי שבמקרה תפסתי אותו בערב קריירה, שהוא בזון לא נורמלי שתכף נגמר. אחרי בערך 5 פעמים הבנתי שזו פשוט ברמה שלו. אני אקח תסיכון שאני נסחף ורותם תעגלה לפני הנצחונות, אבל אני מהמר שתוך שנתיים הוא הרכז הטוב בליגה בהפרש גדול. אני גם חושב שהתקרה שלו יותר גבוהה מכריס פול ויש סיכוי טוב שהוא לפחות משתווה אליו. אם אני צריך להגדיר תמשחק שלו במילה אחת אני אגיד - פלואידיטי. זרימות. הבןאדם פשוט רוקד על המגרש, שילוב מדהים של יכולת קליעה ושליטה בכדור שלמרות חוסר באתלטיות יוצאת דופן פשוט גורמת לו להראות כאילו המשחק כ"כ פשוט בשבילו. מאוד נדיר שרכז מגיע לליגה ונראה כמו וטרן כבר בעונת הרוקי שלו. השנה הוא כבר השתפר. כשהוא בא לליגה משוםמקום הייתי בטוח שהוא הולך להיות באסט לא קטן בגלל שאין לגוף שלו מה למכור על הג'ון וולים- והדריק רוזים. היום אני כבר די בטוח שהוא יהיה יותר טוב משנהם.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 7:24 pm 
Junior

אה, ולמי שפספס - תחרות ההטבעות היתה אחד הדברים המביכים שראיתי.

ג'יימס וייט הגיע אליה באיחור של כמה שנים, החטיא איזה 20 דאנקים רצוף (ברצינות) ואז התעצבן והתחיל לקלל.

גרין עשה איזה שטיק וגזר את הרשת ואז העביר את הדקות הבאות בנסיונות כושלים לעשות איזה דאנק לא מרשים בעליל (ונכשל).

התחרות הזאת גרמה לי להצטרף לטוענים שהתחרות הטבעות בתמכונתה הנוכחית מיצתה את עצמה. יש גבול לכמות הפעלולים המעניינים שבני אנוש מסוגלים לעשות עם כדור וסל, ונראה שהגענו לגבול הזה כבר.

רעיון מגניב שראיתי היה להחליף אותה בטורניר 1על1. בשביל האקשן הייתי מוסיף - שהמנצח מקבל חצי מיליון דולר לכיסו וחצי מיליון לצדקה לפי בחירתו.
אני מניח שכוכבים בשיא הקריירה פחות ישתוקקו להצטרף לדבר כזה, אבל כוכבים אחרי השיא, או שחקנים טובים אבל פחות ידועים, או צעירים שעדיין לא עשו שם לעצמם יכולים להצטרף בכיף.
נגיד טורניר של 8 שחקנים : דירק נגד אירווינג, דיוויס נגד גראנט, לאב נגד וול והארדן נגש גוש סמית'. מי לא ירצה לראות דבר כזה? זה יהיה מטורף. הייפ ברמות היסטריות. טונה של פרסום לליגה ולשחקנים שישתתפו וזה גם אשכרה יהיה מעניין מבחינה מקצועית לראות סוףסוף איזה כישורים ושחקנים יותר יעילים ב1 על 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 8:34 pm 
Junior

טורניר 1על1 לאולסטאר זה הדבר הכי מעניין ומושך שהם יכולים לעשות.
גם אם זה ימשוך רק שחקני ספסל אלמוניים יחסית, אין אוהד כדורסל שלא רוצה לראות שחקנים טובים על במה מרכזית משחקים 1x1 עד 11, כמו בשכונה, כי כולנו שיחקנו/משחקים את הדבר הזה, אבל אין שום מקום שמשדר דבר כזה ברמה גבוהה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 9:24 pm 
Junior

אאלט הולכת להיות אליפות עולם 3 על 3. מספיק טוב למטרה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 10:57 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
אאלט הולכת להיות אליפות עולם 3 על 3. מספיק טוב למטרה הזו

מספיק טוב להרבה דברים אבל לא למלא חלל בסופשבוע האולסטאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 11:11 pm 
Junior

או של 1על1.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 11:37 pm 
Senior

הבעיה העיקרית עם תחרות ההטבעות היא שעושה רושם שהבכירים פשוט לא באים בשנים האחרונות(הכוונה בעיקר ללברון, כי דוראנט הוא לא דאנקר כזה מרשים בת'כלס). גריפין הגיע ב-2011 ו...זהו. חושב שגם ווסטברוק יכל לעשות דברים יפים. ואולי גם וויד של לפני שנתיים. במקום זה מקבלים מעט מאוד דאנקרים גדולים באמת וערימה של גימיקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 11:49 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
הבעיה העיקרית עם תחרות ההטבעות היא שעושה רושם שהבכירים פשוט לא באים בשנים האחרונות(הכוונה בעיקר ללברון, כי דוראנט הוא לא דאנקר כזה מרשים בת'כלס). גריפין הגיע ב-2011 ו...זהו. חושב שגם ווסטברוק יכל לעשות דברים יפים. ואולי גם וויד של לפני שנתיים. במקום זה מקבלים מעט מאוד דאנקרים גדולים באמת וערימה של גימיקים.

אם אתה באמת חושב שלברון מסוגל לעשות איזה דאנק מדהים שעוד לא ראינו מעולם חוששני שאתה טועה.

כמו שאמרתי, אחרי מייקל ,דומיניק, קארטר וגריפין - מאגר ההטבעות שבני אנוש מסוגלים לעשות עם טבעת בגובה הזה פחות או יותר הושלם. כבר שנים שאין חידוש אמיתי ורק מנסים למצוא גימיקים כמו עם התמונה של ההוא אתמול.

טורניר 1על1 זה גם הרבה יותר מעניין וגם עם יותר ערך ספורטיבי (בלי ציונים) וגם יאפשר להרבה יותר שחקנים פוטנציאלים להשתתף כל שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 12:08 am 
Senior

במקרה של לברון אני מאמין שכן. האיש כשהוא מטביע נראה כמו אוסיין בולט בריצה שלפני גמר ב-100 מטר. הוא לא באמת משקיע שם את ה-100% שלו וזה עדיין נראה מאוד מרשים.במקרה של ווסטרבוק אני קצת יותר סקפטי. אבל כמו שנאמר הנבואה ניתנה לשוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 12:31 am 
Junior

אכן הייתה תחרות חלשה, אבל אני חייב להודות שפאריד הפתיע אותי לטובה. הוא הרבה יותר אתלטי ממה שנראה במשחקים.

הדאנקים הראשונים של וויט וגרין היו מרשימים מאוד בעייני, כל שאר התחרות הייתה בינונית ומטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 12:34 am 
Senior

אגב, יש עוד אולסטאר(לא שחקן מהלבל של וויט,אוואנס או נייט רובינסון) חוץ מוינס שתחרות ההטבעות הייתה בעצם שיא הקריירה שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 1:01 am 
Hall of Famer

ג'יי ריץ' לא היה ממש אולסטאר, אבל היה סקורר מהטובים בליגה למשך כמה שנים.

תחרות חלשה שהזכירה לי למה לא ראיתי אותה בשנים האחרונות. מלא החטאות שמראות שרובם לא ממש התאמנו לקראת התחרות, ובעיקר אילתרו.
גרין דווקא ניסה לעשות דאנק מהקשים ביותר שיש - הדאבל דאנק ע"ש ארל מניגולט, במסגרתו השחקן מטביע פעם אחת ובזמן שהוא באוויר תופס את הכדור מההטבעה הראשונה ומטביע אותו פעם שנייה.

הדאנק של ג'רמי אוונס עם התמונה דווקא היה גימיק חביב.
ג'יימס וייט שלף את הדיילות אוויר מוקדם מדי, וההחטאה הראשונה הרסה את הרגע. חוצמזה, הוא ניסה דאנקים קשים מדי והיה צריך לתת יותר שואו.

בתחרות השלשות, הדבר היחיד שיצא מזה זה הכינוי החדש של מאט בונר - הרד ממבה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 7:42 am 
Junior

איזה בלוקים חחחחחחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 11:11 am 
Sophomore

תגידו מה דעתכם שיהפכו את המשחק כמו שיש בבייסבול והצד שמנצח באול סטאר זוכה לארח את הגמר? (למשל אם המזרח מנצח אז קבוצה מהמזרח מארחת את הגמר)

נתון שלא חשבתם שיקרה בתחילת העונה לפחות:
Luol Deng took more shots than Kobe (10-9

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 11:26 am 
Hall of Famer

עדיף בעיני לבטל משחק ראווה כושל, מאשר להפוך אותו לכלי משמעותי בקביעת זהות האלופה, למרות שאין קשר בין המשחק הבודד הזה לבין המאבק על האליפות.

גם בבייסבול זה מטופש בעיני, אבל שם עוד אפשר לדבר על כך ששתי הליגות משחקות בחוקים שונים והקבוצות כמעט לא משחקות נגד הקבוצות מהליגה השניה ולכן המשחק הזה נותן איזשהי תמונה מי הליגה העדיפה ולכן הליגה הזוכה מקבלת את הביתיות. באן.בי.איי הקבוצות משני הקונפרנסים משחקות הרבה משחקים מול הקבוצות מהקונפרנס השני, למעשה יותר משליש מהמשחקים.

אם אתה רוצה ללכת בכיוון הזה, אז אפשר לדבר על הקונפרנס עם המאזן הטוב ביותר במשחקי בין קונפרנסים יקבל את זכות הביתיות, או לסבך את זה יותר, כך שרק אם מגיעים לאחוז ניצחונות מסויים, שייקרא "שליטה עולמית מוחלטת" כמובן, אז קונפרנס ספציפי מקבל את יתרון הביתיות.

אבל כל שיטה שכזאת היא בעיני בכל זאת מלאכותית. משחקים 82 משחקים, נגד כל היריבות. הקבוצה עם המאזן הטוב ביותר היא זאת שתקבל את יתרון הביתיות. סוף הסיפור.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 11:42 am 
Sophomore

סבבה, אני רק דיברתי על הקטע שלדעתי האול סטאר לא כ"כ מעניין...
הייתי מעדיף לראות את השחקנים הטובים בעולם מנסים באמת ומשחקים הכי טוב שלהם ולא סתם כמה הטבעות חביבות (למשל הבלוקים של קובי על לברון ותסלח לי האובייקטיביות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 11:55 am 
Junior

לתת משקל לאולסטאר או לקונפרנס להשפיע על הביתיות בצורה כל כך חזקה זו טעות. בסוף האליפות בNBA היא אליפות של קבוצה אחת שהיא צריכה להיות אחראית על גורלה ולא להיות תלויה ב10 שחקנים שאינם בקבוצה הזו באולסטאר או בקבוצות לוטורי בקונפורנס שלה.

איך אמר ראי בת'רד אחר? היצע וביקוש. כל עוד אנשים קונים כרטיסים ורואים את המשחק וזה רווחי עבור הליגה, אין סיבה שהם יפסיקו לעשות את משחק הראווה הזה. ברגע שלא יצליחו למכור פרסומות וכרטיסים וכו' אז אפשר לחשוב על לבטל. עד אז כנראה שיש מספיק אנשים שנהנים מזה.

ולברון אכן יצא ילדה קטנה ( גם בבלוקים וגם באיבוד שם לקראת הסוף) . פול היה מדהים ודוראנט פשוט סקורר אדיר. במזרח וויד וכרמלו היו טובים מאוד ואירווינג שוב הראה שהוא שחקן מצוין כבר עכשיו.

מקווה שהקאבס יבנו סביב אירווינג קבוצה שתוכל לרוץ קדימה. כבר עכשיו יש להם 4 שחקנים ששיחקו ביום שישי בצ'אק נגד שאק (איררוינג, זלר, וויטרס ותומפסון) ככה שאולי יש תשתית נחמדה לעתיד (למרות שגם כספי השתתף במשחק הזה והיום הוא שחקן קצה רוטציה), אבל עם בחירה גבוה השנה ואולי איזה טרייד קטן זו קבוצה שהעתיד שלה נראה טוב, בעיקר בגלל אירווינג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 12:17 pm 
Sophomore

אגב לגבי הבלוקים בראשון חשבתי שזה קצת לא פייר שהוא פתאום משחק ככה הגנה אבל בשני ראו בבירור שקובי שומר עליו מתחילת המהלך ככה שלא היה ללברון תירוץ שהוא לא ידע שקובי ינסה לעצור אותו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 12:37 pm 
Junior

אני היחיד שראה את הבלוק של קובי ללברון ואמר לעצמו "שיט, עכשיו פלאש ואיגי לא יתנו לנו מנוחה?"
;)

אגב, אני שונא את שניהם במידה שווה, אבל תופעת הפלאשיגי מרתקת אותי.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 12:44 pm 
Junior

איזה כבוד, אני מרתק אותך? אני יכול לספר לך איך זה התחיל עם השנאה האובססיבית כלפי קובי עוד לפני שכתבתי פה ועוד כשאתה פתרת גיאומטריה ברבע שעה :wink: (כך השמועה). חבל שהת'רדים ההם נגנזו....

כל שנה משחקי האלסטאר חסרי הגנות ומתחממים ברבע האחרון, דווקא מי שהתחילו להגן ברצינות אלו הסקנד יוניט של המזרח מפתיחת הרבע הרביעי, ושחקני מיאמי הכריזו מראש שהם הולכים לנצח. אגב נורא התלהבתי מאיך שבוש ניסה לשמור את הגארדים צמוד וקיבל בין הרגליים וקרוסוברים על ימין ושמאל :lol: נקמה על הפרוטקציה שספו עשה לו בחמישיה במקום אירווינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 1:00 pm 
Junior

האמת שהעובדה שאתה חבר של בנימין זאב יטרוף הופכת את הסיפור למשעשע יותר. אני מדמיין את כל הטיעונים שלך מגרונו, ואוטומטית מחייך.
ואל תאמין לשמועות, בני חכם בהרבה ממני. תראה איפה הוא היום ואיפה אני.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 4:46 pm 
Junior

צוד כתב:
אני היחיד שראה את הבלוק של קובי ללברון ואמר לעצמו "שיט, עכשיו פלאש ואיגי לא יתנו לנו מנוחה?"
;)

אגב, אני שונא את שניהם במידה שווה, אבל תופעת הפלאשיגי מרתקת אותי.

+1.. או במילים, ממש לא רק אתה.. לגבי שני הסעיפים.

אגב הבלוק, השני היה כל כך משפיל ולברון היה כל כך חסר אונים במהלך הזה, עד שהשופטים די בבירור ריחמו עליו ונתנו לו את כדור החוץ אחרי החסימה. לשופט שהיה על קו החוץ היה קל מאוד לראות שאחרי החסימה, כשהכדור עדיין באוויר ולברון עומד מחוץ לקווים, הכדור פוגע לו ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 4:57 pm 
Freshman

קובי קצת אנס את לברון. לא נעים.

בנוגע לחשיבות המשחק, אני לא הייתי נותן את יתרון הביתיות לקונמפרנס המנצח סתם ככה, אבל אפשר נגיד לתת למנצחת באולסטאר את היתרון בכל מצב של שובר שיויון. בכל מקרה השוברי שיוויון די הזויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: