סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 7:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 22, 2013 9:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
טורונטו-ניקס: הניקס מגיעים אחרי 3 הפסדים רצופים, הראפס יכולים לקחת את זה בבית ולעזור לאינדיאנה ולברוקלין להתקרב למקום השני במזרח.

וושינגטון-דנבר: על פניו צריך להיות הנאגטס, אבל עם ג'ון וול שום דבר כבר לא בטוח נגד הויזארדס בוושינגטון.

שארלוט-שיקגו: זאת צריכה להיות הדרך של הבולס להתאושש אחרי התבוסה אמש למיאמי.

אינדיאנה-דטרויט: מאסט ווין לפול ג'ורג' והפייסרס.

ברוקלין-יוסטון: הנטס בתקופה מצוינת עם 4 נצחונות רצופים, אצל יוסטון כל נצחון חשוב במאבק על הפלייאוף. אחלה משחק.

אטלנטה-סקמרנטו: הוקס.

ממפיס-אורלנדו: גריזליס.

ניו אורלינס-דאלאס: אם המאבס עוד מפנטזים על פלייאוף, מאסט ווין.

אוקלהומה-מינסוטה: הת'אנדר קצת מאבדים גובה עם 3 הפסדים רצופים, משחק נגד הוולבס עשוי להיות תרופה טובה.

פיניקס-בוסטון: משחק שהסלטיקס חייבים לקחת במאבקם לא ליפול למקום השמיני ולסדרה מול מיאמי.

לייקרס-פורטלנד: חצי משחק לטובת הלייקרס בין שתי הקבוצות שמפנטזות להכנס לפלייאוף המערב. הבלייזרס בתקופה רעה מאד עם 6 הפסדים והמשחק בסטייפלס...שאלוהים יעזור.

גולדן סטייט-סן אנטוניו: זאת נראית כמו משימה בלתי אפשרית לנצח את הספרס בימים אלה, אבל אם הווריורס עוד חולמים על ביתיות בפלייאוף-כל משחק בית חשוב להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 22, 2013 9:20 pm 
Hall of Famer

ממליץ למי שטרם יצא לראות לעבור באתר הסטט' החדש של אתר האן בי איי הרשמי. נראה מרשים למדי וסופסוף סוגר פערים מאתרים אחרים שראינו בשנים האחרונות

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 23, 2013 5:46 am 
Hall of Famer

הניקס מפסידים לרודי קלאץ' גיי 100-98.
ראפס: גיי 32, דרוזן 18 ו-6 אס', לאורי 15 ו-7 אס', אמיר ג'ונסון 12, ג'ון לוקאס 10
ניקס: כרמלו 32, ג'יי אר סמית 19, אמארה סטודמאייר 14, פלטון 10

שיקגו משפילים את שארלוט 105-75 במשחק שהקהל היה בו כ"כ משולהב, שהיה אפשר לשמוע כל צעקה של תיבודו מהספסל...
קאטס: קמבה ווקר 27, קיד גילכריסט 10, בי ג'יי מאלנס 1/12 מהשדה ו-0/4 לשלוש לא להאמין שהבחור היה בזמנו מדורג ראשון במוקים... ראמון סשנס עם 0/9 מהשדה
שיקגו: פאקינג 8 שחקנים בדאבל פיגרס - גיבסון 17 ו-6 ריב', דנג 14, בלינלי 12 נק' 5 ריב' ו-5 אס', באטלר 12 נק' 4 ריב' ו-4 אס', נייט רוב 12 ו-4 אס', נואה 10 נק' 8 ריב' 8 אס' ו-3 חס', המילטון 10 ו-4 אס', בוזר 10 ו-10 ריב'

גם אינדיאנה שוחטת, 114-82 על דטרויט.
פייסרס: ווסט 18 ו-8 ריב', היל 15 ו-6 אס', אורלנדו ג'ונסון 14, פול ג'ורג' 12 נק' 7 ריב' ו-7 איב', היברט 10, סטיבנסון 10
פיסטונס: וויל ביינום 17, ויאצ'סלב קראבצוב (??) 14 נק' (2/10 מהקו) ו-10 ריב', סטאקי 11, קריס מידלטון 10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 23, 2013 7:53 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
תוצאות חביבות למדי למחנה הלייקרופובי - יוסטון מנצחים בברוקלין ודאלאס בניו אורלינס. רק צריך שפורטלנד ינצחו את הלייקרס וגולדן סטייט את סן אנטוניו (כרגע שתי המחציות צמודות) ואפשר יהיה לסכם לילה מוצלח מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 23, 2013 9:19 am 
Sophomore

ראובן כתב:
תוצאות חביבות למדי למחנה הלייקרופובי - יוסטון מנצחים בברוקלין ודאלאס בניו אורלינס. רק צריך שפורטלנד ינצחו את הלייקרס וגולדן סטייט את סן אנטוניו (כרגע שתי המחציות צמודות) ואפשר יהיה לסכם לילה מוצלח מאוד.

לייקרס מנצחת ב-4 הפרש, 40 נק' לבראינט, ניסיון שלשה של באטום 10 שניות לסוף שהשופטים נתנו רק 2 (בצדק, לצערי).
ספרס כרגע באוברטיים בפיגור נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 23, 2013 10:57 am 
Hall of Famer

מעניין מתי הפייסרס יקבלו את הכבוד מהתקשורת (הישראלית לפחות....). כבר במקום השני במזרח , בלי הסטאר הכי גדול שלהם , עם ניצחון 30 + שני ברציפות , וכל האתרים הישראלים כותבים בכותרות על הלייקרס והסלטיקס הלא רלוונטיים..........

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 23, 2013 11:29 am 
Hall of Famer

מה אכפת לך מהאתרים הישראליים? שב ותהנה מהקבוצה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 23, 2013 11:47 am 
Hall of Famer

תוצאות נוספות למה שהזכיר התותח:

יוסטון מנצחת בברוקלין 96-106, 22 נק' כ"א להארדן ולדלפינו מול 27 של לופז בצד השני.

אטלנטה לא מתקשה מול סקרמנטו ומנצחת בבית 108-122, 24 נק', 8 ריב' ו-6 אס' לאל הורפורד, 20 נק' ו-12 אס' לג'ף טיג, ג'וש סמית' עם 18 וידידו של ראובן דשון סטיבנסון עולה בחמישייה ועושה 17 נקודות ב5/6 לשלוש (את תגובתו של לברון לא ניתן היה להשיג). 30 נק', 9 אס' ו-6 ריב' לאייזיאה תומאס בצד השני, 26 נק' ו-13 ריב' לדמרקוס קאזינס.

ממפיס עם נצחון שישי רצוף, הפעם 82-88 על אורלנדו. 19 נק' ו-13 ריב' למארק גאסול, 16 ו-14 לזי-בו. 20 נק', 7 אס' ו-6 ריב' לאפללו בצד השני.

דאלאס מנצחת 100-104 את ניו אורלינס בחוץ, 25 לדיגלר ו-22 מהספסל לוינס קרטר. 23 לאריק גורדון אצל ההורנטס, חד-גבה עם 10 נקודות באחוזים רעים ו-11 ריב'.

אוק סיטי עם 111-127 קליל על מינסוטה, משחק מפלצתי לווסטברוק עם 37 נק' (9/9 מהקו, 2/2 לשלוש, 11/20 לשתיים), 9 אס' ו-7 ריב', 27 נק', 7 ריב' ו-7 אס' להוא שמשחק איתו בקבוצה. אלכסיי שבד עם 17 מהספסל הוליך קלעים אצל מיני.

בוסטון עם 88-113 קליל בפיניקס, 31 נק', 7 ריב', 5 חסימות (!), 4 אס' ו-2 חטיפות לג'ף גרין, כריס וילקוקס הפציע מהספסל עם 14 נק' ו-8 ריב'. 19 נק' ו-10 אס' לגוראן דראגיץ' אצל הסאנס העלובים.

הלייקרס עם נצחון בית חשוב 107-111 על הבלייזרס המידרדרים, קובי 40, הווארד 19 (5/12 מהקו) ו-16 ריב'. באטום והיקסון 22 כ"א לבלייזרס.

גולדן סטייט עם 101-107 בהארכה על הספרס, 30 נק' ו-10 אס' לג'ארט ג'ק מהספסל, 25 נק' ו-22 ריב' לאולסטאר דיוויד לי, מנגד 20 לדני גרין ו-19 נק', 13 ריב' ו-4 חסימות לביג פונדמנטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 23, 2013 12:10 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
מעניין מתי הפייסרס יקבלו את הכבוד מהתקשורת (הישראלית לפחות....). כבר במקום השני במזרח , בלי הסטאר הכי גדול שלהם , עם ניצחון 30 + שני ברציפות , וכל האתרים הישראלים כותבים בכותרות על הלייקרס והסלטיקס הלא רלוונטיים..........

אפרופו כבוד, פול ג'ורג' הוא הסטאר הכי גדול שלהם. דני גריינג'ר, כשיחזור, אם יחזור, יהיה על תקן אמארה סטודמאייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 23, 2013 12:13 pm 
Hall of Famer

והבטחון שלך בזה נובע מאיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 23, 2013 12:24 pm 
Hall of Famer

לא יודע מאיפה הבטחון של התותח, אבל אני לגמרי איתו. גריינג'ר בן 30 אוטוטו וכבר נמצא בצד היורד של הקריירה ואחרי פציעות, ובעיקר הוכיח שהוא מסוגל להוביל את הפרנצ'ייז לבינוניות גרידא. ג'ורג' צעיר בהרבה, ורסטילי בהרבה, ומוביל את אינדיאנה למקום השני במזרח. ברור לגמרי שהוא הכוכב של אינדיאנה כרגע והוא כנראה גם ישאר כזה כשגריינג'ר יחזור, אם הפייסרס בכלל ירצו לשמור את גריינג'ר ולא לנצל את היותו חוזה נגמר גדול בעונה הבאה כדי להחליף אותו בטרייד ולבנות את כל הפרנצ'ייז סביב ג'ורג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 23, 2013 1:10 pm 
Hall of Famer

אם כי הם דוקא לא דורכים אחד על העמדה של השני. סביר להניח שג׳ורג׳ יוסט ל2 ואילו סטיבנסון ירד לספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 23, 2013 1:32 pm 
Hall of Famer

אני מניח שזה מה שיקרה כשגריינג'ר יחזור ואם הוא לא יועבר בטרייד, אבל אילו אני הג'י אם של הפייסרס-אני עובד חזק על טרייד של גריינג'ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 23, 2013 1:35 pm 
Hall of Famer

בעבור מה? אחד היתרונות הגדולים של הפייסרס הוא שעם היל, ווסט והיברט הם באמת חזקים בכל עמדה. קבוצה מאוזנת מאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 23, 2013 1:42 pm 
Hall of Famer

העמדה הכי בעייתית כרגע של הפייסרס, אם נחשיב את ג'ורג' כסמול, היא הסקנד גארד. אז נניח שעושים טרייד עם אורלנדו של גריינג'ר עבור ארון אפללו ופילר או חריגת טרייד, זה נראה לי נחמד ומספק ל2 הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 23, 2013 2:30 pm 
Hall of Famer

אבל אם גריינג׳ר חוזר אז ג׳ורג׳ הוא ה 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 23, 2013 3:17 pm 
Hall of Famer

אבל אני חושב שאין סיבה שג'ורג' יהיה ה2 לאורך זמן. בדרך כלל, שחקנים שהם אוברסייז לעמדה שלהם כמו שג'ורג' אוברסייז לעמדה 2, נוטים לעבור עם השנים חעמדה קדמית יותר ובכל מקרה ג'ורג' מתאים יותר לשחק כ3 ולדעתי ההצבה שלו כ2 היא אילוץ שהיה בגלל גריינג'ר. אם בונים סביבו את הקבוצה, אני רואה אותו כ3 שמסביבו שחקנים משלימים ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 23, 2013 9:21 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
והבטחון שלך בזה נובע מאיפה?

נובע מזה שראיתי את גריינג'ר מאז שהוא בליגה. ווליום סקורר קלאסי וזה הכל. לאן הוא הוביל את אינדיאנה כולנו יודעים.
פול ג'ורג' אולסטאר השנה, לדעתי אגב אולי שנה אחת מוקדם מדי, אבל עדיין ראוי. יש לו משחק אולאראונד שגריינג'ר יכול לחלום, ובהחלט אפשר להגיד שהוא מנהיג את הפייסרס השנה. הוא סה"כ בן 22, הרבה אפסייד, ואין סיבה שהפייסרס לא ימליכו אותו כבר עכשיו וימתינו לגריינג'ר, שיהיה בן 30 באפריל.

אין ספק, גריינג'ר כקלעי חוץ בלבד בהחלט יכול להוסיף לפייסרס. הבעיה שיש לו נטייה לקחת זריקות רעות על חשבונם של אחרים, ע"ע דיוויד ווסט שחזר השנה לחיים, בדיוק כשגריינג'ר נעלם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 23, 2013 9:44 pm 
Hall of Famer

תשובות ראשונות לסוגיה צפויות להתברר כבר הלילה, כאשר גריינג׳ר אמור לראשונה העונה לעלות לפרקט נגד דטרויט :D

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 1:32 pm 
Hall of Famer

ובכן, אינדיאנה אמנם מנצחת בקלילות את הפיסטונס, אבל גריינג'ר לא בדיוק ירצה לזכור את משחק החזרה שלו. עלה מהספסל ל18.5 דקות, עשה 1/10 מהשדה ו-2 נקודות בכללי. ג'ורג' מצידו היה קרוב לט"ד עם 12 נקודות (אבל 1/7 לשלוש), 12 ריב' ו-8 אס'. ועוד דבר, מסתבר שלפיסטונס יש רוקי בשם K. Middleton. כינוי, אני מניח, לא תהיה בעיה למצוא לו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 1:53 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
טוב, ומכיוון שזה נושא המעקב העיקרי כאן, כמדומני...

יום טוב לאיגי ופלאש, יום קשה לכל הקובי הייטרס ימ"ש. גם יוסטון וגם יוטה מפסידות. היום בערב משחק חשוב ללייקרס בדאלאס - אם הם מפסידים שם הם לא רק מתרחקים מחדש מיוסטון ויוטה, אלא מקרבים את דאלאס המתעוררת אליהם ומסבכים את מצבם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 2:02 pm 
Hall of Famer

והמשחק הזה, אגב, הוא ב20:00 שעוננו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 2:20 pm 
Senior

Amos Gueta כתב:

יום טוב לאיגי ופלאש, יום קשה לכל הקובי הייטרס ימ"ש. גם יוסטון וגם יוטה מפסידות. היום בערב משחק חשוב ללייקרס בדאלאס - אם הם מפסידים שם הם לא רק מתרחקים מחדש מיוסטון ויוטה, אלא מקרבים את דאלאס המתעוררת אליהם ומסבכים את מצבם.

מי ימ"ש, קובי או הקובי הייטרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 2:48 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
מי שתרצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 3:11 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

Amos Gueta כתב:

הלו"ז של יוסטון מבחינת SOS הוא הכי קל בליגה, אז למרות שהלייקרס בפועל רק משחק אחד מאחוריהם (כי המשחק האחרון בעונה הסדירה הוא נגד יוסטון- אם נהיה בפיגור של משחק אחד, זה כאילו הקבוצות בשיוויון), יהיה קשה להאמין שהלייקרס יוכלו לרוץ איתם ראש בראש. הכי סביר דווקא לראות המשך התרסקות של גולדן סטייט למרות שהם נראים הרחק אי שם בטבלה.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה