סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 5:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 9:48 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
שתי הארכות ולברון אחד זה מה שההיט היו צריכים בשביל לנצח את הקינגס, משחק נהדר ואחראי של הקינגס, שמירה טובה של סלמונס על לברון כולל גג בקלאצ' בארבעה רבעים ובהארכה הראשונה, חוץ מבוש כל השחקנים המרכזיים של ההיט היו בכושר טוב, וויד, אלן ולברון כולם עם הרבה נקודות באחוזים טובים. לברון עם שיא קריירה (ככה שמעתי את השדר אבל לא בדקתי באתר) של 16 אסיסטים.
כואב לראות את המאזן של הקינגס עם כל כך הרבה כישרון על הפרקט. קזנס שחקן מיוחד ומגוון כזה שנופל על קבוצה פעם בעשור אולי והוא מתבזבז שם שזה אסון

הבאקס ניצחו בדלאס ודי הרגיעו חלומות של פליי אוף שם, הכישלון של דלאס מאז עונת האליפות הוא 100% קובן שידע לזרוק מאוד מיליוני דולרים בלי תואר ועד שיש לו הרכב לאליפות פירק אותו בעיקר משיקולי תקרת שכר מה יצא מזה כולם רואים

אינדיאנה אירחה את גולדן סטייט, היברט הלך מכות עם לי וחברים "באו להפריד" לי, קרי וווסט קיבלו טכנית היברט הורחק בטח יקבל עוד כמה משחקים בחוץ, גריינגר במשחק שני מאז החזרה, עם 19 דק ו 1 מ 7 מהשדה

סבנטיסיקסרס כל כך גרועים שהצליחו להפסיד בבית למג'יק, קואוץ' התחרפן ודיבר בהם קשות

החברים מברוקלין באו לניו אולינס וניצחו, היה קצת מתח לקראת הסיום אבל רוב הזמן שה היה של ברוקלין, בהעדר ג'ו גונסון ווילאמס זרח כמעט בלבדית

קבוצת היורוליג מחוזקת בדריק ווילאמס גם הגיעה להארכה 77:77 בסיום הזמן החוקים או משהו כזה, את הארכה כבר לקחו המקומיים מפינקס

הבולס נראים יותר ויותר רע, הפעם הפסידו לקליבלנד בשיקאגו וקלילבלנד נתנה להם פור ובאה בלי ארווינג שלא לדבר שגם כספי לא שיחק

שארלוט לא הצליחו לדגדג את הקליפרס מעבר לרבע אחד, 106:84 גריפין 24 נק' פול 13 אסיסטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 10:02 am 
Hall of Famer

גריינג'ר חזר כבר בשבת נגד דטרויט , פחות או יותר עם אותה תפוקה (2 נקודות , 1-10 מהשדה....).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 11:27 am 
Sophomore

נצחון יפה של אינדיאנה ביום שקארי היה פשוט בלתי עציר (7/10 ל-3)
הכי מצחיק אותי שתכלס ווסט באמת בא להפריד ולהשכין שלום ועדיין קיבל טכנית.
מזל שהעוזרי מאמן של אינדי עצרו את הספסל...מי יודע מה היה מעולל פסייכו-טי

סתם מחשבות שעלו לי בנוגע לשחקנים צעירים/מפוספסים

מולנס אחד השחקנים הכי לא יציבים ביקום, לא רואים דברים כאלה
מקרוברטס פוטנציאל מבוזבז אחו-שלוקי
וויטרס-איירבינג-מיילס זה קו אחורי מדהים,רק לא יאמן שבפנים אין לקליבלנד כלום.

נדמה שג'רמיין אוניל עושה איזה סוג של revive לקריירה,שמעתי אותו בראיון בתחילת העונה אומר שהוא עבר ניתוח חדשני בברך ושהוא מרגיש הרבה יותר טוב מאז הפציעות שעבר וזה כמו סוג של נס.
בינתיים מראה שהוא חזר להיות ריבאונדר נהדר וגם ההתקפה די חזרה,אחח מה היה קורה אם הניתוח הזה היה קיים בתקופה שלו בבוסטון :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 11:59 am 
Junior

לברון במשחק היסטורי
http://www.basketball-reference.com/pla ... der_by=pts

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 1:31 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
קשה לי להתלהב ממספרים כאלו כשהם מגיעים במשחק עם שתי הארכות. זה הופך את זה ליותר קוריוז סטטיסטי מאשר איזושהי אינדיקציה על הופעה אדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 1:35 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה לא המשחק הראשון בהיסטוריה שהיו בו שתי הארכות... בכל אופן הנתון להשוואה יכול להיות מספר הדקות ושם המספר הוא גבוה (47) אבל לא בשמיים. כמובן שבעיה אחרת היא בעצם החיפוש אחרי קומבינציה סטטיסטית מאוד מסוימת. בדרך הזו אפשר להגיע לערב היסטורי כמעט בכל לילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 2:07 pm 
Junior

ראובן, אם הייתי מחפש בכוח הייתי מוסיף גם את השמונה ריבאונדים שהוא לקח והופך אותו לראשון שעושה את זה מאז 1985. אבל נראה לי ש-40 נקודות ו-16 אסיסטים זה הישג נדיר גם בלי לחפש עוד נתונים שיעצימו את זה. ובנוגע לקוריוז הסטטיסטי - רוב הסטטיסטיקה שקשורה למשחק אחד היא קוריוז סטטיסטי, מה לעשות. כשקובי קלע 81 נקודות נגד חבורת נגרים מטורונטו, או רובינסון שקלע 71, זה הכל קוריוזים. 35 ריבאונדים של בארקלי שווים יותר מ-25 ריבאונדים שהושגו נגד קבוצת ריבאונד טובה? כנראה שלא. 25 אסיסטים ש-10 מהם בגארבג' טיים ורק נועדו להגדיל את המספר זה גם קוריוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 2:16 pm 
מנהל פורום

בעיקרון אני חושב שהרף צריך להיות מספרים עגולים (במקרה הזה לא נדרש הרבה - תוריד את זה ל15 אסיסטים). בכל אופן, קשה שלא להתפעל מהמספרים שלו במשחק הזה, בלי קשר למספר התקדימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 4:58 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:

הבאקס ניצחו בדלאס ודי הרגיעו חלומות של פליי אוף שם, הכישלון של דלאס מאז עונת האליפות הוא 100% קובן שידע לזרוק מאוד מיליוני דולרים בלי תואר ועד שיש לו הרכב לאליפות פירק אותו בעיקר משיקולי תקרת שכר מה יצא מזה כולם רואים

דאלאס לקחה אליפות עם הרבה מזל ורוח לחימה - הרכב לאליפות זה לא היה.
או שמצד שני אתה טוען שהיה צריך להשאיר את קיד,טרי וסטיבנסון ואז דאלאס הייתה הפייבוריטית לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 5:05 pm 
Junior

צריך הרבה מזל כדי שמאזן החוץ שלך בפלייאוף מול הלייקרס, OKC, ומיאמי, יעמוד על שישה נצחונות והפסד בודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 5:26 pm 
Sophomore

רגע אז אתה טוען שהכישרון אצל דאלאס דאז עלה על מיאמי,אוקלהומה ולייקרס(שהייתה יותר טובה מאשר היום)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 5:28 pm 
מנהל פורום

אבל איפה נכנס פה המזל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 5:48 pm 
Junior

charlie5 כתב:
דאלאס לקחה אליפות עם הרבה מזל ורוח לחימה - הרכב לאליפות זה לא היה.
או שמצד שני אתה טוען שהיה צריך להשאיר את קיד,טרי וסטיבנסון ואז דאלאס הייתה הפייבוריטית לאליפות.

אני כן חושב שהדרך של דאלאס לאליפות כללה הרבה דברים שהתחברו בזמן הנכון ובמקום הנכון, אבל כמו שפלאש אמר, אתה לא נותן סוויפ לאלופה היוצאת בחצי גמר המערב, מנצח 4-1 את אוקלהומה בגמר המערב ומפרק 4-2 בגמר את הקבוצה הנוצצת החדשה של הליגה.

אני כן חושב שהם נכנסו באיזשהו תפר שבו אוקלהומה עדיין לא הבשילה (לא שהיום היא בשלה כל כך) ומיאמי עוד היו עם חבלי לידה (יחסית) , אבל בלי ספק הפלייאוף שלהם לא השאיר ספקות בנוגע לזה שהם אלופים ראויים.

לא הבנתי איך השורה הראשונה גררה את השניה. אם היה אפשר להשאיר את נוביצקי עם הרעב של לפני האליפות, טרי וקיד בגיל של האליפות (קרי לפני שנתיים) ואת טייסון צ'נדלר וג'יי ג'יי בריאה וכו', אז הם היו היום בצמרת כנראה ואולי קונדטנדרים כמו לפני שנתים. אממה, טרי וקיד הזדקנו עוד, נוביצקי נראה כבר עונה וחצי כשחקן שכבר עשה את שלו, והשאר הלכו אחרי הכסף (גם טרי וקיד בעצם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 5:51 pm 
Sophomore

אני חושב שהרבה אנשים,וגם פה בפורום,נוטים לייחס יותר מידי חשיבות לרמת כישרון.
במאני טיים יש עוד דברים שקובעים:קשיחות,ניסיון,קור רוח, קבוצתיות,הגנה וכו.

זה לא שלכשרון אין חלק מהותי,אבל זה לא מהות הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 6:13 pm 
Hall of Famer

אבו שוקרי כתב:

שמעתם את זה, שרלוט בובקאטס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 6:55 pm 
Junior

הויכוח הזה הרבה יותר מדי פילוסופי בשביל להיכנס אליו. אם נבחרת יוון זכתה באליפות אירופה בכדורגל, כנראה שיש דוגמאות לכאן ולכאן. בלי קשר, לדאלאס היתה קבוצה אדירה - עוגן הגנתי מטורף (צ'נדלר), קלעי בלתי עציר עם קרח בורידים וקשת זריקה לא אפשרית, גאנר שיכול לזרוק 10 שלשות בלי למצמץ ולאבד בטחון (טרי), שני אתלטים בהגנת הפרימטר (מריון וסטיבנסון), הרבה נסיון ואפילו אינסטנט אופנס מהספסל (בראה) וסנטר מחליף עם נוכחות הגנתית חזקה (הייווד). מזל לא הזיק לאף אחד, אבל הם באמת היו קבוצה שלמה באותה עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 7:18 pm 
Senior

מצחיק שבכל זה שכחת אחד, ג'ייסון קיד. הם באמת היו קבוצה כמעט בלי חסרונות. סוג של PERFECT STORM של כשרונות, חלקם מעבר לשיא הפיזי אבל בשיאם המנטלי, לא נשכח מאמן שהסגל הזה התאים לו מאד. וכו-ל-ם רעבים לאליפות ומוכנים להקריב הכל בשבילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 7:26 pm 
מנהל פורום

לא יודע מה זה כמעט בלי חסרונות, אבל אתה לא נכנס להיסטוריה כאחת הסנסציות הגדולות בתולדות גמרי הפלייאוף (והיריב שלך כאחת ההיחנקויות המרשימות בתולדות גמרי הפלייאוף) כשאתה קבוצה בנויה לתלפיות לאליפות.

דאלאס נהנתה מאוד מההתפרקויות של הלייקרס ומיאמי, אבל זה לא קשור בכלום למזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 7:44 pm 
Senior

דאלאס הייתה קבוצה מאוד שלמה, אבל בתכלס זה אותו הרכב שקיבל בראש מהספרס שנה קודם לכן וסיים מקום חמישי או שישה בליגה(הכי נמוך מהאלופות האחרונות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 7:50 pm 
Senior

בלי חסרונות זה אומר שקשה להצביע על דבר מסויים שהיה חסר להם. הגנה ? יש. התקפה ? יש. סטים טובים ? יש. ריבאונד ? יש. מתפרצות ? יש. אתלטיות ? יש. קליעה ? יש. ניהול משחק ? יש. אינסטנט אופנס ? יש. אינטליגנציה ? יש. נסיון ? יש. סופרסטאר ? יש. ספסל ? יש. מאמן ? יש. מיאמי של אותו הגמר נניח, היא קבוצה שהישים שלה היו עצומים, אבל היו לה גם הרבה מאד "אינים" שחלק מהם טופלו מאז וחלק ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 8:48 pm 
Junior

לברון מסיים את חודש פבואר עם PER של 38.5, שיא קריירה לחודש.

29.7 נקודות, 7.5 קרשים, 8 אסיסטים, 2 חטיפות, קולע 64% מהשדה.

הפעם האחרונה שמישהו קלע ככה מהשדה לאורך חודש היה קארים עבדול ג'אבר בתחילת האייטיז.

וייד, שאנשים פה אוהבים להספיד, מסיים את החודש עם ממוצע של 24 נקודות ב53.2%, 6+ קרשים, 5.5 אסיסטים.

ההיט ניצחו 12 רצוף למרות שבוש מקרטע לאחרונה, אולי בגלל סיפור מחוץ למגרש שכולל את אישתו והראפר הטרולי למראה ליטל ויין.

כריס בירדמן אנדרסן עם 10 נקודות ב16 דקות אתמול, כולל כמה הלי-אופים. אם הוא ממשיך לחזור לכושר הוא יהיה אחד השחקנים החשובים בפלייאוף. הוא ממחיש בדיוק מה שחשבתי כל הזמן גם בהקשר של ההיט וגם בכלליות - סמול בול או אגרול, סנטר נורמלי זו העמדה הכי חשובה בכדורסל.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 9:41 pm 
Senior

איך הוא בדיוק ממחיש את זה, אתה מוכן להסביר לי ? אנדרסן רחוק מלהיות ל"סנטר נורמלי". הוא יותר נמוך מכריס בוש ופיזית הוא פחות או יותר בסביבות הפאוור הקלאסי. אין לו מהלך אחד של פוסטאפ ברפרטואר. הוא ממלא חוסר ספציפי של ההיט שזה ריבאונדר חוסם ואיש אנרגיה, אבל כרגיל בהיט קשה ממש להגיד באיזו עמדה הוא משחק.

(ובמאמר מוסגר, ההיט לקחו בשנה שעברה אליפות בלי שום סנטר נורמלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 10:00 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
אבו שוקרי כתב:

שמעתם את זה, שרלוט בובקאטס?

למה לא? קח את מה שרשמתי ותתייחס לזה רק איך שאתה רוצה.
אלא אם כן יש לך בעיות בהבנת הנקרא,בטח שמת לב שכתבתי שלכשרון יש חלק מהותי,אבל שהוא לא חזות הכל.

אצל הבובקאטס אין מספיק כשרון כדי לדגדג פלייאוף

הכוונה שלי הייתה לקבוצות כמו דאלאס,מיאמי של וויד ושאקיל או דטרויט שאמנם היו כשרוניות אבל לא הכי כשרוניות בליגה ובכל זאת לקחו.
אני מאוד אופתע עם דנבר או אינדיאנה יקחו אליפות כי הן לא קונטנדריות,אבל זה לא תרחיש לחלוטין לא הגיוני.

מקווה שלא תקח דברים שלי ותמשיך להתייחס אליהם רק כדי להתנגח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 10:10 pm 
Senior

דרך אגב, אחת הבעיות של מיאמי בכל מה שקשור ל"קבוצה שלמה" זה העלויות של המחליפים שלה. במקום מייר מילר והאסלם, ששניהם הוחתמו(או במקרה של האסלם הוחתמו מחדש) בעונה שבה לברון הגיע ויושבים על עמדות 2,3( מילר) ו-4(האסלם) היה אפשר להביא סנטר אחד טוב. אבל עושה רושם שהסמול בול דווקא עובד ומול רוב היריבות זה פשוט לא חיסרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 27, 2013 10:33 pm 
Junior

Amos Gueta כתב:
איך הוא בדיוק ממחיש את זה, אתה מוכן להסביר לי ? אנדרסן רחוק מלהיות ל"סנטר נורמלי". הוא יותר נמוך מכריס בוש ופיזית הוא פחות או יותר בסביבות הפאוור הקלאסי. אין לו מהלך אחד של פוסטאפ ברפרטואר. הוא ממלא חוסר ספציפי של ההיט שזה ריבאונדר חוסם ואיש אנרגיה, אבל כרגיל בהיט קשה ממש להגיד באיזו עמדה הוא משחק.

(ובמאמר מוסגר, ההיט לקחו בשנה שעברה אליפות בלי שום סנטר נורמלי).

בטח שמוכן, בשביל זה אני פה :)

אנדרסן הוא לגמרי סנטר נורמלי, במיוחד אם הוא ממשיך לחזור לכושר גופני כמו שהוא הראה אתמול. כמובן שנורמלי זו הגדרה יחסית, הוא לא שחקן טוב במיוחד במצבו אבל הוא סנטר. זו הנקודה. בוש הוא לא סנטר ולא יהיה. ג'ואל אנטוני הוא סנטר אבל לא בטוח שהוא שחקן כדורסל. האסלם הוא גם לא סנטר. אתה בטוח שאתה יודע מיזה בירדמן? הוא לא נמוך מכריס בוש, והוא בטח ובטח שיותר ארוך מכריס בוש. אבל זאת בכלל לא הנקודה. יש מצב שג'ואקים נואה יותר נמוך מבוש, אז מה? זה אומר שהוא לא סנטר?
להיות סנטר נורמלי זה לא להיות הכי גבוה (למרות שכאמור, אנדרסן הוא כן השחקן הכי ארוך בהיט), זה סקיל-סט..מצב נפשי, הרגלים של שנים ויכולת פיזית לעשות מה שסנטר טוב צריך לעשות. כלומר הדברים שבירדמן אפילו במצבו המתיישן עושה : להלחם על ריבאונדים (גם בהתקפה), להגן על הטבעת (גם בחסימות וגם בהרתעה), לסיים חזק בצבע (גם עם מגע) שלא לדבר על לסיים הלי-הופים אחרי פיק אנד רול ולספק פיזיות בצבע.
העובדה שלשחקן במצבו של בירדמן יש כזאת השפעה על המשחק של ההיט רק מחזקת תנקודה : סנטר זה לא משחק ילדים. עדיף לשחק עם סנטר מדרג ב' מאשר לשים בעמדת הסנטר פוואר פורוורד בדרג א'. וממש לא קשה להגיד שהוא משחק סנטר, מה נראה לך שהוא משחק ליד לואיס ובאטייה, רכז?

העובדה שההיט לקחו אליפות בלי סנטר כבר נותחה אי אלו פעמים, אולי גם בפורום זה. התשובה היא שאם אתה ימני והצלחת לקלוע שלשה ביד שמאל, זה לא אומר שאתה צריך להמשיך לזרוק ביד שמאל כי הצלחת לקלוע פעם אחת למרות ימניותך. ההיט לקחו אליפות *למרות* שלא היה להם סנטר נורמלי, בעיקר כי וייד ולברון התעלו בכמה רגעים מכריעים וגם כי המאץ'אפים מול הסלטיקס ואוק-סיטי לא הענישו אותם מספיק על העדר הסנטר. לא הייתי בונה אידאולוגיה על אנומליה כזאת ואני מבטיח לך שגם ריילי לא. לכן הביאו את בירדמן ולכן המטרה הכי דחופה בקיץ תהיה להביא תסנטר הכי נורמלי שימצא.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה