סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 20, 2025 6:21 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 3:00 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
כרגע בעיקר ימבה שמועות, בלי הרבה מהלכים בפועל.

ההוקס מנסים להיפטר מג'וש סמית'.
סיקסרס מוכנים להיפרד מניק יאנג.
דנבר סירבה לטרייד של גאלינארי תמורת רודי גיי.
לפי אחת הכותרות הקליפרס מחכים לכך שכריס פול יידחוף לעסקה של דיאנדרה ג'ורדן + בלדסואו תמורת קווין גארנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 3:02 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לפחות לפי החזות, כרגע נראה כאילו גארנט מבסוט רצח בבוסטון ולא מעוניין לזוז לשום מקום. מאחר שיש לו NTC אז גם מעל הראש שלו אי אפשר לעשות טרייד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 3:45 pm 
Junior

יש פה הרבה טכניקות מו"מ, תורת המשחקים, פוקר וכו'. אטלנטה רוצה פרצ'ייז פלייר בתמורה לסמית', אבל קרוב לדדליין היא תגלה (אולי) שעדיף לה שחקן או שניים סולידיים על פני סמית' שלא יביא אותם לשום מקום השנה ויעזוב בסוף השנה. אני מקווה שאז הסלטיקס ישימו שוב את ההצעה של גרין + באס על השולחן (גם די מתאים מבחינת שכר אני חושב).
גם הלייקרס אולי יגלו שהווארד עומד לעוף להם בשנייה שהעונה נגמרת, גם הסלטיקס אולי יגלו שהעונה שלהם בדרך לשום מקום ושבשנה הבאה לפירס ולגארנט לא יהיה ערך (ולמרות זה אני מת שהם יישארו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 3:55 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
למה לאטלנטה שווה להחליף שחקן שלהם שעוזב בסוף העונה בשחקן שלא שלהם שעוזב בסוף העונה?

ולא הבנתי, הקליפרס מעוניינים לצרף את כריס פול לטרייד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 4:01 pm 
Senior

יש להם סוג של מנוף על הדפקט. הווארד נולד באטלנטה ושיחק שם בתיכון. יכול להיות שהם מקווים שזה יוכל להשאיר אותו. וזה יכול להיות אפילו נכון, אבל הבעייה היא שתוך שנה האוויל יכול להחליט שבעצם בא לו לשחק בדאלאס או משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 5:14 pm 
Junior

ראובן כתב:
ולא הבנתי, הקליפרס מעוניינים לצרף את כריס פול לטרייד?

משום מה צריך שכריספול יגיד "תעשו את הטרייד או שאני לא מחדש חוזה!" כדי לבצע, לך תבין.
הספקולציות הן שגארנט אוהב את דוק ריברס ואת פול פירס ולכן איינג' יעביר גם את פירס כדי להגיד לגארנט "הנה אין למה להישאר" כדי שיסכים לעבור

מילווקי עם פנטזיות למיניהן -
חושבים שיעבירו את מונטה אליס תמורת סמית ואת מבה מוטה ובחירה תמורת רדיק ויקבלו חמישייה של ג'נגיס, רדיק, סמית, איליאסובה, סנדרס.
יש להם דווקא מספיק נכסים כדי לבצע (אודריך, דאניליבי ודאלמברט חוזים נגמרים) אבל אם אליס וג'נגיס מסתכלים בזלזול על האפשרות לחתום אצלם עוד, אז למה שעם סמית ורדיק זה יהיה אחרת?

סן אנטוניו דווקא מקושרים לכמה אפשרויות, בעיקרון סמית' וג'פרסון, דווקא לא אופייני להם בד"כ אבל בהחלט מסקרן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 5:20 pm 
Hall of Famer

הטרייד שדובר עליו על גארנט היה בלדסו ודיאנדרה ג'ורדן. אז בלי קשר לעובדה שבעיני זה טרייד רע לבוסטון (לא צריך את בלדסו אם יש את רונדו ורונדו לא הולך לשום מקום בשנה הקרובה, לפחות עד שלא יראו שהברך שלו בסדר, ואני גם לא ממש מחזיק מג'ורדן), אני לא חושב שהחבילה של הקליפרס תהיה מספיקה בשביל לגרום לאיינג' לזרוק את פירס רק כדי שהוא יוכל להיפטר מגארנט.

ובכל מקרה, כאמור, גארנט כבר הודיע שהוא לא מוותר על ה-NTC ועד עכשיו הסלטיקס גם לא פנו אליו בהצעה כזו, אז כנראה שזה לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 7:04 pm 
מנהל פורום

לפי ספורט5 (שמצטטים את הופס וורלד), סן אנטוניו מתעניינת בכספי:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 37999.html

האם פופ יוכל גם פה להוציא מים מהסלע?

שמועה נוספת - גורטאט תמורת קנדריק פרקינס. אם אוקלהומה יעשו דבר כזה זה אומר שהיא מכוונת לסדרה אחת ויחידה - מול מיאמי. פרקינס טוב בשמירה על סנטרים כבדים "קלאסיים" - ע"ע שאקיל, האווארד וכו'. בהתקפה הוא נונ פקטור מוחלט. סטט' שלו מהעונה - 25 דק', 4.6 נק', 5.9 ריב'. מול מיאמי היתרונות שלו לא באים לידי ביטוי. גורטאט יכול לתת מענה מסויים לסמול בול של מיאמי. גם ככה אוקלהומה פחות דואגים שם מחפירות של סנטרים מתחת לסלים ועדיף להם גבוהים שיהיו יותר ניידים. הם אמנם יצטרכו לעבור את הספרס בדרך ואולי גם את הלייקרס. אבל אם הם יעשו את זה, מאוד יכול להיות שגורטאט ייתן להם דברים חשובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 8:01 pm 
Junior

למה שפיניקס יעשו דבר כזה? לפרקינס יש ערך טרייד שלילי. ועוד לסגנון משחק שלהם..אין מצב.

היתה כתבה מצחיקה על כספי לא מזמן בוואלה!, תוארו שם האופציות שלו בנוגע לטריידים כאילו מדובר במינימום גוש סמית' שיכול להכתיב לאיזה קבוצות מתאים לו לעבור, איזה שיקולים מורכבים הקבוצות עושות כדי להשיג אותו בטרייד..ברור שזה הדלפות של מקורבים שחיים בסרט אבל לא ברור מה האינטרס שלהם לספר צ'יזבטים לדוברי עברית חסרי מושג.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 8:14 pm 
Hall of Famer

שימי ריגר וונאבי כתב:
למה שפיניקס יעשו דבר כזה? לפרקינס יש ערך טרייד שלילי. ועוד לסגנון משחק שלהם..אין מצב.

הטריייד שדובר עליו זה פרקינס, לאמב ובחירת סיבוב ראשון תמורת גורטאט ופי.ג'יי טאקר. אני מניח שהרעיון היה שפיניקס תרוויח כשרון צעיר ובחירת דראפט בתמורה, אבל אין ספק שאם גורטאט זמין לטרייד, היא יכולה להשיג עליו יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 8:18 pm 
מנהל פורום

הנה טור מצחיק על "איך זה להיות מועבר בטרייד"
http://hoopshype.com/columns/benson/wha ... -be-traded

נכתב ע"י רוד בנסון, שהחליף ידיים בליגה הקוריאנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 10:59 pm 
Freshman

גארנט ודוק ריברס תמורת בלדסו, ג'ורדן, בחירה וVDN

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 11:43 pm 
Senior

איזה מענה גורטאט נותן לסמול בול של מיאמי? הוא ריבאונדר טוב, מה שיכול לעשות למיאמי בעיות מסויימות בתחום הזה ו..זהו. אני לא רואה את אוקלהומה דוחפים לו כדורים לפוסט אפ, ומשחקן שמשחק למעלה מ-30 דקות בקבוצת תחתית הייתי מצפה לקצת יותר מ-11 נקודות למשחק. הוא יותר נייד מפרקינס, אבל זה עניין יחסי. אני לא בטוח שמול רביעיית שחקנים שמשחקת על הפרימטר ועוד גבוה שקולע מטר אחרי קשת השלוש זה יראה הרבה יותר טוב. גבוה מול מיאמי צריך להיות מסוגל לעשות חילוף בהגנה ברמה סבירה ובעיקר להיות מאוד נייד. האופציה השנייה זה מישהו עם פוסט אפ כל כך טוב עד כדי כך שיכריח את מיאמי לעשות שינויים בעצמם. אני לא בטוח שאוקלהומה תרוויח הרבה במאצ' אפ מול מיאמי פה, אבל היא בעיקר תפסיד שומר מצויין מול דאנקן והספרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 12:07 am 
Hall of Famer

לגורטאט אין פוסט אפ?

בצד ההגנתי גורטאט לא יכול לשמור על כריס בוש, אבל איזה סנטר כן יכול?
הוא נייד יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 12:17 am 
Hall of Famer

הבעיה עם גורטאט היא שהוא נראה יותר badass ממה שהוא באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 12:18 am 
Senior

לגורטאט יש פוסט אפ, אבל זה לא משהו שרלוונטי כל כך לקבוצה כמו אוקלהומה סיטי, שיש לה שני סקוררים שלוקחים בין 60 ל-70% מהזריקות ועוד סקורר שלישי שעולה מהספסל ולוקח עוד 10-15% מהזריקות בערך. אף אחד באוקלהומה לא יבנה תרגיל שמבודד את גורטאט בצבע, כי זה מחייב יותר מידי שינויים התקפיים ולאף אחד אין זמן לעשות משהו כזה, בטח לא בשביל מישהו שברמת העיקרון הוא לא game changer בליגה. מה שגורטאט יקבל זה בעיקר מהלכים שבהם הוא יצטרך להיות פינישר. הוא פינישר טוב יותר מפרקינס, אבל קשה לי להאמין שהוא ישליט טרור מתחת לסל של מיאמי. הוא לא כ-ז-ה טוב.

שוב, אני לא יודע עד כמה אוקלהומה מרוויחה לעומת מה שהיא מפסידה בטרייד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 12:33 am 
Hall of Famer

אם גורטאט מסוגל לקחת את בוש וחבריו האחרים לסגל לטיול לסל קל פעם אחר פעם, אז כן, זה התפקיד של מאמן אוקלוהומה לשים לו את הכדור בפוסט ולהקיף אותו בארבע קלעים קטלניים משל היה הווארד באורלנדו. אני לא יודע האם הוא מספיק טוב כדי להפיק מזה נק' באופן קונסיסטנטי.
בכל מקרה, אוקלוהומה צריכה לתת הרבה כדי שזה יקרה. גורטאט הוא חוזה טוב לעומת פרקינס שנחשב כחוזה רע בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 12:43 am 
Senior

אז זהו, שגורטאט לא יטייל ככה מול מיאמי באינטנסיביות של פלייאוף. בדיוק כמו שרוי היברט לא נראה כמו קארים גם מול קו קדמי שכלל את ג'ואל אנתוני והאסלם לבד. אף אחד לא יבנה התקפה שכל ייעודה להכניס כדור לגורטאט כי- רוב הקבוצות בליגה לא יודעות לשחק ככה וזה דורש הרבה התאמות רציניות בהתקפה שכבר עובדת מצויין וכי יש סקוררים יותר טובים ממנו באוקלהומה. אני חושב שהמקור של טרייד כזה הוא בעיקר כלכלי- פרקינס הוא חוזה רע ואם אפשר להשיג תמורתו מישהו מועיל זה לא רע בכלל. אבל אני לא חושב שזה יקדם משמעותית את הסיכויים של אוקלהומה מול מיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 8:38 am 
מנהל פורום

יוסטון בינתיים עושים שני טריידים, האחד יכונה טריידון והשני טרייד קטן.
בטריידון, יוסטון שולחים את מרכוס מוריס לאיחוד משפחות בפיניקס אריזונה עם אחיו התאום מרקיף, בתמורה לבחירת דראפט שנייה, ובטקסס בעיקר מורידים קצת מהפיירול.
בטרייד הקטן, הקינגס מחליטים כבר להיפטר מתומאס רובינסון, בחירה מס' 5 בדראפט האחרון, ושולחים ביחד איתו את סיסקו גארסיה, וטיילר האניקט הלא חשוב, ובתמורה יוסטון שולחים את פטריק פאטרסון שעושה עונה טובה מאוד עד עכשיו, ביחד עם טוני דאגלאס וקול אלדריץ'.
יוסטון גם הוסיפו בחירת דראפט סיבוב שני שהיא בעצם הבחירה של הסאנס.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 9:48 am 
Hall of Famer

ג'יזס, איזה מועדון נוראי זה סקרמנטו. רובינסון היה בחירה מספר 5, אבל הוערך על ידי לא מעט אנשים כבחירה טופ 3, היו כאלו שחשבו שהוא צריך ללכת שני בדראפט. לוותר ככה עליו תמורת שחקן שבשנתיים וחצי בליגה הראה שתקרת הכישרון שלו היא שחקן חמישיה סולידי ועוד 2 פילרים? פשוט זוועה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 10:17 am 
Senior

ומצד שני, דריל מורי מוכיח שהוא אחלה ג׳י אם. עוד שחקן איכותי ובהחלט יהיה אפשר לדבר על הרוקטס בתור מועמדים לגיטימיים לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 10:30 am 
מנהל פורום

shachaf78 כתב:
אז זהו, שגורטאט לא יטייל ככה מול מיאמי באינטנסיביות של פלייאוף. בדיוק כמו שרוי היברט לא נראה כמו קארים גם מול קו קדמי שכלל את ג'ואל אנתוני והאסלם לבד. אף אחד לא יבנה התקפה שכל ייעודה להכניס כדור לגורטאט כי- רוב הקבוצות בליגה לא יודעות לשחק ככה וזה דורש הרבה התאמות רציניות בהתקפה שכבר עובדת מצויין וכי יש סקוררים יותר טובים ממנו באוקלהומה. אני חושב שהמקור של טרייד כזה הוא בעיקר כלכלי- פרקינס הוא חוזה רע ואם אפשר להשיג תמורתו מישהו מועיל זה לא רע בכלל. אבל אני לא חושב שזה יקדם משמעותית את הסיכויים של אוקלהומה מול מיאמי.

שחף אתה מפספס את הנקודה והיא מה האלטרנטיבה. כשהיא קנדריק פרקינס, אין לי כמעט ספק שגורטאט יכול לעשות למיאמי יותר צרות, בעיקר כמובן בצד ההתקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 10:41 am 
Senior

לאיודע. היה אמור להבחר וכו' זה נחמד, אבל בתכ'לס הבחור נותן עונת רוקי די מזעזעת, לא ? מהצד של יוסטון זה סוג של הימור.

מה שכן, הטרייד אכן מראה על מיינד-סט מאד מוזר של סאקטאון, שהיא קבוצה שאמורה לנסות לבנות מחדש וכן להמר על שחקנים. במקום להמר שרובינסון יתגבר על הקשיים ויהפוך להיות השחקן שחשבו שיהיה, הם הולכים על התרומה הסולידית ועל אי אלו מזומנים (הם חוסכים איזה מיליון השנה וגם קיבלו מיליון בטרייד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 10:41 am 
Sophomore

הקיצר, כספיון נשאר בקליבלנד ויתייבש עד סוף העונה על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 12:07 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לינק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], uriel17, גמליאל, סאבוניס ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: