סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 19, 2025 10:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אולסטאר יוסטון 2013
הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 5:08 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אבל זה לא יגרום לשחקנים לשחק רציני, סה"כ שובר שוויון בגמר.

אולי להאריך לקונפרנס המנצח את פגרת האלסטאר, עד סוף השבוע שאחרי, אולי יגרום להם לשחק רציני, כולם רוצים שבוע חופש. פשוט להוריד לקבוצות המערב נניח את שני המשחקים הבאים, לי אישית ממש לא אכפת שבקונפרנס המנצח יהיו פחות משחקים. בשביל זה צריך לסדר בתחילת השנה ששני המשחקים שאחרי האלסטאר יהיו בין קבוצות מערביות לעצמן וכנ"ל במזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 5:12 pm 
Junior

אם יש הצעה אחת, ממה שהועלה פה, שלעולם לא תתקבל בספורט האמריקאי בכלל, זו שלך פלאש. אתה לא יכול לשנות לו"ז (שלא מכח עליון) מספר ימים לפני. טיסות, בתי מלון, שידורים, אנשים קונים כרטיסים..

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 5:23 pm 
Junior

עכשיו תחשוב על זה שמראש המשחקים הלו"ז והסידורים האלו הם אופציונלים, 50% כן 50% שלא. 50% אתה בחופש השבוע, 50% אתה משחק את שני המשחקים, שאר הלו"ז נשאר קבוע, לא מקבל מה שאתה אומר-בעיות טכניות. אם צריך יותר זמן, תחליף ותקבע את השבוע החופשי כשבוע האחרון של העונה לפני הפלייאוף או משהו כזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 5:36 pm 
Junior

אני עדיין לא מסכים עם לתת משמעות אמיתית לאולסטאר... סך הכל זה אירוע שהקהל בוחר את החמישיה שלו ולא צריך לתת לזה משקל לזהות האלופה או להקלות לו על קונפרנס שלם.

לצורך העניין לדאלאס של עונת האליפות היה נציג אחד באולסטאר, למה ש11 שחקנים אחרים מקבוצות אחרות ישפיעו על האלופה העתידית?

האולסטאר הוא ענין בידורי ולא ספורטיבי. אי אפשר לקחת 12 שחקנים שבאים מ6-8 קבוצות שונות, לתת להם אימון אחד משותף ולהגיד להם לשחק על משהו עם משמעות והשלכות על המשך העונה או על זהות האלופה. ברגע שזה סוף שבוע אחד זה לא רציני פשוט.

האולסטאר הוא עניין בידורי נטו, וככה יש להתייחס אליו. אם רוצים לתת לו משמעות אמיתית אז צריכים לתת לו גם הכנה אמיתית וזה כמובן לא הגיוני במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 11:02 pm 
מנהל פורום

FLASH כתב:
איזה כבוד, אני מרתק אותך? אני יכול לספר לך איך זה התחיל עם השנאה האובססיבית כלפי קובי עוד לפני שכתבתי פה ועוד כשאתה פתרת גיאומטריה ברבע שעה :wink: (כך השמועה). חבל שהת'רדים ההם נגנזו....

רק הערה קטנה לצוד: למקרה שתהית, פלאש מתכוון לאותן פעמים בהן מרוב שהוא חפר על גדולתו של קובי (בד"כ אאל"ט זה היה קשור לזריקות בקלאץ') באופן מוגזם ואובססיבי לחלוטין, אז אנשים כבר פיתחו כלפיו (כלפי פלאש, לא כלפי קובי) סוג של אנטי וענו לו בהתאם. לזה הוא קורה "שנאת קובי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 10:52 am 
Junior

מה לא הבנת במילים "עוד לפני שכתבתי פה"? זה לא קשה מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 11:19 am 
Junior

sheky כתב:
האולסטאר הוא ענין בידורי ולא ספורטיבי.

ואירועי ספורט הם - מה?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 11:45 am 
Junior

כמובן שגם אירוע בידורי, אבל אני מניח שהבנת את כוונתי להבדל בין הצגה/קולנוע/טלויזיה לבין תחרויות.

אם לנסח בצורה יותר נכונה, לאירוע האולסטאר אין כוונות להציג תחרות אמיתית אלא להרים הצגה עם יומרות ספורטיביות מאוד נמוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 12:02 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
שקי - אבל הNBA מלאה ממילא בעיוותים שנעשים עקב ההתנגשות בין הצדדים הבידורי, הפיננסי והספורטיבי של העניין. מתגברים על זה. למשל כל מבנה הקונפרנסים והדיויזיות שנועד לעודד יריבויות מקומיות ולחסוך בעלויות טיסה - גורם לכך שלקבוצות מסויימות יהיה לו"זים קלים מלאחרות כי לא כולם משחקים מול כולם אותו מספר משחקים.

בבייסבול העניין הזה שהקופנרנס (שם זו למעשה ליגה) זוכת האולסטאר מקבלת את הביתיות בוולרד סיריס קיים כבר עידנים. נכון אם יכניסו את זה בכדורסל זה ייצור עוות מסויים, אבל לא גדול - זה כולה המיקום של משחק אחד בסדרה. בסופו של יום את המשחקים האלו צריך לשחק, וקבוצה אלופה צריכה לדעת לנצח גם נגד הביתיות. השאלה היא אם העוות הזה משתלם (ולמען הצר ספק - ההשתלמות היא בשורה התחתונה) בכדי לייצר משחק אולסטאר מעניין יותר - ותחושת הבטן שלי היא שכן. יש לזה פוטנציאל להגביר משמעותית את הכנסות הטלויזיה ממשחק האולסטאר בלי פגיעה ממשית מההכנסות בסדרת הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 12:16 pm 
Junior

זה שיש בNBA מלא בעיוותים לא אומר מבחינתי שצריכים להוסיף לו עוד עיוותים.
בבייסבול להבנתי אין דרך אחרת לקבוע כי אין מפגש בין הקונפרנסים במהלך העונה, ולכן אין דרך לקבוע מי מבין הקבוצות המובילות חזק יותר ( כי לא היו יריבות משותפות).

עקב זה שבNBA יש מספיק מפגשים, אני חושב שזה יתרון מספיק חשוב כדי שכל קבוצה תהיה אחראית לגורלה. בואו נזכור שרק לפני שנתיים ( או 3?) האולסטאר בדאלאס שבר שיאי נוכחות במשחק כדורסל, ככה שכנראה שעדיין מספיק אנשים רוצים לבוא לראות את השואו הזה.

אמרת נכון מבחינתי, זו בסוף שאלה של עלות מול תועלת, ואני חושב שכרגע האולסטאר הוא עדיין מותג מאוד מצליח, והעלות של עיוות ספורטיבי של הפלייאוף הוא גדול מדי מול התועלת שכרגע אמורה להיות קטנה ( שוב, כי זה עדיין אירוע מצליח).

מבחינתי אם משחקים על משהו גדול כל כך (וביתיות בגמר זה גדול מאוד לדעתי) אז גם ההכנה צריכה להיות בהתאם (אימונים, לוז לפני וכו').

אגב, אני גם לא מסכים עם המשפט "קבוצה אלופה צריכה לדעת לנצח גם נגד הביתיות". כמובן שזו תכונה חשובה של חלק מהאלופות ללא הביתיות בשנים האחרונות, אבל זו בפירוש לא דרישת סף

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך ג' פברואר 19, 2013 12:27 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 12:25 pm 
Hall of Famer

אני לגמרי בצד של שקי בדיון הזה. נשמע לי הזוי לגמרי לשים גורל ביתיות בגמר פלייאוף (גואטה, לך ספר למאמני NBA מנוסים בפלייאוף שזה "כולה מיקום של משחק אחד בסדרה") על כף המאזניים של משחק ראווה נחמד. התמריץ לנצחון באולסטאר צריך להיות כספי או משהו כזה, לא משהו מקצועי שמשפיע על המשך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 12:29 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יש לי דז'ה וו כבד. לא התווכחנו על ההצעה הזו בדיוק שנה שעברה?

בכל אופן אני כמובן מסכים לגמרי עם נדב ועם מי שהוא מסכים. הפלייאוף זה הפלייאוף והאולסטאר זה האולסטאר. מעבר לזה שמשחק ראווה לא אמור להשפיע על המשחקים האמיתיים, אין שום סיבה שהחברה של בוסטון (למשל) ירצו שדווקא למיאמי יהיה יתרון הביתיות בסידרת הגמר. אז איזה מין אתגר זה?

אני אולי הייתי מעלה את השיקלול את הופעות באולסטאר/זכיות באולסטאר/זכיות בMVP אולסטאר בקריטריונים לקבלת HOF, אבל גם זה בעיייתי. הדבר האחרון שאתה רוצה באולסטאר זה ששחקנים יתחילו לחטוף כדורים מהידיים של חברים שלהם בקבוצה או סתם לא למסור למי שמאיים על המעמד שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 12:55 pm 
Sophomore

רק מוסיף שבבייסבול יש מפגשים של האמריקן ליג מול הנאשיונל ליג (לא הרבה, אבל יש), וגם אין שום ספק בכלל שהאמריקן ליג הרבה יותר טובה מהנאשיונל ליג.
בכל מקרה אני אישית הייתי מעדיף שמשחק האול סטאר היה יותר תחרותי, סתם זרקתי הצעה איך לעשות אתזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 1:17 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
עניין ה-HOF הוא ממש לא קשור לכלום - זה HOF של הכדורסל בכלל ולNBA אין דרך להשפיע עליו ישירות.

העניין הכספי הוא כנראה הדרך הטובה מכולם - לא רק במשחק עצמו אלא גם בתחרויות הקטנות. אני בהחלט מעדיף את זה על השפעה על סדרת הגמר, אבל מעדיף השפעה על סדרת הגמר מאשר כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 6:05 pm 
Hall of Famer

גואטה, יתרון הביתיות לפי תוצאת האולסטאר בבייסבול הוא לא קיים כבר עידנים, אלא רק עשור. לפני כן הייתה שיטה מרנינה לא פחות, כשכל ליגה קיבלה את יתרון הביתיות כל שנה לחילופין.

נכון להיום משחק האולסטאר אולי לא יוצר עניין חסר תקדים כמו בעבר, אבל הוא גם לא בצרות גדולות. אם אפשר לתקן אותו בלי לפגוע בדברים אחרים, אז יאללה, אבל לתקן דבר לא שבור ולפגוע בסדרת הגמר?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 6:37 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בכל מקרה, גם עמוס נתן אפשרות בחירה בין שתי אפשרויות, אחת איומה ואחת סבירה. אני גם מניח שאם בNBA יחליטו לשנות משהו, הם ילכו לכיוון של תגמול ישיר ולא פגיעה אנושה בתחרותיות של הפלייאוף. ואני יוצא מנקודת הנחה שהNBA לא מנוהל על ידי תואמי קופל/דני קסטן למיניהם אלא על ידי אנשים רציונליים קצת יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 03, 2013 10:26 am 
Hall of Famer

ובחדשות נוספות- מג'יק מציע פרס של מיליון דולר למנצח בתחרות ההטבעות בשנה הבאה אם לברון יסכים להשתתף בתחרות, הפרס כרגע עומד על 100 אלף דולר למנצח ו-50 אלף למקום השני.

http://sports.yahoo.com/news/magic-offe ... --nba.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה