סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 12:06 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 1:04 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מה? התחושה שלי היא שפלאניניץ' על המגרש אז במכבי עושים מאמץ למסור לו את הכדור פנימה יותר מאשר בפעמים שג'יימס נמצא על המגרש.

נערך לאחרונה על ידי -adi- בתאריך ו' מרץ 01, 2013 1:07 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 1:06 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
רוני, אני לא מתעסק בסיכויים (אף פעם לא הבנתי איך אנשים יודעים להעריך שאירוע בודד יקרה בסיכוי של 55% או 70% או ווטאוור), ככה שאני לא יודע אם זה 5% או 10% או 15% ואיך בכלל מחשבים את זה. בכל מקרה, 5% זה לא סיכוי תיאורטי אלא סיכוי מעשי מאוד.

לגבי איכות הבתים, שחף, אמרת את זה לבדך - קבוצה סופר בינונית כמו סיינה נמצאת במקום השני בבית. בבית של מכבי יש קבוצת על אחת, בעוד שבבית המקביל יש שתיים ברורות כאלה ועוד אחת שנראית שראויה לתואר הזה (יש שחקן כמו פארמר לאיזושהי קבוצה בבית של מכבי?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 1:10 am 
Sophomore

אני עם ראובן. ההימור היותר סביר כרגע הוא שהפיינל פור יורכב השנה מברצלונה, ריאל, אפס (ברוכה השבה) וצסק"א.

נערך לאחרונה על ידי -adi- בתאריך ו' מרץ 01, 2013 1:11 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 1:11 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
רק אני שמתי לב לפרסומת של אחד הספונסרים של היורוליג?
EFES 0.0%

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 1:22 am 
Sophomore

אתה טועה. היה כתוב 0,0%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 1:26 am 
Sophomore

משהו לגבי סאן אמטריו. לא להאמין שזה מה שנשאר מהשחקן של לפני שנתיים. היה קשה מאוד לראות את המשחק היום, כמה טוב שסמית קיבל מבלאט יד לעשות מה שבזין שלו על הפרקט ודי שובר את התרגילים של מכבי ומונע מאתנו את הטרילוגיה בהמשכים בכל התקפה של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 1:48 am 
Hall of Famer

ראיתי בעיקר מחצית שנייה ודווקא די נהניתי. מלחמה נהדרת של מכבי בהגנה. אצל לאמפה אולי הדאבל דאבל משקר, אבל הוא סה"כ עשה נקודות די בקלות בצבע של מכבי, עם כמה הקשתות שהוא קיבל לנגיחה מתחת לסל.
מכבי במחצית השנייה עם קבלת החלטות רעה בהתקפה והרבה זריקות רעות. ברבע האחרון ברגע שויטוריה הגיעו ל-5 פאולים הם ניסו כמה שאפשר ללכת לקו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 2:06 am 
Sophomore

הבעיה העיקרית של מכבי היא שהצבע שלה הוא רק שון ג'יימס. לא להאמין שבשנה שעברה היה שם גם את סופו וגם את הנדריקס ועדיין מה שאמרו על מכבי זה שחסר לה שחקן משמעותי בצבע. אז מה עכשיו?

ולפינה הלא ברורה: כשהיקמן הגיע לקו ל- 3 זריקות רסקין סינן משהו על זה שהוא לא השחקן שמכבי הייתה רוצה שיעמוד שם והסתמך בעיקר על ה- 1/2 שלו קודם לכן. הוא רק שכח שמדובר בשחקן של 80% + מהקו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 2:18 am 
Senior

זה פשוט מדהים איך שמכבי הגיע פשוט לבית זונות של בניית קבוצה. שון ג'יימס למעשה משחק לבד לבד בצבע עם 4 גארדים מסביבו תכלס רוב המשחק (להוציא את הדקות שמדלי עשה נזק). גם אם לא מצאו גבוה נורמלי, לא ברור איך לא הביאו לפחות איזה פאוור פווארד סביר שיעזור לג'יימס עם קצת פיזיות, קצת ריבאונד, קצת סייז. זה מדהים שקבוצה כמו מכבי מוצאת את עצמה במצב שיש לה רק גבוה אחד בלבד!

פלאניניץ שמניניץ.... אם היו מחזירים את הנדריקס המושמץ במקום הם כבר היו היום עם רגל וחצי בהצלבה עם יתרון ביתיות אולי אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 2:20 am 
Junior

קצת מגוחך שאוהדי ויטוריה עושים למכבי שירות תדמיתי לא רע בלא ידיעתם, הענין הזה שמכבי סופגת קריאות "פלסטין" וחפצים נזרקים לעבר הספסל תוך נפנוף דגלים וכו', רק יוצר זיקה גבוהה יותר בין האזרח הישראלי הממוצע ששומע על כך בלי להתעמק יתר על המידה, ובכלל, מעצים את תחושת ה"ישראליות" של אוהדי מכבי.
דיברו פעם על שיתו"פ בין הפועל י-ם (אם החלפתי במישהו, עמו הסליחה) למועדוני אוהדים מקבוצות יריבות למכבי, אולי כדאי שמישהו יסביר להם בעדינות שזה לא כל כך מזיק למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 2:52 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
זה פשוט מדהים איך שמכבי הגיע פשוט לבית זונות של בניית קבוצה. שון ג'יימס למעשה משחק לבד לבד בצבע עם 4 גארדים מסביבו תכלס רוב המשחק (להוציא את הדקות שמדלי עשה נזק). גם אם לא מצאו גבוה נורמלי, לא ברור איך לא הביאו לפחות איזה פאוור פווארד סביר שיעזור לג'יימס עם קצת פיזיות, קצת ריבאונד, קצת סייז. זה מדהים שקבוצה כמו מכבי מוצאת את עצמה במצב שיש לה רק גבוה אחד בלבד!

פלאניניץ שמניניץ.... אם היו מחזירים את הנדריקס המושמץ במקום הם כבר היו היום עם רגל וחצי בהצלבה עם יתרון ביתיות אולי אפילו.

גם אם הטענה שלך לא נכונה, אי אפשר להגיד שהנדריקס לא היה עוזר הרבה הרבה יותר למכבי ביחס למה שיש לה עכשיו. פלאניניץ' הוא חתיכת נזק רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 2:56 am 
Senior

לא הבנתי? זה בדיוק מה שאמרתי. אם במקום פלאניניץ ועוד הימור של מחלקת הסקאוטינג המהוללת של מכבי היו הולכים על הבינוני והמוכר בצורת הנדריקס למשל, אפילו שהוא לא בדיוק מה שהם רצו, מכבי הייתה היום עם רגל וחצי בשלב הבא עם סיכוי טוב ליתרון ביתיות אפילו (אני מעריך שמכבי הייתה לפחות עם עוד 2 נצחונות מ3 ההפסדים בבית בסיבוב הראשון אם במקום פלאניניץ היה שם הנדריקס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 5:25 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
רק אני שמתי לב לפרסומת של אחד הספונסרים של היורוליג?
EFES 0.0%

זאת פירסומת לבירה עם אפס אחוז אלכוהול אאלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 10:31 am 
Hall of Famer

אז למה שמישהו ישתה אותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 11:36 am 
Senior

קוף, הנדריקס בעונה זוועתית. מאיפה אתה יודע שג׳יימס לדוגמא היה ממשיך להראות ככה כשמביאים לו מישהו דומיננטי על העמדה? אתה חושב שקו קדמי של ג׳יימס והנדריקס היה יותר טוב הגנתית? יכול להיות, אבל אז היית מאבד את הריווח שהיה למכבי שהיא שיחקה אתמול עם סמית׳ כ-4. בקיצור בכדורסל 1+1 לא תמיד שווה לשתיים. בטח כשהאחד הזה זה מישהו בינוני להחריד כמו הנדריקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 11:38 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אז למה שמישהו ישתה אותה?

כי הוא מתחת לגיל המותר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 12:03 pm 
מנהל פורום

אני חושב שהבירה הזו בעיקר מכוונת למוסלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 12:04 pm 
Junior

או כי יש אנשים שאוהבים את הטעם ולא את השיגעון שאח״כ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 12:16 pm 
מנהל פורום

פעם אחרונה שניסיתי היה לה טעם של לחם מומס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 12:25 pm 
Hall of Famer

שתיתי מעם אודול׳ס שהיא, אני חושב, הבירה נטולת האלכוהול הפופולרית באמריקה.
איכס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 12:56 pm 
Sophomore

שחף, לא חשוב איך יציגו את זה - אתה תמיד תגיד משהו כנגד הנדריקס. בשורה התחתונה - גם אם הנדריקס בעונה גרועה, אי אפשר להגיד שהוא היה תורם למכבי פחות מאשר פלאניניץ'. באותה המידה בה ג'יימס יכול היה להרגיש "מאוים" מהנדריקס, הוא גם יכול היה לפרוח עוד יותר כששחקן נוסף היה בא לחלוק איתו בנטל. הסבירות היא דומה לכאן או לכאן ואני חושב שדווקא ההסתברות לאופציה ב' היא גדולה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 4:11 pm 
Senior

או שהתרומה של ג'יימס הייתה יורדת כי הוא היה משחק פחות דקות. הנדריקס לא ממש הציג איזושהי עקומת שיפור בתקופה שלו במכבי. מה שראינו ממנו בעונה השנייה היה יותר הסתגלות לרמה של היורוליג(וניצוצות לזה שהוא שחקן מועיל ברמה הזאת ראינו גם בשנה שעברה). הוא נשאר סנטר גמדי, בלי קליעה מבחוץ או משחק פוסט אפ ולא שומר גדול, לא אישי ולא קבוצתי, שאנשים משום מה החשיבו אותו כשומר טוב כי החבר שלו לקו הקדמי היה סופו שהוא שומר רע. בת'כלס לא הייתי רוצה לראות אותו במכבי והוא מייצג בעיני את הבינוניות. ההימור על פלאניניץ' מהבחינה הזאת היה נכון למרות שלא נראה שהוא הצליח יותר מידי. ומכבי רצתה לפני זה את ביינס שהוא שחקן טוב יותר מהנדריקס, ככה שהכיוון בכל מקרה היה שונה.

אגב, לעניין הנדריקס היו כנראה גם השלכות פיננסיות, בגלל שהוא יקר מפלאניניץ'. אם היו מחתימים אותו לעוד עונה והוא היה ממשיך להיראות כמו במילאנו, היו צריכים למצוא דרך להתיר איתו את החוזה(וכנראה לשלם לו על זה כסף). או שסתם העלות שלו הייתה עלולה להיות מקוזזת מהתקציב לעונה הבאה, כמו שאנחנו מכירים את הפדרמנים. בקיצור חוכמה בדיעבד זה יפה אבל במקרה הזה אני לא חושב שזה מוביל לאנשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 4:45 pm 
מנהל פורום

על הסיכויים של מכבי להעפיל לשלב הבא -
http://one.co.il/Article/213683.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 5:41 pm 
Senior

מכיוון שהנדריקס רק הושאל לקובאן סביר להניח שהעלות שלו לא הייתה משמעותית שונה. כן, מכבי לא הייתה מרוויחה מזה כלום כנראה לעתיד (עוד נראה אם תרוויח מפלאניניץ) אבל שום התחייבות לשנה הבאה לא הייתה. מכבי העדיפה בפירוש עוד הימור עם הסתכלות לעתיד, הימור מזה שהם נכשלו פעם אחרי פעם איתו בשנים האחרונות, על פני חיזוק והסתכלות רק על השנה הזאת.

ושחף, אתה גם יוצא מנקודת הנחה שבלאט ישר נותן להנדריקס 30 דקות ומוריס את ג'יימס לספסל. אני לא חושב שזה היה המצב. אני כן חושב שהוא היה מקבל אתה דקות שפלאניניץ' מקבל, שזה אומר סביבות ה15 דקות (כי הוא יותר טוב) ביחד עם ג'יימס ובמקומו. והיה נותן למכבי אופציה של קו קידמי קצת יותר פיזי, הגנתי, חזק, לדקות מסויימות. וגם היה נותן לג'יימס אולי לנוח קצת מידי פעם. אף אחד לא היה מונע מדיוויד בלאט להמשיך להשתמש בפניני ב4 כשהוא צריך.

לא אומר שלמשל להביא שחקן כמו ביינס לא היה עדיף. אבל כשזה היה הימור כמו פלאניניץ' או הנדריקס היו צריכים ללכת על הנדריקס. אם אני לא טועה בלאט בעצמו התראיין ואמר שאם היה רוצה את הנדריקס ובטוח שהוא השחקן שהוא צריך הוא כבר היה במכבי. ככה ששיקוליים כספיים לא היו פה. שיקולים מקצועיים שהם טעות היו ועוד איך היו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 5:55 pm 
Sophomore

ג'אפר כתב:
שחף, לא חשוב איך יציגו את זה - אתה תמיד תגיד משהו כנגד הנדריקס. בשורה התחתונה - גם אם הנדריקס בעונה גרועה, אי אפשר להגיד שהוא היה תורם למכבי פחות מאשר פלאניניץ'. באותה המידה בה ג'יימס יכול היה להרגיש "מאוים" מהנדריקס, הוא גם יכול היה לפרוח עוד יותר כששחקן נוסף היה בא לחלוק איתו בנטל. הסבירות היא דומה לכאן או לכאן ואני חושב שדווקא ההסתברות לאופציה ב' היא גדולה יותר.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה