סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 19, 2025 8:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 29 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 10:38 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הודיע על כך בראיון בישראל היום. לא הגיע לכל המשחקים האחרונים מאז שקיללו אותו בהרצליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 3:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה זה עוזב? זה לא שקודם הוא באמת היה...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 3:10 pm 
Junior

אכן. הוא לא באמת היה, לא באמת הביא ספונסרים. בשנה שעברה בסדרת הפלייאוף מול מגדל ובמשחקים נוספים הוא כלל לא טרח להגיע.
אפשר לסכם את הקדנציה שלו בחולון:
א. מבחינה ניהולית ומבחינת גיוס ספונסרים - כישלון מוחלט. גם את הספונסר יונט לא הוא הביא. להפך, בתקופתו הקבוצה רק נכנסה ליותר גרעונות.
ב. מקצועית - שום השפעה למרות שיכל לעשות ככל העולה על רוחו. אם היתה ציפיה שעצם הנוכחות שלו תמשוך ישראלים או זרים מסוימים, זה לא קרה. הוא פשוט בחר לשבת מאחורי הסל ולשוח אס אמ אסים כל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 3:39 pm 
Senior

צריך לתת לו קרדיט על ההבאה של שמיר שלא נראה שהיה מגיע אם פיני לא היה במועדון.

בנוסף הוא כן נתן לחולון הרבה חשיפה בשנה הראשונה ולהגעה שלו בטח הייתה משמעות כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 3:49 pm 
Junior

ללא ספק. אנחנו נרגשים מהחשיפה שהוא הביא.
דוגמא מצוינת לחשיפה: ידידנו עובד אצל אופירה. הערוץ של אופירה משדר את משחקי גלבוע בליגה הבלקנית. ניתן היה לצפות שהוא יעשה קצת מאמצים כדי להשיג איזשהו חוזה שידור ליורוצ'אלנג' שזה מפעל קצת יותר מעניין, ואם לא חוזה שידור אז לפחות שישדרו את כל המשחקים ללא תמורה.
בסופו של דבר שודרו בקושי רק 3 משחקי הבית מהשלב הראשון שתמורת זה אנחנו אלה ששילמנו כסף לאתר ONE. בשאר המשחקים העדיף הערץ לשדר את משחקי גלבוע בליגה הבלקנית או את הליגה הלאומית.
אז זו החשיפה שפיני הביא לנו. מעבר לכלום ספונסרים שהוא לא הביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 3:51 pm 
Senior

אולי גלבוע משלמים יותר כסף בשביל לשדר את המשחקים שלהם :-)

ושוב, הביא את שמיר שסה"כ מאמן מעל הרמה של התקציב של חולון. לא בטוח איפה הייתם עם מאמן פחות טוב בתקציב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 3:56 pm 
Hall of Famer

ולדעתך, קוף, שמיר וחסין (שלטענת לאומית מרוויח הרבה יותר ממה שמגיע לו) עובדים בחינם? הם העדיפו את חולון על פני ריאל מדריד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 3:58 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
אולי גלבוע משלמים יותר כסף בשביל לשדר את המשחקים שלהם :-)

ושוב, הביא את שמיר שסה"כ מאמן מעל הרמה של התקציב של חולון. לא בטוח איפה הייתם עם מאמן פחות טוב בתקציב הזה.

כן, הביא גם את אלעד חסין שזה העוזר מאמן הכי יקר בליגה לדעתי חוץ מגודס ואת המנהלת שיווק ממכבי שהיו שמועות ששכבה עם דריקס בזמנו, ואני מציין את זה כי שום שיווק לא היה השנה בקבוצה ועד עכשיו לא ברור לי מה הבחורה הנחמדה הזו עשתה בקבוצה. וגם הביא את המנהל המדהים מוטי דניאל שמקבל כסף יפה מאוד בקבוצה תמורת הפלטות שלו.
קבוצה ששנה שלמה משחקת עם סגל של 6-7 שחקנים כי אין לה כסף להביא שחקני לאומית אבל לשלם לאלעד חסין כסף של מאמן בליגת העל ולרפד את מוטי דניאל יש לה, אז גם זה בזכותו של פיני גרשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 5:12 pm 
Senior

לאומית, אני דיברתי על החשיפה בשנה שעברה. ההגעה של פיני נתנה בוסט מאד גדולה לחשיפה שחולון קיבלה בשנה שעברה. כמובן שהשנה ששום דבר לא התקדם זה כבר פחות עניין ובהתאם כנראה גם את פיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 6:21 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
לאומית, אני דיברתי על החשיפה בשנה שעברה. ההגעה של פיני נתנה בוסט מאד גדולה לחשיפה שחולון קיבלה בשנה שעברה. כמובן שהשנה ששום דבר לא התקדם זה כבר פחות עניין ובהתאם כנראה גם את פיני.

לצערי גם השנה שעברה היתה בהרבה מובנים בלוף.
אני רואה בו אחראי ישיר להרבה מהמחדלים שהיו. הוא בא בתחילת העונה, דאג להביא את גרונפלד ולשווק אותו במכירת המנויים ואז שניה לפני פתיחת העונה שחרר אותו. לא בגלל הפציעה, בגלל שלא היה כסף לשלם לו ובגלל שהבן של המנכ"ל צריך לשחק. זה היה מהלך ציני, ועוד אחרי זה הוא התגאה בזה שנפטר מהחוזה שלו.
לכאורה יצר מראית עין של ספונסרים ותקציב גדול, בפועל לא קרה שום דבר מזה.
שוב, אני לא יודע על איזה בוסט ועל איזה חשיפה אתה מדבר. איך זה בא לידי ביטוי ? ההצלחה בשנה שעברה היא מקצועית נטו בזכות דן שמיר. יחסית לבוסט שהיה יכול לתת הוא לא עשה כמעט כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 6:23 pm 
Senior

הרבה שידורים, יחס של התקשורת, ההרגשה של משהו חדש בחולון... לא אומר שחלק גדול מזה אולי היה בלופ כמו שאתה אומר בסופו של דבר, אבל התקשורת אכלה את הבלוף הזה יפה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 7:04 pm 
Hall of Famer

ומה שלאומית מנסה לשאול אותך לאורך הת'רד, קוף, זה מה נתן אותו בלוף לחולון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 7:16 pm 
Senior

החזיק אותם בחיים נדמה לי. השנה לפני שפיני הצטרף בו נזכור הייתה גרועה ביותר עם זה שהמועדון מפורק, משחרר שחקנים באמצע העונה וגמר אותו על 4 בגרעונות גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 7:22 pm 
Hall of Famer

אבל לאומית חוזר ואומר לך שפיני לא הביא שקל, ולא רק שלא הביא-גם גרם להוצאות מיותרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 7:28 pm 
Senior

אז אומר. לא בטוח שזה נכון. חולון הצליחה להעמיד תקציב טוב בשנה שעברה ותקציב מינימום השנה. פיני ככל הנראה הצליח להביא כסף. זה שהוא גם הכניס את הקבוצה להוצאות מיותרות ואת הכסף שהביא היה אפשר להשתמש בו אולי בצורה הרבה יותר טובה (דברים שלאומית אומר) אני דווקא לא מתווכח, לא יודע אבל בהחלט יכול להיות שהוא צודק ומשלמים שכר מופרץ לעוזר, לבן של וכו' שהיה אפשר להשתמש בו לשחקנים קצת יותר טובים.

אתה יודע מה? מספיק שפיני הביא לדעתי תמיכה גדולה יותר מראש העיר (שהוא קרוב משפחה שלו לא?) שלפני זה התנער לחלוטין מהקבוצה. השנה הוא תומך במשהו בסביבות ה1.5 מיליון שקל שזה סכומים גבוהים מאד ביחס לעבר שלו בחולון.

בסוף פיני לקח את חולון כשהיא הייתה מפורקת (זה לפחות היו הדיבורים, שהם מתקשים להעמיד תקציב) והיא עדיין בחיים. מספיק בחיים בשביל שעכשיו מישהו אחר ייקח אותה כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 7:44 pm 
Hall of Famer

אבל כל מה שאתה מספר פה לכאורה כדברים שפיני עשה, בא לאומית מתוך המערכת או לפחות ממאד קרוב לה ואומר: להד"ם. אני מקווה שיום אחד תגמל מהמנהג שלך לספר לאנשים שיודעים מה קרה במקרים מסוימים שהמציאות שונה, כי כך קראת בעתון או כי כך נדמה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 7:48 pm 
Senior

מצטער אבל כמו במקרה שלך לא מתייחס למקורבים ולסיפורים מתייחס רק לעובדות בשטח. העובדות בשטח זה שחולון העמידה תקציב ראוי שנתיים ברצף מאז שפיני הגיע (מה שלא היה שנה לפני), שראש העיר תמך יותר, ושהקבוצה בחיים בסופו של דבר (ממצב של לפני קריסה). אולי אנשים אחרים במערכת אחראים לזה, אולי לא, אבל גם הספונסר שלאומית אומר שלא הגיע בזכותו כן הגיע בזמנו של פיני ולא לפני (אז לא היה להם ספונסר בכלל לדעתי).

תמיד אפשר להגיד שאנחנו יודעים שהוא לא עשה כלום. גם בזמנו אמרו שבלאט בעצם אימן את מכבי ולא פיני, כשבלאט היה העוזר שלו והוא האחראי להצלחה. ואמרו את זה אנשים מקורבים.

בסופו של יום יש רק עובדות בשטח והם שחולון עדיין בחיים, נתנה עונה אחת טובה (שלאומית נותן קרדיט לשמיר, שאותו פיני הביא ואני מתקשה להאמין שהיה מגיע לשם בלי פיני), עונה אחת חלשה, אבל עדיין חיה וקיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 7:53 pm 
Hall of Famer

זה הכי מצחיק אותי אצלך, עוד מימי הויכוחים המטופשים שלך על ההצעה שהיתה לאלכס טיוס. איך אתה יכול להגיד "עובדות בשטח" על מציאות הפוכה בתכלית?

העובדות בשטח הן שאמרו גם שחולון עומדת להתמוטט אחרי שדורסמן עזב, והיא לא התמוטטה ואפילו זכתה בגביע. העובדות בשטח הן שחולון לא משלמת לשחקנים העונה ושאין לה כסף אפילו לשחקן שביעי נורמלי, שזה מצב קטסטרופלי והוא קורה עם גרשון-שמגדיל ובורח ונוטש את הספינה ברגעים הקשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 8:06 pm 
Senior

שכל מה שאמרת יותר טוב ממה שהיה לפני שפיני הגיע. שהם נאלצו לשחרר שחקנים באמצע העונה ונשארו עם 2 זרים בלבד, בלי ספסל (לא בלי שחקן שביעי, בלי שחקן שישי) בכלל, וחובות כבדים לכל השחקנים בסיום אותה עונה.

לא ראיתי שלא משלמים לשחקנים בחולון השנה (כן שהיו עיקובים) או שחייבים למישהו כסף משנה שעברה (היו חייבים לרוט והגיעו איתו להסדר). בסה"כ בשנתיים שפיני בחולון אף אחד לא אומר שהוא הצלחה גדולה (גם לא אני) אבל הוא כן החזיק את הקבוצה בחיים, עונה אחת טובה, עונה אחת לא טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 8:14 pm 
Hall of Famer

לאומית אומר לאורך כל העונה שלא משלמים לשחקנים מלבד לדייסון ולהאסל. אבל באמת שזה משעשע איך אתה החלטת, תוך כדי הקלדה על המקלדת מהבית, שפיני גרשון-הוא ולא אחר-"החזיק את הקבוצה בחיים" כשמי שמלווים את הקבוצה מקרוב אומרים להד"ם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 8:34 pm 
Senior

לא אני החלטתי, העובדות בשטח החליטו. קשה לי להאמין ששחקנים מוכנים לשחק בלי לקבל שכר. היו עיקובים זה כן, אפילו פיני גרשון לדעתי אמר שיש עיקובים אבל בסופו כולם יקבלו את כספם כמו שקיבלו בשנה שעברה.

פיני הוא המנהל של חולון שנתיים, בשנתיים האלה היא בחיים זאת עובדה. בשנה שעברה אפילו הייתה הצלחה גדולה שהגיעה למקום השלישי. פיני הביא את הקבוצה הזאת לאירופה (עשה טעות, אבל הביא).

לפני שפיני הגיע היו דיבורים על זה שהקבוצה לא בטוח תפתח את העונה. אז כן, אם פיני הגיע ובשנתיים האלה הצליח להעמיד קבוצה, שנה מצויינת ושנה פחות טובה. זה להחזיק קבוצה בחיים. אלו העובדות בשטח, לא מקורבים, לא מלווים, ולא סיפורים אלא פשוט מה שקורה בשטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 8:35 pm 
Junior

קוף, עיכובים. (לא עיקובים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 9:10 pm 
Freshman

קוף ירוק כתב:
לא אני החלטתי, העובדות בשטח החליטו. קשה לי להאמין ששחקנים מוכנים לשחק בלי לקבל שכר. היו עיקובים זה כן, אפילו פיני גרשון לדעתי אמר שיש עיקובים אבל בסופו כולם יקבלו את כספם כמו שקיבלו בשנה שעברה.

פיני הוא המנהל של חולון שנתיים, בשנתיים האלה היא בחיים זאת עובדה. בשנה שעברה אפילו הייתה הצלחה גדולה שהגיעה למקום השלישי. פיני הביא את הקבוצה הזאת לאירופה (עשה טעות, אבל הביא).

לפני שפיני הגיע היו דיבורים על זה שהקבוצה לא בטוח תפתח את העונה. אז כן, אם פיני הגיע ובשנתיים האלה הצליח להעמיד קבוצה, שנה מצויינת ושנה פחות טובה. זה להחזיק קבוצה בחיים. אלו העובדות בשטח, לא מקורבים, לא מלווים, ולא סיפורים אלא פשוט מה שקורה בשטח.

הרבה זמן לא ראיתי כאן הודעות כל כך שגויות.
איזה תקציב יפה היה חולון בשנה שעברה ? איזה ?
אין מוסר תשלומים השנה
הקבוצה לא היתה מתפרקת ולא נעליים כי הית קבוצת ניהול שכוללת את דורסמן ורצתה לקנות
לקבוצה השנה תקציב בגודל של חנות מכולת - הקטן בליגה (עכשיו קצת נכנס כסף בגלל שמישהו יצא)
עריית חולון היא רשות מסודרת שמשקיעה יחסית קצת בקבוצותיה. היא משקיעה לפי קרטריונים ברורים של מינהל תקין.
נראה לך שראש עיר כמו מוטי ששון היה שם יותר כסף בגלל קירבה אישית כזאת או אחרת ???
סתם לידיעתך הערייה 'שמה' סביב 1.8 לשנה. הקטע ששליש יורד על חובות מלפני מליון שנה ועוד על האיצטדיון המפואר...

עובדות בשטח. תיזהר לא לקבל דיבה עם כאלה 'עובדות'.
הכי גרוע זה שאתה גורם לי להסכים עם נדב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 9:15 pm 
Freshman

בכל זאת, לגופו של עניין.

אני מאוד שמחתי שהוא הגיע, מעבר להכל היה כאן סיפור של מישהו בעל שם שבא לקבוצה פיצפונת כמו חולון רק מאהבה ורצון לשנות.
אני בטוח שעוד מעט בטח יקפצו ויגידו שיש/היו לו אינטרסים.
אני באמת חושב שהוא בא מאהב, ובתרבות הצינית של ימינו זה הרבה.

הייתי גם מאוד שמח באם היה בוחר להישאר עם החבר'ה של אייזק ודורסמן למרות הכל.
אגב, ברמה המהותית אני חושב שהוא גירד כמה דולרים מרענן כץ (נכון שהגיעו גם כמה דולרים לפני פיני)

קיצור קצת חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 9:20 pm 
Hall of Famer

בסדר, שיין. קוף החליט שלא היתה הצעה של אלקטרה לאלכס תיוס, בתור "עובדה בשטח". מלבד זאת הוא נוהג מדי פעם להפגין את בקיאותו במה שכתוב בעתון בתור עובדה בשטח, גם כשאנשים שיודעים בתכלס מה קורה אומרים לו אחרת.

ואחרי זה לא מבינים איך ביבי הוא ראש הממשלה.

(ורענן כץ תורם כסף גם לגלבוע ולירושלים. גם להן יש את פיני?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 29 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עופר האדום ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה